من که لپ تاپ دارم با کانفیگ مناسب باید چکار کنم؟
Printable View
من که لپ تاپ دارم با کانفیگ مناسب باید چکار کنم؟
شما فایل اگزه بازی رو اجرا کردید...باید فایل fifa14-3dm رو اجرا کنید که به صورت لانچر هست...نقل قول:
به نظر شما اگر میخام روی پی سی بازی کنم بازی رو اورجینال بخرم؟
این سوالو یکی ازم پرسید ، من بلد نبودم .
اینجا مطرح می کنم ، ببینم دوستان می دونن .
--------------------
جابه جایی دستی بازیکنا برای تیم های باشگاهی امکان پذیره ولی تیم ملی نه .
مثلا تیم ملی برزیل کاستا (اتلتیکو) رو نداره . این بشر الان جزء تیم ملی اسپانیا هست . در حالی که تو تیم ملی اسپانیا هم نیست . خوب این یعنی چی . من می خوام این بازیکن رو تو تیم ملی اسپانیا داشته باشم .
یا مثلا روبینیو یا پاتو که به تیم ملی برزیل دعوت نشدن تو تیم نیستن . دو تا مهاجم در پیت رو گذاشته تو 18 نفر .
چه طوری میشه این مشکلو برطرف کرد ؟:n13:
چطوری میشه تیم هایی که قفل شدن رو باز کرد ؟ مثلا mls stars و یا adidas stars ؟ :n25:
خدا خیر بده به این پچ درست کن ها ! دیگه داشت تکراری میشد این تیمای فیفا . یه سوال. هندوستان لیگ فوتبال داره ؟:n26:
میشه توضیح بیشتری بدین.فکر کنم این کارم کردم///نقل قول:
منظورش اینه بازی رو از این مسیر اجرا کن : Program Files\AsreBazi\FIFA 2014\Gameنقل قول:
اسم فایلی که باید اجرا کنی اینه : fifa14v3.exe
امکانش نیست که ملیت کسی رو تغییر بدی .نقل قول:
از توی قسمت ترکیب تیمهای ملی فقط میتونی کسایی که ملیتشون همون کشوره رو به تیم ملی دعوت کنی . حتی خارج از کریر
شاید با مودینگ وی از قسمت ادیت بازیکنها بشه ملیت یکی رو عوض کرد . هرچند فکر کنم نمیشه . یه چک بکن .
البته دیتابیس رو که اپدیت کنی همه چی ردیفه
میشه این کند حرکت کردن بازیکنا رو درست کرد ؟
یه جورایی عکس العملشون خیلی کنده! بعضی موقع ها توپو خیلی میندازن جلو (از پاش زیاد جدا میشه) و اصلاً نمیشه حرکت زد! فیفا 13 خیلی راحت تر میشد لایی کشید از دفاع تیم حریف (:n02:) ولی اینجا نمیشه !
راهی چیزی هست ؟