من این دوربینو دارم ازشم راضیمنقل قول:
من این دوربینو دارم ازشم راضیمنقل قول:
اصولآ کنون اصل ژاپن است و اون فروشنده ی محترم یه خورده قضیه رو گنده کرده است،تقریبآ تمامی اجزای یک دوربین کنون ژاپنی است البته به جز شارژر و شاید بدنه ی دوربین.(خداییش دوربین چینی می تواند چنین عکس های با کیفیتی بگیرد؟؟؟)نقل قول:
مبارکتان باشد دوربین معرکه ای خریده اید.
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------
دوست عزیز اگر صفحات قبل را مشاهده می کردی،متوجه می شدی که بهترین دوربین کامپت دوربین کنون مدل sx 230 Hs می باشد،قیمت این دوربین در حال حاضر بین 500 تا 550 است و احتمالآ با یک رم 8 گیگ و کیف حمل حدود 600 تومن برایت اب می خورد.(این دوربین بهترین دوربین کامپکت سال 2011 شد)نقل قول:
راستی هنگام خرید رم دقت کن که رم حتمآ اصل باشه و از نوع کلاس 10 باشد.
درود به همه دوستان و شادباش سال نو
میخوام یک دوربین حرفه ای کانن یا سونی بگیرم و تا 850 900 میتونم پرداخت کنم.
آگاهیم از دوربین زیاد نیست اما عکاس بدی نیستم (با توجه به عکسهایی که گرفتم و دیگران نظر دادن)
لنز دوربین حتماً قابل تعویض باشه و قابلیت فیلمبرداری full hd هم داشته باشه.
ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
فیمتا رفته بالا با این پول فکر نکنم DSLR بدن :41:نقل قول:
خب میگید من چیکار کنم؟نقل قول:
یکی از آشناها میگفت سونی جشنواره داره تا 16 فروردین.
دوربین Sony Alpha NEX-C3 رو 720 خریده که قبل جشنواره 900 بوده
می خواستم دوربین عکاسی بگیرم برای شرکت سونی . می خوام بدونم کدوم ها بهتره اون هایی که لنزش می یاد بیرون یا اون هایی که ثابت هست .
مثل بین مدل
Sony Cyber-Shot DSC-TX66
و
DSC-WX30/B
و
Sony Cyber-Shot DSC-WX7
کسی چیزی ندارهنقل قول:
1.کیفیت فیلمبرداری دوربین کنون مدل sx 230 Hs چطوره ؟ یه دوربین سامسونگ داشتم با اینکه زده بود full hd ولی کیفیت فیلمش خوب نبود .
2.sx 230 Hs با sx 220 غیر از gps فرق دیگه ای هم داره ؟
3.آیا دوربین های کنون Canon PowerShot SX260 HS و Canon IXUS 240 HS تو بازار موجودن ؟ و اینکه نسبت به مدل های بالا چطورند ؟
سلام دوستان
بینه
FujiFilm FinePix T300 و
Canon PowerShot A2200
کدوم کیفیته عکس برداری بهتری داره ؟
کاربردم عکسا خانوادگی ایناس و برام مگاپیکسلش مهم نیست و فقط کیفیته بالایه عکسش مهمه
اگه خودتونم بینه 220 تا 280 چیزی که به کاره من میاد در نظر دارید پیشنهاد بدید
با تشکر
سلام
دوستان یه دوربین میخوام زیر 1 ملیون.
الان hs20 فوجی دارم. یه چیزی می خوام که بهتر از اون باشه و لنزش هم قابل تعویض باشه. ارزون ترین slr چنده؟
باسلام
یکی از عیوب sx230 باطری ضعیفش میباشد. میخواستم ببینم قابل ارتقاء از 5L به باطری قویتری میباشد یا خیر؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان اگه ممکنه جواب سؤالات بچه ها رو بدن ممنون میشیم
یک دوربین با قابلیت تعویض لنز و عکسبرداری با کیفیت بالا و تصویر برداری full hd با 30 فریم چی پیشنهاد میکنید؟
میخواستم تا 1 تومن هزینه کنم گویا قیمت ها رفته بالا...
پیشنهاد شما چیه؟
سپاسگذارم
سلام دوستان
من یه نیکون p500 دارم و میخوام بفروشمش و یه دوربین پریمیوم مثل LX5 پاناسونیک بخرم
سوالم اینه:
قیمت نو دوربین خودم چنده و دست دومش چقدر میارزه؟
دوربین پریمیوم تو مایه های LX5 چقدر قیمت داره؟؟؟ تنها فاکتورم کیفیت عکسبرداریه...چند تا عالیش رو معرفی کنید
سوم اینکه مشتری برای دوربین خودم باشه در خدمتم
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6910823&postcount=12351
در مورد قابلیت Raw: این قابلیت عکس رو بصورت خام روی کارت حافظه ذخیره میکنه و به عکاس این امکان رو میدهنقل قول:
که که بعد از عکاسی توسط نرم افزارهای ویرایش عکس(مثل فتوشاپ) نور پردازی و کنتراست و ... عکس رو به
صورت دلخواه تغییر بده و عکس رو دومرتبه با تنطیمات دلخواهش ذخیره کنه.
Canon PowerShot G11...560.000نقل قول:
- 10.0 Megapixel CCD sensor
- 5x wide-angle (28-140mm equivalent) zoom lens with optical image stabilizer
- 2.8” tilt/swivel LCD (461k dot resolution)
- RAW image recording
- Claimed 2-stop advantage in low light compared to G10
- Dedicated Exposure Compensation and ISO dials
- DIGIC 4 processor
- i-Contrast boosts brightness and retains detail in dark areas
- 26 shooting modes with manual control and custom settings
- Accessories include tele-converter, Speedlights flashes and waterproof case
- VGA movies, 30fps
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Fujifilm FinePix F500نقل قول:
عکاسی:
- دارا بودن مدهای متنوع.
- پشتیبانی از ایزو 3200.
- 16مگاپیکسل.
- تنظیم دستی خوب.
- و....
فیلمبرداری:
- ضبظ با فرمت امپگ.
- قابلیت ضبظ با کیفیت فول 1920X1080
کانفیگ و ساخت Fujifilm FinePix F500 از هر لحاظ از Panasonic launches Lumix DMC-ZR1 بالاتر و بهتر هست.
کشور ژاپن بعد از قضیه سونامی مشکلات پیش اومده، ساخت و صادرات یکسری از قطعات رو در داخل کشور متوقفنقل قول:
(ویا کند!)کرد و اونها رو به کشورهای تحت لیسانس ارجاع داد. ساخت این دوربین هم از این موضوع بی بهره نبوده!!!
در هر حال وارد سایت ساطندخ دوربین بشین و کد و شماره سریال دوربین رو در قسمت مربوطه وارد کنید. اگر
رجیستر بشه میشه تا حدود زیادی به این مهم نزدیک شد.
Fujifilm FinePix JX400...185.000نقل قول:
کد:http://digital-cameras.findthebest.com/compare/288-343/Fujifilm-FinePix-JX400-JX405-vs-Fujifilm-FinePix-F550EXR
نقل قول:سلام دوست گلم. سال نوی شما هم مبارک باشه.نقل قول:
با این بودجه بهترین انتخاب مدل زیر هست:
CANON EOS 500D...885.000
- 15.1 Megapixel APS-C CMOS sensor
- Full HD movie recording with HDMI connection for viewing and playback on an HDTV
- ISO 100-3200 (expandable to 12800)
- 3.4 frames per second continuous shooting
- Max. 170 large JPEG images in a single burst
- 3.0” ClearView LCD with Live View mode
- 9-point wide area AF with cross type centre point
- High speed DIGIC 4 performance and superb image quality
- EOS Integrated Cleaning System
- Full compatibility with Canon EF and EF-S lenses and EX-series Speedlites, including new Speedlite 270EX, TS-E 17mm f/4L and TS-E 24mm f/3.5L II
بستگی به کارایی شما داره. دوربینهای با زوم مناسب، دارای لنزهای خارجی با طول بلند هستن که در حالتنقل قول:
طوم ایم این اندازه بیشتر هم خواهد شد. شکما کارکرد و بودجه رو مشخص کنید تا مدل مورد نظر معرفی بشه.
نسبتا قابل قبول هست. البته نباید انتظار یک فیلمبرداری بدون عیب رو ازش داشته باشین.نقل قول:
220 و 230 کاملا کانفیگ مشابهی دارن. جز اینکه 230 دارای gpsهست. در غیر اینصورت هیچ فرقی باهم ندارن!!!
Canon PowerShot SX260 HS کانفیگ نسبتا بهتری داره. بله پیدا میشه.
Canon PowerShot A2200 کانفیگ بهتر و کیفیت بالاتری داره.نقل قول:
بودجه شما کاربرد رو دقیقا مشخص کنید؟؟؟نقل قول:
زیر یک میلیون یا ارزنترین SDR؟؟؟
کاربرد؟؟؟نقل قول:
سقف بودجه رو دقیقا مشخص کنید؟؟؟هنوز هم یک میلیون قصد هزینه دارین؟؟؟
سلام.نقل قول:
دوربین Nikon COOLPIX P500 حدود 600.000تومن قیمت داره.
سقف بودجه رو هم مشخص کنید؟؟؟
دوستان از بین دو کامپکت زیر کدام یک را برتر می دانید:
کنون sx260 HS
نیکون coolpix s9300
با ان که هردوی این دو دوربین جزو جدیدترین کامپکت های بازار هستند لطفآ نظر خود را بیان کنید.
Canon PowerShot A2200 کیفیت عکساش بهتر از گوشی ان 8 و سونی اریکسون ایکس 10 هستش ؟
اصولا کیفیت عکاسی بدترین دوربینهای عکاسی از کیفیت عکاسی بهترین دوربینهای موبایل بهتره.نقل قول:
بله. خیلی بهتر هست.
راستش من به عکاسی علاقه زیادی دارم و هرجا میرم با دوربین معمولی که دارم عکس میگیرم اما اصلاً اون چیزی که میخوام نیست
کوهنوردی هم میکنم و در ارتفاعات دوست دارم عکس های خوبی بگیرم و استفاده شخصی و خانوادگی
میتونم تا 1.200.000 هزینه کنم اما تصمیم داشتم تا 1 تومن هزینه کنم مگر اینکه مجبور باشم پول بیشتری بدم.
به این زودی ها هم قصد ندارم دوربینی که میخرم رو عوض کنم.
برای فیلمبرداری فول هم نمیخوام کیفیتش کم باشه میخوام حداقل با 30 فریم فیلم بگیره.
اطلاعات زیادی هم در مورد دوربین ها ندارم.
دیگه دوربین مناسب که لنزشم قابل تعویض باشه چی پیشنهاد میدید.
ممنونم.
(یک نکته دیگه... قیمت دوربین CANON EOS 500D رو از کجا اعلام کردید چون من یک جا دیدم 1235000 هست...سایت دیجی کالا اینم لینکش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلامنقل قول:
آقا همون SX230 رو خریدم 530 تومن .
:11:
تشکر بابت راهنمایی.
تا 280 بهترین دوربینی که میتونم بخرم برا عکسایه خانوادگی که کیفیته عکسش برام مهمه نه مگاپیکسلش
بدونه مهم بودنه مارکش چی بخرم ؟
چند تا مدل از مارکها مختلف پیشنهاد بدید لطفا
من تحقیق زیاد کردم تو این رنج قیمت بهترین دوربین canon sx130 هست من خودم چند روز پیش گرفتم 300 البته نمیخوام چون دوربین خودمه تعریف کنم و بهتون پیشنهاد بدم بنظر من تو این رنج قیمت بهتر از این انتخابی نیست..
سلام
من یدونه دوربین سوپرزوم کانن sx210 تمیز و کار نکرده دارم که کمتر از یکساله خریدمش و تا حالا بدون استفاده مونده.تا حالا یه بارم بیرون نبردم و فقط تو خونه عکس گرفتم.چون واسم یکم بزرگه. باطریشم 4-5 بار بیشتر شارژ نشده کاملا نو. فرصت خوب واسه کسی که میخادش. خودمم حیفم میاد بدمش ولی با توجه بکارم مجبورم که یه دوربین خیلی کوچیک از سری ایکسوز بخرم که همیشه خدا تو جیبم باشه.میخام یه مدل ساده تر بگیرم که فقط پوینت اند شات باشه چون حال حوصله تنظیمات پیشرفته ندارم .حالا زومشم کمتر بود چاره نیست.
با هزینه ارسال.اگه کسی میخاد بهم پیام خصوصی کنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اطلاعات بیشتر و شماره تماس اینجا:
بین این دوربین ها کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
در مورد قیمت الان این دوربین ها هم اگه میشه بگید..
(Canon EOS 550D (Kiss X4 - Rebel T2
(Canon EOS 600D (Kiss X5 - Rebel T3
Nikon D5100
Nikon D3100
یک سوال دارم برای لنز دوربین
برای معرفی لنز دوعدد می دن کدام عدد برزگتر باشه نشانه بهتر بودن لنز هست .
مثل :
لنز: 25-125 میلیمتر
لنز: 24-168 میلیمتر
لنز: 26-130 میلیمتر
عدد اول بزرگتر باشه بهتره یا دومی ؟
من یه دوربین canon sx230 دارم بعد 1 دقیقه فیلمبرداری اخطار میزنه که باطری تمومه باید چکار کنم یعنی باطری را عوض کنم 1ماه بیشتر نیست خریدمش
سلام
دوستان ميخام يه دوربين نيمه حرفه اي بگيرم ولي خودم تو انتخاب موندم از دوربينهاي Fuji خيلي خوشم مياد به خصوص s200exr و hs20 كه خداييش طراحيه اس 200 خيلي واسم جالبه و شبيه dslr هستش ولي جون اين دوربين كيفيت فيلمبرداريش در حد پايين هستش ترديد دارم
در ضمن استفادم گه گداري طبيعت و عكسهاي خانوادگي و تا حالا دوربين نداشتم چي پيشنهاد ميكنين واسم زوم هم مهمه و كيفيت عكس؟
اگه گزينه بهتري داريد لطفا پيشنهاد كنين و رنج قيمت هم تو همين مايه هاي فوجي باشه كه در نظر گرفتم.
سلام .دوستان در سایت امازون یه پکیج مخصوص دوربین های اچ اس 20 فوجی هست .شامل چند تا فیلتر uv ویه نوع عدسی که روی لنز دوربین میخوره .هرکی اطلاعات کامل در این مورد داره .لطفا راهنمایی کنه ایا در ایران میشه این پکیج رو تهیه کرد . من که هرچه جمهوری رو گشتم هیچ فرمشنده ایی نمیدونست چی هست .دوستان اگه ندیدینش برین تو فروشگاه امازون ببینید و منو راهنمایی کنید
من اچ اس 20 دارم .واقعا عالیه.در خریدش شک نکن.
یه جفت باطری کملیون 2700 برای دوربینم گرفتم به قیمت 6 تومن..
حالا سوالم اینه من شارژر نخریدم و شارژرم ماله 7 8 سال پیشه به نظرم باطری ها رو اصلا خوب شارژ نمیکنه..
چون در کمال ناباوری 30 تا عکس انداختم باطری تموم شد...:wac:
جالب اینه که شارژر بعد از 5 ساعت جریان برق رو قطع میکنه خب منم فکر کردم کامل شارژ میکنه ولی مثل اینکه اینطوری نیست...
نظر شما چیه یعنی شارژرم بدرد نمیخوره؟ مدلشم a4tech هست...
اینم بگم من با باطریه ای خود دوربین که یه سری الکالاین بود نزدیک 150 تا عکس انداختم ولی اینا...
سلام
دوستان من قصد دارم برای یکی از بستگان یه دوربین حدود 300.000 جهت استفاده آماتوری خریداری کنم
کیفیت ساخت و گارانتی هم مهمه
بیشتر دنبال سایبرشات و مدل wx7 هستم. نظر شما چیه؟؟؟
مدل H70 هم مناسب به نظر میرسه...
تفاوتشون چیه؟؟؟ از برندهای دیگه چی پیشنهاد میدین؟
دوربین فقط کنون و نیکون؛من جای شما باشم کامپکت کنون مدل A3300 را می خرم حدود 290 تومن البته 50 تومن هم پول کیف و رم رو جدا باید بپردازید.نقل قول:
شاید دوستان نظر دیگری داشته باشند.
درود
بچه ها من میخاستم HS20 فوجی بگیرم، ولی یکی از آشناها گفت فوجی تو کیفیت عکس ضعیفه و میگفت بزار روش و Hx100 سونی بگیر. منم هنگ کردم دیگه. از طرفی زوم 30x به بالا دوست دارم. حالا یکی هست راهنمایی کنه که چی تو رنج زیر 700 تومن خوبه؟
خواهشن دوستان راهنمایی کنند.
در ضمن عکس 3 بعدی که Hx100 و دوربین های جدید سونی دارند کیفیت مناسبی دارند؟
p500 نیکون چطوره؟
G12 کنون؟
و اینکه 1100D کنون خیلی ازینا بهتره؟
نهایتاً اگر یک جوونمرد کاربلد باشه که اینارو باهم مقایسه کنه ممنون میشم. (HX100;P500;G12;Hs20;Sx30;FZ100)
----------------------------
درکل کیفیت درنور کم (شب) هم برام مهمه
نقل قول:
کسی جواب نمیده ؟
این اعداد که به اون فاصله کانونی میگن ربطی به خوب بودن لنز نداره و هر چه این عدد کمتر باشه تصویر واید تر و هر چه بزرگتر باشه تصویر تله ترهنقل قول:
سلام دوستان.تا 200 هزار کدوم شرکت دوربیناش بهتره و کدوم مدل.
پاناسونیک-سونی-کنون-نیکون-فوجی
سلام بچه ها
می خاستم بدونم از این دو دوربین دیجیتال کدومشون بهتره؟ از لحاظ کیفیت ساخت و کیفیت عکس و ...
هر دو تقریبا دارای یجور سنسور هستن ولی سونیه 16 مگاپیکسله و کانن 12. ولی کیفیت ال سی دی سونی بالاست.
باید بگم برای من کیفیت عکس از اهمیت بیشتری برخورداره :
Sony CyberShot DSC-WX7
Canon IXUS 220 HS
ممنون میشم :40:
----------------------------
دوست عزیز گول کیفیت بالاتر ال سی دی سونی را نخور،هر دو دوربین دوربین های خوب و با کیفیتی هستند اما رنگ های کنون طبیعی تره و چون مگاپیکسل سونی بیشتره عکس هایش نیز نویز بیشتری دارد و کیفیت عکس ها پایین می اید،به نظر من اگر یک دوربین کامپکت حمه فن حریف می خواهی sx230 HS کنون یا مدل جدیدتر اون sx260 HS رو بخر،البته قیمت اولی حدود 580 تومن(+رم و کیف) و دومی حدود 800 تومن(+رم و کیف) البته خیلی با هم تفاوتی ندارند اما در کل هر دو بهترین دوربین های کامپکت بازار هستند،برای این که به حرف من برسید کمی در صفحات چرخ بزنید.نقل قول:
البته اگر بودجه ی شما نمی رسد کنون Ixus 220 HS را بخرید.
نقل قول:
هیچکی نبود جواب مارو بده؟