اینها شبانه را محدود کردن میگن شیر کردیم طبق قرارداد حق ندارن محدود کنن!نقل قول:
شما با تنظیم مقررات تماس بگیر اینم شمارش..
6463007
6463008
Printable View
اینها شبانه را محدود کردن میگن شیر کردیم طبق قرارداد حق ندارن محدود کنن!نقل قول:
شما با تنظیم مقررات تماس بگیر اینم شمارش..
6463007
6463008
بچه ها این وضع من هست که اینترنت دو مگ دارم
این عکس ها رو دانلود کنین بعد تصمیم بگیرین که بیاین شاتل یا چهار دست پایی فرار کنین:
کد:http://s26.aks98.com/files/81388918177784722457.rar
مرسی زنگ بزنم ببینم چی میشه.نقل قول:
داره كل تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي منطقه جنوب (شيراز)نقل قول:
کد:http://www.cra.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=Organization&CategoryID=4ef29679-b566-447b-908f-613f08a4656b&WebPartID=04e32998-6a57-467c-8b49-dad12de46c9e&ID=4ed4b7cc-7aa3-4e2d-98df-530b8337039c
خوش به حالتون میگید روزانه خوبه .
من تا 4 روز مشکل پینگ بالا و افت سرعت شدید داشتم که چند روز هست مشکل پینگ حل شده ولی سرعت روزانه افتضاح هست . الان دارم با 7 کیلوبایت دانلود میکنم . سرعت شبانه هم 0.8 کیلوبایت خیلی وقت ها هست که عملاً یعنی قطع .
ولی پارس آنلاین روزانه بین 190 تا 200 و شبانه هم مدتی هست زیر 100 نمیره و معمولاً بالای 150 هست و شبی 1.7 گیگ تا 2 گیگ راحت میشه گرفت .
سلام
دوستان عزیزی که قوانین رو رعایت میکنین شرمنده ازین که با تاپیک بسته روبرو میشین :)
برخورد شما با دوستان متخلف باید گزارش تخلف باشه نه اینکه به سادگی بگذرید و تشکر هم بزنین حتی
بعد ها دوستانی میگن که چرا همه باید به آتیش چند متخلف بسوزند . این هم علت
اگه مشکل دارین با ISP خودتون بارها عرض کردیم از راهش وارد بشین . پی سی ورد پشتیبانی هیچ آی اس پی ای نیست .
با تشکر
به نظر میاد مخابرات هم توی این قضیه ناراضی کردن مشترکها از بعضی از ISP ها دخیل هست .
یک مورد که واسه خودمون پیش اومده :
من الان شاتل دارم ، ( 6 ماه توی نوبت بودم تا پورت خالی بشه) روی فیبر نوری - پول 128 می دیم ولی اوایل دانلود و آپلود روی 1مگ بود ولی از 2 ماه پیش دانلود رفت روی 2 مگ ولی آپلود شد 512.
خب با توجه به خوب بودن سرعت تصمیم گرفتیم واسه یک خط تلفن دیگمون هم بگیریم
طبق معمول گفتن پورت خالی نداریم و رفتیم شاتل نامه گرفتیم بذارن توی نوبت که پورت خالی بشه خلاصه چندین ماه هم توی نوبت بودیم دیدیم خبری نشد رفتیم مخابرات ولیعصر دیدیم با پر رویی تمام میگن که پورت رو فقط به آسیا تک می دیم اگه برید آسیا تک الان بهتون پورت می دیم.
ما هم رفتیم شاتل گفتیم میگن اینجوری ، مدیرش گفت یک نامه بنویسید که مخابرات اینجوری گفته به شما تا ما بریم تنظیم مقررات پیگیری کنیم . نامه هم دادیم و گفت تا حالا شما سومین نفری هستین که حاضر شدین پیگیری کنید ( حالا کاری به شاتل ندارم ما ایرانی ها همش حرف می زنیم و یکیمون حاضر نیست یک مورد که ظلم بهش میشه پیگیری کنه ، درسته وقت میگیره ولی بهتر از خفت کشیدن هست . )
( مثلا من خودم هر وقت اینترنتم چراغش قرمز میشه ،معطل شاتل نمیشم فهمیدم که فیبر نوری دست واحد Access بین اطلسی و میدان ابولکلام هست و میرم اونجا بهشون میگم و اونا درست میکنن ، حتی شده یکی از کارمنداشون رو با ماشین بردم و با هم رفتیم توی کافو و اونجا درستش کرده * حالا یادم اومد اون روزی که رفتیم با طرف توی کافو ازش در مورد پورت های خالی پرسیدم که گفت پورت ها 8 تا خالی داره - بعد به مردم میگن پورت خالی فقط به آسیا تک میدیم)
خلاصه مدیر شاتل می گفت ما شفاهن بهشون میگیم که مخابرات داره اینکارو میکنه ، خودشون رو میزنن به اون راه
ولی وقتی شکایت از مشتری می بریم کوتاه میان. و الان دارن خط ما رو رانژه میکنن.
مدیرش می گفت : مخابرات اومده آسیا تک رو خریده و تمام دستگاهاشون که روی فیبر نوری سرویس می دن 2 ملیونی و قدیمی هست ولی ما اومدیم دستگاه های روز رو خریدیم 70 ملیون و همشون مدل سال 2010 هست ولی به ما پورت خالی نمیدن.
از طرفی می خوایم تجهیزات رو گسترش بدیم ، مخابرات میگه جا نداریم .
حالا همه این حرفا بکنار .
کسی که پول 2 مگ میده ولی سرعتش کمتر از 256 هست ، باید بره فسخ کنه دیگه قرار نیست که زیر سرعت واقعی بدن ولی مال ما که 128 هست تا 16 هم بشه حرف نمیتونیم بزنیم . حتی این حرف که توی روز سرعت ها رو باز میذارن هم اونا اینجور میدن که درسته بازه ولی شما مجبور نیستسن دانلود کنید ( بنظر منطقی میاد )
دوستان شیرازی عزیز.
بهترین شرکت=همیارنت
نه دزدی مبکنه نه مشتری رو سر کار مبزاره.
من 2ماهه 1مگ/3گیگ/20000 تومن رو گرفتم و انصافا چه شب چه صبح سرعتم 130 ثابت هست.
انصافا دمشون گرم.
ping :
190-320
شبی 2.2 گیگ به راحتی دان میکنم :-)
سلام
دوستانی که مرکز حافظ هستند و از ماتریکس ADSL گرفتند مشکلی ندارند ؟!
3 روز هست که ADSL من قطعه !
الان که باهاشون تماس گرفتم فرمودند با 117 تماس بگیر !!!!!!!!!!!
باورتون میشه ؟!
خدایا ! این چه کشوری هست آخه ؟!!
واقعا؟چند وقته که از همیار سرویس میگیرید؟میشه یه تست اسپید الان بگیرید؟نقل قول:
ادرس سایت یا شماره تلفن هاشو بدید ممنون میشم
من که می خوام از دست این شاتل دزد خودمو راحت کنم