شدیدا تایید میشه . خیلی مسخرس .کلی هم از مموریه داخلی رو اشغال میکنه .به نظر من widget خود سامسونگ خیلی باحالترهنقل قول:
Printable View
شدیدا تایید میشه . خیلی مسخرس .کلی هم از مموریه داخلی رو اشغال میکنه .به نظر من widget خود سامسونگ خیلی باحالترهنقل قول:
آقا ما که تهران نیستیم عزیزانی که تهران هستن لطف کنن یه امار بگیرن ببینن کیف مثل F480 واسش اومده یا نه ؟؟؟
تو مشهد که هنوز خبری از کیف نیست :41:
vidas جان اگه میشه طریقه آپگرید به win 6.5 رو بزار من که هر کاری کردم نتونستم تمه گوشیو عوض کنم انگار اصلا تم واسش نیست حالا میخوام با تعویض ویندوز هم تمش عوض میشه هم کلا آپگرید میشه
چرا مشهد (شهر به اون بزرگی) اینقدر گوشی فروشی و لوازم گوشی کم داره همش یه خیابون داره 7 8 تا مغازه گوشی 1100 و n73 فروشی توش داره
اونجوریم نیست تو گوشی کم نمیاره:31: تو لوازم جانبی یه خورده عقب موندس
طریقه خاصی نداره مثل همون تعویض رامه دیگه. یه رامه که قالبش wm 6.5 حالا بازم یه سرچ بزن من بیشتر از این چیزی نمی دونم چون دنبالش نبودم .یه جا یادمه خوندم اصلا جالب نبود طرف پشیمون بود از نصبش . بازم هر جور صلاحه
کی میگه خیلی من حال می کنمنقل قول:
شدیدا تایید میشه . خیلی مسخرس .کلی هم از مموریه داخلی رو اشغال میکنه .به نظر من widget خود سامسونگ خیلی باحالتره
به نظر من بهترین برنامه های تودی اسکرین ایناست
1. Touch flo
2. Mobile shell
3. Xperia panels
البته من کلا با ماله سامسونگ حال نکردم پنل های ایکس 1 هم که رو اومنیا نصب نمیشه :دی
این موبایل شل رو شما نصب کنید خوشتون میاد
من یه coreplayer نصب کردم رو گوشی حالا که میخوام از تو file explorer اهنگ یا کلیپ باز کنم با این برنامه باز میکنه
چطوری میشه کاری کرد تا اهنگ هام و کلیپ هام با همون touch player باز بشه؟
کسی از این سر در نیاورد؟نقل قول:
3 مدل کیف اورجینال واسش اومده.. های کپی کیف ها هم اومده به یکم قیمت پایین تر..نقل قول:
کسی تا حالا ویندوز موبایل 6.5 رو روی این گوشی نصب کرده؟
جدیدترین رام برای این گوشی چیه؟
من شنیدم ممکنه گوشی dead بشه ، ایا این درسته؟