یعنی دارن سرعت شبانه رو پایین میارن؟ ای بابا من تا اخر تابستون شارژ کردم که!! اگه سرعت شبانه رو کم کنن یا محدود به هر صورتی من جمعش میکنم چون تمام خوبیه مخابرات با نت گندش شبانش هستنقل قول:
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
Printable View
یعنی دارن سرعت شبانه رو پایین میارن؟ ای بابا من تا اخر تابستون شارژ کردم که!! اگه سرعت شبانه رو کم کنن یا محدود به هر صورتی من جمعش میکنم چون تمام خوبیه مخابرات با نت گندش شبانش هستنقل قول:
یکی این شماره ملک رو بده ببینم حرف حسابش چیه شبا بیشتر از 200 مگ دانلود نمیتونم کنم اونم از سایت داخلی
چرت میگه طرف سرعت طلایی شبا 250 هست و روزا تا 900میره.یعنی چی 35کیلو .ماهی 26 ت داریم میدیم برا 35کیلو؟داداش جدی نگیر به مرگ گرفته به تب راضی بشی!
این جاها عوضه اینکه از حق کاربر دفاع کنن فقط میخوان ساکتش کنن.
یعنی اینقدر این ملک جعفریان به روز رسانی کرد گوگل تو آمریکا برای گوگل فیبر نکرد
09151150001شماره استاد ملک جعفریان رییس کل مخابرات خراسان رضوی__ اگر برای هر مشکلی یک پیامک هم به ایشون بدیم از حجم مشکلات ما آگاه میشن. البته نه برای مشکلات کوچک (به نظر من)
زنگ زدم میگم همش اینترنتم قطع میشه و SNR ترکیده ، میگه "کافو" تون مشکل داره و مشکل از طرف خودمونه به 17 زنگ نزن ، میگم خب درستش کنین، میگه اینا درست نمیکنن باید تو حالت bridge به اینترنت وصل شی بهتره، میگم خب من میخوام از wifi هم استفاده کنم، میگه پس مشکل خودتونه !! میگم خب کافو مونو درست کنین، میگه من گزارش مینویسم ولی صادقانه بخوام بگم اینا درستش نمیکنن، گفت می خوای به بازرسی شکایت کن :n29: چیکار کنم ؟؟؟؟ :n03:
همون که خودت گفتی درسته دوسته...نقل قول:
اون که همچین حرفی زد احتمالا از ایناست که با پارتی و رانت رفته سر کار و هیچی حالیش نیست
متاسفانه اون کسی که این حرف به شما زده درسته :n27:نقل قول:
شما سریستون 2مگابیت است که میشود حدود 256 کیلوبایت حالا اگه اینو تقسیم بر 8 کنید(اشتراک 1 به 8) میشه همون 32 کیلو بایت مشکل اصلی همین قانونه تا این قانون برداشته نشه ما هیچ حقی در مورد سرعت نسبت به شرکت ها نداریم:n30:
این قانونه که خوب سوء استفاده میشه ازش. اشتراک یا شیر 1 به 8 یعنی در بدترین حالت ممکن که همه 8 نفر در حال استفاده هستن و نه اینکه در حالت عادی این سرعت وجود داشته باشه.(ولی خوب به قول دوستمون همین باعث میشه که دست من و شما کاربر از همه جا کوتاه بشه)نقل قول:
کلا امروز همه چی خوبه
اصلا این مخابرات روزای عادی خرابه ولی وقتی خودش میگه که خرابه ، از همیشه بهتره :n08:
ملک گفتی امروز نت قطع میشه .خب قطع کن دیگه مارو سرکار گذاشتی؟
سرکاریه به جون خودم اینو گفته شکایتا بخوابه باز یه دستکاری جدید میکنن از شنبه خدا رحم کنه :(((
اینترنت من سر هر 5 دقیقه قطع و وصل میشه.
چی عجب بالاخره یکی مشکل دار شد که حرف آقای ملک جعفریان درست باشهنقل قول:
من اگه اینترنتم دوباره از یکشنبه دوشنبه مشکل دار باشه خداشاهده 195 دوباره شکایت میکنم استثناد میکنم به شکایت قبلیم که گفتن به علت تغییرات و به روز رسانی بوده باز دوباره خراب شده و فلان ببینم باز چی به خوردم میدن -_-
قطعی داره شروع میشه
بهونه کافو همش چرته.من خودم خونمون جایی هست که اصلا کافو نداره و خط مستقیم میاد به اون تابلو تو کوچه و بعد خونه. پارسال رنگ زدم گفتن مشکل کافو هست گفتم خط ما تو کافو نمیره مستقیم میاد گفت نمیشه اصلا.تو بهتر میدونی یا ما بعدشم قطع کردنقل قول:
خیلی جالبه ، من که مخابرات خوندم خیلی بعیده که خط تلفن مستقیم از mdf بیاد توی پست !!! (اون تابلو توی کوچه اسمش POST هست) .:n04:نقل قول:
اگرم همجین چیزی برای خونه شما هست و بهشون گفتید و باور نکردن بهشون حق بدید. چون اگر من هم توی اون مرکز بودم و چنین چیزی میشنیدم باور نمی کردم
سلام من سبزوار هستم از ظهر اینترنت فقط سرورهای ایرانی رو باز میکرد و به هیچ عنوان سرور خارجی باز نمیشد ولی از ساعت 12 شب درست شده حالا چه فیلم جدیدی سرمون آوردن باید از ملک بی.......پرسید
دیشب ساعت رایگان سرعت سایتای خارجی روی 5 کیلوبایت بودولی الان باز درست شده
برای من هم همین طوره من طرح بعثت ام- طی یک هفته اخیر که کمی اینترنت ثبات داشت و هر شب (از1 تا 7 فقط واسه دانللود بیدار می موندم و در ساعات مختلف هر شب چک می کردم ) سرعت دانلود رایگان شبانه ام 30 کیلو یا 20 بود هم سرور داخلی هم سرور خارجی ولی قبلن ها که خدا بیامرزه اون زمان ها رو ، در بهترین حالت سرعت دانلود شبانم 90 بود بچه ها مال شما هم همین طوره ???باز زنگ بزنیم واسه این سرعت کم هم شکایت کنم ??? یا مال همه این طوره???نقل قول:
ماله منم بعثت هست .بیشتر از یکه هفته هست همین طوری هست سرعت از 40 بیشتر نمیشه.سرورهای خارجی که قطع و وصلی هم داره.کلا این یه هفته رو هیچی نگرفتم شبا ارزش نداره سیستم روشن باشه.نقل قول:
والا من بعثت داشتم سرعت همین بود نقره پاییزه گرفتم قیمتش همونقدر درمیاد ولی شبی راحت 2.6گیگ میگیرم روزانه هم 4مگ هست.به نظرم خودتو اذیت نکن از سایت نقره ای بگیری راحتری.نقل قول:
شما فیبری یا مسی؟..........نقل قول:
فیبر.......نقل قول:
هر چی سرعت بیشتر باشه که حجم مون زودتر تموم میشه که !! تازه طرح نقره ای 2 گیگ به ازای هر ماه هست که بخواهیم گیگ بیشتری بگیرم قیمت اضافه تر باید بدیم و اصلا به صرفه نیستنقل قول:
تازه این اینترنتی مخابرات که مصرف می کنیم حجم خیلی زود تموم میشه یه سرچ عادی گوگل واسم 10 مگ مییفته تقریبا ، یا مثلا یک ساعت بیام یه همین انجمن پیج های مختلف رو سر بزنم حدود 15 مگ میفته در عرض یک ساعت دیگه شما حساب کار دستتون میاد که با فرض سپری کردنچندین ساعتتتتتت در رووزز در اینتنرت همه روزه (بدون احتساب اینترنت شبانه شب) یه 400 مگ راحت کم میشه هر روز
طرح نقره ای اصلا به صرفه نیست تازه تمامی اپدیت ها هم بسته است !! اون 400 مگ حدود 200 مگ واقعا الکی هدر میره هر روز، یک میل حتی چک کنم در میل (میلی که فقط وارد اینباکس شوم و بعد چند عدد میل بخونم )حدود 6 مگ واسم میفته ، وحشتناک این امار بالاست
شما بچه هایی که طرح نقره ای یاطلایی هستید هم همین طور هستید ??چک کردید که واقعا صرف یک سرچ ساده چه قدر از حجم کم می شود? با حجم دو گیگ در ماه واقعا چه طوری سپری می کنید ??? :n13:
سرعت الان به زور به 30 کیلوبایت می رسه . طرح طلایی 2 مگ خریدیم خیر سرمون :n09: 80 هزار تومان پوله دانشجوی مملکت ایشالا گیر کنه تو گلوشون :n27:
با کمال تعجب سرعت من بعده 1 هفته امشب خوبه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تا الان قطع بود ار رنج آپی جدید هم رو نمایی کردن 5.232.64.XXX
بعد از توزرد در اومدن آسیاتک حالا هم نوبت مخابرات شد من که رفتنی شدم از این سرویس گند و بی پشتیبانی :n03: چرخش برای اونایی که مجبورن ایشالله بچرخه
الان برای منم این رنج اومد! :n02: ورداشتن رنج مخابرات کردستان رو کپی کردن دادن! این هم به پیروی از چند وقت قبل که توی سایت مخابرات خراسان که میرفتی میزد مخابرات لرستان!! :n08:ملک جعفریان هم برای توجیه اش میگفت داریم از مخابرات لرستان کمک میگیریم!نقل قول:
خب مخابرات خراسان رو هم ببرن زیر مجموعه کردستان و لرستان تا این مشکلات حل بشه دیگه. چرا لقمه رو دور سرشون میپیچونن؟! اینجوری ما هم از دست این نفهم ها راحت میشیم
سلام دوستان من دو روز است که نمیتونم وارد سامانه گلدنت لعنتی بشم همش میگه "امکان ورود به سیستم وجود ندارد."
ایا برای شما هم همین طور است؟
یک چیز دیگه من الان با قند شکن توسنتم بیام اینجا این متن را بنویسم در صورت نرمال نشد که نشد اصلا صفحه فورم را باز نمیکنه؟
ولی با بقیه سایتا مشکلی ندارم
سرعت من که 60 کیلوبایت شده !
سرعت شما خوبه بچه ها؟
من مشکلی ندارم ، با این آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد میشوم.نقل قول:
کلا این دو روز که قرار بود مشکل داشته باشیم ، من که اصلا هیچ مشکلی نداشتم و دو روز از بدون قطعی ترین روزهای دو سه ماه اخیر اینترنت مخابرات را سپری کردم. :n08:
سایت گل..و...ه نت
در حال اعمال تغییرات جدید هستیم. لطفا دقایقی دیگر به سایت مراجعه فرمایید.
دوستانی که احتمالا از سایت شارژ خریداری می کنن و پول از حساب کسر میشه ولی شارژ انجام نمیشه. من امروز بابت 2 گیگی که 11 تیر شارژ کرده بودم تماس گرفتم. بهم یک شماره تلفن دادن که به اون زنگ زدم و اطلاعات را یادداشت کردن و گفتن تا 48 ساعت دیگه شارژ میشه.
شماره تلفن پیگیریش هم اینه : 8118415
شماره تلفن را قرار دادم که اگر دوست دیگری مشکل داشتن پیگیری کنند.
من همینطوری شد برام مبلغ کم شد ولی سریع برام برگشت دوباره شارژ کردم شد کلا سایتشون مشکل داره
من سه تا خرید کردم ، دو تاش از ملت و یکی از پارسیان... اون یکی که از درگاه پارسیان بود 10 دقیقه بعد پولش برگشت ولی دو تا خرید که از درگاه ملت بود بر نگشته...نقل قول:
ای بابا پس یعنی ما همینجوری پولمون رفته نفهمیدیم!! این چه وضعشه چرا نباید برگرده اخه مگه وظیفه ما هست همش پیگیری کنیم گور باباشون خرابه غیر فعال کنند یا برگشت بزنننقل قول: