دوستانی که میخوان از ویندوزهای 32 بیتی استفاده کنند اولا که تاکید میکنم 10 15 درصد سرعت پردازش کمتر میشه !!
برای رفع محدودیت 3 گیگ رم میتونید از پچ روسی زیر استفاده کنید که خودم رو دستاپ خودم و داداشم به مدت 1 سال و اندی استفاده کردم و مشکلی نداشته اما با این حال مسئولیتش استفاده از این پچ به عهده ی خودتونه. دوستان سوال کردن آپلودش کردم وگرنه این کارو نمیکردم .... هر چی دیدین از چشم خودتونه ها !!!! نکین فلان فلان شده چیز کرد ...
چیزززززززز :
کد:
http://alireza1411.persiangig.com/image/Windows%20seven%20128G%20patch7z.exe
طریقه ی استفاده اینه که:
1- آنتی ویروس و این جور چیزا رو مرخص کنید موقتا. ویروسی نیست ولی خب مشکوک به ویروس بودنه واسه همین معمولا گیر میدن. البته همه نه ... مثلا نود گیر نمیده ولی آویرا حساسه گیر میده.
2- تحت ادمین ران کنید. یعنی راست کلیک و گزینه ی Run as administrator
3- یه گزینه میاد وسط صفحه و همون یه دونه رو بزنید تا یه صفحه سیاه باز بشه.
4- تو این صفحه کلید Y کیبورد رو بزنید
5- اگه ارور نده و ویروسیابتون رو درست خاموش کرده باشید بعد از این مرحله فقط ری استارت میشه.
6- بعد از ری استارت شدن یه گزینه اضافه شده. این گزینه که تهش نوشته 128 GB دقیقا عین ویندوزی هست که نصب کردید فقط فرقش اینه که محدودیت رم تا 128 گیگابایت افزایش یافته و مثل 64 بیتی ها شده !!!
7- اگه خوشتون نیومد از گزینه ی دوم میرین تو ویندوزتون که همون ویندوز قبلیه و هیچ مشکل و فرقی نداره.
در مورد امتیاز ویندوز هم همون طور که قبلا گفتم امتیاز رم تا 7.3 افزایش پیدا میکنه. پهنای باند رو تست کردم و اونهم واقعا افزایش داره ولی نه اون طوری که فکر کنید یه طوفانی شده. تست پهنای باند رو با SANDRA و Everest و PC mark Vantage انجام دادم ولی الان امتیاز ویندوز رو دارم.
ضمنا با استفاده از برنامه های:
Enhance My seven
7Tweaks
میشه امتیاز رم ویندوز رو از 7.3 به 7.5 هم افزایش داد !!!!! این هم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به امتیاز CPU هم توجه کنید میبینید یه خورده یعنی از 6.9 به 7.0 افزایش پیدا کرده. یعنی چیزی که تو ویندوز 64 بیتی هم همون 6.9 هست. این یکی رو دیگه با SANDRA و PC Mark تست نکردم. اگه تست کردین نتیجش رو ممنون میشم بزارید. فقط موقع تست برنامه اجرا نکنید و کپی پیست ساده هم نکنید. شرایط کاملا باید عادی باشه.