به نظرم تنها در یک صورت میصرفه؛ اونم سرویس 2مگ اقتصادی بگیر، ماهی 25 بدی که بتونی شبی 4 گیگ دانلود کنی. همین!نقل قول:
اگر کسی گرفته اطلاع بده که اینطوری هست یا نه.
با تشکر
Printable View
به نظرم تنها در یک صورت میصرفه؛ اونم سرویس 2مگ اقتصادی بگیر، ماهی 25 بدی که بتونی شبی 4 گیگ دانلود کنی. همین!نقل قول:
اگر کسی گرفته اطلاع بده که اینطوری هست یا نه.
با تشکر
دوستان من چجوری می تونم مودم رو از حالت PPPOE به Bridge ببرم ؟ (برای دانلود شبانه)
یه چیزایی در مورد Mac address و اینا خوندم
الان مودم رو به حالت Bridge که می برم و اکانت روزانه رو هم میسازم اما وصل نمیشه و ارور غلط بودن یوزر/پس میده
تو حالت PPPOE هم که مثلا اکانت شبانه رو میدم باید ساعت 3 پاشم مودم رو خاموش روشن کنم تا وصل بشه و خودش اتوماتیک وصل نمیشه
مودم من Linksys هست مدل Wag54g2
ویندوز 7
ممنون. به دلم مونده دانلود شبانه :13:
من همین الانشم 128 صبانت دارم که سرعتم 2 مگهنقل قول:
و شبی هم بین 3 تا 4 گیگ دانلود دارم
میخوام که 2 مگ بگیرم شاید که بالای 550 باشه
اخه برای 1 مگ داره 420 تا میده
سلام دوستان
جریان این دیسکانکت شدن هر 24 ساعت یک بار چیه ؟
همه ی سرویس دهنده ها اینجورین ؟
اگر پشتیبانی صبانت هم پاسخ بدن ممنون میشم
شبا هر 1ساعت یکبار دیسکانکت میشه (نه 24 ساعت) بقیه isp ها فکر نمیکنم شبانشون مثل صبانت هر یک ساعت یکبار قطع بشه.نقل قول:
کد:http://sabanet.ir/support/faq/#19
اه اه لعنت به این مخابرات ایران:47::47:
لعنتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتم نمایندگی صبا گفت که برای خونگی ،حتی با کارت دانشجویی حداکثر میتونیم 256 بدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگفت که ارائه 2 مگ از نظر ما مشکلی نداره ولی مخابرات مانع میشه که برای خونگی بیشتر از 2 مگ سرویس داده بشه و هیچ
وقت نمیذاره که مشترک سرعتش از 256 بالاتر بره(هر چندکه سرویسش 2 مگ باشه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در سرویس روزانه به منظور جلوگیری از مشکلات روی خط ماندن کاربران اکثر سرویس دهنده ها تایمر 24 ساعته دارندنقل قول:
البته بعضی pap ها نظیر فن آوا تایمر 5 ساعته هم دارند
اصل سرعت 2 مگ هم 256 کیلوبایت هست نه بیشتر!!!!!!نقل قول:
نگرفتینقل قول:
تو تبریز سرعت 128،،،،تا 2 مگ بازه
یعنی من الان با این 128 که دارم میتونم تا 250 دانلود کنم
چرا اتفاقا خوبم گرفتم چون خودم قبلا 128 و 2 مگ صبانت رو داشتم و دوستم هم 1 مگ داره و سرعت همه 256 کیلوبایت هستنقل قول:
نه این که 128 256 کیلوبایت باشه
1 مگ 450 کیلوبایت باشه
2 مگ هم 800 کیلوبایت باشه!!!!!!