چاره ای نداریم دیگه من درخواست تخلیه دادم بعد 20روز رفتم شرکت دیدم برگم رو همون جا گذاشتن میگم 20 روز گذشته میگه وقت نکردیم بدیم برای تخلیه :n04: بدون نت هم نمیشه موندنقل قول:
Printable View
چاره ای نداریم دیگه من درخواست تخلیه دادم بعد 20روز رفتم شرکت دیدم برگم رو همون جا گذاشتن میگم 20 روز گذشته میگه وقت نکردیم بدیم برای تخلیه :n04: بدون نت هم نمیشه موندنقل قول:
دقیقا مثل من این ماه فقط تست میکنم اگه خوب نبود یا پارس یا لقمان البته اولویت با لقمان شبی 5.5گیگ دانلود با 2مگش چیز کمی نیست دقیقا مثل مخابرات قبلیه سرعتاش اسمین و سرعتشون هم تو شبانه کم نمیکنن اصلا محدود کردن هم تو کارشون نیستنقل قول:
creadit use استفاده شده 0 هست یعنی کمنمیکنه اما سرعت افتضاح میشه 3 تا فایل برسه به 200 نهایت
فکر کنم بشه شکایت کنیم تنظیم مقررات به این میگن کم فروشی 1024 تقسیم بر8 میشه 128 اینترنت کل دنیا داره از این قانون پیروی میکنه الان من سرعتم نهایتا 60کیلوبایته!نقل قول:
داداش چرا ایمیل نمیکنی ؟ من ایمیل که زدم همون موقع زنگ زدم ایمیلم رو دید مستقیم فوروارد کرد مخابرات برای تخلیه 2 ساعته تخلیه شد !نقل قول:
فکر کنم ایمیلش این بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سرعت دانلود حالمو بهم میزنه:n21:یه لحظه قطع و وصل شد بعد سرعت شد 10کیلوبایت:n21:
خدا کنه 5مگش خوب باشه
شما چه سرویسی داری دادش ؟نقل قول:
والله اهوازم گفتم برم دفترشون شاید خیر سرشون کارم زودتر راه بیوفته که اینطوری شد :n21: حالا اگه خواستم تخلیه کنم همین کارو میکنم ببینم نتیجه میگیرم یا نهنقل قول:
5مگ دارهنقل قول:
مثل اینکه تا ساعت 4 رو 60کیلوبایت ست شده از 4 به بعد از 0تا 10کیلوبایت:n21:
اصلا سرعتم از 10 بالاتر نمیره:n21:
اگه اینطوری باشه که دیگه بدجوری گند زده مخابرات یعنی میخواسته شبانه برگردونه که مشترکاش از دوباره برگردن سمتش :n15:شاید هم تازه اوکی کردن هنوز مشکل داره تا اوکی بشه :n13:نقل قول:
دوستان این شرکت طلوع لقمان شده آوا درسته؟:n13:
کسی عکسی چیزی از تعرفه هاش نداره؟
2مگ محدود چند میده؟
دیگه مخابرات جای موندن نیست:n24:
اصلا شاتل صد شرف داره به این حداقل یه راهی برا دور زدن اکانتینگش هست
لامصب ibs رو اصلا نمیشه دورش زد سایتا رو سریع باز میکنه ویدیو آنلاین هم پخش میکنه ولی سرعت دانلود نهایتا 10کیلوبایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا مشکل نداره مشخصه ibs رو تنظیم کردن که سر ساعت مشخصی سرعتش محدود و محدودتر بشه تا ساعت 1:59 سرعت 130بود من گذاشته بودم یکسره سر دانلود تا ساعت 2 شد اومد رو 60 الان هم که افتضااااااحنقل قول:
2مگ محدودش فکر کنم یا 18700 بود یا 18300 از ساعت 1تا7هم رایگانه سرعتش هم میگن شب و روز 250کیلوبایت لعنت به این مخابرات گولم زد چه اشتباهی کردم تخلیه نکردم:n27:نقل قول:
این کارا رو داره از آسیاتک تقلید میکنه
سرعت بعد ساعت رایگان میره بالا تا 600.این سرعت ساعت رایگان هست:
و اینم برای الان :
دیشب با سرویس 1مگ 240مگابایت بیشتر دانلود نشد دست هر چی کلاهبرداره از پشت بستن اینا
سلام داداش میشه دقیق بگی متن ایمیل که نوشتی چی بود ؟ بعد زنگ زدی به 2020 برات تخلیه کرد ؟نقل قول:
من از ضحی سرویس دارم به همین ایمیل که دادی اوکی کنم ؟ داداش اگه میشه یه لطفی کن ادرس ایمیل رو ببین همینه که دادی میخوام تخلیه کنم دیگه
کسی لیستی از همه سرویس دهنده های اینترنت ADSL تو اهواز داره ؟
خبرهای جدید:
1-سرویس های شبانه تا هفته آینده حذف خواهند شد
2-سرویس های نامحدود به احتمال 90% تا هفته آینده حذف خواهند شد
3-ibs تا پایان هفته حذف خواهد شد
4-سیترا تا پایان هفته حذف خواهد شد
5-سامانه جدید تا پایان هفته راه اندازی خواهد شد
چیییییییییییی؟:n04::n04::sq_5::sq_5:
ویرایش شد .حذفنقل قول:
بچه ها تعرفه های مارمالاد توی سایتش از دسترس خارج شده . انگار دارن کارایی میکنن.
کاشکی 1 مگ نامحدود همون 46 تومن بشه .
تو برنامه اومده که احتمال زیاد تا یک یا 2هفته آینده نامحدودا حذف میشن اونوقت شما میگی ارزونترش کنن:n13:نقل قول:
شایدم تا آخر همین هفته حذف بشن
کب گفت ؟ بعد توقع دارن کاربرا هم بمونن مخابرات :n02:نقل قول:
یعنی چی بابا ؟؟ :grrr:این چه فیلمیه اینا در اوردن . توی 2 ماه گذشته 40 بار تعرفه هارو عوض کردن . :sq_10::sq_10: فرشاد منبعت چیه ؟؟ :sq_3:
خودم هم خسته شدم دیگه باید سریع از شر مخابرات خلاص شم 10بار نامحدودا و شبانه رو حذف کردن دوباره برگردوندن مسخرمون کردن:n21:خود اپراتور ها هم گیج شدن دیگهنقل قول:
سرعت الان نابوده. صفحه هم باز نمیشه ... پینگ که هیچی ... یک مسئله ی بود چند سال پیش توی اصفهان رفته بودم دنبالش بعد کارم یکم طول کشید به طرف گفتم نمیشه کار ما رو راه بندازی شیرینی هم پیش ما داری . گفت این جا رو هم مثل خوزستان بی قانون نکن هر وقت نوبت کار شما برسه انجام میشه . از حرفش ناراحت شدم اون موقع گفتم چی میگه واسه خودش ، ولی خدا می دونه استان بدتر از خوزستان نیست. واقعا بی قانون و بی منظق هستن تمام مسئولینش که باید بقیه مسخرمون کنن . :n21:
فرشاد جان من هم آمارشو درآوردم . فعلا به احتمال زیاد نامحدود ها جمع میشن. اما هنوز قطعی نیست .
فردا مشخص میشه
اینو حتما ببینید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..:n08:
دقیقا 1مگ رو همون 1مگ ست کردن تو ibs
خداحافظ ibs خیلی حال دادی بهمون هی از کار میفتادی دل کاربرا شاد میشد:n14:
دیگه ibs رفت withfree شد دیگه موندن مخابرات بیفایده است
بفرما کلاه برداری در این حد؟؟!!!
سرویس 5مگ با دانلود شبانه 1تا7 17500 تومن برای همه ی کاربرا اونوقت برا ما چطوره:n21:
تازه اگه 1ساله بگیری سرعتو 2برابر میبندن یعنی 1200کیلوبایت در ثانیه اونوقت اینا شبانه 5مگو گذاشتن رو 170کیلوبایت حذفشم میخوان بکنن این کار مخابرات کاملا غیر قانونیه که شبانه رو کمتر از سرعت اسمی بده
تازه سرعت 155مگابیت ملی هم اضافه شده
تعرفه ها گفت تغییری نمیکنن . ظاهرا فقط مشکل سایت رو دارن حل میکنن . سایت پرستا شاپیه نمیدونم چه مشکلی پیش اومده حالا !
دوستان حرف فرشاد 100 درصد تایید میشه. آشنای اول شرکت مادر تمام مخابرات های کشور هست . طبق این سایت ساعت رایگان باید 1 تا 7 باشه نه 2 تا 6 !!! محدودیتی سرعت و حجم هم نباید داشته باشه !!! دارن شیره کاربرها رو می کشن با این بی قانونی . طبق هیچ قانونی حق ندارن این طور سرویس بدن و دارن غیر قانونی رفتار می کنن . باید درش تخته بشه :grrr: دارن مثل یک جزیره عمل می کنن اصلا به قوانین اهمیت نمیدن . به ساد گی نباید گذشت ، شورشو در اوردن :n23:
نمیشه ی جوری اعتراض کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا تو لیست نمایندگی هاش استان خوزستانو نزده!نقل قول:
اینا مثل اینکه جعلین
سلام دوستان من 5 مگ با 8 گیگ ترافیک گرفتم دوشبه شبانش رایگانه ولی سرعت دانلود شبا 2مگ میشه
میخام بپرسم کسی 10 مگ گرفته و ایا اونم شبانه داره یا نه و سرعتش چطوره؟
وقتی می خوای بری برای ثبت نام هدایتت می کنه به سامانه سیترا ولی درسته توی لیست نمایند گی ها نیستش خوزستان . دیگه داره باورم میشه اینا اصلا زیر مجموعه هیچ نهادی نیستن و کلا یه شرکت هرمی هستن :n21:نقل قول:
رضا 5 مگ از کجا گرفتی ؟ یعنی چطوری شارژ کردی
یه اسپید تست بزار . سرعتش چطوره ؟ شارژ خوریش ؟
واقعا شبانه 2 مگ سرعت دانلود میشه ؟ یا 200 کیلوبایت ؟
اگه شیره من رو بکشن که خودشون سفید میشن .نقل قول:
پ این نرم افزار اکانتینگ جدید کی راه میافته ؟
چرا اسم سرویس ها توی ibs تقییر کرد ؟