خوب اینجا تاپیک اصف.من نت تهران رو والله تجربه نداشتم.:n39:نقل قول:
Printable View
خوب اینجا تاپیک اصف.من نت تهران رو والله تجربه نداشتم.:n39:نقل قول:
داداش منم مشکلم همینهنقل قول:
منتظر بودم مخابرات نامحدود بده اما بر عکس دیدن ابا از آسیاب افتاده ورداشتن بدترش کردن
من شبی 21 گیگ دانلود میکردم سرعت 1150 kb حالا رفتم طرح تابستان با طعم زهر مار گرفتم نوشته بود 1 مگ Up to 4 mg منم فکر کردم منظورش ظرفیت خط هست بعد گرفتم دیدم 128 فیکس هست سرعت زنگ هم زدم گفت همینه سرعتش منظورمون این بود که اگه یه موقع شلوغ نبود باز میکنیم تا 4 مگ الان دانلود شبانه 4 ساعت 1800 مگ دانلود میکنه به پول برق و سرو صدای کامپیوتر نمی ارزه.....
گفتم میخوام عوض کنم به شباهنگ یا حرفه ای گفت پولتونو بر نمیگردونیم
قبلا روی قبض میومد وقتی انصراف میدادی اگه همون موقع طرح جدید ثبت نام میکردی دیگه پول ماهای بعدی طرح قبلیو نمیخواست بدی
شاتل رو نگاه کردم، اینقدرا خوب نبود، قیمتش که بیشتر بود، سرعت اسمیش هم که کمتر بود.نقل قول:
من طرح دو مگ داشتم، خطم روی ۱۰ مگ بسته بودن خیلی ریلکس با ۱ ۱.۵ میگرفت. الانم طرح حرفه ای به نظر بهتره.
طرح کمپین تابستان نگیرید سرعتش همونیه که میدن اون Up to 4 ,...... دروغ هست من 1 ساله گرفتم up to 4mg اما توی همه ساعتی تست کردم 128 کیلو بایت بود
پولم ریختم دور الانم حرفه ای ها ثبت نام کردم منتظرم پسورد بهم بدن
EDITED edited edited
سلام دوستان گرامی...بعد از برداشته شدن شبانه از های وب, می خوام از مخابرات سرویس بگیرم. بررسی کردم برای شبانه سرویس حرفه ای و جشنواره تابستان موجوده که جشنواره تابستان شبانش کاملا رایگان هست ولی سرعت محدودتره گویی...من نهایت شبی 4 گیگ هم بتونم بگیرم برام کافیه...طبق تجربه کیفیت طرح تابستون جوابگو هست یا باید برم سمت حرفه ای?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
اگه با ۴ گیگ کارت راه میوفته که تابستان خوبه برات اوکیهنقل قول:
اما اگه بیش از این میخوای حرفه ای ها خوبه
فقط خدا کنه این طرح حرفه ای ها برداشته نشه
Sent from my SM-J700F using Tapatalk
از لحاظ سرعت باز کردن وب و کارای روتین و پینگ چطوره?نقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
سلام. لطفا بگید چطوری میشه بسته های ترافیکی کوتاه مدت رو (مثل همون فشفشه)
رو خرید و فعال کرد؟ توی پنل من میگردم نیست؟ یا برای من نیست؟
فقط شارژ به صورت پلکانی هست!! اون بسته های کوتاه مدت فوتون کجای پنله؟
به نظر من دیگه مخابرات اصلا ارزش نداره
من یه ماهی میشه از 4Gایرانسل استفاده میکنم خیلیم راضیم قبلا مخابرات داشتم از ساعت 12ظهر تا 12 شب سایتم به زور باز میکرد .
دانلود زیادم داشته باشم از بسته ساعتی استفاده میکنم که راحت تو سه ساعت 40تا45گیگ دانلود میکنم بسته 6تا12ظهرم داره که اونم عالیه
همیشه هم سرعتم بالاس از قطعیه مخابراتم خبری نیست واقعا قطع شدن مکررش رو اعصاب بود
البته منطقه ما خوبه پوشش ایرانسل اونا که خوب نیست بهشون حق میدم مخابرات باشن ولی بقیه واقعا نمیدونم چرا هنوزم از مخابرات سرویس میگیرن !!!
موقع تمدید شارژ بزن رو محاسبه هزینه بعد اونجا دوتا فیلد هست نوشته بسته های شارژ دلچسبنقل قول:
والا پیج باز کردن که سرعتی نمیخواد پینگ هم که مخابرات برای من حداقل پینگش تو ساعات اوجمصرف رو ۲۰۰ و ساعات افت مصرف راحت ۱۰۰ رو میده البته این اعداد رو من تو بازی میگم مگرنه با دستور Ping 4.2.2.4 بیش از این حرفاسنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت 8 مگابیت - سرور لس آنجلس
.................................................. ......................................
سرور تهران
این سرعت منه . الان 5 ساله مخابراتم و خیلی راضی ام .
دوستان قضیه تمدید طرح کمپین کلآ دیگه منتفی شد؟؟؟ الان من طرح کمپینم 9/10 تموم میشه نمیشه کاری کرد ماه اخرش دیگه شارژ نشه مثلآ قبل اینکه برج 9 شروع بشه انصراف بدم؟؟؟ الان طرح حرفه ای بردارم چند روز طول میکشه یوزر پس بدن؟؟؟
سلام دوستان،میخواستم ببینم تنظیمات internet protocol version 4 برای اینترنت مخابرات اصفهان چی هستش؟
دوستان از دقایقی پیش برای اولین بار سرعت رو از 10 مگ به 16مگ ارتقا دادن
آره تمدید نمیکنن ماله چند سال پیشه طرحت؟نقل قول:
فکر نکنم بتونی انصراف بدی قبلا من یبار پرسیدم گفتن اگه بخوای طرحتو تعویض میکنیم ، 2020 سوال کن اگه درست جوابتو ندادن اینقدر زنگ بزن تا اپراتور مرد جوابتو بده خانوماشون متاسفانه اطلاعاتشون کمه
سلام کمپین تابستان رو میگید دیگه؟ 256؟نقل قول:
تنظیم لازم نیست روی حالت پیش فرضنقل قول:
obtain dns & ip automaticly
VPI 0
VCI 35
سرعت رو توی مودم میدیدم قبلا روی 1024 بسته بودن از همین دیشب هم طرح زرین هم حرفه ای به 16382نقل قول:
ارتقا پیدا کرده سرعت آپلود هم 2 برابر شده
کدومشو شما نگاه کردی شاید max rate رو دیدی مودمت برندش چیه؟ بعضی ها هر دوشو نشون نمیده
این مال منه
سرعت دانلود و آپلود = Data rate
max rate نهایت سرعتی هست میتونی بگیری (بعد از اعمال شدن Attenuation) اما خب بسته به سرویس مخابرات سرعت رو محدود میکنه
تست سرعت من با سرور اصفهان
OWNLOAD
8.55Mb/s
UPLOAD
0.81Mb/s
ماله دو سال پیشه طرحم قبلآ هم یه بار تمدیدش کردم. شما حضوری رفتی باسه تمدید؟؟نقل قول:
من تو غرفه سیتی سنتر صحبت کردم 2020 هم زنگ زدم گفتن تمدید نمیکنیم اما مرکز نرفتمنقل قول:
کمپین تابستان نگیر که پشیمون میشی همون حرفهای ها بهتره باز
شما که حرفه ای برداشتید چند روز طول کشید یوزر پس بدن بعدش باسه یوزر پس باید حضوری بریم؟؟؟ و اینکه مثل طرح کمپین تو طرح حرفه ای هر گیگ که بخری 256 مگ هم مازاد میدن؟؟؟نقل قول:
با سلام
دوستان در حال حاضر بنده طرح طرح کمپين تابستان - پاييز93 ا و 5G+2G با سرعت 1 مگ دارم خطم هم DLC شهرک ولیعصر مرکز استقلال هستش
اول میخواستم بدونم نهایت سرعت چقدر به بنده میتونند بدند(یکیار اشتباهی خطم را رو تا 9 مگ بستند ولی در حد چند ساعت:n03:)
و اینکه بنده به خاطر سرعت میخواستم طرح عوض بکنم ممکنه سرعتم تغییر چندانی نکنه و مخایرات بگه گفتیم تا 10مگ ولی مثلا در حد 2 مگ بدند بخصوص چون dlc هستش
واینکه طرح اول اذر تمام میشه ایا نمیشه همین الان طرح را تغییر داد
و در اخر اینکه طرح بلند مدت بگیرم یا یک ماهه بعدا ارتقا بدم((میترسم طرح حرفه ای حذف بشود))
سلام .... دوستان در مورد افزایش ارتقاء سرعت از 10 مگ به 16 خبر دادن....
می خواستم بدونم ماها که سیستم قدیمی فیبر نوری هستیم و همیشه سرعت دانلودمون زیر 200 kb هستش چی کار باید بکنیم.....یعنی این که می شنوم بعضی ها با نت مخابرات تو اصفهان دارن شبی 10 گیگ دانلود می کنن داغ دلم تازه می شه که چرا ما باید همچین داستانی داشته باشیم و جالب تر از اون مخابرات تنها گزینه برای اینترنت پر سرعت ما حساب بشه....:n28:
متاسفانه من و شما همدردیم!من هم مشترک شهرک میلاد شاهینشهر هستم .مخابرات فقط به نقاط خاصی توجه می کنه از جمله چهارباغ و خیابون توحید و افتخار میکنه که طرح یوتانت رو راه اندازی کرده ولی کمترین توجهی به بقیه مشترکین من جمله اون هایی که خط dlc دارن نمی کنه.بارها به مهندس کشایی ایمیل فرستادم ولی جوابی نگرفتم شما هم امتحان کنین ولی اگه راه بهتری به نظرتون میرسه بگین چون واقعا تبعیضه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما چه طرحی هستی؟ که مکس ریت روی ۱۷ هزار بت میده ! ایولنقل قول:
ب من رو ۱۰ هزار میده
شما چه طرحی هستی؟ که مکس ریت روی ۱۷ هزار بت میده ! ایولنقل قول:
ب من رو ۱۰ هزار میده با طرح حرفه ای
اولا ک شما تو تنظیمات مودم مکس ریت رو ک ببینی نهایت سرعتت مشخصهنقل قول:
دوما که سرعت های مخابرات معمولا ثابت نیست نوسان داره دیدی که خودشونم نوشتن سرعت سرویس مذکور حداکثر مثلا ۱۰ مگابیت است
این یعنی چی؟ یعنی از ۲ مگابیت تا ۱۰ مگابیت متغییره یعنی شما اگه با ۲۰۰ کیلوبایت دانلود میکنی طبق قرارداد حق اعتراض نداری مگر اینکه سرعتت بیاد پایین تر
مورد سوم رو من خودمم نگرانشم که حرفه ای ها حذف بشه برای همینم شبا دانلود رو بستم بش تا میتونم دانلود میکنم
Attainable Rate (Kbps):
rate(kbps): down10056 up1021
down10820 up1021
snr: 109 124 !!!!!
با اطلاعات بالا و این تفاسیر طرح حرفه ای بگیرم تا 10 مگ را باید بدهند هر چند dlc هستم؟!
کسی در مورد طرح کمپین تابستان نظری نداره ((با بسته های حجمی به نظر به صرفه میاد بخصوص 100 گیگ))اگر تا سرعت 3 مگ هم باز کنند من راضی هستم
نمیدونم چرا طرح حرفه ای تا 10 باز هست ولی برای طرح کمپین حاضر نیستند تا همون 4 مگ هم به گفته دوستان باز کنند(شبانه اش هم که محدودتره)!!
سلام . آقا سامانه پلوتون برا شما هم مشکل پیدا کرده ؟؟ من از ظهر تا حالا نمیتونم حجمم رو ببینم . کلا گزینه های شارژ و دیدن حجم پاک شده از سایت .
من حجمم خیلی زود تموم میشه مثلا هر یک گیگ در عرض یه روز تموم میشه چیکار کنم؟ مصرف انچنانی هم ندارم طرح حرفه ای 4 گیگ
فرستاده شده از C6603ِ من با Tapatalk
سلامنقل قول:
کار خاصی نمیتونی بکنی..من خیلی پیگیرش بودم حتی به 195 هم شکایت کردم ولی کاری نکردن...
Sent from my LG-K500 using Tapatalk
سلام
دوستان من چند تا طرح روی چند تا خط دارم و گاهی جابجا استفاده میکنم
مثلا یه طرح برا محل کارم دارم گاهی تو خونه استفاده میکنم
قبلا طرح تابستان برا محل کار داشتم که تموم شد و تمدید نکردن منم حرفه ای 52 گیگ خریدم مشکلی که داره فقط این طرح رو میشه روی همون خط استفاده کرد در صورتی که بقیه طرح هایی که دارم میشه روی خط های دیگه استفاده کرد فقط این یکی اینجوری هست
کسی میدونه داستان چیه؟
چرا این یکی طرح اینجوری هست (دقیقا این مورد که شبانه داره این مشکل رو داره!!) حتی اون طرح تابستان که داشتم میشد روی خط دیگه باهاش کانکت شد
کسی راه حلی داره؟(حتی خود همون مودم رو تست کردم که از لحاظ مک یکی باشه ولی بازم کار نکرد)
با تشکر
ویندوز 10 داری یا سون ؟؟ اگه ویندوز 10 داشته باشی به خاطر آپدیت اتوماتیکه احتمالا . باید آپدیت اتوماتیک خاموش بشه .نقل قول:
آنتی ویروس آپدیت شده هم همیشه داشته باش . رمز دسترسی به سرویس و همینطور رمز وای فای رو تغییر بده .
چن تا راهکار بت میگم اما صد در صد عملی نیست در نهایت این نت مخابرات خیلی تند تند تموم میشه اینم فقط مشکل تو نیست مشکل من و خیلی های دیگه هم هست و کاری ازمون بر نمیادنقل قول:
۱. برنامه BWmeter رو نصب کن و به system دسترسی اینترنت رو قطع کن
با همین برنامه میتونی سرویس هارو هم از اینترنت قطع کنی
۲. اپدیت اتومات رو خاموش کن تو هر ویندوزی ک هستی (روشش راحته تو گوگل بزنی ریخته)
۳. رو مودمت مک فیلتر بزار (اینم روشش تو گوگل هست بسته به مدل مودمت)
۳.با خود ۲۰۲۰ هم تماس بگیری ریز مصرفت رو بت میگه ی موقع میبینی از مودمت دارن استفاده میکنن بدون اینکه تو بدونی
موفق باشی...
سلام
دوستان یه سوال داشتم هر کی میدونه لطفا راهنمایی کنه !!
من طرح ارمغان داشتم الان ۱۰ گیگ هنوز داره میخواستم طرح حرفه ایی بردارم که از دانلود شبانش استفاده کنم
میخواستم بدونم میتونم هم زمان دوتا طرح داشته باشم ؟
سلامنقل قول:
اره هر چی طرح بخوای میتونی همزمان داشته باشی و هر وقت خواستی از هر کدوم استفاده کنی یوزر و پسوردش رو توی مودمت ست کن
من هم ولی عصرمنقل قول:
برو همون مرکز استقلال یه طرحیه به اسم حرفه ای بگو اون رو برات فعال کنند
یوزر پس اینترنت هم ازشون بگیر که شارژش کنی
سرعتش روی 10مگه
1.2دانلود میده شبانه هم داره