من توی لایو هم با کسی که چلسی رو بربمی داشت بازی نمی کردم و همون اول ترک می کردم چون خیلی ضایع هست نامردی میشه حقیقتا
Printable View
من توی لایو هم با کسی که چلسی رو بربمی داشت بازی نمی کردم و همون اول ترک می کردم چون خیلی ضایع هست نامردی میشه حقیقتا
دوستان دیگه دارین چلسی رو خیلی بزرگش میکنین!!!!
اخه همچین چیزی من تو 11 ندیدم اصلآ!!!
به نظر من قوی ترین تیما بارسا و رئال بودن...
حامد این استیلی بازیا چیه درمیاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :31:نقل قول:
حیف من پستتو دیر دیم وگرنه با دعای من 6 تا دیگه هم میخوردی............!!!!!!!!!!
راستی بذارید من یه پست برای وداع از FIFA 11 بدم.........!!!!!!!
خداحافظ 11 خیلی حال دادی بهمون ............!!!
راستی دوستان من یه چند تا باگ اساسی تو نسخه ps3 دیدم
آیا مشکل از چیه؟؟؟؟؟؟؟:31:
یه نفر فیفا باز رو به مبارزه دعوت کن ازش بخوا که چلسی رو برداره بعد ببین می تونی بازی همیشگت رو جلوش ارائه بدی یا نه اگه تونستی بیا حتما بهم خبر بده... مطمئن باش که نمی تونی جلوی چلسی بازی همیشگت رو انجام بدی اگه چلسی دست هوش انسانی باشه برعکس AI خیلی خوب کار نمی کنه... AI موقعی که رئال رو داره بد و سخت بازی می کنهنقل قول:
اهه من همیشه چلسی رو میگیرم . کی حاضره بزنیم ؟
یه کار خیلی سخت هم هست اینکه دو نفری بازی کنید هم تیمی باشید و مقابل منچستر یونایتد بازی کنید توی درجه افسانه ای ظاهرا درجه سختی دوبل میشه! هر دو نفری که توی یک تیم باشن هر چقدر هم باهم مچ باشن بازم چالش برانگیز هست بخصوص توی حمله نانی برباتوف و رونی جادو جمبل می کنن
دوست عزیز من با تنظیم دوربین مشکل دارمن می تونی راهنمائی بکنی؟اگر تنظیمات خودتوبگی ممنون میشمنقل قول:
من می ذارم روی Tele ارتفاع حداکثر زوم هم حداقل... اینجوری کاملا احاطه پیدا می کنینقل قول:
آرمین اگه میخوای بذاری رو حداکثر ارتفاع و حداقل زوم یعنی یه جوزی باشه که فضای بیشتری رو TV پوشش بده باید بذاری رو Co-op اینجوری از Tele دور تر هست !نقل قول:
آقا راهی داره دیگه این محیط تمرینی اول بازی همش نیاد؟
اول همش کاکا هست