6090 مدل فوق العاده ی هست و تا الان مشکل خاصی دوستان نداشتن !
+
hp در ایران گارانتی رسمی نداره !!
Printable View
6090 مدل فوق العاده ی هست و تا الان مشکل خاصی دوستان نداشتن !
+
hp در ایران گارانتی رسمی نداره !!
ایراد سخت افزاری نیستنقل قول:
شما ویندوز ایکس پی روی این لپ تاپ نمی تونید نصب کنید ! چون پردازنده های سری i ایکس پی رو حمایت نمیکنن
سلام ببخشید
بنده یک لپ تاپ hp 510 دارم نمیتونم با وایرلسش به نت وصل شم.یعنی اصلا نمیدونم چطوری باید وصل بشم.
میشه راهنماییم کنید؟
نه دوست عزیز این حرف شما درست نیست.مشکل اصلی نصب نشدن ویندوز ایکس پی بخاطر نشناختن و نداشتن درایورهای هارد ساتای سیستمه که البته اونم برای خودش راه حل داره. به رم و cpu ارتباط نداره.کمی توی گوگل بگردی متوجه میشینقل قول:
کد:http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090112224415AArbEAc
---------- Post added at 07:47 PM ---------- Previous post was at 07:45 PM ----------
توی سایت hp هم یه همچین چیزایی گفته.بگردی پیدا میکنی
ممنون بابت اینکه من رو روشن کردیدنقل قول:
من این مطل رو جایی خونده بودم..شاید من بد برداشت کردم
بازم ممنون
سلام
نظرتون در مورد dv7-4131sa Entertainment برای کسی که سرعت براش مهم هست و یکم بازی و استفاده زیاد در مسافرت مثل استفاده از wifi چطور هست؟
HP مدلی داره که سیمکارت بخوره؟
این مدلها چطوره؟
dv6-3110sa
dv6-3125sa
dv6-3119sa
کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید؟شاید مدلهاش کلا یا بعضیهاش در ایران هم نباشه....میدونم چون از ایران خرید نمیکنم
dv7-4295us از آمریکا خریدم راضیمنقل قول:
مدلی که سیم کارت بخور باید تبلت باشه آیپد۲ خوبه
آخه Ipad 2 مدل 32گیگش به درد میخوره که 3gش قیمتش 995 هزار تومانه نمی صرفه!
سلام من چطور میتونم تاریخ ساخت دستگاه های hp رو بدون باز کردن جعبه بفهمم آیا سایتی هست که از طریق سریال نامبر یا پروداکت کد بهمون مشخصات دقیق و تاریخ ساخت رو بگه ممنون مسشم سریع جواب بدید.
سلام دوستان من میخوام لپ تاب hp dv6-6070 را بخرم مغازه دارا دلمو زدن میگن داغ میکنه وقتیم داغ مرد هنگ میکنه و بدرد render کردن نمیخوره راست میگن ؟؟
آخه مدلهای قبلی hp خیلی داغ میکردن میخواستم بدونم این مدل جدیدشم اینجوریه ؟
کسی از دوستان نخریده ازش بپرسم کامل ؟؟
یه سوال دیگه باتریش برای فقط اینترنت با وایرلس چقدر نگه میداره ؟
و برای حمل و نقل سنگین نیست ؟
توروخدا زود جواب بدین گیج شدم ...