نقل قول:
شما مشکل داری؟
سوال خودتون رو در تاپیک مطرح کردین و در اون تاپیک هم جواب گرفتین.
چرا با پست های زیاد نظم انجمن رو بهم می زنید؟
نقل قول:
شما مشکل داری؟
سوال خودتون رو در تاپیک مطرح کردین و در اون تاپیک هم جواب گرفتین.
چرا با پست های زیاد نظم انجمن رو بهم می زنید؟
من نظرم عوض شد روی پروژه زیر 600 تصمیم گرفتم بیام لپ تاپی بگیرم که 2سال دیگه با چندتا برنامه روز مشکل نداشته باشه :دی
الان نظرم اومده روی 1557 از :40:
به نظر شما توی این رنج قیمت یه 60 70 تومن بالاتر از یک یا زیر یک انتخاب بهتری از :40: هست ؟
مشکل ندارم دوست عزیز خواستم نظرات دیگران هم بدونم در ضمن من اول سوالم اینجا مطرح کردم اما جواب ندادن که به اون تاپیک پست دادم
---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------
مشکل ندارم دوست عزیز من اول سوالم تو این تاپیک مطرح کردم اما جواب ندادن خواستم نظرات دیگرانم بدونمنقل قول:
سلام دوستان عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میخوام Sony VAIO CW21FX بخرم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ملاک انتخاب من وزن سبک و قابلیت های خوب دستگاهه (البته اون چیزی که فعلا روی کاغذ میبینم!)
من این نوت بوک رو برای بازی نمیخوام.برای همین گرافیکش زیاد برام مهم نیست... کارم بیشتر با افیس هست و خوندن ایبوک و پی دی اف و تایپ کردن و البته فیلم دیدن . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ایا صفحه نمایش 14 اینچ برای فیلم دیدن (به تنهایی) مناسبه؟؟ کیفیت تصویر چطوره؟؟ ایا مناسب برای خوندن مطالب هست؟؟ چشم رو اذیت نمیکنه؟؟؟ زود داغ نمیکنه؟؟؟ ایا به نظر شما موقع خرید یه فن هم بگیرم بزارم زیرش خوبه؟؟؟ مصرف باتریش چطوره؟؟ سیستم وایرلسش چطوره چون از اینترنت ADSL با مودم وایرلس استفاده میکنم...به خدا شرمنده که این همه سوال میکنم ...ولی بحث یه ملیون پوله...واسه همین به کمک شما نیاز دارم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اگه توصیه ای هم در مورد خرید..گارانتی و...دارید لطف بفرمایید بگید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مشخصات سیستم :
مشخصات کلی :مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.4 کیلوگرمپردازنده: Intel Core i3 2.13 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHzحافظه: 4 GB DDR3هارد دیسک: 500 GB 5400RPMکارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 310M GPU 256 MB UpTo 1790 MBصفحه نمایش: 14.1" - Bright LCDامکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Portسایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر نظر دوستان عزیز هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوست عزیز آخه من به شما چی باید بگم؟
دو تا تاپیک جداگانه ایجاد کردی اینجا هم پست میدی ؟
اگر منتظر جواب های جدید هستی با همون یک پست هم میشه منتظر موند !
دو تاپیک بسته خواهند شد.
خواهشا رعایت کنید
deleted........
سلام این مدل تقریبا داره از رده خارج میشه ولی بد نیست؛ حالا چه رنگیش رو میخواید سفیداش ارزونتره.موفق باشیدنقل قول:
من تو سايت cnet.com دو تا از اينا پيدا كردم كه از نظر cpu و گرافيك با هم فرق دارن.نقل قول:
لطفا مشخص كنيد منظورتون دقيقا كدومه؟ و قيمتش چنده.
دوتاي سمت چپي هستن. در صفحه فوق ميتونيد مشخصاتشون رو مقايسه كنيد.کد:http://reviews.cnet.com/laptops/acer-aspire-as5741g-5062/4540-3121_7-34139009-4.html?tag=rnav
ضمنا من احتمالا بطور روزانه زياد استفاده خواهم كرد.
ميخوام يه چيز خوب باشه. جوري نباشه كه بعد يه مدت تقش در بياد :31:
+
امكان اتصال به اينترنت يا به مودم كامپيوتر از طريق وايرلس هم داشته باشه.
نقل قول:
من نظرم عوض شد روی پروژه زیر 600 تصمیم گرفتم بیام لپ تاپی بگیرم که 2سال دیگه با چندتا برنامه روز مشکل نداشته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان نظرم اومده روی 1557 از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما توی این رنج قیمت یه 60 70 تومن بالاتر از یک یا زیر یک انتخاب بهتری از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست ؟
دوستان نظری گاهی :دی
شرمنده بابت اسپم شدن
آ روي 5738 ايسر هم فكري بكن و يه ديدي بهش بزننقل قول:
چيز خوبيه