نه!!!نقل قول:
اون که آسون بود...
به نظر منم کراوزر سخت ترین جاش بود.....
اسون ترین غولش هم خود سدلر بود ....
Printable View
نه!!!نقل قول:
اون که آسون بود...
به نظر منم کراوزر سخت ترین جاش بود.....
اسون ترین غولش هم خود سدلر بود ....
نه بابا !نقل قول:
اون سالازار كوتوله كه سخت تر از اين بود ولي به نظر من همون كرازر از همه ي غولاش سخت تر بود :10:
نقل قول:
دقیقا،اون کوتوله بابای همو رو در اورد.چه خودش چه غولش.ولی من یه کار جالبی کردم.اون اسلحه که تیرش بعد از چند ثانیه منفجر میشده که یادتونه(الان اسمش یادم نیست)من همه تیرهایی که از اون پیدا کردم جمع کردم و مصرف نکردم.توی نبر با غول سالازار وقتی که درش باز شد یه 10 تایی تیر زدم بهش.همون جا که یه مقدار آسیب دید.ولی باز در کپسولش بسته شد و همین که شروع کرد به خندیدن صدای 10 تا انفجار پشت سر هم اومد.....:20:
تصورشو بکن دیگه اون تو چی شد!!!:31:
خرجش يه R.P.G بود!نقل قول:
راستی توی دهکده بايد 15 تا سکه آبی که آويزون بودن رو ميزديم. کسی ميدونه اينها دقيقاً چی بودن و اگه نمیزديمشون چیميشد؟
به بازي آنجنان ربطي نداشت فقط امتيازي توي مسابقات تير اندازي داشت :46: و آخرش بهت جايزه ميدادنقل قول:
شاید هم یه جور طلسم بود!نقل قول:
که بازدن اونا از بین میرفت
سلام. قضیه ی اون سکه ها اینه که (البته ممکنه اعداد رو اشتباه کنم، دقیقا خاطرم نیست) با زدن 12 یا 13 تا از 15 تا، یک Punisher مجانی میداد و اگر هر 15 تا رو میزدی، اون Punisher مجانی، قدرتش یک مرحله تقویت شده بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:40::40::40::40::40:
درسته البته باید 10 تا میزدی تا پانیشر بده.....نقل قول:
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــ
اون سالازار با یه خمپاره از بین میرفت.....
فقط کراوزر بود که باید 2 تا خمپاره میزدی تا بمیره(البته اگه خمپاره هات بهش می خورد)
بابا یه چیز میگی ها.نقل قول:
من کلی اسلحه و مهمات جمع کردم. وقتی نزدیکش شدم یادم اومد اسلحه ای به نام RPG هم هست.رفتم خریدشم.یه دونه RPG نصیبش کردم و در کمال تعجب نابود شد. چه حالی کردم من.:46: