اره چیز خیلی خوبی می شه.نقل قول:
Printable View
اره چیز خیلی خوبی می شه.نقل قول:
نقل قول:
یه تاپیک بزینیم pes بهتره یا fifa?
یه گروه برای مقایسه این دو تا بازی وجود داره.نقل قول:
اره چیز خیلی خوبی می شه.
فکر نکنم اجازه زدن تاپیک اون داده بشه.
گروه که فایده نداره. هیچ کس توش نمیاد.نقل قول:
بهترین پچ چمنو می خواستم.
کلا پچ درست و حسابی و کم حجم برای بازی اومده که بیشتر به گیم پلی و گرافیک کمک کنه؟
با سپاس
حقوق هفتگی نداری بدی. یا باید صبر کنی اسپانسر ها بیشتر بدن یا بازیکنایی که حقوق هفتگیشون زیاده رو بفروشینقل قول:
در ابتدای مربی گری manu رو انتخاب کردم.اونجا گند زدم باخت پشت باخت،اخراجم کردن الآن اومدم تو یه تیم دسته2(دسته یک و لیگ برتر هم نه دسته 2)یه تیم در پیت بهم پیشنهاد شد و منم از رو ناچاری انتخاب کردم،مشکل اینجاست که بعد از 3 یا 4 بازی قدرت بدنی بازیکنان اکثراً زرد و قرمز شده دیگه بازی کردن تو نیمه دوم برام سخت میشه.حتی مجبور میشم از دروازه بانهای ذخیره در پستهای غیر تخصصی استفاده کنم
شما راهکاری نداری؟
جذابیت بازی به همینهنقل قول:
من تو شرابط شما اول واسه توان بازیکن ها برنامه ریزی میکردم البته باید مربی بدنساز هم استخدام کنی، دوم هم می رفتم سراغ استعداد یابی البته هزینه اش زیاده واسه تیمتون ولی اگه بتونی خیلی واست خوب میشه. یه راه دیگه ام داری تو فصل نقل و انتقالات بازیکنای در حد تیمت که free agent هستن بگیری
سلام..
میگم.. اینجا بچه هایی هستن که نسخه ی 360 رو به صورت آنلاین بازی کنن ؟
میشه قرار بذاریم ؟
خوب شما باید جاهایی که چند تا بازی تو هفته هست (که خیلی هم تو لیگ انگلیس بهش برمیخوری) رو یکی درمیون با بازیکن های ذخیره و اصلی بازی کنی. برای اینکه Stamina بازیکن ها بهتر بشه باید تیم مدرت staff رو قوی تر کنی.نقل قول:
سلام دوستان!!
من اين بازي و امروز خريدم واسه كمپاني BOYSTEAMPC هستش!!! اما موقع نصب رو فايل exe , ارور مي ده!!! نصب مي شه اما فايل exe و اجرايي نداره!! لطفا كسي اگه مي تونه فايل exe بازي رو up كنه لطفا!!!!