شما سرور مایی. رک بگم من یکی هر چی از psp بلدم همرو مدیون شما و راهنمایی های دقیقتونم.خدا خیرت بده دمت گرم.
شما سرور مایی. رک بگم من یکی هر چی از psp بلدم همرو مدیون شما و راهنمایی های دقیقتونم.خدا خیرت بده دمت گرم.
هك psp 3000
هر سري براي هك كردن كلي اشكم در ميومد..بعد از وقتي اين روش رو انجام ميدم همون دفعه اول هك ميشه ..گفتم اينجا بگم كه دوستايي كه مثل من مشكل دارن اين روش رو انجام بدن تا مثل من اشكشون در نياد براي هك كردم 3000
بعد برنامه ChickHEN R2_CFWEv3.60_Enablepops طبق آموزش هاي گفته شده در قبل بريزيد رو رم..بعد psp رو ي restore كنيد... بعد بريد همون كار كه بايد قسمت photo بريم به سرعت بيايم پايين.. با اين كار همنو دفعه اول هك ميشه....
من قبلا سر اين كه هك بشه دهنم صاف ميشد..هي ميرفتم photo ميزدم نميشد بعضي وقت ها تا 40 بار ميشد تا هك ميشد از وقتي اين كار هارو ميكنم همون دفعه اول هك ميشه...restore كردنش خيلي مهمه....
سلام
من یه پی اس پی 3000 دارم.
اونو برای اولین بار به ورژن 5.3 gen-c تبدیل کردم.
یه بار که کپیش پرید خواستم gen-c رو نصب کنم روی gen-a میمونه و به ورژن بالاتر آپدیت نمیشه.
بعدش اومدم که با cfw آپدیتش کنم که دوباره رفت روی gen-a
می خواستم بدونم که مشکل از کجاست
با تشکر
معلوم نیست ممکنه بشه ممکنه هیچ وقت نشه .نقل قول:
سلام
یکی از دوستام می خواد psp َو بفروشه به قیمت 220 تومن خیلی تمیزه در حد نو یه لکه هم نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و من می خوام بخرمش.
قیمتش چطوره؟
درضمن مدلش هم slim هستش.
و کپی خوره.
رنگش هم سفیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه توصیه میکنم ...به هیچ وجه وسایل الکتریکی دست دوم نخرید!!!نقل قول:
اولا قیمتش بالاست 180 میارزه ... دوما مدل 3000 کپی خور موقت تک و توک گیر میاد.
این پستمو پاک کنید :20:
با سلام خدمت دوستان
من pspکپی خور موقت داشتم بریک شد دادم مادر بوردش رو عوض کردم(140هزار تومان)( کپیخور دائم انداختم)
حالا ورژن psp5.50 gen-3dاست وقتی که بازی های سنگین را بازی میکنم مثل pes10 یا همون اول بازی هنگ می کنه یا در وسط بعظی بازی ها مثل gta : chain h
می خواستم من را راهنمایی کنید.
سلام دوستان.آقا این رفیق ما مارو نمود!!میگه tv tunerمی خواد واسه psp!
حالا شیراز کجا داره و قیمتش چنده؟من هر چی بش می گم تو سایت گفتن توی ایران جواب نمیده باور نداره!!آخه نرم افزاری پیدا کرده واسه psp اسمش tv1 segهست.میگه پس این چیه؟
حالا واقعا تلویزیون می گیره تو ایران یا این بنده خدا سره کاره؟؟؟
چی ؟ همچین کاریو کی اختراع کرده ؟ مطمئنید از مموریتون نیست؟ یا از بازی ها؟نقل قول:
شما وقتی میخوای وارد برنامه ی gen-c بشی L رو نگه دار اگه اتفاق قبلی افتاد R رو نگه دار و ادامه ی ماجرا...نقل قول:
هیچ جوره جواب نمیده فقط تو ژاپن و برزیلنقل قول:
ای به دادم برسید...این psp 2000 رو به 5.50 gen d(full) اپدیت کردیم اما به جا اینکه بهر شه بدتر شد!!هیچ بازیی رو اجرا نمی کنه!!نمی دونم چطوریم وارد منوی ریکاوری شم تا umd iso mode رو تغییر بدم!!دکمه select رو بزنی باید بره توی ریکاوری اما نمیره!!چرا؟
دوستان کمک کنید!!
با سلکت میره تو VSH شما باید هنگام بوت شدن کلید R رو نگه دارینقل قول:
مشکلی نیست تنظیمات ریکاوری دیفالت شده باید دستی تغییرش بدی
سلام
یه سوال:
من بازی god of war رو تو psp ریختم ولی بعد از اینکه بازی رو اجرا میکنم یه صفحه سیاه می یاد و اونجا میمونه ودیگه هیچی نمیاد
در ضمن مدل psp هم 3000 هستش
(بازیهای دیگه رو راحت اجرا می کنم به غیر از این)
دوست عزیز بازی خرابهنقل قول:
بازی رو از جای دیگه تهیه کنید
******psn
با این برنامه میتونید هر کاری تو psn بکنید فقط دمو ها رو نمیشه دانلود کرد (اسمشو میخواهید بدونید به ادرس زیر برید)
کد:http://www.psp-hacks.com/file/1922
سلام دوستان
اگر دیده باشید چندتایی هستن که تو اینترنت بازیها رو به صورت پکیج 50 تا دیویدی میفروشن مثلا 30 تومن
من اعتماد ندارم به خرید اینترنتی (خاطره بدی دارم) , میخواستم بدونم ادرسی جایی معتبری میشناسید که برم اونجا دیویدی ها رو همونجا به صورت همین پکیجهایی که تو نت هست بخرم ؟
به طرز فجیعی
dungeons and dragons : tactics و final fantasy vii : crisis core رو میخوام تو ارشیوشون باشه و بازیهای ps1 هم اگه تبدیل شدشو مثل final fantasy ix هم داشته باشن که عالی میشه
ممنون
یه کمک بکنین لطفا :
من PSP 3000 دارم و خیلی وقته بهش دست نزدم .
ورژنش اینه :
Version 5.03
میخواستم یه راهنمایی کلی بکنین که من چه آپدیتی لازم دارم ؟ چه جوری آپدیت کنم ؟ و چطوری -- کنم ( کپی خور ) .
از تمامی دوستان ممنونم . :11:
دوستان جایی میشناسین UMD ـه GTA China town wars رو داشته باشن ؟
نیاز به آپدیت شدن نیست با این ورژن شما میتونید تمامی بازیها رو اجرا کنین.نقل قول:
من هفته پیش تو توپخونه umd بازی های gran torismu و motorstorm را دیدم ولی این نبود . شاید پایتخت داشته باشه .نقل قول:
سلام. دوستان من یه بازی دانلود کردم یه فایل repair هم همراهش دانلود کردم . بازی استخراج نمیشه. چه جوری این فایل repair رو به کا ببرم؟
به 5.03gen-c اپدیت کنیدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=374138
پایتخت رفتم قدیما یه resistance داشت این دفعه رفتم بخرم نداشت کلی سوختمنقل قول:
توپ خونه کدوم مغازش داشت ؟
جمعه میخوام برم پاساژ فردوسی یه سری به توپ خونه هم میزنم اگه جای میشناسین بگین
یک مغازه ای بود اطراف پاساژ لباف . توی یه پاساژ بود که وارد می شدی می دیدش . توی اونجا من بازی های Resistance , ... رو دیدم .نقل قول:
امضا رو حال کن :31:
فروشگاه جاوید کنار پاساژ لبافنقل قول:
نقل قول:
کسی نمیدونه باید با این فایل چی کار کنم؟:19:
GO کرک نشده؟
خیر نشده . فقط خدا می تونه کنسول های شرکت سونی رو H A C K کنه .نقل قول:
البته امید به H A C K شدنش هست ولی خیلی کم .
الان Exploit سیوش رو دیدم توی pspgo.ir ولی مال یک ماه قبله هنوز لودرش نیومده...
هر پلاگین ، بازی ، برنامه و HomeBrew که برای PSP وجود داره رو میتونید با برنامه بالا به راحتی و از طریق PSP تون دانلود کنید .کد:http://www.psp-hacks.com/download.php?id=1923
مثل این برای Wii هم هست خیلی کار را بندازه .
با سلام
من یه PSP fat 1000 دارم با ورژن 5.00 M33-4 و خیلی وقتی میشه که دست بهش نزدم. حالا میخواستم بدونم چه آپدیتی لازم داره. و یه مسئله دیگه اینه که چون پی اس پی های ما -- شدست، منم ایران نیستم میخواسم بدونم اگه به اینترنت وصل شم مشکلی پیش میاد یا نه؟ کلا اگه نکته ای چیزی هست منو آپتودیت کنین ممنون میشم.
در ضمن من بازی Silent hill shattered memories رو دانلود کردم ولی وقتی بازیرو اجرا میکنم این ارور رو میده:
The game could not be started 80020148
مشکل چیه؟
منم ورژنه m33.5دارم به اینترنت وصل میشم مشکلی پیش نیومده .تو هم وصل شو مشکلی پیش نمیادنقل قول:
بازی socomوgran turismo برای من همین ارورو میده فکر کنم واسه ورژنه
سلام به دوستای گلم :11:
میخواستم بدونم که آخرین ورژنی که اومده بجز اون موقتا چی؟ و ترض آپدتش رو بگید لطفا
برا من-- دایمه
ممنون
سلام.نقل قول:
سلام به دوستای گلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم بدونم که آخرین ورژنی که اومده بجز اون موقتا چی؟ و ترض آپدتش رو بگید لطفا
برا من-- دایمه
ممنون
اگه درست یادم باشه 5.50gen d3 بود.
صفحه ی اول رو قشنگ بخون خودت متوجه میشی. :46:
دوستان کسی نمی دونه چرا 3000 بازی های ps1 رو که به صورت pbp , keys هست و داخل پوشه گیم ریخته می شرو چرا اجرا نمی کنه؟
نه هیچ مشکلی پیش نمیاد خیالتئن راحت .نقل قول:
برای سایلنت هیل هم فرمورتون رو به 5.5 Gen-D3 ارتقاء بدید درست میشه .
نقل قول:مرسی ولی من بلد نیستم چه جوری آپدیت کنم. شنیدم باید باتری و مموری مخصوص داشته باشی. اگه یه توضیحی بدین ممنون میشم.
دستگاه شما کپی خور شده هست نیازی به مجیک مموری و پاندورا باطری نیست !نقل قول:
اینجا همشو نوشته :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=374138
اگه ورژنشو تغییر بدیم از کپی خوری در نمیاد
---------- Post added at 03:49 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------
اگه ورژنشو تغییر بدیم از کپی خوری در نمیاد?
سلام ببخشید برا بازی psp بهتره یا ipod touch?