آقا چه خبر از پارس آنلاین :دی
قیمتا تغیری نکرد ؟ محدودیتا بیشتر نشد ؟ :دی
ما هم یه تست گرفتیم برای تنوع :دی
512
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آقا چه خبر از پارس آنلاین :دی
قیمتا تغیری نکرد ؟ محدودیتا بیشتر نشد ؟ :دی
ما هم یه تست گرفتیم برای تنوع :دی
512
دوستان من سرعت دانلودم از این سایت نسب به سایت های دیگه بالاتر هستش دوستانی که سرعتشون پایینه تست کنید ببینید شاید سرعت دانلودتون بره بالاتر...
کد:www.download4pc.ir
دوستان یه سوال
بنده شارژم تموم شد از این امکان 5 روز شارژ موقتشون استفاده میکنم . بهم گفتن شبانه رایگان نداره ولی من شبانه اش رو تست کردم کنتورش رو توی رایگان میندازه . به نظرتون ریسک کنم بزنم تو خط دانلود یا یهو بعدش همه ی اینها جمع میشه با هم ؟ :31:
128 محدود
ساعت 3:10 صبح
احتمال داره بکنن تو پاچه ات. حواست باشه...نقل قول:
---------- Post added at 07:17 AM ---------- Previous post was at 07:16 AM ----------
سرعت شما خیلی بهتر شده انگاری!نقل قول:
سرور همه سرورها بارسا!
گفتيم منچسترش رو هم تست كنيم چه پينگ خوبي داره.
دوستان مودمم symphoni 5210 هست تو تنظیمات کانفینگ مودمم در حالت nat کانککت نمیشه ولی در حالت bridge جواب میده در حالی که چراغ اینترنتم قرمزه .من طبق دستور عملی که خود سایت پارس انلاین داده عمل میکنم مشکل از کجاست؟ ضمنا وقتی bridge میشم برنامه du meter نشون میده که دارم حجم مصرف میکنم مقدارش کمه ولی مطمئنم که هیچ جیزی رو تو حالت اپدیت نذاشتم علت چیه ؟؟
دوستانی که از سرویس 1 مگ استفاده میکنن سرعت دانلودشون چقدره?
با سرعت ۲۵۰ کیلو بایت میتونن دانلود کنن یا از اون مقدار سرعتش کمه؟
اون دستورالعمل همه جاش درسته جز يه جاش. اونجايي كه ميگه توي Interface Setup بخش مربوط به Nat رو Disable كنيد. اينجا رو اشتباه گفته. شما بايد بذاريد اون به صورت Enable باشه.نقل قول:
من با اين كار مشكلم حل شد. اميدوارم مشكل شما هم حل بشه.
نقل قول:
با سرویس 1 مگ حداکثر تا 128 کیلو بایت و با سرویس 2 مگ حداکثر تا 256 کیلو بایت می تونی دانلود کنی