نه برادر سو تغذیه نشه:31: فقط 1 بار میشه اونم اولش بعد تا ته خط میره:31:نقل قول:
Printable View
نه برادر سو تغذیه نشه:31: فقط 1 بار میشه اونم اولش بعد تا ته خط میره:31:نقل قول:
رفیق این مشکلی که میگی خیلی بعیده از isp باشه.نقل قول:
با یه بار ریست یا اپگرید مودم حل میشه.:46:
پشتیبانی که کامل جواب نداد! شماها میتونید بگید چرا اینقدر تفاوت قیمت؟ دقیقا تفاوتشون در چیه؟نقل قول:
مشتری: سلام، تفاوت سرویس های dedicate (اختصاصی) یا share (اشتراکی) در چه چیزهایی هستش؟ برای مثال سرویس 128 نامحدود اشتراکی ماهی 42تومن، اما همین سرویس به صورت اختصاصی ماهی 220 یا 250 تومنه! چه تفاوت هایی جز ip static دارن؟؟!
کارشناس: با سلام ووقت بخیر مشترک گرامی سرویس اختصاصی پهنای باند فقط به شما اختصاص پیدا می کند. با تشکر
مشتری: یعنی سرعت دانلود بیشتر میشه؟! یا کیفیت بهتره؟! میخوام بدونم برای شرکت مقرون به صرفه هست یا؟ لطفا دقیق تر توضیح بدید
کارشناس: با سلام و روز بخیر مشترک گرامی در سرویسهای اختصاصی مشترک از پهنای باندی که ارائه می شود به صورت اختصاصی استفاده می کند و مشخصا سرعت دانلود ان بالاتر از سرویسهای تقسیم شده می باشد باتشکر
منم نمیفهمم . ما الان با همون 128 اشتراکی سرعتمون 95 درصد مواقع تا ته ته هست ، اونوقت این همه اختلاف قیمت ؟ شاید پینگش خیلی پایینه .نقل قول:
مگه به جز پینگ و سرعت و ip static ، چیز دیگری هم هست که بگیم کیفیتش بهتره ؟
جواب نداد:31:نقل قول:
داریوش از ریز مشخصات Downstream و... مثل من یه عکس بزار اینجا!!
شاید تا این اینترنت گهربار بهت برسه کلی افت میکنه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس حتما مشکل از خودشونه:13:نقل قول:
من با اینکه به 128 حجمی تغییر دادم و سرعتم دوبل شده ولی کما سابق down و up جفتش روی 606 بستن.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی من یه چیزی یادم افتاد در مورد پارس آنلاین:نقل قول:
قبلا وقتی کسی قرارداد میبست مدارک رو که میفرستادن مخابرات همونموقع واسش حساب کاربری باز میکردن ولی الان وقتی حساب باز میکنند که از مخابرات بهشون خبر بدن که خط رانژه شده که معمولا 1 هفته بعد از رانژه شدن مخابرات خبر میده واسه اون بابا هم همین اتفاق افتاد و اگه تو الان بری تو سایت پارس میبینی که حسابی واست باز نشده یوزر و پسورد هم 21 باضافه شماره تلفن هست امتحان کن.
هنوز نساختن:13:
فردا رفیقم میفرستم ردیفش کنه.
:31:اینا چیه خوردنیه؟نقل قول:
بابا من از این چیزا چیزی سرم نمیشه فقط سرعته کانکشن و دانلودم مهمه که فعلا خدا رو شکر میزونه
روزی 1.35 تا 1.30 داره میگیره بسه دیگه