سلامنقل قول:
متاسفانه چند روز هست که اینترنتم مشکل داره و نمیتونم لینکی که گزاشتید رو بیشتر بررسی کنم .
ولی هردوتا خوبن . حالا کدومش مناسب شماست بستگی داره که سیستمتون از چه نوع اینترفیسهایی پشتیبانی میکنه .
مثلا اگر سیستم شما esata یا firewire800 داشته باشه (usb3 هم نداشته باشه) میتونین هارد سیگیت (انتخاب دوم) رو بخرید و با 30 هزارتومن خرج اضافه کارتریج esata یا firewire800 بخرید تا از سرعت بالای اون لذت ببرید .
بعبارت دیگه هارد سیگیت پرتابل (انتخاب دوم) انعطاف پذیری بالایی داره . خودم یه سیگیت پرتابل دارم 500 گیگ که 78 هزارتومن خریدم .
ولی اگر سیستم شما تنها usb3 یا usb2 داشته باشه فرق زیادی بین این دو هارد نیست . ولی من وسترن رو ترجیح میدم .
نکته : نرم افزار این هارد سیگیت بدرد بخور نیست و قابلیت چندانی هم نداره ولی نرم افزار وسترن خیلی بهتره و حتی میتونین پسورد بذارید . وقتی پسورد بذارید و قفل کنید اتوماتیک وار حجم هارد صفر میشه که برای جلوگیری از ویروسی شدن مناسبه ولی اگر پسورد رو فراموش کنید حسابی به دردسر خواهید افتاد .
نکته : اگر هارد سیگیت رو میخرید دقت کنید که با کارتریج usb3 باشه چون این هاردهای سیگیت با دو نوع اینترفیس فروخته میشه یا usb2 یا usb3 که روی جعبه اش مینویسه ، پس دقت کنید .