نقل قول:
سلام
من یک دوست هندی دارم در یه فروم دیگه که از من خواسته تا در مورد بدست اوردن پسورد ادرس ایمل توضیعی (توضیح )براش بدم
ولی انگلیسیم در اون حد نیست که بتونم کامل براش توضیع (توضیح )بدم خواهشن دوستان زحمت ترجمه این متن رو بکشن:
:::::::
دوست عزیز این عمل یعنی وارد شدن به حریم خصوصی افراد ودر کل کار پسندید ای(پسندیده ای ) نیست اگه شما این سوال رو در تالار عمومی پرسیده بودی فورا تایپیک شما حذف میشد و به شما اخطار داده میشد .اما من به هرخال توضیعی(توضیح ) در این ضمینه (زمینه ) به شما میدم دیگه نحویه (نحوه ) کاربرد به خود شما بستگی داره
برای بدست اوردن پسورد شخصی که شما در نظر گرفتید اول شما نیاز داری به یک برنامه کیلاگر ,این برنامه با تنضیماتی (تنظیمات ) که داره و شما در برنامه انجام می دهی در پایان یک فایل سرور رو میسازه که شما باید بتونی این فایل رو روی سیستم شخص مورد نظر اجرا کنی
که معمولا در تنظیمات کیلاگر این امکان وجود داره که شما فایل رو با یک عکس معمولی ادغام کنی که شخص در هنگام کلیک کردن روی فایل یک عکس معمولی ببینه و کمترین شک ممکن رو بکنه
بعد از این که فایل روی سیستم طرف اجرا شد ایدی و پسورد و یک سری اطلاعات سیستم اون شخص رو به ادرس ایمیل شما ارسال میکنه که بستکی به نوع کیلاگر داره
بعد هم شما با ایدی و پسورد طرف لوگین میکنی و وارد تنضیمات (تنظیمات ) ایدی طرف شده پسورد و سوالهای امنیتی رو تغیر میدی و برای طرف مقابل کلاس میزاری
البطه این کیلاگر ها چند مشکل دارن
اول اینکه خیلی زود فایل سرور این برنامها توسط انتی ویروسها شناسای (شناسایی) میشن
دوم سریع سروری که کیلاگر برای ارسال ایمیل به شما استفاده میکنه تغیر (تغییر) میکنه که شما نتونی همیشه ازش استفاده کنی
من لینک دانلود یه نمونه کیلاگر رو برات می زارم که اشنا بشی ولی اگه بخوای واقعا کار بده باید یکه نمونه بروز (یک نمونه به روز) رو خریداری کنی که اگه نسخه پولی رو بگیری می تونی تا چند بار در صورتیکه توسط انتی ویروسها شناسلی (شناسایی) شد یا تغیر (تغییر) سرور داد اون رو ابدیت کنی
این هم یک نمونه کیلاگر برای دانلود
موفق باشی
:::::::::::::::::::
دوست عزیز من شرمنده ام که این نکته را تذکر می دم، ولی ماشالا غلط املایی فارسی تو این چند خط نوشته!!!!!!! من فکر می کنم اول به جای بالا بردن سطح انگیلیسی یک کم کتاب فارسی بخونین تا اول زبان خودتون را هم خوب یاد بگیرید. توصیه اکید دارم که کتاب داستان یا روزنامه یا هر منبع فارسی زبان را به صورت روزانه بخونین - نگاهی به قسمتهایی که من براتون قرمز کردم بندازید.
Dear friend , This is entering to the private part of someone's life and it's not a good. If you have asked this question in the public forum, they would have closed your topic and you would have got a warning. But I'll give you a brief description about this and you can use it as you wish.
To obtain a personal password you need a key logger program. This program with its properties will make a server file on the computer which you should install it on the computer of that person. you can merge the file with a photo , so that you can easily put it on the computer.In this way that person will just see an image and has no doubt about what you've done with his/her computer. After you installed the program , password and some other information will send to your mail box, it depends on the version of key logger,
After that you can login with the user and password of the person and change his/her setting.
But these key loggers have some problems, They can be easily identified by anti viruses and the server which key logger uses to send the information, may change and the key logger will not be able to use it anymore.
I'll put a link of a key logger for you to get acquainted with it. But if you want to use it, you should buy and up to date version. So that you can update it when the server changed or when the anti virus identified it. This is a sample key logger for download
Good luck