سلام .
دوستان این 2 مدل مودم وایرلس خوب هست ؟
TL-WR741ND
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم بگیرم به نظرتون ؟ اصلا این 2 مدل خوب هستن ؟
مخلصیم.
TD-W54KIT
Printable View
سلام .
دوستان این 2 مدل مودم وایرلس خوب هست ؟
TL-WR741ND
کدوم بگیرم به نظرتون ؟ اصلا این 2 مدل خوب هستن ؟
مخلصیم.
TD-W54KIT
دوستان سلام
من یه روتر خریدم که این وایمکس رو مثلا share کنم . اما تو کانفیگ این روتر موندم :24:
1 . نوع مودم oudtdoor هست که با کابل شبکه به سیستم وصل میشه
2. مودم رو به صورت Route mode درآوردم .
3. روتری که خریدم طبق مدل توصیه شده ایرانسل dir 600 هست .
تو تایپیک وایمکس هم مطرح کردم ولی کسی جواب نداد درسته که ربطی به ADSL نداره ولی فکر نمیکنم تنظیمات روتر خیلی فرق داشته باشه . اگه جایی آموزش کاملی درباره تنظیم روتر گفته ممنون میشم .
طبق عکس زیر کدوم گزینه رو باید انتخاب کنم !!!
چشم آقای امیر خان
100 دفعه نبود که، همش دو دفعه بود، اخه از صفحه اول که رد میشه دیگه کسی جواب نمیده! :(
درایور مودم fiberhome an1020-02t می خوام.
سلام من یه مودم siemens sl2-141-i خریدم اما نمیدونم وایر لسشو چطوری نصب کنم؟!؟!
لطفا راهنماییم کنید
مگه نصبیه :13: شما مودم و کانفیگ کن بعد هم استفاده کننقل قول:
نظرتون رد مورد مودم Dlink DSL-2750U چیست؟
برای سرویس دادن همزمان به صورت وایرلس و LAN نیاز به قطعات دیگری هست یا تنها مودم روتر کفایت میکند؟کد:http://www.dlink.co.th/products/?idproduct=495&idCategory=200
نظری راجع به اون ندارم.نقل قول:
اما برای سوال دومت باید بگم که خیر همون مودم کافیه.
با سلامنقل قول:
ابتدا مودم رو تنظیم کنید تا اتصال به اینترنت برقرار شه
به یاد داشته باشید که مودم رو در حالت PPPoE کانفیگ کنید
سپس به قسمت wlan برید و وایرلس رو از حالت غیرفعال خارج کنید.
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
این مدل مودم مد نظرتون هم مودم کارکنی هست.
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
دوست عزیزم سعی کنید از روی دفترچه مودم پیش برید .
چون مودم های وایمکس زیاد فراگیر نیست که اکثرا انجام داده باشن
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
مدل tp-link دومی رو پیشنهاد میکنم
موفق باشید.
با تشکر از همه ی دوستان!
مشکل حل شد.
سلام من از شما تشکر میکنم به خاطر مطالبتون:46:
ببخشید دوستان میشه راهنمای نصب مودم وایرلس TP-Link TD-W54KIT به زبان فارسی رو بذارید؟چون من دو روز پیش این مودمو گرفتم و وقتی که میخوام درایور روتر رو نصب کنم اول یه مرحله میاد مینویسه checking network adapter... که اون مرحله رد مشه بعدش میاد مینویسه checking network status که مینویسه failed to find your router! اگه میشه یه راهنمایی بفرمایید.در ضمن من تمام اتصالات رو درست انجام دادم و از این بابت مشکلی نیست...
مگه با USB وصل کردی ؟ اگه آره که باید اول درایورشو نصب کنی . چرا با لن وصل نمیکنی ؟ اگه با لن وصل کردی که ویزارد خودشو ولش کن . با یه مرورگر برو 192.168.1.1 و یوزر و پسورد admin بده . وارد قسمت تنظیمات میشی . و کانفیگ مودم رو با مشخصاتی که از ISP گرفتی انجام میدی . موفق باشی .نقل قول:
خوبه ولی گرونه . به درد کار تو هم فکر نکنم بخوره . پهنای باندش زیادی زیده . که بازم فکر نمیکنم اینترنت با این پهنای باند استفاده کنی . 2640 بگیر به نظر من . جواب کارتو میده :دینقل قول:
البته 2640 ورژن جدید حتما بگیر.:31:نقل قول:
سلام دوستان
من میخواستم مودم رو همزمان به PC و لپتاپم وصل کنم . وقتی به لپتاپ وصل میکنم و میخوام کانکت شم ارور 910 میده.
آیا باید تنظیم خاصی رو در تنظیمات مودم اعمال کنم ؟
مدل مودم : TP Link TD 8811
موفق باشید :40:
من یه مودم smc790 دارم .. تازگی از مخابرات اینترنت گرفتم تنظیمات رو کلا اعمال کردم .. پروتکل هم pppoe زدم اما هیچ دیتایی از مرکز به روتر نمیاد .. زنگ زدم گفتن اینترنت شما کامل کانکت شده .. دوستان راهی به نظرشون نمیاد
با سلامنقل قول:
با کابل لن میخواید دیگه هر دو دستگاه وصل شه ؟
نکته ی دوم هم دقت کن که مودم حتما در حالت PPPoE کانفیگ شده باشه.
یعنی بلافاصله با روشن شدن مودم ارتباط اینترنت برقرار شه بدون کانکشنی.
اینطوری زمانی که کابل لن رو چه به پی سی و چه به لپ تاپ و چه همزمان به هر دو بزنی ارتباط اینترنتت برقرار هست.
موفق باشید.
سلامنقل قول:
نه . یکی با Lan یکی با USB .
تنظیمات مودم من اینطور نیست . یعنی خودم باید کانکت کنم.
سروش جان آموزشی چیزی دم دست داری واسه اتوماتیک کانکت شدن تا دیگه نیازی نباشه با کانکشن وصل شم ؟
سلام آقای joe_satriani
شما میدونید که از کجا میتونم درایور مودم ADSL fiberhome an1020-02t رو پیدا کنم؟ برای XP ؟ کلا سی دی شو ندارم.
ظاهرا کسی نمیدونه:(
مرسی
با سلام اول از همه روی سیستمی که با لن وصل میشه برونقل قول:
توی مرورگرت 192.168.1.1 رو بزن
یا یوزر و پسورد admin وارد کنسول تنظیمات مودم شو.
بعد به قسمت Lan برو
حالا اونجا یه گزینه رو باید پیدا کنی به نام Connection Type که میتونی با PPPoE مقداردهی کنی.
اونوقت یوزر و پسورد اینترنتت رو که شرکت بهت داده رو اونجا فعال میشه که وارد میکنی
حالا هم Apply کن و بیا بیرون و بعد از چند ثانیه باید اینترنت وصل بشه به صورت اتومات بدون مشکلی.
حالا یو اس بی رو وصل کن روی سیستم دیگه .
سی دی مودمت و بذار و درایورش رو نصب کن
اتوماتیک اون هم اینترنتش وصل میشه
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
سرچ زدم توی اینترنت چیزی پیدا نکردم
باید یکی که از مودم شما داره واستون بده درایورش رو
یا اینکه اگه مودمتون سایتی چیزی توی دفترچه داره به اون مراجعه کنید.
موفق باشید.
این هم چند عکس از تنضیمات مودم
سلامنقل قول:
ممنون سروش جان
در قسمت Quick Setup تنظیم رو گذاشتم روی PPPOE Over Ethernet و Save و Reboot شد ولی بازم فقط با کانکشن وصل میشه.
حالا فردا زنگ میزنم ISP ببنیم چی میشه.
ممنون از کمکی که کردی.
این توضیح که میگم واسه ویندوز 7 قوی تره ولی شما که xp داری روی xp انجام بده . با یه کامپوتر دیگه که به اینترنت وصله و ویندوز xp داره مودم رو وصل کن و بذار از روی اینترنت دنبال درایور بگرده . اگه شانس بیاری پیدا کنه فکر کنم راحت ترین کار باشه که ارزش امتحانشو داره .نقل قول:
من تنظیمات مودمم رو دیدم روی pppoe هست
اما با کانکشن متصل میشه به پشتیبانی هم زنگ زدم باور نمیکرد نزدیک بود فحشمون بده
چیکار کنم؟
asus
TP-LINK W8960N
سلام
آقا حل نشد که نشد!!!!!!
نه تو دفترچه چیزی پیدا کردم و نه از پشتیبانی چیزی عمل اومد . تموم این سایتا رو هم زیرو رو کردم چیزی پیدا نشد که نشد.
1: مودم پش فرض رو PPPOE هست 2: با وایرلس لپ تاپ مشکلی نداره البته به صورت اتوماتیک کانکت نمیشه 3: با گوشی بهش کانکت میشم ولی سایتی رو باز نمیکنه 4: ازخود مخابرات adsl گرفتم 5: رو مودم w8901g امتحان کردم مشکلی نداشت با گوشی راحت کانکت میشه 6: مگه LED INTERNET نباید روشن بشه تا بتونم اتوماتیک کانکت بشم یا با گوشی وصل بشم؟
واینکه از چه قسمتی عکس بذارم؟ :11:[/QUOTE]
آقا جواب ما رو هم بدین:19:
آقا جواب ما رو هم بدین:19:[/QUOTE]نقل قول:
سلام.روش پسورد گذاشتین؟ از چه نوعی؟ پسورد چیه؟!:31: مهمه اینا.
در ضمن تو نوکیا یه قسمتی داره تو تنظیمات که اونجا اطلاعات شبکه های وایرلس رو ذخیره میکنه!
مثل پسورد نوع اتصال.میخواین اون رو پاک کنید.نمیدونم شاید درست بشه.:46:
با سلام دوستان.من میخوام به مودم وایرلس بگیرم.لطفا منو راهنمایی کنید .چی پیشنهاد می دین. قیمتم تو رنج 100 تومن.
بعد یه سوالی که داشتم این بود که وقتی سرویس ADSL عادی می گیری هم میشه از مودم وایرلس استفاده کرد یا باید اونم عادی باشه ؟
سلام.روش پسورد گذاشتین؟ از چه نوعی؟ پسورد چیه؟!:31: مهمه اینا.
در ضمن تو نوکیا یه قسمتی داره تو تنظیمات که اونجا اطلاعات شبکه های وایرلس رو ذخیره میکنه!
مثل پسورد نوع اتصال.میخواین اون رو پاک کنید.نمیدونم شاید درست بشه.:46:[/QUOTE]
نه. پسورد نذاشتم
میخوام که مودم به صورت اتوماتیک وصل بشه یعنی همین که روشن شد کانکت بشه
در ضمن گفتم که رو 8901 گوشی راحت کانکت میشه
این LED ENTERNET مودم 8901 راحت تنظیماتش درست میشه و روشن میشه ولی تو 8960 روشن نمیشه انگار خار داره:19:
دوستان من مودممTP-Link TD-W54KIT هستش.با لن به اینترنت وصل شدم اما نمیتونم با pppoe وصل بشم باید با کانکشن bridge وصل بشم.میشه راهنمایی کنید چجوری باید pppoe رو تنظیم کنم؟
با سلام دوستان.من میخوام به مودم وایرلس بگیرم.لطفا منو راهنمایی کنید .چی پیشنهاد می دین. قیمتم تو رنج 100 تومن.
بعد یه سوالی که داشتم این بود که وقتی سرویس ADSL عادی می گیری هم میشه از مودم وایرلس استفاده کرد یا باید اونم عادی باشه ؟
نظرتون درباره
dlink dsl2640 u چیه
نه. پسورد نذاشتمنقل قول:
میخوام که مودم به صورت اتوماتیک وصل بشه یعنی همین که روشن شد کانکت بشه
در ضمن گفتم که رو 8901 گوشی راحت کانکت میشه
این LED ENTERNET مودم 8901 راحت تنظیماتش درست میشه و روشن میشه ولی تو 8960 روشن نمیشه انگار خار داره:19:[/QUOTE]
شاید مشکل عمومی باشه! چون یکی داشت همین مودم رو میفروخت بعد ... :31:
شک کردم.
ضمنا حتما پسورد بذار که بعدا پشیمون نشی.:27:
من یه موددم tp link TD-W54KIT بی سیم گرفتم، ولی فقط با شبکه می تونم بهش وصل بشم. با وای فای لپ تاپ نمی شه وصل شد! چی کار کنم؟ چه جوری پسورد بزارم.
با سلامنقل قول:
شما چک کنید که تنظیماتون در حالت PPPoE باشه
چون فقط در همین حالت میتونید از وای فای استفاده کنید.
موفق باشید.
سلام مسعود جاننقل قول:
خوبی؟
مطمئنی درست همه رو تنظیم کردی؟
البته شنیدم که بعضی از شرکتهای ارائه اینترنت حالت PPPoE رو ساپورت نمیکنن
موفق باشید.
ممنون از جوابتون می شه بگین چه جوری باید چک کنم؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
کافیه بگید که اینترنتتون رو با کانکشن که در ویندوز هست اجرا میکنید وصل میکنید؟ یا اینکه با روشن شدن مودم بلافاصله اینترنت ارتباطش برقرار میشه
اگه دومی هست یعنی با روشن شدن مودم به اینترنت خود به خود وصل میشه یعنی PPPoE هست
موفق باشید.
باز هم ممنون من با کانکشن وصل می شم. حالا چه جوری عوضش کنم؟ این جوری که شما می گین یعنی تا ویندوز بالا میاد خودش کانکت می شه؟ خیلی بده! برای وایرلس هم همین جوری می شه؟ حالا چه جوری پسور د بزارم که اگه کسی وایرلسش رو روشن کرد با این کانکت نشه؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
دوست عزیزم قسمت اول پاسخی که به دوستمون M.Masoud.M دادم رو بخونید و طبق اون برید جلو.
برای پسورد گذاشتن هم به سادگی میتونید این کار رو بکنید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6246099&postcount=12380
داخل همون کنسول تنظیمات یه قسمتی هست به اسم wlan که شامل security setting هست
اونجا میتونید این تنظیم رو انجام بدید و پسورد بذارید.
موفق باشید.
ممنون وقتی آدرس رو می زنم می ره تو این صفحهرفتم یه جای دیگه این ها رو پیدا کردم و یوزر و پس دادم ولی وقتی دیس کانکت می کنم، کانکت نمی کنه! این رو هم بگم که با یو اس بی کانکت نمی شم با لن وصل می شم.کد:http://www.pic.iran-forum.ir/images/4bqe7hj7j9cpv9iaflw.jpg
برای پسورد هم که اصلا هیچی پیدا نکردم!کد:http://www.pic.iran-forum.ir/images/89xeb31mcvh02oyd46o.jpg
با سلامنقل قول:
تنظیمات رو که درست انجام دادید.
یه دور مودم رو خاموش روشن کنید ببینید فرقی میکنه یا نه
موفق باشید.
خاموش روشن هم کردم ولی باز هم نشد! پسورد چی شد؟