دستت درد نکنه فقط اینکه اسم سایت هایی که گفتی حداقل برای من یکی باز نمیشن، نه کروم نه فایرفاکسنقل قول:
و اینکه حالا این وسط اگه بخوای وی بی ان روشن کنی به مشکل نمیخوره؟ همزمان جفتشون رو میشه استفاده کرد؟
Printable View
دستت درد نکنه فقط اینکه اسم سایت هایی که گفتی حداقل برای من یکی باز نمیشن، نه کروم نه فایرفاکسنقل قول:
و اینکه حالا این وسط اگه بخوای وی بی ان روشن کنی به مشکل نمیخوره؟ همزمان جفتشون رو میشه استفاده کرد؟
سلام دوستان من میخوام از شاتل سرویس بگیرم لطفا اگه ممکنه پینگ ۱.۱.۱.۱ و ۴.۲.۲.۴ برام بگیرید و بگید آیا پروفایل گیم فعال کردید یا خیر ؟ باتشکر
سلام سرویس 3 مگابیتنقل قول:
پروفایل گیم فعال نیست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
عالیه دم شما گرم
پروفایل گیم فعالهنقل قول:
صد در صد یکجا از تنظیمات مخصوصا dns رو فقط توجه کن فقط رو 127.0.0.1 قرار بدی که احتمالا ندادی امکانشو داری از اونی که نوشته هاش تو برنامه زیاده اسکرین شات بدهنقل قول:
چون وقتی dns رو درست ست نکنید dns شما درخواست برای پرسش ادرس ایپی و ترجمه دامنه بطور صحیح نمیگیره!
حتما بعد از اینکه ست کردید dns رو جفت برنامه هارو نبندید و از دستور nslookup تو cmd وبسایت یویتوی
و فیس و رو پرسش کنید حتما در پرسشی که دستور رو وارد میکنید باید ببنید که از 127.0.0.1 پرسش میکنه!
و حتما پینگ بگیرید که ببنید جواب میده بهتون یا نه وبسایت هایی مثل یوتیو و فیس
الان براتون ویدیو اپلود میکنم
همراهش
کد:http://s7.picofile.com/file/8384591868/2020_01_12_02_56_58.rar.html
مرکز به مرکز خیلی فرق داره الان برای من شانسی از همه رفقای این تایپک پاین تره! و من سرویس گیم دارمنقل قول:
دقیقا پینگ اگر ملاکتونه بازی مورد علاقتون رو ادرس سرور یا اسمشو اعلام کنی
الان 4.2.2.4 خراب شده پینگش برام چون رفته رو سوپر انلاین ترکیه حدود 85 تا 90 میچرخه قبلن رو اپن ترانزیت 75 تا 83 بود
ولی اونم 1.1.1.1 چون cdn داره تو ترکیه خیلی پاینتره حدود 42
خلاصه این dns ها پینگ گرفتنشون بدرد نمیخورهسرور ایپی بده یا اسم بازی بگو
اها درست شد:happy:نقل قول:
من یکی از اون دو تا برنامه هارو میبستم برای همین کار نمیکرد
کانفیگ stubby از dns های گوگل! برای اون عزیزانی ک با اون کانفیگ 1.1.1.1 حال نکردن!
برای اون دسته از عزیزانی که زیاد با یوتیوب و اینا کار دارن
کد:resolution_type: GETDNS_RESOLUTION_STUB
dns_transport_list:
- GETDNS_TRANSPORT_TLS
- GETDNS_TRANSPORT_UDP
- GETDNS_TRANSPORT_TCP
tls_authentication: GETDNS_AUTHENTICATION_REQUIRED
tls_query_padding_blocksize: 128
edns_client_subnet_private : 1
idle_timeout: 9000
listen_addresses:
- 127.0.0.1
round_robin_upstreams: 1
upstream_recursive_servers:
- address_data: 8.8.8.8
tls_auth_name: "dns.google"
tls_pubkey_pinset:
- digest: "sha256"
value: hCFDxYZuOibSAveVK4kNMwgmIzJ4WBX5pwWHOXuvBdE=
- address_data: 8.8.4.4
tls_auth_name: "dns.google"
tls_pubkey_pinset:
- digest: "sha256"
value: hCFDxYZuOibSAveVK4kNMwgmIzJ4WBX5pwWHOXuvBdE=
سلام... پینگ شاتل بهتر از پارس آنلاینه؟
الان پارس آنلاین دارم سرویس گیم پینگم اینه... برم شاتل بهتر میشه؟
محتوای مخفی: تست پینگ پارس
نقل قول:
سرویس گیم باید پینگتون از داخلی خیلی بیاد پاین تر!
[/SPOILER]کد:Microsoft Windows [Version 10.0.18362.592]
(c) 2019 Microsoft Corporation. All rights reserved.
C:\Users\MohammadReza>ping 139.7.147.49
Pinging 139.7.147.49 with 32 bytes of data:
Reply from 139.7.147.49: bytes=32 time=85ms TTL=233
Reply from 139.7.147.49: bytes=32 time=83ms TTL=233
Reply from 139.7.147.49: bytes=32 time=82ms TTL=233
Reply from 139.7.147.49: bytes=32 time=81ms TTL=233
Ping statistics for 139.7.147.49:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 81ms, Maximum = 85ms, Average = 82ms
C:\Users\MohammadReza>ping 151.101.194.219
Pinging 151.101.194.219 with 32 bytes of data:
Reply from 151.101.194.219: bytes=32 time=78ms TTL=51
Reply from 151.101.194.219: bytes=32 time=74ms TTL=51
Reply from 151.101.194.219: bytes=32 time=74ms TTL=51
Reply from 151.101.194.219: bytes=32 time=75ms TTL=51
Ping statistics for 151.101.194.219:
Minimum = 74ms, Maximum = 78ms, Average = 75ms
C:\Users\MohammadReza>ping 8.8.4.4
Pinging 8.8.4.4 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.4.4: bytes=32 time=41ms TTL=50
Reply from 8.8.4.4: bytes=32 time=38ms TTL=50
Reply from 8.8.4.4: bytes=32 time=39ms TTL=50
Reply from 8.8.4.4: bytes=32 time=39ms TTL=50
Ping statistics for 8.8.4.4:
Minimum = 38ms, Maximum = 41ms, Average = 39ms
C:\Users\MohammadReza>ping 94.182.163.51
Pinging 94.182.163.51 with 32 bytes of data:
Reply from 94.182.163.51: bytes=32 time=6ms TTL=59
Reply from 94.182.163.51: bytes=32 time=5ms TTL=59
Reply from 94.182.163.51: bytes=32 time=5ms TTL=59
Reply from 94.182.163.51: bytes=32 time=6ms TTL=59
Ping statistics for 94.182.163.51:
Minimum = 5ms, Maximum = 6ms, Average = 5ms
:biggrin:
باگ اسپیدتست
ممنون.. پس شاتل یه جورایی بهتره سرویس گیمش....نقل قول:
والا راستش من شهرستانم... احتمالا بخاطر فاصله ام تا سرورها پینگ داخلم یه تا 12-10 میلی بیشتر میشه.. درسته؟ (هرچی امکانات هست برای تهرانیاست :rolleye:)
ولی خوب با این حال پارسو تخلیه میکنم شاتل رو وصل میکنم ببینم چطوری میشه :rolleye::cool:
کدوم شهرستان؟نقل قول:
زاهدان جنوب شرق باشی اونم شاید همین باشه وضعیت
شهرکاشان... خوب پینگ داخل من , نسبت به کسی که قم یا تهران هست تا سرورهای داخلی فرق داره درستهنقل قول:
سلام دوستان
من قصد دارم از شاتل اینترنت بگیرم صرفا برای گیم آنلاین لطفا کسی که کاهش پینگش فعاله برام از این ایپی ها پینگ بگیره ممنون میشم
8.8.8.8
185.60.112.157
یه سوالم دارم آیا پینگ شاتل براتون راضی کننده و ثابت هست؟ اذیت می کنه؟ بعد 5 سال از های وب تخلیه کردم این اواخر افتضاح بود پینگش و چاره ای نداشتم
این لینک رو ببین راحت جواب سوالت مشخصهنقل قول:
همینطور اگه میتونی تریس بگیر از ی سایت و همینطور داخلی
کد:http://stats.tic.ir/
مرکز با مرکز فرق دارهنقل قول:
من الان دو سالی هست از پینگ روش راضی هستم کاملا با ثباته بیشتر اوقات اذیت نداره خیلی کم که اصلا هر 6 ماه یبار شاید اونم سراسری اگ باشه
تشکر... با لینکی که دادید تست کردم عدد 18.92 داد...نقل قول:
سایر عددهایی که تو جدول میده چیه؟
شهرهای مختلف نوشته... یعنی پینگ منو با شهرهای مختلف نشون میده؟
این جدول میزان تاخیر هر شهر در هر شهر رو شبکه های مخابرات و زیرساخت بصورت اپدیت شده نشون میدهنقل قول:
اون ASN ای که خورده بالای صفحه TIC 12880برای زیرساخت و اونی یکی 48159 برای مخابراته
حالا اون شهرا چین تو جدول Latency ببین میزان تاخیریه که هرشهر با هر شهر داره! روی TIC12880 بینی تاخیر داخلی شبکه زیرساخت رو میتونی ببینی
بهترین بهترین حالتی که ممکنه برای کاشان تاتهران باشه پینگش باید 3 میلی باشه! که اونم فرض کن ی پهنایی ک هیچ یوزری روش نی و کلا اختصاصیه فیبره مستقیمه!
حالا شما تاخیر DSL و سیم مسیو اینارو درنظر بگیری تو بدترین حالت نباید پینگتون اصن دو رقمی باشه داخلیتون با پروفایل گیم باید چیزی حدود 10 میلی این حدودا باشه نه 18 تا اینا
پس در نتیجه این شبکه پارس هست که خوب بهینه نیس حالا دقیقا فیکس معلوم نی از کجا مشکل باشه
شما رو وایفای 2.4 ک نیستید؟اگر امکانشو دارید با دستور Tracert تو همون کامند ی سروری رو بعدش وارد کنید تا مشخص شه مشکل از کجاست مثلا tracert 162.159.192.1
دوستان پینگ بقیه هم چند شبه رو به نابودی رفته؟ از ده به بعد؟ یعنی دوباره شروع شد؟ :thumbsdow
از دیشب اختلال زیاد دارهنقل قول:
ترکیه هم اینترنتش امروز کلا اختلال بود
حالا اینترنت در ترکیه در چه حالیه؟ مثل ما زیر ساخت خوبی دارند؟ فیبر نوری و fttn یا ftth دارند؟نقل قول:
یادمه جوانی 40~50 سال پیش با پیکان از مرز بازرگان رد میشدیم ده ها کیلومتر جاده خاکی, دهات و مردم فقیر, بیسواد, ماشاءالله الان ببین ترکیه چی شده, به به
یکبار با رفقا با پیکان از تهران راه افتادیم به ترکیه, بلغارستان, یوگسلاوی تا مونیخ و فرانکفورت آلمان, بعدش تمام راه با همون پیکان برگشتیم
دوستان vpi
vci
شاتل چنده؟
سلامنقل قول:
0-35
نقل قول:
ممنون بابت توضیحات... این وضعیت tracert
محتوای مخفی: tracert
tracert vodafone.de
محتوای مخفی: tracert vodafone.de
الان وضعیت چطوره؟
اشغالهنقل قول:
ایرادتون از پارس هس
خبر ندارم دقیقا ولی adsl vdsl فراگیرتره اونجانقل قول:
فیبر هم میدن یکم بهتر از ایران
ولی فورجی زمین تا زیر زمین باایران تفاوت داره و سرعتش شدیدا هم بالاتره در عوض خیلی هم گرونتر از ایران
دیگ مزیت حکومت سکولار همینه
تا اندازه ای زیر ساخت خوبی داریم, بخصوص دسترس آنتن آپراتورهانقل قول:
مشکل سرعت بخاطر این فیلتر سراسری هست, عیناً آدم با ترمز دستی میرونه
الان vdsl 100mbps دارم اما سایتها عین سرعت 500kbs یا 1mb باز میشن, ولی دانلود و ستریم معمولاً با سرعت کامل
تازه الان خوبه ... شب حدود 8 و نه به بعد میره روی 160-170 ...نقل قول:
امروز رفتم پارس آنلاینو درخواست تخلیه دادم.. میگه حداکثر یک هفته ولی حدود سه چهار روزه انجام میشه!!!
مگه قطع رانژه چقدر کار داره؟!!!
بستگی به تایمش داره ولی مثلا شرکت دیوث بازی در نیارهنقل قول:
همون روز ساعت اداری بفرسته برای تخلیه مخابرات تخلیه میکنه همون روز
دوروز کلا یعنی بیشتر زمان نیاز نی
ولی خو شرکتا میخوان مخ طرفو بزنن بمونه هرجوری شده مشتریشون
از فیلترینگ نیس ما تو کل کشور کمبود پهنای باند خارجی داریمنقل قول:
داخلیمون زیرساختش خوبه پهنای باند خارجی خیلی کمبود داریم کافیه با تک کانکشن بگیرید از سرورای خارج یا فیلترشکن روشن کنید با فورجی برید ببنید تفاوتشو با داخل کشور
ببین منم دقیقا همین وضع رو داشتمنقل قول:
پاشدم رفتم مخابرات منطقه خودمون، با یکم خواهشو ایناها گذاشتن برم تا جای قسمت mdf
رفتم گفتم حاجی من درخواست تخلیه دادم به پارس ولی هنوز تخلیه نکردن، دارن اذیتم میکنن، طرفم همزمان سرشو تکون میدادو میگفت آره کارشون همینه دقیقا
خلاصه خودش زنگ زد به رابطش توی پارس و تا یکی دو ساعت بعد همون روز تخلیم انجام شد
برای رانژه هم شماره اون یارو توی mdf رو گرفتم وقتی درخواست رو دادم به شاتل سریع بهش گفتم که رانژه رو اوکی کنه و تموم شد رفت
نقل قول:
بله 2 3 ساعتی داغون میشه تو اون ساعت
دوستان من تهران هستم مخابرات دستغیب . این پارس آنلاین روانیم کرده . سرویس 8 مگ دارم اما فقط برای مولتی کانکشن این سرعت رو میده و تک کانکشن خارجی که اساس استریم هست به شدت نوسان داره . یعنی حتی تا 500 کیلوبیت هم میاد پایین !! عملا این 8 مگ فقط برای دانلود هست و تک کانکشن خارجی به طور میانگین حدود 3 مگ هست . پشتیبانیشم که فقط اراجیف تحویل میده . خواستم ببینم شاتل اوضاعش چطور هست ؟ این داستان سرعت تک کانکشن خارجی خیلی واسم مهمه .آیا شما راضی هستین ؟معادل سرویستون میده ؟
در طول روز هیچ مشکلی نداره. شبا ساعت 11 شب به بعد افت خارجی وجود داره ولی نکته جالبش اینجاست با بعضی سرورها هیچ مشکلی نیست. مثلا شما راحت میتونید حتی 11 شب به بعد توییچ 1080 استریم کنید. ولی به طور کلی مشخصه که اینترنت افت کردهنقل قول:
همچنین پینگ 11 شب به بعد 30 تا زیاد میشه، مثلا پینگ بدون پروفایل گیم با 4.2.2.4 صد هست. تو اون ساعات میشه 130
اینم اضافه کنم من کلا 4 روزه اومدم شاتل، ولی اینترنت اگه بخواد بد یا خوب باشه از همون اولش معمولا مشخص میکنه
در کل بین 5 شرکت adsl که تو سال های اخیر داشتم (فن آوا، آسیاتک، پیشگامان، شبدیز، شاتل)
همه این isp ها شب ها افت سرعت داشتن. ولی از نظر کیفیت کلی تا به اینجا شاتل بهترین بوده
پس یعنی تک کانکشن شما معادل مولتی هست ؟ کدوم شهرید ؟نقل قول:
دوستان این مودمهایی که خود شاتل میده چطورن؟ در مقایسه با مثلا TD-W8961N که هنوز میشه گیرش آورد.
فقط SNR Margin رو ببینین... آدم کیف میکنه! :laughing:یعنی یک استریم 720 هم نمیشه درست دید.. پکت لاست هم که نگم!
مشکل از سیم کشی خونه نیس چون برق کار اومد حتی سیم کشید مستقیم داخل خونه اما بازم اینجوری بود
معلوم شد کلا از داخل و سر خط مشکلی نیست و هر چی هست از بیرون ساختمونه اما از کجا معلوم نیس
زنگ زدم خرابی تلفن و شماره رو دادم گفتن تماس میگیرن
خرابی تلفن اصلا کاری به این چیزا نداره همین که تلفنت بوق داشته باشه فلنگو میبندن ...احتمالا مشکل شما از پورت شاتل باشه بهشون بگو تغییر پورت بدید برام ..نقل قول:
مشکل اینجاست که قبل شاتل هم این مشکل رو با پارس آنلاین داشتمنقل قول:
و اینکه همیشه این مشکل نیس و بعضی وقتا اینطوری میشه که البته کمم اتفاق نمیفته!
و واقعا موندم چیکار کنم بابت این مشکلی که میدونم از من نیست به هیچ عنوان
همه چیز رو چک کنید حتی یک سوکت تلفن هم میتونه باعث نویز بشه مودمای ASUS حساسن نسبت به نویز کوچکترین مشکلی روی خط تلفن باشه CRC ارور زیاد میده و SNR هم کمو زیاد میشه برای خودم پیش اومده ..نقل قول:
بهتره مشکلتون رو با شاتل در میان بگذارید کارشناس بفرستن خط شما رو بررسی کنند .
FIRMWARE مودمتون رو هم به روز کنید حتما تاثیر داره ...
مودم رو که هر وقت آپدیت میده آپدیت میکنم (Firmware Version:1.1.2.3_805)نقل قول:
تماس گرفتم گفت اعلام خرابی میکنم که کارشناس بره چک بکنه
خودشم قبول کرد که با فاصله 2.4 کیلومتر تا مرکز مخابراتی باید بتونم 8 مگ رو بگیرم
دیگه باید منتظر بمونم تا خودشون زنگ بزنن
میگه خب نویز داره میزارم 4 مگ با پروفایل گیم، میگم نه بابا پول 8 مگ بدم بعد 4 بگیرم؟ میگه خب نویز داره! میگم خب میخام مشکل حل شه نکه سرعت رو کم کنین برام