اوووو این که غصه نداره :n02: بیا خودم بهت گیفت میدم :n02:نقل قول:
Printable View
اوووو این که غصه نداره :n02: بیا خودم بهت گیفت میدم :n02:نقل قول:
jaryan chie? dobare update omade?
تغیرات پچ به شدت مسخره بود به نظرم:n23:
آقا خیلی تغییراتش خوب شده مخصوصا turret :n08:
من بازیرو اپدیت کردم الان از دوباره میبینم 180 مگ step 1 هست :n03::n03::n03::n29::n28::n28::n28::n30::n30::n30: :n30::n27::n27::n27::n14::n14::n14::n14::n14:
من پس از مدت ها باز آمدم و بعد از یه روز بازی کردن میبینم امروز آپدیت اومده ای خدا این چه وعضیه بهمرحمت نت هم با سعت 6 کیلوبایت آپدیت میکونه حجم ک آپدیت چقره؟؟؟
servere riot terkide kheyli lage
بعد از این سوالات ممکنه سوال های زیر رو هم بدن: اگه نتونستی به همشون جواب بدی اشکال نداره مهم اینه که تا جایی که یادت هست جواب بدینقل قول:
- First five champions ever purchased on this account:
- First item ever purchased with RP (if applicable): !
- List of at least 5 Summoner names of friends you have referred:
- List of at least 5 Summoner names of friends on your friends list: .
- Any other family members/friends that have access to your account: !
- Do you have any alternate/smurf accounts?
- Has your email account ever been compromised?
سلام یه سوال کامپیوتر من توی بازی پشت سر هم خاموش میکنه. cpu خیلی داغ میشه با اینکه فن cpu هم عالی کار میکنه. میخواستم بپرسم میدونید اشکالش از چیه؟:n13:
تنظیمات گرافیک بازیو بیار پاییننقل قول:
برنامه های اضافیو ببند
...
یکی از دوستام بهم گفته بود که میتونی از خمیر سیلیکون هم استفاده کنی. چون خودش قبلا این اتفاق براش افتاده بود از خمیر سیلیکون استفاده کرده بود.
به نظر شما میتونم از اون راه هم استفاده کنم؟
برنامه ی CPUID hardware moniotor pro رو دانلود کن دمای cpu رو قبل و بعد گیم عکس بگیر بفرست :|نقل قول:
توی بازی بودم یهو از بازی پرید بیرون ...بعد که میخام لانچر رو باز کنم میخاد 850 مگ رو دانلود کنه
یک سوال قبل از خاموش شدن صفحه آبی میاد؟ Blue window error، یا یکدفعه خاموش میشه؟نقل قول:
منم دقیقا این مشکل رو داشتم وقتی cpu رو گردوخاک بگیره اینجوری میشه
فن و cpu زو خوارج کن قشنگ یه باد بگیر ببند سر جاش مایع بین فن و cpu رو هم پاک کن احتمالا عمرش تموم شده:n16:
آقا اون مایع رو پاک نکنی ها ، اون مایع بره دیگه CPU میپره :n08:
تو قسمت مشکلات سخت افزاری مشکلت رو مطرح کننقل قول:
-----
بین سی پی یو و فن باید خمیر سیلیکون باشه
وگرنه کارایی فن کاهش پیدا می کنه
نه یکدفعه خاموش میکنهنقل قول:
یکدفعه خاموش میشهنقل قول:
ماله فن CPU eنقل قول:
جدیدن رفتم سراغ LeBlanc Support همه میگن Troll :n09: ولی امتحانشو خوب پس داد، البته خب در حد Leona نیست که تو Team Fight عالی باشه و یه Initiate خوب داشته باشه، با Thresh هم نمیشه مقایسه کرد که با Hook هاش دهن سرویس می کنه، ولی خب هر Support یه نقطه ضعفی داره. LeBlanc جلوی Support های Squishy خیلی خوبه، Silence داره اما خب به درد نمیخوره چون ADC رو Silence کنی کمکی نمی کنه، Snare داره که خب خیلی به درد می خوره مخصوصا اینکه میشه سورپرایز کرد طرفو با یه W بعد E اگه بتونی Land کنی. یه Burst عالی داره که توی Kill ها کمک می کنه که هیچ Support دیگه ای نداره، Poke هم که فوق العاده انجام میده بدون اینکه Damage بخوره خودش، Q بعد W بلافاصله دوباره W واسه برگشتن.
خیلی ها میگن Snare ش رو Dodge دادن خیلی آسونه، خب Morgana هم Binding اش همونقدر طول میکشه برسه به طرف و میشه Dodge داد. خیلی ها هم میگن Squishy هست، خب اونم خیلی از Support ها از اینم بدترن. دیگه مسئله Heal و Absorb رو جلو نیارین که اصلا قبول ندارم :n02: این همه Supp که نه Heal دارن نه Shield دارن استفاده میشن، مثل Annie و Zyra و Zilean و ... همشونم توی All Stars 2014 استفاده شدن.
نکته مهم اینه که یه جورایی Support Carry هست، باید تقریبا همون آیتم هایی رو ببندین که Mid میبندین، کارش Win کردن Lane هست و گاهی وقتا Gank کردن با ADC تیم.
خیلی جواب میده اما تو Late game زیاد کارایی نداره کلا حتی APC این چمپ هم با این که خیلی شاخه به درد late game نمیخوره میزنن صدا قابلمه میده:n08:نقل قول:
آقا چطور ممکنه در ثانیه 20 بازی یه چمپ بمیره!؟ امروز تو بازی از تیم حریف braum مرد
تنها چیزی که تو این ثانیه ها هست فقط tower تیم حریفهنقل قول:
Co-Op Vs AI لول یه باگ خیلی باحال داره، اول بازی قبل Respawn مینیون ها میری نزدیک تاور حریف، کاری میکنی 2 تا چمپ زیر تاور بهت اتک بدن بعدش تعقیبت میکنن، میری زیر تاور خودی و میزاری یه خورده بهت اتک بدن تا hp ت کم بشه بعد 2 تا چمپ AI یواش یواش وارد محدوده تاور میشن و کارشون رو میسازی و قبل از Respawn مینیون Double kill میگیری، من موندم تا حالا کسی این باگو ندیده؟ خود ریوت میدونه؟
Coop vs AI کلا وقتی HP ات کم باشه در حرکت به سمت تاور باشی bot ها میان تاور رو tank می کنن و damage می خورن ، این کار رو چند بار تکرار کنی راحت کیل می گیری ازشوننقل قول:
Coop Vs AI بیشتر برای آموزش و رسیدن به لول 10 هست موارد اساسی تری هست برای تمرکز ، البته اوضاغ bot ها بعد از این تغییر اخیری که دادن خیلی بهتر شده قبلا کلا تعطیل بودن
در حال حاضر حرف اول رو توی ساپورت CC و اسپل های به درد بخور در Team Fight ها می زنه ، Heal جزو کم ارزش ترین ویژگی ها برای یک ساپورتر اه در حال حاضر
خوب خوبه که اینقدر ذوق مرگ شدی از ساپورت کردن با lbنقل قول:
جدیدن رفتم سراغ LeBlanc Support همه میگن Troll :n09: ولی امتحانشو خوب پس داد، البته خب در حد Leona نیست که تو Team Fight عالی باشه و یه Initiate خوب داشته باشه، با Thresh هم نمیشه مقایسه کرد که با Hook هاش دهن سرویس می کنه، ولی خب هر Support یه نقطه ضعفی داره. LeBlanc جلوی Support های Squishy خیلی خوبه، Silence داره اما خب به درد نمیخوره چون ADC رو Silence کنی کمکی نمی کنه، Snare داره که خب خیلی به درد می خوره مخصوصا اینکه میشه سورپرایز کرد طرفو با یه W بعد E اگه بتونی Land کنی. یه Burst عالی داره که توی Kill ها کمک می کنه که هیچ Support دیگه ای نداره، Poke هم که فوق العاده انجام میده بدون اینکه Damage بخوره خودش، Q بعد W بلافاصله دوباره W واسه برگشتن.
خیلی ها میگن Snare ش رو Dodge دادن خیلی آسونه، خب Morgana هم Binding اش همونقدر طول میکشه برسه به طرف و میشه Dodge داد. خیلی ها هم میگن Squishy هست، خب اونم خیلی از Support ها از اینم بدترن. دیگه مسئله Heal و Absorb رو جلو نیارین که اصلا قبول ندارم :n02: این همه Supp که نه Heal دارن نه Shield دارن استفاده میشن، مثل Annie و Zyra و Zilean و ... همشونم توی All Stars 2014 استفاده شدن.
نکته مهم اینه که یه جورایی Support Carry هست، باید تقریبا همون آیتم هایی رو ببندین که Mid میبندین، کارش Win کردن Lane هست و گاهی وقتا Gank کردن با ADC تیم.
ولی خوب من خیلی وقته با چمپیون های مید ساپورت میدم وتاحالا هم نشده که لین رو ببازم
بهت پیشنهاد میکنم akali , twisted fate رو هم امتحان کنی خیلی حال میده
ziggs هم خوبه ولی اون 2 تا باحال ترن ziggs یکم سخت تره باید ریاکشنت نسبت به W زیاد باشه
nasus هم که ته ساپورته
ezreal ap هم از ساپورت های خوبه
اینا رو امتحان کن خوشت میاد
واسه خودم پیش نیومد :n02: اما گفتم این کارو بکن 99% جواب میگیری،اگه نشد بیا بهت میگم تا دوره فن cpu رو ببری بالا اگه بازم نشد با سشوآر گردو خا کو بگیر درست میشه،نگا cpu کامپیوتر حالت نصفه عمر نداره یعنی یا کار میکنه یا کار نمیکنه پس اگه cpu داره هنوز کار میکنه سالمه نگران نباش مشکل از خنک کننده هستنقل قول:
نه اقا این کارو نکن cpu به فنا میره :n02: اون مایع اسمش خمیر سیلکون هست در واقع کاره 1 رابط(رسانای گرما) برای انتقال گرما از cpu به شیارهای خنک کننده هست،در ضمن سعی کنین بهش به طور مستقیم دست نزنین چون سمیهنقل قول:
--------------
دوستان در خلق چمپ های supp چقدر خلاقن :n02: آفرین افرین :33:
کلا خیلی از Supp ها هستن که تو Team Fight خوب نیستن، مثلا شما با Thresh برو وسط Team Fight هر چی Spell هم داره بزن، هیچ کمکی که نمی کنه هیچ، ظرف 3 ثانیه هم مُرده به قول شما صدا قابلمه میده. هر Champ واسه خودش سبک بازی خودشو داره، نقطه ضعف و قدرت داره. LB هم به عنوان Supp کار خودشو توی Early Game با جلو انداختن ADC و Deny کردن ADC حریف می کنه. همون کاری که Thresh هم انجام میده، ADC از ترس Hook جلو نمیره و Farm کردن براش سخت میشه.نقل قول:
من در مورد Troll کردن صحبت نکردم که شما میگی Champ های Mid رو Supp بازی کن خوشت میاد. من دارم در مورد Supp واقعی حرف می زنم. Champ های Mid که اسم بردی رو Supp بازی کردن کاملا غلطه، اولا گلد Farm رو از دست میدی و دیر تر آیتم میتونی بخری، ثانیا XP رو با ADC داری Share می کنی بنابراین همیشه از بقیه تیم عقبی، کل پتانسیل یه Champ خوب رو داری از بین میبری. ولی LB از اونجا که تو Team Fight ها خوب نیست و برای Mid خیلی محبوب نیست با Supp وایسادن میتونه early game خیلی تیمش رو جلو بندازه با فشاری که روی هر Lane میاره در نهایت ADC هست که جلو میفته و میتونه تیم رو Carry کنه.نقل قول:
نوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کار اصلی Supp رو یادمون نره، خودش قرار نیست کاری انجام بده، باید بقیه تیم رو راه بندازه.
آمار به شدت خیره کنندس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همانا خداوند "هـــک" را آفرید تا رستگار شوید و 2 روزه به Gold برسید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونایی که این Bot رو نمیشناسن اصلا سوال نکنن که چیه و کجا میشه دانلود کرد که نمیگم چون بازیتون که خراب میشه هیچ، ظرف 1 هفته Report میدن بن میشید. خواستم فقط ویدئو رو بذارم یکم حال کنید و اگر چنین چیزی دیدید حتما Report کنید و بدونید که هـک واسه این بازی وجود داره.
فقط در این حد میگم که این Script خاص که Skill Shot ها رو Dodge میده 50 یورو قیمتشه!!! البته کرک شدش هم اومده ولی کرک شده کجا و Update شده کجا.
فقط کافیه با این Script جلو Nidalee بازی کنید و همه Spear هاشو Dodge بدید تا آخر بازی به فحشتون بگیره و Report کنه، هفته بعدشم بن شدید رفته. جدیدا خیلی تابلو شده، همه خبردار شدن.
من به هیچ عنوان ترول نمیکنم شما چون بازی نکردی مثل بقیه فکر میکنی ترولهنقل قول:
من در مورد Troll کردن صحبت نکردم که شما میگی Champ های Mid رو Supp بازی کن خوشت میاد. من دارم در مورد Supp واقعی حرف می زنم. Champ های Mid که اسم بردی رو Supp بازی کردن کاملا غلطه، اولا گلد Farm رو از دست میدی و دیر تر آیتم میتونی بخری، ثانیا XP رو با ADC داری Share می کنی بنابراین همیشه از بقیه تیم عقبی، کل پتانسیل یه Champ خوب رو داری از بین میبری. ولی LB از اونجا که تو Team Fight ها خوب نیست و برای Mid خیلی محبوب نیست با Supp وایسادن میتونه early game خیلی تیمش رو جلو بندازه با فشاری که روی هر Lane میاره در نهایت ADC هست که جلو میفته و میتونه تیم رو Carry کنه.
کار اصلی Supp رو یادمون نره، خودش قرار نیست کاری انجام بده، باید بقیه تیم رو راه بندازه.
عقب میافتی در صورتی که نتونی درست بازی کنی
اینا هیج کدوم ترول نیست
akali وقتی 6 میشه دیگه کلا نمیشه جلوشو گرفت و تا قبل 6 اش هم باید اینقدر با Q به adc مقابل ور بری تا adc خودت شاخ شه
twisted fate هم که دیگه ته ساپورته شاید گلد زیادی گیرت نیاد ولی هی استان میکنی هی مانا رجن میکنی هی استان میکنی هی مانا رجن میکنی Q پرت میکنی
leblanc مید چمپ محبوبی نیست ؟:n04: leblanc بازی باهاش سخته و جلوت حتی اگه کانتر خرکی ! اش هم باشی و بخوای کیل بگیری بازم کمه باید به شدت باهاش Roam کنی از جانگلر بیشتر :دی در این صورت بازی رو کلا تو دست خودت میچرخونی
ولی این حرفت که sup خودش قرار نیست کاری انجام بده و بقیه رو جلو بندازه بستگی به تیمی که باهاش بازی میکنی هم داره
من خیلی وقتا دیدم این adc بنده خدا اصلا توانایی روانی carry کردن رو نداره لذا ! مجبور شدم فقط بهش assist بدم و بازی رو هم خودم carry کنم :دی
شما اول امتحان کن اگه جواب نداد بیا بگو ترول...اینا هیچکدوم ترول نیست
من یه عمر با annie هم میرفتم ساپورت میگفتن ترول ترول حالا یه ساپورت خیلی عادی شده
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من اصلا کاری ندارم این ه-ک هست یا نیست ولی تنها چیزی میدونم اینه که اگه توی NA بازی میکردید از این ه-ک ها به شدت زیاد میدیدید !نقل قول:
همانا خداوند "هـــک" را آفرید تا رستگار شوید و 2 روزه به Gold برسید.
اونایی که این Bot رو نمیشناسن اصلا سوال نکنن که چیه و کجا میشه دانلود کرد که نمیگم چون بازیتون که خراب میشه هیچ، ظرف 1 هفته Report میدن بن میشید. خواستم فقط ویدئو رو بذارم یکم حال کنید و اگر چنین چیزی دیدید حتما Report کنید و بدونید که هـک واسه این بازی وجود داره.
فقط در این حد میگم که این Script خاص که Skill Shot ها رو Dodge میده 50 یورو قیمتشه!!! البته کرک شدش هم اومده ولی کرک شده کجا و Update شده کجا.
فقط کافیه با این Script جلو Nidalee بازی کنید و همه Spear هاشو Dodge بدید تا آخر بازی به فحشتون بگیره و Report کنه، هفته بعدشم بن شدید رفته. جدیدا خیلی تابلو شده، همه خبردار شدن.
میس دادن ترش اونقدرا هم سخت نیست مخصوصا این ترش ابلهی که تو این ویدیو هست و همیشه هم داره مستقیم میندازه اون قضیه رو
تنها چیزی که من دیدم reaction بالا بود من از اینا توی بازی دایمند های آمریکا زیاد دیدم خیلی تعجب آور نبود برام که بخوام اسمش رو بزارم ه-ک
نمیگم این هست یا نیست چون واقعا اطلاعی در موردش ندارم اما میگم بدون ه-ک هم میشه از این کارا کرد تو NA زیاده میتونید یه اکانت بسازید بشینید spect کنید :دی
پ.ن : cass رو هم یادم رفت به عنوان ساپورت معرفی کنم :دی
از نظر شما احتمالا اینم ه-ک باشه قیمتش هم 90 یوروهه ه-ک نمردن زده دیگه چون مید چمپ محبوبی نیست :
اون صحنه ای که از توی Bush میندازه و Cassio همون لحظه Flash می کنه رو چی میگی؟ Diamond و Challenger که هیچی، Faker هم نمیتونه اونجوری Dodge بده. اصلا Thresh رو نمیدید، چجوری یه آدم میتونه اونو Dodge بده؟
lol e man 300 mg update mikhad !!!!!!!!!!! Wtffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
lotfan javab bedid . chikar konam?
بابا -- چیه منو شما با پینگ 200 داریم فک میکنیم خیلی کیف میده یارو داره با پینگ 10 به همه چیز doodge میده این کاملا نرماله من خیلیهارو دیدم اینجوری کفر در میارن راجب اون فلش هم بگم از رو صدا میشه فهمید اونم 100% از صدایه زنجیر thresh فهمید و فلش زد:n02: پینگشون پاینه دیگه بد به حال ما خوش به حال اونا
به قول شما ه---ک یا script کاملا وجود داره و الان افراد زیادی دارن استفاده میکنن ازش ریوت هم به راهکار درست حسابی نرسیده که باهاشون مقابله کنه این الان یه 2 سالی هست باور ندارین برین تو سایت bol یا bot of legends اونجا میتونین دریابین که این قضیه تا کجا پیش رفته کسانی که با cassio بازی میکنن به احتمال 90% دارن از ه---------ک استفاده میکنن.syndra و ori و kata(اخه ادم دیگه چقدر عقب مونده باشه برای اینم script استفاده کنه) و xerath و ... که کمترن.خوشبختانه این افراد بیشتر تو plat و diamond هستن با gold.این evade هم چیز خیلی ابتدایی هستش
که همشون استفاده میکنن بعد last hit minion ها هست ، ه-----ک برای skill shot هست و... بعضیاش پولیه (اون خفناش) بعضیاش هم مجانی
البته کسی که از اینا استفاده میکنه خطر ban شدن اکنتش رو به جون میخره که احتمالش خیلی کمه(خودشون تو فرومشون میگن اگه از این script استفاده کنین احتمال گیر افتادن هست )بعد اگه کسی هم میخواد استفاده کنه از ایران اگه به نفرین اعتقاد داری نکن این کارو :n02:البته ریوت هم گفته در اینده درست میشه این قضیه.
----------------------------------
راستی rune page هم اومده برین بگیرین.:n20:
بزار آپدیت شه :))نقل قول:
lol e man 300 mg update mikhad !!!!!!!!!!! Wtffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
lotfan javab bedid . chikar konam?
Click here to view the small image.
والا همونطور که گفتم من اطلاعی ندارم درباره این ه-ک ها ولی چیزی که من دیدم بدون ه-ک هم میشه انجام داد یعنی چیز فوق العاده ای نبودنقل قول:
به قول شما ه---ک یا script کاملا وجود داره و الان افراد زیادی دارن استفاده میکنن ازش ریوت هم به راهکار درست حسابی نرسیده که باهاشون مقابله کنه این الان یه 2 سالی هست باور ندارین برین تو سایت bol یا bot of legends اونجا میتونین دریابین که این قضیه تا کجا پیش رفته کسانی که با cassio بازی میکنن به احتمال 90% دارن از ه---------ک استفاده میکنن.syndra و ori و kata(اخه ادم دیگه چقدر عقب مونده باشه برای اینم script استفاده کنه) و xerath و ... که کمترن.خوشبختانه این افراد بیشتر تو plat و diamond هستن با gold.این evade هم چیز خیلی ابتدایی هستش
که همشون استفاده میکنن بعد last hit minion ها هست ، ه-----ک برای skill shot هست و... بعضیاش پولیه (اون خفناش) بعضیاش هم مجانی
البته کسی که از اینا استفاده میکنه خطر ban شدن اکنتش رو به جون میخره که احتمالش خیلی کمه(خودشون تو فرومشون میگن اگه از این script استفاده کنین احتمال گیر افتادن هست )بعد اگه کسی هم میخواد استفاده کنه از ایران اگه به نفرین اعتقاد داری نکن این کارو :n02:البته ریوت هم گفته در اینده درست میشه این قضیه.
حالا خیلی طبیعی بود :دی
نقل قول:
نوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط برای من اومده . ××!!××
راه حلی نداری ؟ :n14:
چند روز پیشم یه آپدیت علکی 100 مگ داده بود به جز اپدیت پچ 4.8
برا منم اومده گذاشتم آپدیت کرد حدود 400 مگ
اتفاقا همون روزی که برا شما و بنده آپدیت 100 مگی اومده بود برا یکی از دوستان من 700 مگ اومده بود
برای منم اومده :n27: