گزینه Reboot را هم میشه زد :n02: بقل شکل کلیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
گزینه Reboot را هم میشه زد :n02: بقل شکل کلیدنقل قول:
استارت و استاپ زمانش کمتره
دوستان برای استفاده از دانلود رایگان شبانه، نیازی به خاموش و روشن کردن مودم هست؟
در ضمن ساعات رایگان چندتا چند هستش؟
با سپاس فراوان
پست تکراری
نه عزیز ، نیازی نیست خاموش و روشن کنید ، خودش حساب میکنه ( درست هم حساب میکنه )نقل قول:
ساعات رایگان : 2 صبح الی 8 صبح
قبلا 1 تا 7 بود ، ولی الان 2 تا 8
خواهش
سلام
دوستان کسی توی کرج سمت شاهین ویلا
مشکل نداره؟
من 3 روزه ساعت 1:30 ظهر که میشه نتم آنتنش کم و زیاد میشه بعضی موقع ها هم قطع میشه تا ساعت حدودا 5 بعد دوباره درست میشه تا فردا ظهر دوباره
میخواستم ببینم کسی دیگه هم این مشکل رو داره ؟
دوستان رایگان 2تا 7 هستش نه 2تا 8نقل قول:
از ساعت 7 به بعد کنتور میندازه من تو ریز مصرفم دیدم به پشتیبانی هم زنگ زدم میگه تا 7 هستش
جدا؟نقل قول:
اینجا زده تا پایان خرداد 2 تا 8 :
باید تست کنیم ببینیم تا 7 میندازه یا 8 !
نمیدونم پشتیبانی براساس چه حرفی این را گفته !نقل قول:
لینک زیر را نگاه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
این دومین باری هست که برای یک دوره ی سه ماهه ترافیک رایگان 2 تا 8 صبح تمدید میشه .
اگر از 7 به بعد حجم کم میکرد الان حجم نت من تموم شده بود ! چون هر شب دارم دانلود میزنم تا 8 صبح . باز الان حساب کاربریم را چک کردم هیچ مشکلی نداره .
یکی از چیزهایی که باعث شده من از ایرانسل دفاع کنم همین پایبندی ایرانسل هست به حرفش .
نمیاد که سر خود ساعات را کم کنه بدون اطلاع رسانی ، اگر مبین نت بود آره ! چون مبین نت داشتم همین کار را کرد !
این 2 تا 8 برای برنامه تعریف شده ، دیگه خود پشتبانی هم بخواد نمیتونه تغییرش بده .
تست لازم نیست ، 40 روزه تعرفه 512 دارم و تا 8 دارم دانلود میزنم . از کل حجمم یک پنجم مصرف کردم .نقل قول:
اگر کم میشد الان بدهکارم میشدم به ایرانسل !
دانلود بزن تا 8 صبح ، کم شد بیا یقه منو بگیر :n02:
دوستان میخواستم بدونم چجوری وارد تنظیمات مودم BM338(مودم USB) بشم؟ آخه با این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد نمیشه
اصن میشه وارد تنظیماتش شد؟
ممنون از اطلاع رسانی توننقل قول:
الان دوباره زنگ زدم اینسری اپراتور میگه اون قبلی اشتباه کرده و فرم پی گیری برام پر کرد واقعا نمیدونم اون تو چه خبره:n04:
کسی اینجا میدونه که بعد از محدود شدن سرعت 1024 نامحدود چقدر میشه دقیقا؟ من زنگ زدم بهشون گفتن فقط ضریب اشتراک میره بالا، حالا نمیدونم چقدر میشه... به نظر شما مثلا امکانش هست بشه ماهی 80 گیگ یا 100 گیگ درست و حسابی دانولد کرد؟ میدونم بعد از 40 گیگ مخدویدته ولی میواخم بدونم اگر کسی تجربه ای داره
چرا هر ماه یک روز از تاریخ استفاده کسر میشه؟ :n13:
مثلا 20 هر ماه که شارژ میکنی یک روز تاریخ اتمام شارژ میوفته جلو یعنی 19 دوباره ماه بعد میشه 18
چون الان ماه ها 31 روزه هست ولی سیستم ایرانسل 30 روزه هستش.نقل قول:
نهنقل قول:
تو ماه های 30 روزه همینجوری عمل کردند
چیزی که دوستمون درباره ی 31 روزه بودن ماه ها و سیستم ایرانسل گفتند درست هست ، به غیر از اون :نقل قول:
شما مثلا اگر امروز طرح یکماهه بگیرید و وارد حساب کاربری بشید براتون میزنه تعداد روزهای باقیمانده 29
اما یک روز کم نمیشه ، روز آخری که از طرح شما باقی مونده اگر وارد حساب کاربری بشید تعداد روزهای باقیمانده را 0 زده.
یعنی اگر وارد حساب کاربری بشید و تعداد روزهای باقیمانده 1 بود ، اون روز آخرین روز طرح شما نیست ! بلکه بعد از ساعت 24 وارد روز آخر میشید !
به عبارت دیگر 0 را هم یک عدد + حساب میکنه !
یعنی 0 میشه 1 ، 1 میشه 2 ، الی آخر .... 29 میشه 30
سعی کردم منظورم را منتقل کنم ، امیدورام منتقل کرده باشم :n02:
در عمل چیزه دیگری نشون داده میشهنقل قول:
من 30 برج ماه شارز کردم الان بعد از 10 ماه رسیده به 20 برج ماه
سلام
من چون مخابراتمون پورت خالی نداره میخواستم سرویس وایمکس بگیرم بین ایرانسل و مبین نت موندم!!؟
مبین نت که همه ناراضی هستن ایا شمام از ایرانسل ناراضیین؟
سرویس محدود و نامحدود ۲۰۴۸ سرعتاشون چجوریه راضی کننده هست؟
سلامنقل قول:
درباره اینکه مبین نت بگیری یا ایرانسل ، خود شما باید تصمیم بگیرید چون ممکنه هر کسی اینجا نظر متفاوتی داشته باشه.
اما نظر من وایمکس ایرانسل هست ، من 9 ماه مبین نت داشتم و 15 ماهه ایرانسل دارم .
به واقع هنوز شرکتی دزدتر از مبین نت ندیدم ! مشکلاتی که با مبین نت داشتم :
1- پینگ افتضاح
2- سرعت آپلود بسیار پائین ( با طرح 2 مگ 6 ماهه سرعت آپلودم 7 کیلوبایت بود ! )
3- گرانی طرح ها نسبت به ایرانسل ( فروختن گیگ به زور به مشتری )
4- خلف وعده ، کم کردن ساعات شبانه رایگان از 6 ساعت به 4 ساعت و گذاشتن طرح محدودیت دانلود شبانه ( دو برابر حجم روزانه )
5- گران کردن طرح ها ( 3 بار طی 9 ماه ! و اضافه کردن گیگ به طرح ها برای بالا بردن قیمت )
6- بی تفاوتی نسبت به اعتراض بالای 100 نفر از کاربران همین فروم و فروم های دیگر که همگی با هم شکایت کردیم !
-------------
من 15 ماه هست ایرانسل دارم و خدا را شکر هیچ مشکلی نداشتم ، نه از نظر سرعت و نه موارد دیگر .
گهگاهی مشکلات کوچکی پیش اومده ، مثل قطع شدن سیگنال دو سه دکل نزدیک بهم ولی عرض دو سه ساعت بر طرف شده .
طرح دو مگ 6 ماهه ایرانسل هم داشتم که سرعت دانلودم در شبانه رایگان بین 240 تا 270 بود ، هر شب تا صبح 4 گیگ دانلود میکردم ، اما ممکن هست دوستان دیگری باشند که مشکل سرعت داشتند اما از شواهد بر میاد تعداد کمی از دوستان مشکل سرعت دارند ( سرعت بستگی داره به خلوتی یا شلوغی دکلی که وصل میشید )
اگر خواستید وایمکس بگیرید میتونید یک مودم کارکرده بخرید با نصف قیمت ( که پول بیخود بابت مودم نداده باشید )
در پرشین تولز یا همین فروم میتونید پیدا کنید .
موفق باشید
قدرت سیگنالت بد نیست، رو مرزی. چیزی هم که از تغییر دکل من فهمیدم، خود مودم بهترین دکل رو انتخاب میکنه. برای من که اینجور بود. با جابه جایی بهترش کن. بزارش پشت پنجره.نقل قول:
من تو خونه 65- و 30 بودم که با جابه جایی به 50- و 40 رسوندمش ولی باور کن سرعت و پینگم هیچ تغییری نکرد! مساله اینجاست که اینا پهنای باند رو محدود کردن. اگر مثل شرکتهای adsl پهنای باند رو باز میزاشتن خوب بود.
طرح های یک مگ و دو مگ تو شهرستان قیمتاش خیلی باصرفه تر از تهرانه. یعنی من تهران نبودم حتما یک مگ و دو مگ میگرفتم. الان 512 دارم و دانلودم همیشه 60-65 هست. قطعی و کاهش سرعت تقریبا ندارم. پینگم حدود 60-70 هستش. اما کلا از سرعت راضی نیستم. 60 کیلو دانلود خداییش سرعته؟! شانس ماهم 3G ایرانسل و همراه اول هر دو تو منطقه ضعیفه و دایم قطع و وصل میشه و عملا نمیشه استفاده کرد. فقط رایتل آنتش خوبه که اونم تعرفه هاش به هیچ عنوان نمیصرفه و سرعتشم مالی نیست و محدود شده.
سرعت دانلود شبانه من حدود یک هفته است به شدت افت پیدا کرده
دروغ بزرگ ایرانسل گول این شرکت رو نخورید سیم کارت دو قلو می فروشد و سیم کارت هدیه به هیچ عنوان فعال نمی شود ....
من 2 ماهه خریدم ولی بارها با پشتیبانی تماس گرفتم شکایت کردم ولی فعال نشد ................
مرگ بر ایرانسل
اگر در ایران نیز قواعد تجارت بدرستی اجرا می شد و سازمان تنظیم مقررات رادیویی وظیفه نظارتی خود را بی کم و کاست انجام می داد باید مشابه خبری را که در ادامه می خوانید در دو سال گذشته بی هیچ اغماضی درباره ایرانسل به مورد اجرا می گذاشت و این اپراتور را به خاطر کاهش سرعت مشترکان نامحدود به بهانه دانلود بیش از اندازه، جریمه می کرد. دو پاراگراف انتهایی خبر همان مجازاتی است که ایرانسل علیه مشترکان سروبس های نامحدود وایمکس در دو سال گذشته اعمال کرده است.
نقل قول:
کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا (FCC) اعلام کرد که در نظر دارد به دلیل گمراه کردن کاربران برای استفاده از طرحهای دیتا، اپراتور موبایلی AT&T Mobility را 100 میلیون دلار جریمه کند.
به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، این مرکز که وظیفه تنظیم قوانین مخابراتی و ارتباطی آمریکا را دارد توضیح داد که بنا دارد اپراتور AT&T را بخاطر آگهیهای تبلیغاتی اغوا کننده در خصوص استفاده نامحدود از طرحهای اینترنت، به مبلغ 100 میلیون دلار جریمه کند. این رقم بزرگترین جریمه مالی در تاریخ فعالیتهای اپراتور مذکور محسوب میشود.
گفته میشود که اپراتور موبایلی AT&T در جریان اجرای طرحهای نامحدود خود موجب شده سرعت دسترسی کاربران به سرویسهای اطلاعاتی موبایلی به صورت عامدانه کاهش یابد.
مرکز FCC توضیح داد که شرکت مخابراتی AT&T در جریان معرفی سرویس نامحدود خود به مشترکان توضیح نداده بود که این کار باعث کاهش سرعت دسترسی آنها میشود و به عبارت دیگر سرعت دسترسی آنها از آنچه که در تبلیغات AT&T گفته شده بود پایینتر میآید.
AT&T همچنین «قانون اینترنت آزاد 2010» که در مرکز FCC به تصویب رسیده است را زیرپا گذاشت. در این قانون نیز گفته شده بود که هرگونه طرح مخابراتی نمیتواند دلیلی برای کاهش سرعت دسترسی کاربران باشد.
طی چند ماه گذشته اگر مشترکان AT&T در طول هر ماه بیش از 5 گیگابیت داده مصرف میکردند، سرعت دسترسی آنها به قدری کاهش می یافت که امکان اجرای ابزارهای موبایلی غیرممکن میشد
خود سازمان تنظیم مقررات رادیویی، متهم ردیف اول هست!نقل قول:
اینترنت در ایران امنیتی و سیاسی است و دیگر هیچ. وگرنه با همین مودم درب و داغون وایمکس به راحتی میتونن به همه اینترنت 10 مگ بدن. کافیه رییس اینترنت پاشو از روی سیم اصلی برداره!
مشکل اینجاست که :نقل قول:
در آمریکا همه چیز مملکت دست ملت و مردم و شرکت های خصوصی هست اما در ایران همه چیز در انحصار و اختیار شرکت های دولتی و نهادهای امنیتی هست ! هیچ بقالی هم خودش را به خاطر فروختن ماست ترش مجازات نمیکنه !
سلام
دوستان سرویس های شما هم سرعت پیج باز کردنش مجدد کم نشده؟
برای من از دیروز باز مثل قبل پیج ها رو به زور باز میکنه
معلوم نیست چه غلطی دارن میکنن دوباره
اره دوباره مثل یکی دو ماه پیش شده .واسه من نزدیک 4 روزهنقل قول:
برای من مشکلی نداره ، وبگردی خوبه
امروز دیگه کلا ترکید دیشب ساعت 1 و اینا خوب شد الان گوگل بزور باز میکنه . دوستانی که میگن مشکل نیس farnet.ir zoomit.ir بزنن ببینید یک دقیقه باید وایسی شاید لود بشن .شروع به لود شدن نمیکنه. سایت های گفتم واسه نمونه بود اکثر وب سایت ها مشکل و دارن
اقایون نامحدود 128 سرعتش چقدره ؟ دانلودش . تبریز آز شرقی
سلانقل قول:
تایید میشه. 2-3 روزه سرعت افتضاح شده.
زنگ زدم میگه یه اختلال بود رفع شد! مودمو خاموش روشن کنید.
گفتم اینقدر مودمو خاموش روشن کردم که نیم سوز شده!!
الانم با 3g ایرانسلم که متاسفانه تو منزل ما سیگنالش ضعیفه، وگرنه شرف داره به وایمکس.
مخابرات ک خصوصی شد چ گلی ب سر مردم زد؟ همه اینا چرته جدا از انحصار تا وقتی نظارت نباشه بخور بخور باشه بهتر نمیشه[emoji47] اصلا از پایه ما مشکل داریم بیاین اول یقه زیر ساخت بگیرن تا برسیم ب ایرانسل و ... !! ولی خوب دیگه بیخود میکنیم حرف بزنیم باید دهنامون رو ببندیم :|نقل قول:
یه مردی پیدا شه به سوال ما جواب بده .
سرعت دانلود وایمکس ایرانس چقدره ؟ 128
سرعت ها واقعیه عزیزنقل قول:
128 سرعتش 16 هست من الان 512 دارم خودشو بکشه 64(که معمولا هم نمیده این سرعت رو)
خصوصی؟ از کی تاحالا سپاه شده خصوصی؟!نقل قول:
دوست عزیز محض اطلاع شما عرض کنم که مخابرات متعلق به سپاه هست. ایرانسل هم متعلق به بنیاد مستضعفین هستش.
به اینا نمیگن خصوصی سازی. اصلا در ایران چیزی به نام خصوصی سازی تقریبا وجود نداره.
از دیشب تاخیر در باز کردن صفحات و البته عدم امکان دانلود از تمام سایت های مستقیم کننده باز دوباره شروع شد
به سلامتی ! هر روز ی دلیل دیگه برای دوست داشتن این کشور پیدا میشه :n21:
16 هستش .نقل قول:
نزدیک به 2 سال میشه از تعرفه 512 استفاده کردم. سرعت روز و شب همیشه روی 64 بوده
اونوقت الان دو هفته میشه اومدم تعرفه رو به 1 مگ تغییر دادم ولی سرعت بی نهایت افتضاح و اعصاب خورد کنه
سرعت دانلود روی 20 تا 30 میچرخه . خیلی اتفاقی برا نیم ساعت در روز شاید برسه به 120
زنگ زدم پشتیبانی طرف میگه با سیستم دیگه تست کن جای مودم رو تغییر بده
بهش میگم من دو ساله که 512 دارم اصلا و ابدا سرعت پایین نیومده ولی همین که تعرفه 1 مگ فعال شد سرعت اشغال شده
برمیگرده میگه خب از همون 512 استفاده کن
80 تومن پول بی زبون دادم این اینترنت 1 مگ مزخرف و اشغال . اونوقت الان باید سرعت دانلودم 20 تا 30 باشه
یعنی به حدی اعصابم داغونه به حدی دارم منفجر میشم که میخوام خودکشی کنم راحت بشم
اخه بی شرف های بی همه چیز من 80 تومن پول اینترنت 1 مگ دادم نه این سرعت اشغال و گ*
انگار سرعت رو میکشن پایین خودشون که زیاد دانلود نکنی !!!
بعضی ها تو همین تاپیک میگفتن طرح 1 مگ گرفتن ولی سرعت دانلودش 30 ولی من فکر میکردم اینا دیگه داره بزرگش میکنن و دروغ میگن
الان دیگه فهمیدم از 512 به بالا بخوای تعرفه عوض کنی 1 مگ یا 2 مگ بگیری سرعت واقعی رو بهت نمیدن. انگار به جای 1 به 8 شده 1 به 32
بله دوست عزیز من قبلا هم گفته بودم بالا تر از ۵۱۲ در خیلی از مکانها فایده نداره . یک مگ و دو مگ سرعتش از ۵۱۲ هم پایین تر میاد