Mr.Aras خیلی ممنون که جواب خیلی از سوالات رو دادی. ایول به مرامت.
Printable View
Mr.Aras خیلی ممنون که جواب خیلی از سوالات رو دادی. ایول به مرامت.
دوستان من مشترک خانگی حقیقی هستم الان که با 707 برای تغییر تعرفه از 128 به 256 تماس گرفتم گفتند چون مشترک خانگی حقیقی هستی 256 نمی تونی داشته باشی باید شرکتی تجاری باشی و گفتند اگه 256 می خوای احتیاج به معرفی نامه داری و باید دوباره ثبت نام کنی و یک اشتراک جدید بگیری اما دیگه لازم نیست هزینه مودم بپردازی. من فکر می کنم ایرانسل تو این زمینه اطلاع رسانی نکرده من تازه این موضوع رو فهمیدم. این معرفی نامه رو چجوری می تونم جور کنم؟ باید یه آشنا تو یه شرکت پیدا کنم؟ دانشجو باشی 256 نمیدن؟ خیلی ممنون از کسی که جواب میده.
معرفی نامه با سربرگ شرکت یا کارت دانشجویی البته باز هم برای اطمینان از این که کارت دانشجویی رو قبول میکنن از خود 707 بپرسیننقل قول:
نقل قول:نقل قول:
پس بعد از اینکه قرارداد تموم شد اون پول رو بر میگردونن دیگه درسته؟
تا وقتی که سرویس رو داشته باشی ودیعه پیش اونا میمونه و موقعی که قرارداد رو فسخ کنی بهت برمیگردونننقل قول:
دوستان الان مودم های وایمکس از چه قیمت هست و اینکه آیا مودم هم تاثیر گذاره توی سرعت؟ و الان بهترین مودم چیه؟
مودم کله قندی 40 تومن و وای فای و USB 80 تومن و مودم خارجی 200 تومن و تاثیر داره ولی نه برای این سرعت هایی که این میدن مثلا مودم وای فای تا 15 مگ ساپورت میکنه ولی خارجی تا 25 مگنقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
من زیاد منظورت رو متوجه نشدم
الان من کله قندی بگیرم سرعت کمتری دارم نسبت به اینکه وای فای بگیرم؟
و تفاوت سرعت این دو تا چه قدره؟ توی 512
نقل قول:
نه دیگه تو ایران که سرعت 15mbps نمیدن
منظور دوست عزیزمون این بود که تو سرعت های بالا (که در ایران به هیچ وجه ارائه نمیشه و حتی تصور اون خیلی سخته) تاثیر داره.
من خودم مودم کله قندی دارم . برادرم ثبت نام کرده و مودم وای فای تقاضا کرده . حالا من میخوام مودم خودمو با مال اون عوض کنم . امکانش هست ؟؟ مک آدرس عوض شه اونا نمیفهمن ؟؟