بسته شبانه همراه اول هم به ملکوت اعلا پیوست!!
چه معنی داره ایرانی جماعت اینترنت شبانه نامحدود داشته باشه :rolleye:
Printable View
بسته شبانه همراه اول هم به ملکوت اعلا پیوست!!
چه معنی داره ایرانی جماعت اینترنت شبانه نامحدود داشته باشه :rolleye:
اره منم الان چک کردم حذف شدن
علی برکت الله
اول از نابود کردن تاینی موویز و دیبا مووی شروع شد ، بعد فیلترکردن سایر سایت های دانلود فیلم
و درنهایت برداشتن بسته های نامحدود شبانه
چرا ؟
چون دانلود کردن فیلم و سریال هم انحصاری شد و باید برید به فیلیمو و نماوا پول بدید تا جیب اختلاس گران و دزدان مملکت پرتر از قبل بشه
تمام این جنگولگ بازی ها برای اینه که ملت برن عضو فیلیمو و نماوا بشن
فیلم و سریال خارجی تا دیروز اوف بود ، حالا با سانسور بهتون میفروشن
نوش جونتون برید رای بدید ، حیف اینترنت که دست ملت ساده لوح باشه
یک گیگ 10 تومن ، خدا بده برکت به این جیب گشاد و بزرگ دزدان که هیچوقت پر نمیشه
دستشون همش تو جیب ملت بود دیگه دارن دست میکنن تو خشتکمون
دوستان خواهش میکنم نه ترافیک داخلی بخرید نه فیلیمو و نماوا نه طرح های مسخرشون
این سرمایه گذاری رو رو توسعه فیبر خانگی میذاشتن بدون دزدی و اصولی با مدیریت وضعیت این نمیشد و رنک اینترنت ایران ته جدول نمیشد تو این ۸ سال توسعه همه جای دنیا درسته تو تایم خلوت حجم میذارن ولی هیچ جا کلا نت همراه جهت دانلود فیلم و هزار جور ترافیک خرکی و حشتناک نمیندازن رو شبکه همراه مثل ایراننقل قول:
مردم لیاقتشون خیلی بیشتر از ایناس بیشتر از اینا باید سرشون بیاد خیلی در حدی ک دیگ اصن اینترنت رو قطع کنن :biggrin: تا دیگه سرگرم بسته ی گیگ دو گیگ و کد دستوری بگیر ۱ گیگ گیرت بیاد با کلی منت و ..
مرغ نون اب برق هروز ی سسشعر تو این مملکت باید ر یدمان شه
اینا اصلا میخوان سر به تن اینترنت نباشهنقل قول:
کیا میرن سمت نماوا یا فیلیمو ؟
همون کاربرانی که یاد ندارن از اینترنت استفاده کنن:laughing:
ازش بپرس باکس افیس چیه؟ اسپویل چیه؟.... مخش هنگ میکنه:thumbsup:
همه دوستان گوشه رینگ رو بچسپن فعلا (رایتل 3 تا 9 صبح هنوز هستش )
ولی واقعا نامردی هستش:V14:
اونم دیر یا زود ب سرنوشت بقیه دچار میشه خواستم مودم بخرم مردد شدم
درودنقل قول:
فعلا دوباره برگشته! تا ببینیم چه کار میخوان بکنن!
حجم منصفانه 200 گیگ داره و ساعتش خیلی نامناسبنقل قول:
قیمتش هم جالب نیست :thumbsdow
به یزدان که گر ما خرد داشتیم - کجا این سرانجام بد داشتیمنقل قول:
مشکل اینجاست که ملت متحدی نیستیم که پشت هم در بیاییم ، برای همینه هر بلایی میخوان سر ما میارن
من TD-LTE ایرانسل دارم ، اواخر سال 98 بسته هارو گرون کرد و حجم را کاهش داد . مودم را تا دوماه قبل شارژ نکردم . اینقدر شارژ نکردم که بسته ی یکساله 80 گیگ 140 تومنی را با 80 درصد تخفیف 28 تومن پیشنهاد داد . تاپیک خودش از دوستان خواستم واقعا اگر میتونن یه مدت بسته نگیرن ولی کی گوش میده ؟
الان همون بسته را کرده 100 گیگ یکساله 230 تومن ! وقتی آدم هایی هستن که 230 بشه بسته میگیرن 500 بشه بسته میگیرن 700 بشه بسته میگیرن خب اونم گرونتر میفروشه . پشت هم نیستیم و دلمون برای همدیگه نمیسوزه
متاسفانه همینطورهنقل قول:
فکر میکنیم خیلی زرنگیم
به نظر من تنها کارایی همراه اول مکالمه و همین بسته شبانه هست اگر این بسته حدف بشه اونها بیشتر متظرر میشن چون بیشتر به فکر جایگزین کردن خواهم بود یا خواهیم بود
بسته نامحدود برگشت!
اصلا حذف نشده بودن که بخوان برگرداند از طریق سامانه همراه من وب قابل خریداری بود انگار یک اشتباه رخ داده بود قبلا هم رخ داده بودهنقل قول:
هم از سایت همراه اول حذف شده بود هم از برنامه ی همراه من و هم از طریق کد دستوری ussdنقل قول:
واقعا حذف کرده بود
سلام،
سرعت دانلود بسته نامحدود شبانه درست شد؟ الان چقدره؟
ممنونم.
کسی جواب نداد و من بسته رو دیشب گرفتم، سرعتش مثل قدیمه. از ساعت حدودا 4 سرعت رسید به چهل مگ و قبلش حدود 16 مگ اینا بود. ساعت 2 اینا سرعت کمتر و حدود 12 مگ بود. امیدوارم به درد کسی بخوره.نقل قول:
بسته نامحدود مگه 19.900 نیست؟ من خط 21 نومن شارژ کردم میگه کافی نیست! اخرش یه شارژ دیگه زدم تا بسته فعال شد
با مالیات میشه 21,691 تومان.
دوستان بسته اشتراکی ۵۰ گیگ رو حذف کردن؟
سلام
دیگه بسته های گرون قیمت نخرید همون بسته رو دو برابر استفاده کنید در تمامی اینترنت ها
آموزشش تو این سایته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دیگه بسته های گرون قیمت نخرید همون بسته رو دو برابر استفاده کنید در تمامی اینترنت ها
آموزشش تو این سایته
دوستان کسی میتونه از پنل نگاه کنه ببینه براش این اینترنت اشتراکی هست یا خیر؟
تمامی گوشی های اندروید بالاتر از 8 و ای او اس بالای 13 از VOLTE پشتیبانی میکنن
(همچنان خط من باگ خورده سرویس فعال نمیشه میگه ک بسته دیگری برای شما رزرو است چون فک کنم من جز اون اون اولین نفرایی بودم ک S8+ گرفتم اتوماتیک روشن شد و VOWIFI فعال داشت بعد از اینکه VOWIFI قطع شد سرویسمم ب کل قطع شد و انتظار مکالمه فعاله خود پشتیبانی هم نمیتونه فعالش کنه 1 ماهه تیکت زدن که بتونن مشکل رو رفع کنن هنوز نتونسته پشتیبانیش کاری بکنه ):laughing:
دوستانی که فنی اطلاع دارن، با قطعی برق انتن میره و تا ۵ دقیقه بعد وصل نمیاد.... ایا این موضوع طبیعیه؟ چون من قبلاً ندیدم
مناطق روستایی
رفقا این باند اگه ب مرحله اجرایی برسه با مودم های فورجی ک این باند ر ساپورت میشه سیم کارت تی دی ال تی انداخت و استفاده کرد؟
جزییات اینترنت رایگان انتخاباتی و زمانبندی نامنویسی آن
وزیر ارتباطات با تشریح جزئیات اعطای یک ماه اینترنت رایگان به همه کاربران، حجم مصرفی این بسته اینترنت را ۷ گیگابایت اعلام کرد.
ثبتنام فقط از طریق سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواهد بود و زمانبندی نامنویسی از این قرار است:
ساعت ۱۲ دوشنبه ۳ خرداد تا ساعت ۱۲ سه شنبه ۴ خرداد: افرادی که رقم آخر کد ملی آنها ۰ و یا ۱ میباشد.
ساعت ۱۲ سه شنبه ۴ خرداد تا ساعت ۱۲ چهارشنبه ۵ خرداد: افرادی که رقم آخر کد ملی آنها ۲ و یا ۳ میباشد.
ساعت ۱۲ چهارشنبه ۵ خرداد تا ساعت ۱۲ پنج شنبه ۶ خرداد: افرادی که رقم آخر کد ملی آنها ۴ و یا ۵ میباشد.
ساعت ۱۲ پنج شنبه ۶ خرداد تا ساعت ۱۲ جمعه ۷ خرداد: افرادی که رقم آخر کد ملی آنها ۶ و یا ۷ میباشد.
ساعت ۱۲ جمعه ۷ خرداد تا ساعت ۱۲ شنبه ۸ خرداد: افرادی که رقم اخر کد ملی آنها ۸ و یا ۹ میباشد.
ساعت ۱۲ شنبه ۸ خرداد تا ساعت ۱۲ دوشنبه ۱۰ خرداد، ثبت نام برای تمامی کد ملیها آزاد میباشد.
در ایران طبیعیه چون باطریها که خراب میشن اپراتور عوض نمیکنه امکان وقوعش هم هر جایی هستشنقل قول:
شکایت بزنید 195 تعداد بالا شاید رسیدگی شه
این باتری چقدر باید جوابگو باشه؟نقل قول:
نقل قول:
سیدجمال هادیان، رئیس مرکز روابط عمومی وزارت ارتباطات با انتشار پیامی اعلام کرد: قطعی برق باعث خاموشی بیش از ۲۰۰۰ دکل مخابراتی در سراسر کشور شده است؛ هر دکل فقط تا دو ساعت توان تامین برق را دارد. وقتی خاموشی سه ساعته شد؛ خاموشی تجهیزات اجتناب ناپذیر است. ضمن تعامل با وزارت نیرو و با همکاری اپراتورها، مشکل به زودی حل خواهد شد.
https://www.isna.ir/amp/1400030503578/
البته علت دیگه هم داره خاموشی دکلهای مخابراتی که دزدی باطریهاس متاسفانه
از عجایب اینترنت ایران یکیش این مورد است که رگولاتوری حداقل سرعت برای سرویس 4G را 200kb میدانند!!!! و حتی اگر در یک گوشه از تهران همین حداقل سرعت را داشته باشید و شکایتی هم کنید متاسفانه دقیقا با همین جواب از سمت پشتیبانی این اوپراتور مواجه میشوید که حداقل سرعت قانونی برای سرویس 4G از طرف رگولاتوری 200kb اعلام شده و سرعت اعلامی شما هم همینقدر است پس جای هیچ گونه شکایتی نباید باشد!!!!!!!!
دوستان حتی رگولاتوری هم توانایی تشخیص تفاوت سرعت و کیفیت بین سرویسهای 3g و 4g را ندارد و این سوتیهای اینچنینی را حتی وزیر ارتباطات هم حتما پاسخی برایش نخواهد داشت
البته میدونم نباید از قوانینی که یک مشت پیر پاتال تاریخ مصرف گذشته نوشته اند انتظار معجزه و نهایت کیفیت و سرعت واقعی و استاندارد را برای کاربرهای این سرویسها داشت ولی خب ساکت ماندن و اطلاع رسانی نکردن خودش باعث سوئ استفاده این اوپراتورها میشود
اونوقت معاون فنی همراه اول گفته که پهنای باند کمتر از ۸۰ مگ اینترنت همراه هیچ کارآیی ندارد:rolleye::wac:
یک سوال بسیار مهم دارم شماها حتما با کمبود و افت سرعت در طول روز و شب و ساعتهای خاص مواجهه هستید این حرف بنده واقعیت دارد یا خیر؟ اگر واقعیت دارد چطور وزیر ارتباطات به این اوپراتور اجازه میدهد با این وضعیت اسفبار کمبود پهنای باند و تعداد بسیار زیاد کاربرهای ناراضی از پایین بودن و افت سرعت بسمت سرویس دهی و فروش اینترنت 5G برود؟ ایا دوباره باید مانند سرویسهای کمسرعت 4G و 4.5G منتظر افت سرعت و تایم اوت و پینگ تایم بالا برای سرویس 5G باشید؟ ایا نباید یک راستی ازمایی و یا نظر سنجی از سمت وزارت ارتباطات صورت بگیرد تا مشخص بشود این اوپراتوری که حتی نمیتواند کاربرهای سرویس 4g خود را سرویس دهی کند چطور میتواند از فروش اینترنت 5G حرفی بزند؟ چرا وقتی توان نوسازی سایتها و دکلهای خود را ندارند و باز هم توان خرید پهنای باند بیشتر را هم ندارند با لال ماندن من و شما به اینها اجازه میدهیم که اینطور پول بجیب بزنند با آن تبلیغات احمقانه سرعتهای فوق العادشون که درواقعیت فقط مختص افراد نزدیک و اشنایان و یک عده خاص و محلهای خاص در شهر است و مردم عادی چند منطقه!!! از یک دکل بطور اشتراکی استفاده کنند تا مبادا سرعت این اقازاده ها و این مناطق خاص افتی پیدا کند
یعنی یک فرد عادی مثل بنده که از شما دوستان کوچکتر هستم میتوانم تشخیص بدهم که این قوانین حداقل سرعت برای این سرویسهای 4G و 4.5G و TDLTE و 5G و... واقعا احمقانه است و باید سالها پیش تغییر میکرده ولی جناب وزیر نتوانسته این مورد مهم را در این چند سال تشخیص بدهد؟
اقا وزیر من اگر سرویس 4.5g با سرعت خداقل 200kb که رگولاتوری شما تایین کرده و باید حداقل 15مگابایت تایین میکرده که نکرده را میخاستم استفاده کنم میرفتم همان 3G با سرعت 300kb استفاده میکردم:biggrin: شوما حتی تفاوت فرکانس این سرویسها و پهنای باند و سرعتی که میتوانند داشته باشند را نمیدانید و نفهمیده اید و این قوانین احمقانه شما باعث سوئ استفاده این اوپراتورها شده و خواهد شد حتی مردم عام منتظر افت سرعت و نبود سرعت لازم برای سرویس 5G هم باید باشند درست است؟ این از قوانین شما و این از زیر ابی و سینه خیز رفتن این اوپراتورها و خود شما اقای وزیر و شیرینی سرعت بالا و کیفیت عالی این سرویسها فقط برای شما و اطرافیان شما و مناطقی که در انجا زندگی میکنید است نه برای مردم عادی
سلام دوست عزیز من شخصا دوست دارم همه توایران هرجا که هستن اینترنت گیگابیتی رایگان داشته باشن ولی این ارزوهارو که بزاریم کنار شما یا نمیدونی 15 مگابایت چه سرعتی هست یافیلم زیاد نگاه کردی 15 مگابایت میشه 120 مگابیت که تازه خیلی از گوشی های تو ایران حتی این سرعت رو پشتیبانی نمیکنن بعد بیان حداقل سرعت رو بزارن 120 مگابیت:biggrin::biggrin::biggrin: دعوت میکنم اخرین گزارش های speedtest رو نگاه کنی متوسط سرعت اینترنت موبایل تو دنیا حدود 50 مگابیت هستنقل قول:
شخصا دوست دارم همه توایران هرجا که هستن اینترنت گیگابیتی رایگان داشته باشننقل قول:
معلومه ادم خوش قلبی هستی ولی دیگه با حرفت معلوم شد هیچ فیلم علمی تخیلی نمونده که ندیده باشی تازه هرکدومو 7-8 بار نگاه کردی ناقلا
مگابایت میشه 120 مگابیت
حساب و کتابت هم که OMG ؟ اون 15مگابایت میشه 150مگابیت بعد عمدا نوشتم! سرویس 4.5G که تا 300مگابیت سرعت میده با این الودگی فرکانسی در شهر 20مگابایت بیشتر سرعت میده
تازه خیلی از گوشی های تو ایران حتی این سرعت رو پشتیبانی نمیکنن
دیگه انگار ایران زندگی نمیکنی Mr ..... همین الان با مودم و گوشیهای 5G خیلیها در همین شهر تهران از این سرویس استفاده میکنند!تست سرعت 4.5G هم کم ندیدم که بالای 20مگابایت بود
10 گیگ اینترنت رایگان 3 روزه همراه اول
ابتدا برنامه همراه من را از این لینک بروزرسانی کنید.
سپس وارد حالت پیشرفته شوید و به بخش طرح های تشویقی مراجعه کنید و بسته را فعال کنید.
برای دریافت هدیه باید نسخه (5.2.6) همراه من رو نصب داشته باشید
در صورتی که هدیه براتون فعال نشد برنامه رو حذف و از دوباره نصب کنید
همیشه بخودم میگم خوشبحال اون عده خاصی که از نهایت سرعت اینترنت این اوپراتور استفاده میکنند مخصوصا از این طرح های رایگان و...
راستی چرا اوپراتورهای این شرکت خیلی سواد کمی دارند؟منظورم اینه مثل اینکه یا فقط مدرک دارند وکاملا بیتجربه هستند و یا کلا نادان هستند و با پارتی و فامیل بازی استخدام شدند...
چرا معاون فنی همراه اول گفته که پهنای باند کمتر از ۸۰ مگ اینترنت همراه هیچ کارآیی ندارد و خیلی از مردم همین شهر تهران مثل خودم سرعتی 200kbدر طول روز دارند؟مثل اینکه رئیس و معاون کلا از وضعیت بد سرویس دهی مسئولین مربوطه این شرکت به کاربرها هیچ اطلاعی ندارند شاید هم نکنه خدای اینها مارو دوست نداره و این هم عذابی از سمت همونها و خدای اونهاست:rolleye:
از سوالهای احمقانه و تکراری پشتیبانیشون هم خسته شدیم...اگر هم واقعا این اوپراتوری میبود که به کاربرهایش اهمیت میداد ویا بهتر از ایرانسل بود بعد از این چند ماه مشکلات کمی سرعت و نبود پهنای باند را در کل تهران برطرف میکرد! بجای عجله در افتتاح و تست سرویس 5G که واقعا سرعتش باز مسرخست و توهینی به شعور ایرانیهاست!!!! باز صدرحمت به ایرانسل که حداقل با وعده و نمایش و اخبار دروغین بدنبال فروش اینترنت مثلا سرعتبالا نیست!!!
ایول به حجت الاسلام سید رئیسی رئیس جمهور منتخب ایران که فرمودند : من از جوانان و بچهها میپرسم، وقتی دارید در اینترنت گیم بازی میکنید چند بار حال شما گرفته میشود؟ باید کار بسیاری شود. من خودم صفحه دارم و دو میلیون فالوئر دارم و مسائل از این طریق به من میرسد.
یکاری میکنیم این اوپراتور هم به راه راست هدایت بشود:rolleye: