منم راضیم ولی این پایین بودن سرعت آپلود خیلی رو مخه:41:
Printable View
منم راضیم ولی این پایین بودن سرعت آپلود خیلی رو مخه:41:
سلام دوستان من میخوام از اینجا سرویس بگیرم.اگر 128 بگیرم سرعت روزانه و شابنه چنده؟اگر وسط ماه ترافیکم تموم بشه میتونم از همون جا اینترنتی بخرم یا باید برم بانک و این مکافات؟و اینکه هر چقدر دانلود بکنی محدود میشی مثل شاتل یا نه.
ممنون
سلام باید بری مرکز مخابراتت ببینی اصلا پورت خالی دارن بهت بدن یا نه داشته باشن خیلی زود وصل میکنن 1 روز یا حتی چند ساعت نداشته باشن هم که یا میگن بزاریمت تو نوبت ممکنه چند ماه شایدم بیشتر طول بکشهنقل قول:
مخابرات تهران محدودیت حجمی نداره یعنی هر چقدر دانلود کنی فرقی نمیکنه
سرعت هم در 24 ساعت ثابت هست برای 128 سرعت واقعی که بهت میده با برنامه مانیتورینگ نه ای دی ام نهایت 16.6 تا 17 کیلو هستش سرعت اپلود هم نصف سرعت دانلود هستش
در طول سال کاهش سرعت و از این حرفا هم پیش میادش که زیاد مشکل ساز نیست
من پیشنهاد میکنم کمتر از 256 سراغش نرید. با کارت دانشجویی یا مدرک لیسانس هم 256 راحت میدن.نقل قول:
سلام دوستان،خواهشن منو راهنمایی کنید که پشیمون نشم.من در حال حاضر از آسیاتک سرویس دارم و با خود چیز پی ان کانکت می شم و سرعتمم عالیه،به خاطر همین اصلا" نیازی به ساکس نیست .حالا می خوام از مخابرات سرویس بگیرم،اما می ترسم مخابرات سرعت چیز پی انش محدود شده باشه و منم مجبور بشم از ساکس استفاده کنم..می خواستم ببینم از این نظر مشکلی وجود داره یا نه؟با تشکر
هیچ مشکلی نداره:31:نقل قول:
اسم مخابرات بد در رفته ولی باید بدونید که کله محدودیت ها از طرف زیرساخت انجام میشه و مخابرات کاره ای نیستش
سلام
برای مشکل سرعت کم اپلود الان تماس گرفتم اولین بار یه زنه بودش گفتش دست ما نیستش دوباره زنگ زدم یه مرده برداشت معلومم بود جنس نزده بود خمار بودش:31: به زور گفتش که به دلیل مسایل سی اسی همونجور که خودم فکر میکردم سرعت ارسال رو بستن:27:
خب پس خوبه.میشه آدرس ساتیش رو بدید؟قسمت اینرنتش؟
اینترنتی نمیشه کاری انجام داد باید حضوری برید مرکز مخابراتتون به حر حال این ادرس سایت فقط تعرفه هاش ببین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا....اینجا هم مخابرات مشکل داره..هم داتک....دیگه خسته شدم...احتمالا برم بتا نت شنیدم خوبه....بچه ها کسی خبر داره از این ISP؟..betanet.ir