بیشتر رو قدرت میخام باشه تا کیفیت حالا نه این که بگم کیفیت اصلان مهم نیست :n01:نقل قول:
مدله خاصی رو مد نظر دارید ؟
بیشتر رو قدرت میخام باشه تا کیفیت حالا نه این که بگم کیفیت اصلان مهم نیست :n01:نقل قول:
مدله خاصی رو مد نظر دارید ؟
[QUOTE=ardalan13;7881376]سلامنقل قول:
پایونر 5500 گزینه خوبیه
از soundstreamهم میتونید استفاده کنید...
سلامنقل قول:
بهترین ساب به نظر من اینه
قیمت هم 690:
POWER RANGE 300W-1000 WATTS
RMS POWER 1000W
PEAK POWER 3000W
FREQUENCY 24HZ-200HZ
اگه امپتون کمه براش از مدل 2 اهمش استفاده کنید(12d2)
هم کیفیتیه هم قدرتی.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
گلدن که سری sql
الپاین هم میتونید از این غول استفاده کنید
SWR-1542D
15اینچیه
700وات RMS
2000وات PEAK
4 اهم دبل-20هرتز-400 کیلو هرتز - 38 سانتی متر
این طوری که نمیشه من کلان یه تومن پول دارم این امپ 1201 هم قیمت 460 تومنه نمیشه که ساب 690 تومنی بخرم قربونت برم:n26:
دیگه طاقچه توضیح نداره که!نقل قول:
نوشته شده توسط hamidreza nazarian [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم ماشین خود اقا حمیده
طاقچه رو ببین اگه برات مهم نیست ماشینت از شکل فابریک در بیاد بزار خیالت راحت ایشالا جواب میگیره صدا خوب میشه
سلام و ارادتنقل قول:
پشنهاد ندادم چون اگه حساسی حتما باید صداشو بشنوی، AV k5 , k6 آدیسان حدود 600 - 700 هم قیمتشه
اگه حجم صدا بیشتر براتون مهمه و البته هزینه ، pioneer کارتون رو راه میندازه ، این هم هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حدود 200 تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چون میخوای بریج استفاده کنی برای ساب بنظر 8604 گزینه خوبیه، 4 تا 100 وات خروجی داره، 718 هارو کامل ساپورت میکنه و صداشونو در میاره
قدرت برجش هم 300 واته که برای ساب 250 وات شما کاملا کافیه
قیمت حدود 450 هست ،
base قضیه رو که گرفتی حالا اگه هزینه کمتر مد نظرته، یه جستجو کن ببین آمپ 4 کانال که که هم باندارو خوب ساپورت کنه هم واتش برای ساب خیلی کم نباشه چیزی پیدا میکنی یا نه (البته ترجیحا از برندهای مکسیدر و مارشال و تی اک و خلاصه ای چینی های بی کیفیت هم نباشه)
مثل اینا حداقل عمری کار منه
یه تومن داری پول میدی صد تومن بالاتر یعنی انقد زیاده برات یه چیزی نخر که بعدا بگی چرا اینو خریدم به خاطر صد تومن اختلاف قیمت از ما گفتن بود بعدا شدید پشیمون میشی پول نداری یکم صب کن تا جمع بشه حالا ساب که مثه باند نیست که اگه نباشه سیستم لنگ بشه بزار 4 روز دیگه پولت رسید بخرنقل قول:
مرسی داداش گلم ولی تو پست قبلیم گفتم که 1542 مد نظر هست ولی به غیر از این ساب چیز دیگه تو این مایه ها نیست ؟ :n13:نقل قول:
اره داداش بررسی کردم ولی الان میخوام بدونم تو این مایه ها چه مدل ساب های دیگه هست ؟ :n06::n12::n16:نقل قول:
سلام به همگی .
یه جفت باند میخواستم بندازم با آمپلی تا 500 تومن .
ممنون میشم راهنماییم کنید .
پخشمم هم 5250 پایونیره .
می خواستم 718 بندازم ولی همه میگن صداش تیزه ...
خب حرفه حساب جواب نداره دیگه حالا ما هم میریم تا ماه بعد که پوله ریفه ردیف بشه.نقل قول:
ممنون از راهنماییتون.
سلام به همه,و علی آقا که سوالات منو با عکس جواب دادن .. امروز رفتم طاقچه خریدم تا نصب کنم حالا سوال بعدی ::n02:برای درب ال 90 چه باندی توصیه میکنید که برشکاری هم نداشته باشه
پخش اگه گیرم بیاد 8019
باند عقب 718ex و آمپلی mb9800 چهار کانال
سلام ورودتون رو به انجمن پی سی تبریک میگمنقل قول:
dls 960قیمت 250 تومن فکر کنما
پایونیر 3500 فکر کنم 190 تومن
سلام دوستان
من قصد خرید پخش برای 405 دارم.برام کیفیت صدا مهم هست.صدا دلنشین و نرم پخش بشه.در حد داخل اتاق ماشین نه بیشتر.دنبال بلندی صدا نیستم.هد یونیت 8019(یا هر مدلی که پیشنهاد شماست) با حداقل لوازم(باند، آمپلی و ...) دیگه که ضروری هست برای رسیدن به اون صدای دلنشین چقدر برام هزینه داره؟
باید کامپوننت بگیرم یا کواکسیال؟هر کدوم کیفیتش پخشش دلنشین تر ه بگید
میشه با 1تومن تمومش کرد؟
در ضمن من هیچ تجربه ای ندارم
مرسی
سلامنقل قول:
سایز 15 اینچ؟یا نه 12 یا 10 هم بود مشکلی نیست؟
اگر قدرت میخواهید ساب ادیو سیستم X-ion 12-800 هست که با یک ساب چندین بار قهرمان شده.1.100.000 قیمتش هست.
من به تاقچه فابریک دست نزدم.یه تیکه MDF بریدم اندازه اون جائی که کمی گوده اونجا رو پر کردم و کامپها رو روش بستم. تو تصویر هم مشخصه.نقل قول:
دوست عزیز اگر صدای خوب و با کیفیت میخواهید باید خیلی بالاتر از این حرفها هزینه نمائید.نقل قول:
من پیشنهادم:
1-پخش 7016 کن وود حدود 430 تومن(8019 نیتست و خیلی کمه.)
2-آمپلیفایر آدیو سیستم سری ML 75.4 قیمت 540
3-دو جفت کامپوننت MX165Plus آدیو سیستم قیمت جفتی 340
4-ساب ووفر Mx12 قیمت 250 تومن
5-آمپ مونو کن وود مدل 8105 یا 8106 که جدید تره حدود 365 تومن
6-پک برق 4 گیج 90 تومن
7-کابل RCA دو جفت برای کامپوننتها هم جفتی 35 تومن.
8-اجرت نصب حدود 100 تومن
جمعا کل: 2.125.000 تومن
همین 7016 کن وود.خیلی صدای خوبی داره.نقل قول:
الپاین بگیر ضرر نمیکنی.......(تایپ ار همه مدلش)نقل قول:
بخاطر قیمتشه که کسی طرفش نمیره...
شما که داری برو.....:n01:
خدا نکنه دوست من!نقل قول:
بیگ بنگ جوابو دادن دیگه......
ساب هایی با لین قیمت و قدرت فضای بالایی نیاز دارن...
ظرفیت نهاییش حدود 600 یا 700 واته
دوستان بهتره اسژيكرها و خصوصا كامپوننت خوب بگيريند باز تاكيد ميكنم مخصوصا كامپ عالي براي درهاي جلو ساب رو اگر اهل BASS سنگين و ويبره بازي و صداي دزدگير ماشين درآوردن نيستيد، يك ساب سبك 300-400 واتي كارتون رو راه مي اندازه مخصوصا اگر Sensitivity ش بالا باشه.تو خودروهاي هاچ بك به نظر 206 بهترين استيج صدا رو بهتون ميده البته اگر كامپ قوي وبا كيفيت ببنديد.
قبلا هم عرض كردم ساب قوي بستن مستلزم هزينه هاي بالا جهت تامي برق ،تهيه امپليفاير قدرتمند،كابل كشي مناسب ،Big 3 و....
ولي با يه ساب سبك هم اگر نصب يه نصب صحيح باشه ميشه صداي كافي و استاندارد گرفت.
قابل دار نيست كلم.نقل قول:
نوشته شده توسط hamidreza nazarian [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش جائي نميفروشن چون براي ال 90 تاقچه يك تيكه هست. بايد خودتون اندازه بگيريد و ببريد.بعدا روش رو با موكت بپوشانيد.
نه داداش فضولی چیه شما :n11:نقل قول:
بلاخره علاقه ست دیگه باید سرگرم شد :n02:
من یادم رفت بپرسم قیمت این 1201 استوک داره 420-30 میده یارو واقعا استوک این قدر میارزه؟ نو قیمت دیدم تو نت 460 تومن.
با اجازه حسين جان.به نظر من نه نمي ارزه.اگر آكش 460 باشه دست دوم خيلي تميز باشه 345 نهايتا ارزش داره.نقل قول:
ضمنا من تصور ميكنم GTO1201 ف ي ل ت ر ساب سونيك نداره و ميتونه براي ساب ووفرها مخصوصا تو باكسهاي پورتد مظر و باعث آسيب ديدن جدي آنها بشه.حتما يه تحقيق قبل خريد رو اين مورد داشته باشيد.
فقط یه چیز الان 1542 یک میلیون هست اگه 2 تا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیرم بهتره یا 1 دونه 15 inch رو ؟؟؟ بیشتر قدرت مد نظر هستنقل قول:
ممنون واسه راهنمایی :n16:نقل قول:
اگه بخوام dls1073 بگیرم چه آمپی بگیرم و حدودا چند در میاد ؟؟؟
با اجازه حمید جان کاملا درسته اصلا امپی که واسه ساب هسب باید ساب سونیک داشته باشه... بدونه ساب سونیک مخصوصا واسه صدایه خوب اصلا خوب نیست...نقل قول:
براي كواكسيال هاي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نياز به آمپ دارم در حال حاظر 3 آمپ رو دوستان براي فروش بهم معرفي كردن ممنون ميشم تو انتخاب راهنمايي كنيد
80 watts RMS x 2 at 4 ohms
110 watts RMS x 2 at 2 ohms
220 watts RMS x 1 in bridged mode
RMS Power @ 4 ohms 125 watts x 2 channels
RMS Power @ 2 ohms 190 watts x 2 channels
RMS Power @ 1 ohm Not Stable
Bridged RMS Power 400 watts x 1 channels
Peak Power Output 820 watts x 1 channels
Cadence Momentum 2000.2
• RATED POWER: 150 WATTS RMS @ 4 OHM x 2
• RATED POWER: 300 WATTS RMS @ 2 OHM x 2
• PEAK POWER: 600 WATTS
• DYNAMIC POWER: 1200 WATTS
• MINIMUM HARMONIC DISTORTION: >0.01%
• FREQUENCY RESPONSE: 20Hz - 20KHz
• S/N RATIO: >96dB
• INPUT VOLTAGE: 200MV - 8V
به طور كلي با اضافه شدن هر Cone Area معادل 3dB به حجم صدا افزوده ميشه.ولي ساب هاي 15 Low Bass رو خيلي بهتر اجرا ميكنند و نياز به حجم باكس بزرگتري دارن.نقل قول:
معايب دو تا ساب هم ساختن دو باكس جدا يا يك باكس دوبل بزرگ هست كه جابجا كردنش رو سخت ميكنه.لذا حجمش ممكنه از يه باكس پورتد 15 بيشتر باشه.
Softday جان سيستم برق و باطري و كابل كشيتون رو ميفرمائيد؟
1073 رو بايد 150 وات بهش ورودي بديد.,ولي آمپ مناسب كه همچين تواني رو بده خيلي كمه و گرون.حداقل يا پايونير 5500T يا اگر 4 كانال مد نظرتون هست كن وود X4Dنقل قول:
به نظر من اول كدنس.دوم پايونيرنقل قول:
اقا حمید با این وجود وجوده 2 تا ساب 12 حجم صدای بیشتری میده درسته؟ الان یه باطری 74 امپر اتمی رو ماشینه اگه برق کم بیاد میتونم یه باتری اضافه کنم کابل هم که باید بگیرم دیگه :n01: محدودیت برا صندوق ندارم ولی ماشین دوگانه هست و سمند lxنقل قول:
سلام
Infinity 693.9i Kappa + ساب Kenwood SW3013 صداش جالب درمیاد ؟؟؟؟؟؟ (امپلی پایونیر 5500 + پخش 7450 پایونییر )
و سوال :n12::n01::
1- فرق باند های بیضی با باند های گرد چی هست ؟
2- در حال کلی 2 جفت باند (4 عدد ) صدای بهتری میده یا یک جفت باند + 1 ساب ؟؟؟؟؟
3- بهترین باند (بیضی یا گرد ) تا 500 تومن رو معرفی کنید که بشه اندازه یک ساب بیس بده .
ببخشید سرتون رو درد اوردم .
شاد باشید. :n16:
ممنون از شمانقل قول:
شما خودتون اين برند رو داشتيد اين مدل تقريبا تو هيچ سايتي نيست حتي تو سايت خود شركت !!! اينم تو كاتالوگ آش گير اوردم احتمال ش هست fake باشه و آيا RMS نوشته شده دقيقه ؟ و يه مورد مدل Alpine بخاطر rms پايين رد شد؟
والا اگر بخوای 2 تا سابه خوب بگیری وات بدی که دادشم در بیاری:n19: 2 تا امپه مونو میخوای که جمعا 3 هزار واته RMS بده به دو تا سری R... یدونه باطری100 دیگه میخوای واسه عقب که کم نیاری و دینامو اینا که بازم کم میاری ... البته همه اینا واسه اینه که اگر بخوای 100 % صداشونو بگیری... من که با توجه به چیزی که خودم دارم و حمید جان هم دیدن باید خیلی برق بدی که دادش در بیاد کم نیاره... الان خودم 1500 وات با باندام دارم 74 کممه... با برقش و باطری و امپی که بکشه 4 میلیون هزینت میشه ...نقل قول:
حمید جان میخوام نظرتو بدونم ... مرسی
مرسینقل قول:
نه دیگه
:n09::n04: 4 تومن زیاده :n29: من حداکثر دیگه 1500 -600 میتونم بدم پس اینجوری یه 1542 با یه jbl 1201 ببندم بهتره اینجوری خوب درمیاد ؟ نظرتون ؟ =D :n18:
چرا دیگه شما میگی 2 تا سابو اینا منم میگم میشه 4 تومن.. اونم سابه خوب ... به خدا یه سابه خوب که دری وری نزنه سگش میرزه به 2 تا سابی که ارزونه.... ببندی یا بشنوی میفهمی چی میگم...نقل قول:
من خودم 2 تا 306 DVC داشتم دادم یدونه سابه 12 گرفتم ولی جنسه خوب..... کیفیت که داره هیچ بهتر از اونا ... قدرتی هم کم نداره تقریبا... احساس میکنم تو بهشت زمین لرزس...
من همیشه هم گفتم صدا رو گوش کن از نزدیک بعدا تصمیم بگیر من میگم تایپ ار خوبه حمید جان میگه خوبه تو میگی نه 305 پاییونیر خوبه مثله ... کمم نمیخئای هزینه کنی که...
من دعوتت مینم بیای ماشینمو ببینی اگرم خواستی اقا حمید خواست ماشینه اونم ببینی ... بعدش برو اصلا از بیرون بخر... خود ت میدونی بازم...
چرا گیر دادی به این مدلا ساب سونیک نداشته باشه میشه ماشینه بونه چرخ واسه امپی که میخواد ساب بخوره... البته اگر نداره ...
بله بیشتره ولی به شرطه ها و شروطه ها:n02:گفتم خدمتتون.تامین انرژیه مورد نیاز آمپلیفایرها در گامل اول از همه چیز مهمتره.نقل قول:
ببین سافت دی جان(اسمتون ؟) شما با توجه به نوع ماشینتون که متاسفانه جزو بد صدا ترین خودروها تو عالم سیستم بازی هست خیلی باید هزینه کنی تا اونی که میخوای بشه تازه ممکنه به نتیجه مطلوب نرسی.
اگر یه 206 هاچ یا 111 و حتی پراید داشتید براتون بالای 138dBصدا میگرفتم به شرط متحمل شدن هزینه هاش.
بارها و بارها تکرار کردم باز هم عرض میکنم.
1- دینام قوی حد اقل 100A
2-باطریه قوی 100A
3-کابل صفر گیج
4-BIG3 با کابل 0 یا 4 گیج
5-تهیه آمپلیفایر با توان RMS حدود 60% بیشتر از توان RMS ساب ووفر های 15 اینچ و 40% بیشتر از ساب ووفرهای 12 اینچ.(البته این قاعده کلی نست. مثلا ما به ساب R1542 که 750 وات هست حدود 2000 وات دادیم ولی همچنان مصمم و استوار میکوبید.:n25:)
6-باکس بزرگ (حدو 100 لیتر )برای سابهای 15(که باز باید پارامترهاشون کاملا بررسی و توسط نرمافزار باکس مناسب طراحی بشه.)مثلا ساهای کیکر L7 حدود 150 لیتر فضای خالص نیاز دارن.
7-تهیه ساب ووفر(15 یا دوتا 12 پرقدرت)
8-گرفتن رکورد SPL و :n20:
مرد میدانی بیا وسط من تمام قد پشت شما می ایستم و از شما حمایت میکنم.
به نظر من خیر.3013 خیلی حرفی برای گفتن نداره.اینفینیتی هم که بارها عرض کردم اونی که ما قدیم میشناختیم نیست.نقل قول:
1-فرقشون تو نوع ساختشون هست دیگه. اون گرده و این بیضی:n02:مزاح کردم.تو کواکسیالهای بیضی یا 9*6 به خاطر سطح بیشتر ووفر اجرای BASS بهتر هست.تو کواکسیالهای 16 سانتی توولومهای بالا دیستورت زودتر از کواکهای 9*6 اتفاق می افته به خاطر هم محور بودن میدرنج و تیوتر
2-استاندارد اگر بخواهیم صحبت کنیم هیچ کدوم.ولی به طور کلی صدای کواکسال همراه ساب از کیفیت لازم برخوردارنمی باشد.بیشتر صدا بم هست و اغلب صدای ووکال و دیالوگ خوبی رو شاهد نیستیم.
3-به نظر من هیچ اسپیکری نمیتونه جای یک ساب ووفر خوب رو بگیره.چون برای این کار ساخته نشده.ولی تو برندهائی که من به شخصه تست کردم و میتونم بگم وارد کشور شدن،DLS 1073 اگر توان خوب بهش بدیم تقریبا تو خودروهای هاچ بک شبیه به یک ساب ووفر 10 اینچ حجم صدا تولید کنه ولی از نظر کیفیت میدرنج و تیوتر خیلی جائی برای بحث نمی ماند.
6975 های اواخر دهه 70 و اوایل دهه80 نیز اگر 130-150 وات بهش ورودی میدادید BASS خوبی رو اجرا میکرد.
خیر نداشتم.ولی با توجه به ادعای کمپانی تصور میکنم بتونه 150 رو بده .نمیدونم کدنس استاندارد CEA2006 رو اخذ نموده یا خیر؟نقل قول:
فیک نداره.حداقل من ندیدم.
بله اون مدل آلپاین برای 1073 خیلی کمه.به گونه ای که شما از ولومهای نصف به بالال صدا کاملا Distort خواهد شد.
من رضام . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rroohhaamm ممنونم ازتون دوستانه گل :n16:پس با این وجود یه باطری 100 و کابل و big 3 و باکس 100 لیتر که حدودا میشن 400 تومن . یه 1542 هم که 1 تومن یه امپ منو هم معرفی کنید ؟ :( که قیمت بالا نباشه که باید بازم پولارو جمع کنم :n28: الان با این وجود بهتر شد از نظر برق حمید جان ؟ مرسی
سلام.
نظر دوستان در مورد قطعات زیر چیه؟
آمپ : پایونیر 8604
کامپ : MTX T6S652
ساب : Infinity 1260
حدود 350 هم میخوام واسه پخش هزینه کنم
البته نظرم بیشتر روی یه جفت هرتز690 و آمپ 5500T هستش . اهل سیستم بازی و صدای بلند هم نیستم
فقط اگه قطعات بالا (نمیگم سیستم چون میدونم واسه سیستم خیلی بیشتر باید هزینه کنم) ترکیب صداش خوب میشه و ارزش هزینه کردن بیشتر رو داره بهش فکر کنم.
میدونم الان میگید 40-30 روزه داری سوال میکنی هنوزم نخریدی .مقصر من نیستم سایپا هستش که داره بدقولی میکنه و ماشینو تحویل نمیده
مرسی
شما دیگه چی داری ؟ امپ باند...؟نقل قول:
بله.نقل قول:
ولی رضا جان میشه آمپ قوی ولی ارزون گیر آورد؟آکبند که نمیشه.ضمنا شما باید آمپلی خوب بگیری نه ساند و کن وود و...
مثلا از خود آلپاین بگیری یا DLS cad 11 یا راکفورد سری پاور.
تازه این آمپلیبها برای 1542 کمه. باید 1522 بگیری و روی 1 اهمشون ببندی.
من تجربه R15رو دارم اگر میخوای بری طرفش باید بند کمرت رو محکم ببندی و پاشنه کفشهات رو ور بکشی و زحمت بکشی پول دربیاری یه آمپ درست و حسابی براش بخری.:n02:اونوقت هست که لبخند رضایت رو وقتی Low BASS پشت نازنینت رو ماساژ میده ،گوشهات کیپ میشه،ریتم ضربان قلبت به هم میریزه وووو...بر روی لبانت نقش می بنده.
بله گلم. R15 یه زمانی جیگر من بود :n04:.جوونی کجائی که یادت بخیرو:n24:
امپی که 2000 وات RMS بده میره ر1500 میلیون تازه بازم کمه... سابو 12 بگیر هزینت کم شه... نگران نباش یکاری با حمید جان میکنیم نتونی تو ماشین بشینی... :n02:
سابه 12 بردار ولی قوی با امپت به 2 نمیرسه... فقط من موندم جرا سری ار 15 با 12 هاش چرا انقدر اختلاف قیمتی دارن ....
تا قیمت 1تومن چی میتونین بهم پیشنهاد بدین که صداش قابل قبول باشه.من دنبال سیستم نیستم.مرسینقل قول: