سلام
من نسخه بدون نصب فیفا رو دارم و تو ویندوز 7 راحت اجرا می شه ولی هر کار کردم تو ویندوز 8 اجرا نمی شه یعنی وقتی روش کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته راه حل اجرا شدنش تو 8 چیه؟
Printable View
سلام
من نسخه بدون نصب فیفا رو دارم و تو ویندوز 7 راحت اجرا می شه ولی هر کار کردم تو ویندوز 8 اجرا نمی شه یعنی وقتی روش کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته راه حل اجرا شدنش تو 8 چیه؟
دوستان به نظرتون امکان داره ea در اینده سیستم دفاعی legacy رو کلا حذف کنه ؟ اگه واقعا امکان داره یه فکری به حالش بکنیم و یواش یواش بریم سراغ سیستم دفاعی tactical ...
چرا وقتي به لايو ميرم سرور نقل و انتقلات رو ابديت نميكنه؟
بعید میدونم همچین اتفاقی بیوفته !!!! چون امکان داره اون افرادی که با سیستم جدید دفاعی آشنایی ندارن از بازی زده بشن !!!نقل قول:
ولی در این شکی نیست که Tactical از Legacy خیلی خیلی بهتر است فقط نیاز به تمرین و زمان داره که قلقش بیاد دستت !!
سلام سهیل جان ...نقل قول:
چه خطایی میده موقع آپدیت ؟؟؟ فقط ممکن هست چند دقیقه طول بکشه که اونم بستگی به سرعت داره !
من هم مانند شما نتونستمنقل قول:
tactical defendingجدیدترین نوع دفاع کردن است. همچنین به نظرمن فیفا13 رشد شگفت آوری را به تمام جهان نمایش گذاشته است.:n19:
دوستان کسی راه حلی نداره؟نقل قول:
وقتی می رم تو ترنسفر می خوام بازیکن بخرم بازی گیر می کنه بعد میندازه منو از بازی بیرون میندازه باید چیکارش کنم
آخرین نسخه directs را نصب کن وآخرین ورژن گرافیکت را دانلود کن پیشنهاد میکنم سیستمت را ویروس کشی ودرصورت نیاز ویندوزت را عوض کن . برای موفقیت به خدا توکل کن:n18:نقل قول: