جالبه من حسابگر دارم دیروز مال منم دقیقا وضعیتش مثل شما بود......خیلی جالبه واقعا این همه تفاهم!!!(البته تفاهم بین شرکتها منظوره، اشتباه نشه!)نقل قول:
Printable View
جالبه من حسابگر دارم دیروز مال منم دقیقا وضعیتش مثل شما بود......خیلی جالبه واقعا این همه تفاهم!!!(البته تفاهم بین شرکتها منظوره، اشتباه نشه!)نقل قول:
یه چیز جالب که من دیدم وقتی سرویسم اعتبارش تموم شده بود و قطع بود نتم و فقط به سایت حسابگر که از طریق شبکه هست اونم دسترسی داشتم، پینگ که گرفتم خیلی جالب بود به سرور 4.2.2.4 وصل شد و خیلی جالبتر اینکه توی 10دقیقه که پینگ گرفتم حتی یه دونه هم تایم اوت نداشت.
واقعا جالب بود برام....کسی میدونه بدون اینکه نت وصل باشه اولا چطور به سرور وصل میشه و چرا وقتی قطع شده نت حتی یه دونه تایم اوت نمیخوره؟؟؟
این چیزیه که دوستم گفته من تاییدش نمیکنم ،اگه 1 مگ بگیری و اینطور که فکر میکنی نباشهنقل قول:
کاش نته کل ایران اینطور بود ! باور کن اصلا اهمیت نمیدادم ...نقل قول:
اما مشکل اینجاس که فقط مخابراتو چند تا شرکت محدود دیگه اینطوره ...
جالب تر از همه اینه که تموم شرکتای خوب ایران، که همه جا، نت رو عالی ارائه میدن، داخل کرمانشاه گند زدن !
آره .نقل قول:
تا دیروز من 100 بار زنگ زدم .
هر بار یه طوری راه حل میداد و حق به جانب بود که من واقعا فکر میکردم مشکل از منه .
الان 2 3 ماهه درگیر اینم که این مشکلو حل کنم اما نمیشه !
بالاخره هم به این میرسم که مشکل از اوناس .
حالا الان دوباره زنگ بزنم یارو طوری صحبت میکنه که دوباره فکر میکنم مشکل از خودمه ! :19:
این که عالیهنقل قول:
البته اول یه 512 صبانت میگیرم ببینم چطور میشه
توام عوض کن ! خیال راحت :دی !!!نقل قول:
به نظرم صبانت فعلا خوبه
البته اینو بگم من 2ماه پیش 512حجمی داشتم و وضعیتش جوری بود که گفتم الان2ماه که نامحدود میگرم...به الطاف الهی چون مملکت ما بسیار پیشرفته و انلاین هست روی دیروز هم نمیشه حساب کرد چه برسه 2ماه پیش.....باید امتحان کرد و دید چطوریه وضعیت الان.نقل قول:
من هر بار زنگ میزم فقط کافیه یک کلمه طلبکارانه بیاد تو جملاتشون
چنان بد بخرود می کنم(البته با جملات منطقی) طرف بگه تقصیر از ما نیست و از مثلا زیرساخته و ...
یعنی باید بپذیره مشکل دارن
حتی بعضی وقتا بهشون میگم اگه توانش رو ندارید یا ندارند بگید تا چند نفر رو از شهرهای دیگه بیارم:31: طرف کپ می کنه
چون صدا ضبط میشه در ظاهر هیچ غلطی نمی تونه بکنه:27:
فایده ای نداره . اونا که این خیالشون نیست .نقل قول:
اگه میخواستن درست کنن چند روز بعد از حدود 6 7 ماهه پیش که این مشکل به وود اومد درستش میکردن !
الان صبانت مشکل تایم اوت نداره ؟نقل قول:
توام عوض کن ! خیال راحت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!
به نظرم صبانت فعلا خوبه
میتونی یه زحمت بکشی، یه تستی از پینگ 4.2.2.4 ــا بزاری ؟!