بله ظول عمر این کنسول بسیار زیاد شده و میشه با ps3 هم مقایسش کرد.نقل قول:
بله ظول عمر این کنسول بسیار زیاد شده و میشه با ps3 هم مقایسش کرد.نقل قول:
والا نسبت به 1 ماه پیش که 10 تومن کشیده پایین:20::31:نقل قول:
خیلی ممنون دوست من بابت کمک یه سوال دیگه ای هم داشتم "
1: گفتی بازی باید full-stealth باشه وگرنه با نصب LT ممکنه بازم بن بشی منظورت از این full-stealth چی هست ؟ ... و من برای هر بازی باید با abgx360 بازی رو چک بکنم حتما ؟ ...
2: بعد اینکه این هدست که فقط برای لایو هست من اگه بخوام از هدفون استفاده کنم چه کنم ؟ ... چون من lcd دارم و تی وی نیست ! و کلا یه HDMI باید بهش وصل کنم !!!
ممنون
---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------
خیلی ممنون دوست من بابت کمک یه سوال دیگه ای هم داشتم "
1: گفتی بازی باید full-stealth باشه وگرنه با نصب LT ممکنه بازم بن بشی منظورت از این full-stealth چی هست ؟ ... و من برای هر بازی باید با abgx360 بازی رو چک بکنم حتما ؟ ...
2: بعد اینکه این هدست که فقط برای لایو هست من اگه بخوام از هدفون استفاده کنم چه کنم ؟ ... چون من lcd دارم و تی وی نیست ! و کلا یه HDMI باید بهش وصل کنم !!!
3: بعد یه سوالی داشتم من از توی دی وی دی میتونم فیلم یا موسیقی توی هارد بریزم یا از توی فلش مموری فقط ؟ ...
و اینکه طوری میشه در حین بازی کردن موسیقی هم گوش کرد مثلا تو جی تی ای اخه یکی میگفت در حین بازی میشه !
ولی عین جی تی ای تو پی سی نیست که توی موج رادیویی پخش بشه !!!
4: اموزش ریختن سیو هم کسی به بنده بگه واقعا ممنون میشم و ایا چیزی مثل ترینر و ... واسه 360 نیست ؟ ...
خیلی ممنونم بابیت کمک ...
سپاس
به بهنقل قول:
سلام به آرین عزیز
1-درباره ی Full Stealth کردن در تاپیک زیر کاملا توضیح داده شده.در اصل Full Stealth کردن دیسک از طرق برنامه ی abgx360 صورت می گیره.البته الان بعضی از فروشگاه ها هستن که اگه بهشون بگی خودشون برات Full Stealth می کنن دیسک رو.اما در همون صورت هم قبل از اتصال به Live حتما یه دور دیسک رو چک کن
2-یک جور هدفون مخصوص هست که با وصل کردنش به دسته می تونی ازش استفاده هایی به غیر از Live هم بکنی.که البته باید جدا خریداری کنی.(تا عکس ازش پیدا کردم برات می ذارم )کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258083
3-کلا نمیشه فیلم روی هارد ریخت.موسیقی هم می تونی Rip کنی به شرطی که روی Audio Disc باشه.اما اگه دوست داشته باشی می تونی یه هارد اکسترنال خریداری کنی و بعد فیلم رو روی اون بریزی و تماشا کنی.در کل اصلا فیلم دیدن با Xbox 360 توصیه نمی شه مگر به همین روشی که گفتم یعنی تهیه ی هارد اکسترنال
4-سیو ها قابل انتقال هستن.برای مثال می تونی سیو ها رو به یه مموری کارت انتقال بدی و بعد از اون به یه هارد دیگه انقال بدی.برای این کار باید هم مموری کارت و هم هارد به کنسول وصل باشن.کنسول ترینر نداره.یه سری رمز داره که تعدادش محدوده.اصلا دلت میاد از چیت و رمز و ترنر استفاده کنی ؟ : دی کنسول یعنی بازی بدون رمز و ترینر.
ایشالله زودتر Xbox 360 بگیری
موف باشی
خیلی ممنونم یحیی جان ...
1: نه اگه اونجوری باشه که اصلا نمیخوام چون من فقط یه ال سی دی دارم و تی وی برای بازی نمیخوام و یه اسپیکر microlab هم دارم به ناچار باید از اون استفاده کنم اون اسپیکر من کلا 3 تا فیش داره به رنگ سبز و زرد و سفید اون رو بزنم به پشت 360 ؟ ...
.....
2:ممنون میشم بگید چه جوری سیو رو هم انتقال بدم رو کنسول ! ...
3: در مورد اینکه اهنگی رو که توی هاردمون ریختیم توی بازی استفاده بکنیم چه کار کنم یه دکمه ای بود که منوی داشبرد رو به صورت کوچک میورود و میتونستیم از اونجا موسیقی رو پخش بکنیم حین بازی میدونی چه دکمه ای بود ؟ ...
4:و اینکه پس همیشه باید Full Stealth بکنیم بازی هارو قبل از وصل شدن به لایو !
5: یه سوال احمقانه ! مثلا من میخوام یه بازی رو مولتی بزنیم مثلا 6 نفر 4 نفر با یه کنسول هستند حالا مثلا من و دوستمم میخوام به صورت مولتی با اون 4 نفر تو یه کنسول و تی وی بازی رو انجام بدیم (البته co-op منظورم نیستا) ایا همچین چیزی امکان پذیر هست ؟ ....
6: راستی کجا میتونم اموزش هایی در باره لایو و ... به دست بیارم ساخت اکانت و استفاده از gold acc و ...
خیلی ممنون میشم هدفون هم گیر بیارید ولی به گیم پد نمیخوام وصل بشه !
خیلی ممنونم ...
1: شما اگه LCD داشته باشید و کنسول را با کابل HDMI به LCD وصل کنید دیگه نیازی به speaker ندارید.نقل قول:
2:سیو را از کجا انتقال بدید؟ اخه من یکم ...!:31:
3:شما باید اون دکمه وسطیه را (همون گوگولیه که علامته X روشه) را بزنید وبه قسمت media برید و گزینه اخر را انتخاب کنید و اهنگتون را در حین بازی گوش بدید.
4: حتما!
5:به یه کنسول حداکثر 4 دسته متصل میشه و شما میتونید بدون مشکل با دوستانتون مولتی بزنید تو رگ!
6:اینجا:
برای راهنمایی خرید هدفون مناسب به تاپیک زیر برید:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=149260
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=63073
1:داد خودم استاد هدفونم و تو کارشم کلی پست هم توی تاپیک دارم ! منظورم این بود مگه 360 پورت استریو 3.5 میلیمتری داره یعنی پورت استاندارد داره که بهش هدفون وصل کنم ؟
2: خوب من وقتی HDMI رو وصل کردم صدا از کجا میاد من یه ال سی دی SYNC MASTER 1932 دارم سامسونگ هست !
3: منظور از سیو این بود مثلا سیو هایی من دیدم برای 360 توی نت اونو دانلود میکنم میریزم توی فلش فلشو میزنم تو کنسول بعد به کجا باید منتقل بکنم سیو رو این بود منظورم :دی
اونجوری که شما میگید پیشه هم میشینیم و بازی میکنم میشه CO OP که :دی منظورم این بود در عین حال مثلا ما 4 نفر ریختیم سر این 360 به صورت انلاین با بقیه کنسول ها توی XLIVE بازی رو بزنیم ! مثلا بازی مثل جی تی ای که تا چندین نفر میتونند مولتی بزنن !!!! >>>>
4:نصب بازی روی هارد چقدر طول میکشه ؟ ... و به چه صورت هست ؟ کنجکاوی هست دیگه :ِ
خیلی ممنونم بابت کمک رفیق !
پدرام جان کار فتحی از بقیه بهتره ؟نقل قول:
آخه من امروز غروب یه سر رفتم پیشش . قیمتش خوب بود ولی مغازه خیلی شلوغ بود و هیچی سره جای خودش نبود . من که خیلی تعجب کردم . در ضمن کنسول ها رو همین همایون کپی خور میکنه ؟ ( آخه سنشم خیلی کمه :31: )
1-نه پورت استاندارد ندارهنقل قول:
2-برای وصل Xbox 360 به مانیتورت احتیاج به یه کابلی داره به اسم کابل VGA که این کابل خودش دو تا سیم قرمز و سفید داره که وصل میشه به اسپیکرت .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-خوب اصلا این کارو توصیه نمی کنم چون بازم باید هزینه کنی و یه کابل دیگه بخری و دردسر خیلی زیادی هم داره.برای این کار به یه Transfer Kit نیاز داره که هم برای Hard Draive موجوده و هم برای Memory Card وبه این شکله که یه سر USB اون به PC متصل میشه و سر دیگه ی اون Memory Card یا Hard Drive قرار می گیره.
4-اگه منظورتو درست فهمیده باشم می خوای بدونی که که مثلا 2 نفر در آن واحد با یه کسنول می تونن برن Live یا نه.من خودم چون تا حالا Live نرفتم دقیقا تجربه ندارم ولی شاید درباره ی بازی های مثل FIFA بشه.در این مورد بهتره دسوتان عزیزی مثل نوید جان - پدرام جان یا شهاب جان که Live رفتن اطلاعات تکمیلی رو به آرین بدن.اما درباره ی تعداد افرادی که می تونن آنلاین بازی کنن پشت کاور هر بازی تعداد درج شده
5-نصب بازی بستگی به خود بازی داره و میانگین بین 5 تا 7 دقیقه طول می کشه
وقتی بازی رو گذاشتی دالا ایکس باکس روی صفحه ی اول My Xbox دکمه ی Y رو فشار میدی.یه صفحه ی دیگه باز میشه بعد از اون گزینه ی Install To Hard Drive رو انتخاب می کنی
ممنونم ازت !
1: این کابلی که گفتی اون سی دی رو هم توی پی سی باید نصب بکنم ؟ ... و اینکه وقتی به کنسول نصب میشه باز باید علامت Y رو بزنم تا به هارد منتقل بشه ؟ ... ایا میشه تم هایی رو که از توی اینترنت مجانی دانلود میکنم رو هم از این روش بریزم ؟ ...
2: ایا تبدیلی نیستش که بشه هدفون های استاندارد رو به 360 وصل کرد یعنی یه سرش استریو باشه تا بتونم هدفون رو بزنم و یه سرش هم بره به خود کنسول وصل بشه !>؟
3: اره مثلا ما 6 نفریم 4 نفر پایه یه کنسول تو خونشونن من و دوستمم میخوام با یه کنسول بریم توی محیط لایو و مثلا جی تی ای رو 6 نفری به صورت لایو بزنیم ! ... این رو باید چه جوری باید تنظیم بکنم و ... البته فعلا این زوده تا بعد ولی بگید ممنون میشم.
4: ایا برای بازی ها پچ و اضافات و ... هم میاد ؟ ... که مثلا از xlive بخریم و دانلود کنیم ؟ ...
خیلی ممنونم یحیی جان و دوستان ! ...
اول از همه شما باید یه فقره کابل HDMI to DVI تهیه کنید و برای داشتن صدا شما دو راه دارید که یکیش خرید کابل زیر هست که میتونید به وسیله اون هدفون را هم به کنسول وصل کنید:نقل قول:
خوب من وقتی HDMI رو وصل کردم صدا از کجا میاد من یه ال سی دی SYNC MASTER 1932 دارم سامسونگ هست !
واما را هه دوم ... ! اگه از نظره قلبی مشکلی چیزی ندارید اینو توضیح بدم چون یکم دلو جیگریه!:31:
3:والا اینو من تا حالا امتحان نکردم ولی به احتمال زیاد باید بشه!نقل قول:
3: اره مثلا ما 6 نفریم 4 نفر پایه یه کنسول تو خونشونن من و دوستمم میخوام با یه کنسول بریم توی محیط لایو و مثلا جی تی ای رو 6 نفری به صورت لایو بزنیم ! ... این رو باید چه جوری باید تنظیم بکنم و ... البته فعلا این زوده تا بعد ولی بگید ممنون میشم.
4: ایا برای بازی ها پچ و اضافات و ... هم میاد ؟ ... که مثلا از xlive بخریم و دانلود کنیم ؟ ...
خیلی ممنونم یحیی جان و دوستان ! ... __________________
4:بله در LIVE موجوده.
تم ها تنها در LIVE موجوده! و یک سری تمه به خودی رایگان هست که میتونید دان کنید و خوباش عمه ننه پولیه!نقل قول:
ایا میشه تم هایی رو که از توی اینترنت مجانی دانلود میکنم رو هم از این روش بریزم ؟ ...
1-هیمن طور که مشاهده میشه یه CD هم داخل جعبه ی این کابل هست که حتما باید نصب بشهنقل قول:
اون دکمه ی Y و توضیحاتی که دادم برای نصب بازی در Hard Drive بود نه این مورد
باید سیو هایی رو که می خوای بریزی روی هارد درایو که البته به این سادگی ها هم نیست!
دانلود تم فقط از طریق Xbox Live صورت می گیره
2-نه.حداقل من که تا حالا ندیدم
3-6 نفر که نمیشه چون Xbox 360 حداکثر می تونه تا 4 دسته رو همزمان Support کنه
4-بله.برای مثال DLC های بازی GTA که قابل دانلود بود از Live
خواهش می کنم عزیزم
اره مهدی جان خود همایون انجام میدهنقل قول:
کار فتحی شاید نتونم بگم بهتره ولی از این لحاظ که مغازه داره و یک محل فیزیکی هست که میشه مراجعه کرد اعتبارش بالاست
وگرنه نه کسانی مثل میثم قربانی و رضا اکرمی هم هستن که تو bc هستن و خودم باهاشون کار کردم فوق العاده حرفه ای و پر مشتری هستن
اما همین فتحی هم مطمنه
برای کپی هم فکر نکنم زیاد کار ببره و جلوی خودت انجام میده
نه ببینید من بد میگم یا شما متوجه نمیشید ! نگفتم که 6 نفر بزین سر یه کنسول !!!
1:من با دوستم با یه کنسول با 4 نفر دیگه که هر کدومشون یه کنسول جدا دارن میخوایم لایو بزنیم ! خوب ؟ ...
حالا من میگم میشه من و دوستم وقتی میخوایم با اون 4 نفر دیگه که هر کدوم یه کنسول دارن به صورت لایو بازی بکنیم منو دوستم پای یه کنسول باشیم و باون 4 نفر دیگه بازی بکنیم ؟ ... به چه صورت هست ؟
2: عجب ! ایا جایی اموزش برای نصب سیو ها روی هارد داره ؟ .. چون من به این مورد واقعا نیاز دارم ! ...
3:برای تم والا توبازینما یه جایی خونده بودم که یه برنامه ای درست کردن که میشه خارج از لایو هم تم هارو نصب کرد !!!
4: شهاب جان کدوم کابل زیر ؟ :دی بگو اگه بشه هدفونم وصل کنم بهش که عالی میشه !!!:دی
5:DLC ها که همه پولی بودن :دی ... منظورم چیزی های دیگه به غیر از DLC ها چی هست که اومده همینجوری میخوام بدونم!
و اینکه مثلا میشه DLC هارو کلا یه جوری روی دی وی دی ریخت ؟ اگه مثلا دی وی دی به صورت رسمی پخش نشه !(این کارو نمیخوام انجام بدم واسه اطلاع خودم میخوام :دی)
چاکرم ! ...
عکسشو که گزاشتم!:31: یه بار دیگه هم میزارمنقل قول:
یه مقدار توضیح بیشتر میدی اسمش چی هست ؟ ..
یعنی من یه HDMI TO DVI بخرم بعد این رو هم برای صدا بخرم که بهش هدفون رو وصل کنم ؟ ...
البته تو خود الیت که میخوام بگیرم یه کابل 6 فیش هم هست برای اتصال به اسپیکر یعنی مثلا اگه بخوای صدارو از سینما خانگی بگیری ! .. .
اسمشoptical audio هست. برای وصل کردن هدفون فعلا این یک راه هست + یک راه دیگه که استفاده از همون کابل 6 فیش برای داتشن صدا و استفاده از کابل HDMI to DVI برای داشتن تصویر هست ( برای اینکار باید قاب کابل 6 فیش را جدا کنید تا بتونید همزمان با کابل HDMI به کنسول متصلشون کنید)نقل قول:
فک کنم این خوب باشه این optical audio غیر از استفاده از هدفون !
میتونم اسپیکر هم بهش وصل کنم خداروشکر دیگه ؟ ...
1: من یه ال سی دی samsung sync master nw1932 دارم که قبلا هم پی سی رو بهش وصل میکردم و کار میکردم !
حالا اینو میخوام به 360 بزنم باید یه کابل HDMI TO AVI بگیرم درسته ؟ .... مشکلی هم با وصل کردن به اسپیکر ندارم در این حالت از چه کابلی برای استفاده از هدفون استفاده کنم ؟ ...
ولی هدفون برام واجب تره !
3: سوال بعدیم این بود که من یه سیور رو از اینترنت که دانلود میکنم وقتی توی فلش مموری و ... میریزم و وصل میکنم به کنسول سیو رو باید تو چه مسیری بریزم ؟ .. کسی میدونه ؟
4: و اینکه من اگه یه دی وی دی رو توش عکس بریزم میتونم بکنم توی هارد به چه صورت ؟ ..
5: و اینکه کلا فایل های سیو یا اهنگ های Audio رو که میریزم تو فلش مموری و با transfer kit این کارو انجام بدم بهتره دیگه ؟ ...
فقط میخواستم بدونم ایا گزینه ای چیزی میاد توی داشبر که من اینارو چه جوری منتقل بکنم ؟ ... ( به این transfer kit میشه فلش مموری هم وصل کرد ؟ ...
خیلی ممنون میشم کمکم کنید
سپاس ...
بازی guitar hero metalica رو میشه با دسته بازی کرد؟؟؟؟؟:eh:
guitar hero 3 که میشد
راستی دوستان در ادامه سوالات قبلی میخواستم بدونم کسی میدونه سیو هارو از طریق فلش مموری میتونم منتقل بکنم توی هاردم برای یه بازی ؟ ... ممنون میشم کمکم کنید ! ///
نه دوست عزیزنقل قول:
کلا از بازی Guitar Hero Aerosmith به این ور تمامی عناوین Guitar Hero رو باید با گیتار های مخصوصش بازی کنید که Metalica هم جز اونهاست
اگر میتونستید این کار رو بکنید مایکروسافت بدبخت میشد !نقل قول:
نه نمیتونید .
دوستان من بررسی کردم دیدم کنسولی که برام آوردن فالکون هست .
حالا مشکلات سه چراغ شدن را دارد یا نه ؟
و اینکه چند ساعت میشه مداوم با کنسول بازی کرد ؟
مرسی
زیاد خودتونو ناراحت نکنید .نقل قول:
شما کنسول رو در حالت عمودی جایی بذارش که هوا در گردش باشه.
گفتن هر 2 ساعت نیم ساعت استراحت.
توی این نوع برد نسبت به جاسپر احتمال 3چراغه شدن گفتن که بیشتر هست , اما احتیاط شرط عقل میباشد:20:
مبارکت باشه . خوب موقعیه . شب عید و ایام نوروز خوراکه بازی خوردنه .نقل قول:
درسته گزارشهایی از سه چراغ شدن دستگاهایی با بورد Falcon موجوده ولی :
Falcon هیچ مشکل صد در صدی نداره . دوستانی هستن که از وقتی که اولین Falcon ها اومدن تو بازار اونهارو خریدن و تا به امروز هم دارن بدون مشکل باهاشون بازی میکن . از 3-4 ساعت در روز گرفته تا 8-9 ساعت من آمار دارم که بازی میکنن . یه زمانی به عشق فالکون و رهایی از سه چراغ معروف خیلیها XBOX360 خریدن .
نگران نباش و راحت باهاش بازی کن . فقط کنسول رو تو جای بسته مثل کمد و میز تلویزیون در دار و یا مثلا زیر تابش نور خورشید و جای گرم نذار بشین هر چقدر خواستی باهاش بازی کن :46:
دوستان اون روز داشتم دارک سایدر رو بتزی می کردم که یهو کلا هنگ کرد (فریز شد) و هیچ دکمه ای از دسته حتی دکمه ایکس باکس (اون ایکس وسطی) هم کار نکرد ؟؟؟ جریان چی بود ؟ خاموش روشنش کردم درست شد و بقیه گیم رو بازی کردم .
از این مشکلات به وجود میاد تو بازی های مختلفنقل قول:
اما اگه دیدی تعدادش داره زیاد میشه مثلا هر 2 روز در میان این طوری میشه بدون کنسول کم کم داره مشکل دار میشه
نقل قول:نقل قول:
منم همین مشکل برام تو بازی GTA IV و Assassin Creed پیش اومد . شاید به خاطر کپی بودن بازیها و غیر استاندارد رایت شدن بعضی هاشون باشه . شاید هم به خاطر سنگین بودن بعضی از بازیهاست .
اگر زیاد و با فاصله های کم و روی همه بازیها پیش نیاد مشکلی نیست .
1:اقا من پرسیدم از کسی گفت که بازی هایی که DC برای فروش گذاشته و میفروشه همگی Stealth Patch ها چک شده هست!
ایا کسی تجربه ای داره ؟ ... اگه اینجوری باشه خیلی خوب میشه !
2: و اینکه ایا میشه اطلاعات مانند فایل های صوتی و تصاویر و .. رو از فلش مموری توی هارد منتقل کرد ؟ ...
ممنون.
1-بله خوب بعضی از سایت ها این کار رو انجام میدن.مثلا پیناتا هم دیسک ها رو Full Stealth Patch می کنهنقل قول:
2-نه
البته می تونی هم عکس ببینی و هم آهنگ گوش کنی با فلش مموری اما قابلیت Save و انتقال به Hard Drive نیست
1:ممنونم یحیی جان بله خوب میکنن ولی ایا اعتباری هست بهشون ؟ ... یعنی مثلا نیان الکی بگن فلان بازی ها یا همه بازی های ما
Stealth Patch شده هست !
2: پس اون فایل های صوتی Audio رو هم که گفتی Rip میکنیم و توی هارد میریزیم اونم فقط از توی دی وی دی میشه و از روی فلش مموری نمیشه ؟ ... عجب !
خواهش می کنم آرین جاننقل قول:
شما برای اینکه مطمئن باشی قبل از اتصال به لایو حتی همون دیسک هایی رو که گفته شده Stealth Patch شدن با برنامه ی abgx360 یه امتحان بکن
بله.وقتی Audio CD رو گذاشتی گزینه ی Rip CD رو انتخاب می کنی بعدش Save Changes و بعد از Rip شدن می تونی از اون توی هارد درایوت استفاده کنی.با فلش مموری نمیشه این کار رو انجام داد
سلام دوستان....
من میخوام xbox بخرم...
صفحه ی اول این تاپیک رو هم خوندم....
معلومه که مدل اليت (Elite) از همه بهتره....فقط یه چیزی میمونه اینکه رنگ مشکی که تو پست اول گفتین ، همون مدل الیت هست و فقط رنگش فرق میکنه یا ضعیف تره...؟
اگه ضعیف تره تو چه بخش هایی و چقدر...؟؟
قیمت رنگ مشکی و الیت رو هم اگه بگید ممنون میشم....
سلام
اين يعني چه؟
آيا منظور اينه كه براي نسل جديد مايكروسافت نقشه اي داره يا مي خواهد مادربورد جديدي عرضه كنه؟
You could design the next revision of the 360 motherboard
A Microsoft job listing reveals that the company is looking for staff to design a new Xbox 360 motherboard. From the sound of it, the new "Motherboard Design Engineer" will be helping to design further revisions of the existing Xbox 360 architecture, rather than the hardware for a next-next-generation system. "The responsibilities of this position are focused on specifying, designing (schematic capture, PCB layout, BOM, cost analysis), implementing and verifying the mother-board and other various sub-system boards that make up the Xbox 360 product line," the job description reads.
منبع:
کد:https://careers.microsoft.com/JobDetails.aspx?jid=14069
ممنونم یحیی جان ! یه چیزی اینو واسه اطلاع خودم میخوام ! پس با این وجود علاوه بر فایل های Audio میتونم فایل های تصویری و دایویکس رو هم که داشبرد جدید ساپورت میکنه روی هارد بریزم ؟ ...
اوکی پس با این وجود من همه رو با همین abgx360 تست میکنم اگرم نبود خودم پچش میکنم ! ...
...............
امید جان من در حدی نیستم که چیزی بگم ولی خیر فقط رنگ سیاه هست و اینکه از نظر امکانات جانبی و بیشتر بودن حجم هارد نسبت به دیگر مدل ها برتری داره وگرنه از نظر قدرت که هیچ فرقی نداره ! ... و البته الان فقط همین الیت تولید میشه ! و اکثرا دیگه درایورهاشون Lite on هست و با نصب LT دیگه مشکلی در ضمینه بن شدن نداری !
دوست عزیز رنگ مشکی همون الیت هستنقل قول:
قیمت اون هم حدودا 340 هزار تومن هستش
نه آرین جاننقل قول:
فقط می تونی فایل های تصویری رو ببینی قابلیت ذخیره روی هارد وجود نداره
برای اینکه کنسول فرمت Divix رو هم ساپورت کنه باید به Live وصل بشی
بعیده کنسوله جدیدی فعلا در راه باشه!نقل قول:
این مطلب بیشتر داره در مورد بهینه سازی مادر بورد این کنسول یه سری چیزهارو مطرح میکنه همونطور که در سری اخر این کنسول یعنی تقریبا از یک ماه پیش GPU دچاره یک سری تغییراتی شده بود و در مورد اینکه کنسوله next generationی در کار باشه چیزی ننوشته.
سلام بچه ها
میگم من بازیا رو رو هارد الایت ریختم ولی موقع اجرا پیامی میاد که میگه دیسک بازی رو بذارین
اصلا میشه بدون دیسک بازی اجرا کرد؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
خیر بدون دیسک نمیشه بازی کرد
باید حتما دیسک رو بذارید
اگه غیر از این بود Microsoft خودش اولین شرکتی بود که قانون کپی رایت رو زیر پا گذاشته و علاوه بر اون خسارت سنگینی هم بهش وارد می شد
در نتیجه بعد از نصب و برای اجرای بازی حتما باید دیسک داخل کنسول باشه
دوستان یه سوال داشتم من ! ...
1
از طریق شیر کردن اینترنت پی سی با 360 میتونم با 360 به نت برم ؟ کلی میخوام بدونم ..