منم نامحدود 512 دارم دیشب سرعت همه ناجور خراب بود و سراسری بود !!!نقل قول:
Printable View
منم نامحدود 512 دارم دیشب سرعت همه ناجور خراب بود و سراسری بود !!!نقل قول:
دوستان کسی توی بهار امسال کمپین یک ساله گرفته؟
منو دوستام تو شهرمون گرفتیم سرعتش 1 به8 هستش واسه شماها هم همینطوره؟؟
یک مگ سرعت 130
دوستانی که 512 نامحدود دارن سرعت دانلودشون چنده؟ برا شمام شبا سرعت افت میکنه؟ اصن سرویس نامحدود رو چرا شبا سرعت رو میکشن پایین؟
کمپین تابستانی- یک ساله
سرعت 2 مگابیت
نام سرویس: Summer Campaign Prepaid 93
نام پروفایل: اینترنت یکساله سرعت 2 مگابیت حجم 60 گیگ(شبانه رایگان) + 24 گیگ حجم رایگان
پیش پرداخت یکجا- قیمت 226800 یکساله
تست در ساعت 1:30 تا 2 ظهر
سرعت دانلود با IDM :
از سرور ایران: 180 (150 تا 250 در نوسان)
از سرور خارج: 130 (100 تا 150 در نوسان)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون بابت توضیح کاملنقل قول:
فقط قیمتش چرا زیاده؟ مگه ۱۷۵ نباید باشه؟ اون ۲۴ گیگ رایگان چیه؟
متاسفانه سرعتش راضی کننده نیست. من یه مگ از پارسال دارم، سرعت شب و روز و داخل و خارج ۲۲۰ هست
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
من 2 مگ گرفتم با 5 گیگ ترافیک ماهانه. (یعنی سالی 60 گیگ) + چون مودم رایگان نخواستم، سرویسی رو انتخاب کردم که به جای مودم رایگان، 2 گیگ ماهانه میدن. (که واسه یک سال میشه 24 گیگ)نقل قول:
قیمتش هم ماهانه 175,000 ریال (یعنی یا مودم رایگان یا 24 گیگ ترافیک، هر کدوم که خواستی)
17,500×12ماه×1.08مالیات=226,800 قیمت کل
توی پنل نمایندگی همه اینها رو داره که میتونی انتخاب کنی.(پیش پرداخت، رو قبض، با مودم رایگان، با گیگ رایگان، با شبانه رایگان که توی نام سرویس این شرایط رو نوشته)
قیمتی که توی این جدول نوشته برای هر ماه و به ریال هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما سرعتش افتضاح بود، فکر کنم در اون ساعت مشکل داشت.
الان یه فایل از سایت دانلودها با حجم 30 مگ گرفتم، سرعت دانلودش 250 بود (با کمی نوسان)
حالا بازم سرعت شبانه و روزانه ش رو تست میکم، نتیجه ش رو میگم.
کمپین تابستانه تو پنل اضافه شده؟
نه، فقط نمایندگی ها از توی پنلشون میتونن انتخاب کنن.نقل قول:
خب مگه نباید سرعت رو نباید ۲ برابر ببندن ؟؟؟نقل قول:
یعنی به جای ۲ مگ ۴ مگ نباید بهتون بدن ؟؟؟
نه، کمپین تابستانه نسبت به کمپین قبل قیمت هاش یک پله ارزون تره، یعنی همین ۲مگ۵گیگِ الان، قیمتش با ۱مگ۵گیگ قبل یکیه. قیمتش که مناسبه مخصوصا اگه با قیمت های عادی که توی پنل خودمون نوشته مقایسه کنی میبینی که در پنل ما ۲مگ۲گیگ ۱۷۵۰۰ تومنه، در حالیکه توی کمپین تابستان، همین ۲مگ، ۵گیگ داره و اگه مودم نخوای میشه ماهی ۷ گیگ.نقل قول:
عنوان خبر: حذف سرویس رایگان شماره: 425 تاریخ: ۱۳۹۳/۴/۲۹
شرح خبر:
با سلام با توجه به درخواست معاونت تجاری مخابرات ایران
از تاریخ 19 تیرماه به بعد تمامی اتصالات شبانه پروفایل 5 مگ ، سرویس کمپین تابستانه محاسبه می گردد بنابراین سرویس رایگان شبانه آن حذف گردید
خبر جدید
شبانه پروفایل 5 مگ بسته شد!!!
2مگ کمپین تابستان 93:
در ساعات رایگان، با IDM و تنظیم دانلود همزمان 3 فایل (هر فایل حداکثر 16 کانکشن)، سرعت دانلود بطور میانگین 245 بود.
که از ساعت 1:05 تا 6:55 حدود 5000 مگ دانلود شد.
البته سرعت لحظه ای، کمی بالا و پایین میشد و حداکثر تا 255 میرفت. (طبق آمار و نمودار سرعت نرم افزار du meter)
چند ماه قبل که 2مگ شش ماهه رو از پنل خریده بودم سرعتش تا 280 میرفت و نهایتا تا 5500 مگ میشد دانلود کرد. اما این سرعتش نهایت 255 هست، یعنی احتمالا سرعت ها رو واقعی کردن.
تست ساعت 7:30 صبح - 2مگ کمپین تابستان 93
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاش در همه ی ساعات روز اینجور باشه، نه اینکه سرعتش بشه مثل نتیجه ی تست های صفحه ی قبلی!
آره من تا 2 روز پیش نامحدود 512 داشتم :| رفتم 2مگ 5گیگ کمپین گرفتم سرعت ماکزیمم همون 256 هستش :| اما 512 150 !!! همه محدود ها از سرعت اسمی بالاترن جز 2مگ :| خیلی نامردن اینا این پولا حرومشون بشه از گلوشون پایین نره ... دیشب دانلود گذاشتم 5ساعتو نیم 4.2 گیگ شد سرعت میانگینش تقریبا 220 بود :| اگه 250 بود میانگین بالا 5گیگ میشد :|نقل قول:
سلام دوستان. دیروز مهلتم تموم شد. از خونه نمیتونم تمدید کنم. هر کار میکنم داخل سایت پایین نمیتونم وارد بشم:
الان خونه دوستم هستم با سرویس شاتل وارد سایت پایین نمیشه:
مشکل از چیه ؟ چکار کنم ؟
من از این استفاده میکنمنقل قول:
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
خیلی وقته که من نمیدونم با ای پی وارد شم حتما باید ادرس زیر باشهنقل قول:
و در نهایت به ای پی بالا ریداکت میشه
سلام. امروز سرویسم رو تمدید کردم. هنوز نتم قطع هست . برای اتصال اینترنت و تغییر نام کاربری نمیدونم باید چکار کنم تو تنظیمات مودم. با 2020 تماس گرفتم خوب نفهمیدم.
ممنون میشم روشش رو اینجا قرار بدید . مودمم D-LINK هست. باید کدوم قسمت مودم کد 11 و شماره جدید رو وارد کنم؟
میری توی تنظیمات مودم قسمت advanced setup و قسمت WAN بعد پروفايل فعال که user و pass توش هست رو ویرایش میزنی بعد قسمت ppp user name رو به شماره ی جدید تغییر میدی. اگه متوجه نشدی بگو دقیق تر توضیح بدم. عکس محیط کانفیگ مودمت رو هم بزار. مدل مودم رو هم بگو اگه دیگران دارن بتونن کمک کنن.نقل قول:
من میرم سایت کادنت بعد امور مشترکین مخابرات رو میزنم.نقل قول:
دوستان اگه کسی اکانت 5 مگ داره بگه سرعت دانلودش روزانه چقدره و آیا توی لیست مخابرات 5 مگ نامحدود بوده + قیمت سرویسی که گرفتید
چه جالب سرویسم رو میخوام تمدید کنم ولی پروفایل خرید سرویس خالیه. :n08:
چرا قسمتپروفایل خرید سرویسخالیه :n29:
نامحدود حذف شد
تو روحشون نامحدود ورداشتن :n28:
حالا اون آقا 16 تومنی بیاد بگه نامحدود مخابرت خوبه.حالا برو 16 تومن بده به مخابرات.همونی که اوارتاش رو عکسش گذاشت
نامردا نامحدود رو چرا برداشتن ..تازه میخواستم 2 مگ بگیرم ..تو روحشون ...
من غلط بکنم دوباره 1 ساله مخابرات بگیرم فقط برای اینکه شبانه دانلود داره ..مثل اینکه ما هم کم کم باید از مخابرات بریم ...
نامحدودها رو حذف کردن، 5 و 10 مگ هم اضافه کردن. فقط حجمی. شبانه هم احتمالا نداره هیچ کدوم. این طور نیست؟
اینجا نوشته که:
... با این حال، اگر یک کاربر با مصرف بالا هستید می توانید بسته خود را از بین پیشنهادات با سرعت های تا 2Mbps و حجم دانلود نامحدود انتخاب کنید.
یعنی باید سرویس های تا 2مگ، نامحدود هم داشته باشند.
حالا با توجه به اینکه الان downstream روی 3296 kbps هست، اگه کسی از توی پنل 10 مگ رو انتخاب کنه، چی میشه؟ downstream ش میشه 10240 ؟
سرعت دانلود سرویسهای 2 مگ، 5 مگ و 10 مگ تقریباً چنده؟
فقط شبانۀ 5 مگ حذف شد؟ 2 مگ و 10 مگ، شبانۀ رایگان دارن؟
تخلیه میکنیم
کند زدن به ایران با این .............خوریهاشون
اه
الان تکلیف ما چیه؟ حذف سرویس ها ی نامحدود قطعیه؟ اونوفت دانلود شبانه رایگان هست یا اونم برداشتن؟
داداش شما مخابرات باش.چون شرکتای دیگه مثل مخابرات نیستن با 16 تومن بهت نامحدود بدن.من خودم با باباجانی صحبت میکنم میگم برات نامحدود بده چون عاشق مخابراتی فقط شمارتو بده که من بگم بشه.حیف که از مخابرات بری چون شرکتای دیگه همچین قیمت پایینی ندارننقل قول:
کلا نامحدود رو برداشتننقل قول:
دقیقانقل قول:
من مگه مغز 000000000خوردم برا وب باز کردن ماهی 20....30تومن بدم
همین 16تومن هم زیادیه:n10:
انقدر مخابرات از طرحهای کمپین بهار تا زمستون و مناسبت های مختلف سود میبره که نامحدود واسش پشیزی ارزش نداره
کلا هر کی هم رفت کمپین خرید پشیمون شد
این اطلاع رسانی فوق پر سرعتشون هم منو کشته
عنوان خبر : حذف سرویس رایگان تاریخ انتشارش هم 29 تیر بوده
متن خبر : از تاریخ 19 تیرماه به بعد تمامی اتصالات شبانه پروفایل 5 مگ ، سرویس کمپین تابستانه محاسبه می گردد بنابراین سرویس رایگان شبانه آن حذف گردید
فکر کنم باید ریستور کنیم برگردیم به گذشته :n08:
یعنی این اکانتهای حدیدشون بغییر از ۵مگ بقیه شبانه رایگان دارن؟
Sent from my RM-825_eu_france_271 using Tapatalk
عجب بدبختی داریم ما سر این مخابرات:n15:
هر روز یه سازی میزنه خوب نامحدود رو چرا برداشتن آخه:n28:
الان کدوم سرویس شبانه رایگان داره؟
بدون دانلود که مخابرات مفت هم گرونه
حیف که تو روستا هستیم و مجبورم واگرنه یه لحظه هم نمیموندم جمعش میکردم:n24:
بچه ها يه چند تا سرويس جديد تو پروفايل اومده كه جلوشون اصلا حجم نزده...اونا قضيه اش چيه؟ مثلا فقط نوشته 1 مگ يك ماهه.قيمتشم 8 تومنه:n13:
اون ینی اینکه سرویس 1 مگ رو رزرو میکنی برا ماهنقل قول:
بعدش میری نیم گیگ ترافیک میخری فقط برای کارهای ضروری و اونو سریع انجام بدی مثل پرداخت قبوض و .....