فعلا که بهونه زیر ساخت و مخابرات میکنن و....نقل قول:
مشکلو میندازن گردن اونا.
Printable View
فعلا که بهونه زیر ساخت و مخابرات میکنن و....نقل قول:
مشکلو میندازن گردن اونا.
زیر ساخت که اطلاعیه داده بابت سرعت کم شکایت کنین
چون الان توزیع پهنای باند از دستشون در رفته و نقش گمرک رو دارن که نظارت کنن
اگه پهنای باند دست خودشون بود اینو نمیگفتند
دیگه دارم ناامید میشم:n30: اگه میخواستن سرعت شب رو زیاد کنن بهونه زیر ساخت رو نمیاوردن:n13:
الان دیگه نه راه پس دارم نه راه پیش:n03:
اگه بخوام برگردم مخابرات باید 2 هفته قطع باشم:n04:
ولی هنوز امید دارم پیگیری های and-roid2 نتیجه بده:n27:
راستی اینکه میگن از تیر 93 هشت تا شهر بزرگ به FTTH وصل میشن راسته؟ اونم حداقل سرعت 20 مگ و حداکثر 100 مگ:n04:؟؟؟؟؟
سال دیگه؟
خوب اینم باز مخابرات این کار رو انجام میده تا مشترک جمع کنه
ممکنه که سرعت رو محدود کنن یا محدود نکنن قیمت ها سر به فلک میکشه این برا 2 مگ ک هسرعت 120 میده 78000تومن میگیرین
سلام
اين تست جهت ايجاد شادي و روحيه كاذب در بچه هاي مشترك آسياتك گذاشته شده و هيچ ارزش ديگري ندارد ! :n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من امروز دوباره با پشتیانی تماس گرفتم
میگم پینگ بالاست قبول چرا تایم اوت داره اینقدر
میگه از نظر ما مرکز شما مشکلی نداره و اگه مشکلی داشتید تماس بگیرید
پهنای باندمون خالیه و مشکلی نیست
خلاصه تهش گفت همینه که هست
و عالیه و پینگ 450 خوبه قابل قبوله
امروز پینگ صبانت دوستم رو با هم چک کردیم گوگل 165 بود از اون از من 380
سلام دوستان.
خواستم بدونم سرویس های نامحدود آسیاتک رو ارزش داره بگیریم ؟ شما چه سرویسی توصیه می کنید از آسیاتک ؟ :n01:
ممنون
اقا من اسیاتکی نیستم ولی باید بگم پشتیبانیهاشون با این حرفهاشون از نادانی مطلق برخوردار هستندنقل قول:
ولی هر جوری حساب کنید بعد این محدودیت ها من خیلی راضی هستم چون قبلا هم دانلود شبانه نداشتم الان هم ندارم
ولی وضعیت پینگ و کیفیت پایداری 200 برابر شده .
دوست عزیز پینگ شما در حال حاضر چقدره ؟ پنگ گوگل ؟نقل قول:
من الان پینگ گوگلم 350 است همراه با تایم اوت زیاد
سلامنقل قول:
نه ارزشو نداره
سرویس 2 مگ رو 1 مگ و 1مگ رو 90 اپ شده و بقیه سرویس ها سرعت واقعی هستن
سرویس های حجمی رو هم خراب کردن
برای من 290 هست بدون تایم اوت از 10.000 تا نهایت 10 تا تایم اوت باشه.
شما تهران هستید ؟
تایید می شه:n16:نقل قول:
15 روز؟نقل قول:
خیلی زیاده
فکر کنم کمتر باشه
مطمئنی؟نقل قول:
نرم افزار خاصی نصب نکردی؟نقل قول:
کجا دی ان اس رو قرار می دی؟
کارت شبکه؟
ظاهرا جالب نیستنقل قول:
ولی من اون موقع که 512 داشتم 60-65 دانلود می داد
ولی نوسان هم داشت
مشکل پینگ هم که دیگه همه می دونن
اگه پیگیری نکنی 15
ولی اگه خیلی تحت فشار بزارینشون میتونی کمتر از 1 هفته جمع آوری کنی
نه دوست عزیز اصفهان هستمنقل قول:
الانم پینگم 340 و از هر 5 تا ریپلای 1 دونه تایم اوت میده
128 محدود
زنگ زدم پشتیبانی میگم چرا سرعت 16 شده مگه من نامحدود دارم میگه 128 رو تقسیم بر 8 بکن میشه سرعت واقعیت:n04:
تا خرم نکرده بود گوشیو گذاشتم:n08: دوباره زنگ زدم گفتم قطع شد بعد گفت سرعت همینی که میبینی هست و دیگه تغییر نمیکنه
منم فقط منتظرم این انتخاب واحد لعنتی رو انجام بدم و الفرار به سوی های وب:n02:
من که اول آسیاتک گرفتم نمایندم گفت سرعتت چنده من گفتم 480 گفت خوب ایرادی نداره تا 6 ماه دیگه تغییری نمیکنه
بعدش که پست اول رو میخوندم تو تاپیک دیدم دوستان میگن سرعت 512 محدود 50 هست و کلی ذوق میکنن خوب معلوم بود شرکتی که از اون سرعت میاد چند برابر بیشتر سرعت قبلی میده داره خوب کار میکنه زیرابشو میزنن یا پهنای باند کم اورده
خود آسیاتک هم روزای اول عید بود بهم گفت که میخوان حجمی هارو واقعی کنن منم الفرار رفتم گفتم اینا که اعتباری بهشون نیست میزنن نیست و نابود میکنن سرعت رو که همینطوری هم شد
واقعا برای محدود 128 سرعت16؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
خوب خودشون فکر نمیکنن که تمام کاربرا میرن و ممکنه ورشکسته بشن
چه قدر کمه سرعتت!نقل قول:
پینگشم که خیلی بالاست
معمولا این سرور پینگ کمتری رو نسبت به بقیه میده
ولی با این سرور 373!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کجا این حرفو زده؟نقل قول:
نقل قول:
من که هر روز دارم پیگیری میکنم. متاسفانه همونطور که گفتم جدیدا دارن بونه زیر ساخت و .... میکنن!!
حتی نماینده شهرمون جلوم باهاشون تماس گرفت به اونم جواب منفی دادن.(طرف گفت شرمندم )
زیرساخت: كاربران علیه اختلال اینترنت شكایت كنند!نقل قول:
«كاربرانی كه در اینترنت خود دچار مشكل هستند در ابتدا سرعت اینترنت را با كمك سرعت سنج سازمان فناوری اطلاعات اندازهگیری كنند و درصورت مشاهده تخلف مراتب را به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گزارش داده و از شركت خاطی شكایت كنند.»
مدیر كل روابط عمومی شركت ارتباطات زیرساخت اختلال اینترنت را به شركتهای pap نسبت داد و از كاربرانی كه در اینترنت خود دچار مشكلاند خواست در ابتدا سرعت اینترنت را با كمك سرعت سنج سازمان فناوری اطلاعات اندازهگیری كنند و درصورت مشاهده تخلف مراتب را به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گزارش داده و از شركت خاطی شكایت كنند.
«مهدی خدایی» در گفت و گو با ایلنا، هرگونه اختلال اینترنتی را در شبكه شركت زیرساخت تكذیب كرد و در مورد اختلالات ادامهدار شبكه اینترنت گفت: طی ماه گذشته در شبكه شركت ارتباطات زیرساخت كاهش پهنای باند و كاهش سرعت اینترنت به هیچوجه وجود نداشته است و هرگونه اختلالی كه كاربران مشاهده كردهاند مطمئنا از ناحیه شركتهای pap و یا ارایه دهنده اینترنت است.
وی اظهار داشت: شركت ما موظف است طبق قراردادهای خود با شركتهای اینترنتی، به آنها پهنای باند و سرعت ارایه كند، به عبارتی ما نمیتوانیم كمتر از مقدار قرارداد كاهش سرعت اینترنت داشته باشیم.
خدایی خاطرنشان كرد: طی ماه گذشته تاكنون هیچ اختلالی در شبكه اینترنتی شركت ارتباطات زیرساخت وجود نداشته است، همچنین كه ما هیچ گزارش اختلالی هم از شركتهای pap نداشتیم كه این نشاندهنده عدم اختلال در شبكه اصلی است و اینكه اگر اختلالی هم وجود داشته مقصر آن شركتهای ارایه دهنده اینترنت است نه شركت ارتباطات زیر ساخت.
نویز خط رو 21نقل قول:
سرعت 1مگ محدود
سرعت یه روز در میون خوبه.
پریروز بد بود، دیروز خوب شد، امروز دوباره بد شده
چند دقیقه پیش با واحد شکایت صحبتی داشتیم....:n02:
باهاشون تماس گرفتم گفتم به شماره ای که میدم زنگ بزنید!!
در مورد مشکل پهنای باند اینرتنت بین الملل گله کردم طرف شماره خطو گرفت بعد از بررسی مرکز مخابراتی و... گفت خطت مشکلی نداره
بعد گفت چند لحظه پشت خط باش! 10 دقیقه پشت خط گذاشت مارو.....(اشکالی نداره حالا)!
بعد یه همکار دیگه گوشیو بردوشت گفت من مشکلتو بررسی کردم گفتم خب چی شد؟؟!!:n19:
گفت برو پشت کامپیوتر از سایت idm دانلود بزار .................
بعد بهش گفتم سرعتم 130 هست. خلاصه بعد از کلی حرف زدن گفت ما مشکل پهنای باند داریم. گفتم اینو خودم میدونم. فقط بهش گفتم شما که مشکل دارید چرا صبحا سرعت + پینگ خوبه؟
میگه صبح اخه کاربر کمه(گفتم برو خودتو سیاه کن:thumbsdow)
بعد دوباره گفت پشت خط باش. گفتم باشه!
بعد از 5 دقیقه یکی از همکارا گوشیو بردوشت گفتم بفرمایید چی شد ؟:n02: طرف گفت شما تماس گرفتید:n08:پس شما بفرمایید:n02:
حالا بگذریم قانعش کردم همکارتون منو پشت خط گذوشت مشکلم رو بررسی کنه چی شد؟
گفت اهان باشه
دوباره پشت خط موندیم و بعد از 1دقیقه قطع شد!!:n02:
از اونطرف من کفری شدم زنگ زدم هر چی از دهنم در اومد گفتم!! گفتم مگه الافم میگیرید پشت خط میزارید و.... بعد اخرش قطع میکنید!!
طرف یه لحظه صداشو برد بالا !! ..................
بعد گفت مشکل پیش امده بود اتصال برقرار نشد..........بگذریم...
گفتم چه وضعشه سرعت شبانه رو محدود کردید گفتید این افر شرکته و....
پینگ خرابه گفتید زیر 500 نرماله
حالا سرور خارجی سرعتش 130 هست میگید طبیعتا باید سرور خارجی سرعتش از سرور داخلی کمتر باشه؟؟!!:n24: و این یعنی کم فروشی اینترنت بین الملل
انقدر باهاش حرف زدم که نتیجه این شد:
اخرش شمارم رو گرفت تا فردا زنگ بزنن چه غلطی میکنن.(خودش فهمید چه غلطی میکنن)
تو این یه مورد هیچ حقی ندارن که بخوان کم فروشی کنن!!
شما هم زنگ بزنید حالشونو بگیرید!
من قبل اینکه از آسیاتک برم زیاد زنگ زدمنقل قول:
تقریبا مثل شما
بهترین راهی که به ذهنم رسید این بود که تخلیه کنم
به نظر تصمیم درستی گرفتم تخلیه کردم و الان مخابراتم و مشکلی فعلا ندارم
اشتراک 1 مگ برنزی
من هم از صحبت نتیجه ای نگرفتم. احتمالن isp مو تغییر میدم.
من از اینترنت وایرلسی که دارای 5 باند شاتل - آسیاتک - های وب - پارس آنلاین و مخابرات هست استفاده میکنم و با این تجربه بهتون میگم که هیچکدومشون مزیت خاصی نسبت به بقیه نداره و برتری نسبیشون تو زمان های مختلف متغیره حالا یکی میاد شب رایگان میده با ترافیک بالا و محدودیت پینگ این که دلیل برتری نمیشه خلاصه واسه خودتون تو مخی نرید که ای کاش اینو نمیگرفتم اونو میگرفتم
منم تا هفته دیگه مرم مخابرات :n02:نقل قول:
1 مگ نامحدود آسیاتک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید پول اشتراک این ماه رو از and-roid2 بگیرم! من درخواست جمع آوری داده بودم! اون گفت تا اول تیر درست میشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منِ بیشعور هم به حرفش گوش دادم و تمدید کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان نه آسیاتک بله هر شکت دیگه ای بخواد در این قیمت ها دوام بیاره باید سرعت ها واقعی کنه تا شما سرعت بیشتر می خوای پول بیشتر بدی تا ورشکست نشه .
من خودم اطلاع دقیق دارم برنزی ها هم چند روز دیگه سرعتش واقعی می شه یعنی دو مگ بگیری نهایت 40 تا سرعت بده .
امروز بلیط مترو دوباره 100 تومان گرون شد :n15:زمانی می شنوید کیفیت اینترنت بالا رفت که قبلش بگن قیمت اینترنت گرون شد .
من خودم هم آسیاتک دارم هم پارس آنلاین هم های وب در سرعت روزانه وشبانه هیچ فرقی با هم ندارن با آسیاتک 2.5 گیگ گرفتم با های وب هم 2.7 گیگ پارس آنلاین 2.3 گیگ .
درودنقل قول:
بابا این بنده خدارا اذیت نکنین. به منم آسیاتک همینو گفت
که داریم با مخابرات مذاکره میکنیم و بزودی درست میشه
نقل قول:
راستی اینکه میگن از تیر 93 هشت تا شهر بزرگ به FTTH وصل میشن راسته؟ اونم حداقل سرعت 20 مگ و حداکثر 100 مگ
این اینترانت ملی هست نه اینترنت جهانی قول میدم سال 95 هم راه نمی افته چون کلا استوپ شده این پروژه .
اطلاعات بیشتر در این سایت
FTTH.ir
مثل اینکه درست شده:n06:
ولی با این حال تخلیه می کنم میرم های وب
نقل قول:
اگه برای اینترنت شبانه می ری پیشنهاد نمی شه سرعت روزانه مد نظر داری پیشنهاد می شه
سرعت دانلود شبانه فرقی با آسیاتک نداره روزانه تا هفت مگابایت هم بالا می ره .
بابا دست از سر این بدبخت AND-ROID2 بردار ، بیچارش کردی:n09:نقل قول:
فعلا که کاری جز دعا برای افزایش سرعت شب نمیشه کرد:n28:
این داش افشین ما ذاتش اینه رو مخ یکی یه سره راه بره!(مثل کک:n02:)نقل قول:
فکر کردی من خونم از تو رنگین تره ؟؟!!نقل قول:
نخیر داداش از این خبرا نیست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم 2مگ محدود:
من نمیدونم شما چرا تحمل میکنید تخیله کنید بابا این از همه گند تره شرکتش اشغال ترین اینترنت ایران رو ارائه میده:n24:
مثل مذاکرات جلیلی با اشتون؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چقدر طرفدار داره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جون تو نصف این شانس داشتم الآن صفحهی فیسبوکم به اندازهی جاستین بیبر(:n21:) لایک خورده بود!نقل قول:
من وعدههای میانتهی آقای and-roid2 رو میدادم الآن باید p30world رو میذاشتم کنار.
من خودم هم گفتم که! رسالتم (حالا رسالت که اسمش رو نمیشه گذاشت! یکی از علایقم در زندگی) اینه که برم روی اعصاب دیگران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . به خصوص and-roid2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . چون هم جنبشو داره هم پتانسیلش رو.نقل قول:
به هر حال اگه وعدهی میانتهی(چه قدر ادبی!) نمیدادی الان من رفته بودم یه ISP دیگه و 40 تومن پیاده نمیشدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ زیر 400! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره واسه شبانه میرمنقل قول:
والا دیگه نمیدونم چیکار کنم
یکی از بچه های همین فروم های وب 256 داره شبا با 250 دانلود میکنه
راست میگه!نقل قول:
من هایوب هم دارم 256 شبانه بالای 220 دانلود میکنه!