عزیزم شما که میدونی با این چیزی که گفتی مشکل سفید بودن صفحه چت یاهو حل نمیشه...نقل قول:
از شما که تو این چند مدت در جریان جدی بودن این مشکل لعنتی هستی، اینجور راهنمایی ها بعیده!
Printable View
عزیزم شما که میدونی با این چیزی که گفتی مشکل سفید بودن صفحه چت یاهو حل نمیشه...نقل قول:
از شما که تو این چند مدت در جریان جدی بودن این مشکل لعنتی هستی، اینجور راهنمایی ها بعیده!
نقل قول:
دقت نکردی
این موردی که گفتم برای سفید بودن صفحه نبود و مشکل چیز دیگه ای بود که اگه بخونی متوجه میشی:46:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:قبل از هرچیز بهتون بگم این مشکل اینجور که پیدا س حالا حالا ها با کاربرها هست و حل هم نشده به صورت رسمی! راه حلی که من اینجا گفتم هم بگیر نگیر داره! واسه خودم که یه مدت درست شد الآن دوباره صفحه چت یاهو م سفیده و هیچ پی امی دیده نمیشه!نقل قول:
دوست عزیز ship storm پست های این دو نفر رو بخونی (شمام اون پیشنهادت به همین دوستان بود دیگه!) متوجه میشی که مشکل اینها هم سفید بودن صفحه چت یاهو هستش نه دیده شدن پی ام، پایین سمت راست دسکتاپ ویندوز!:10:
دوستان من خودم اين مشكل رو داشتم.. نه با حذف درست شد نه با تست ------ نه با هيچ چيزه ديگه!
خودكار اُوكي شد.. به نظر مياد كه يه پروسه رو مي خواد كه درست شه..
ولي بهتره همه اين كار كه گفته شده و دوستان گفتن تست شه..
توي ياهو انسور مطرح مي كنم شايد كيس را حلي بلد بود..
من گاهی اینجوری میشه ولی میبندمش دوباره باز میکنم خودش درست میشه
بچه ها یه سوال داشتم:
وقتی که با یاهو مسنجر آنیم و مثلا داریم با فایر فاکس کار میکنیم یکی پی ام میده اون گوشه بالای ساعت برای چند ثانیه پی ام رو مینویسه.راهی هست که کاری کنیم که مدت طولانیتری نشون بده؟
پست 3081 و 3082 خود کاربران با توجه به متن ارسالی من در پست 3076 تایید کردن که مشکل همینهنقل قول:
دوست عزیز پست 3082 ادامه ی پستی هست که مشکل اصلی ش تو پست 3072 مطرح شده!نقل قول:
اون رو نخوندی؟ تو پست قبلیم هم اورده بودم ش.
دوستانی که صفحه ی یاهوشون سفیده به این عکس توجه کنن .. تو این عکس برنامه سمت چپ یه برنامه س که کلاس هر کنترلی که روش میبرید رو نشون میده .. این برنامه همونطور که میبینید پنجره پی ام یاهو رو از نوع InternetExplorer_Server نشون میده یعنی یه جورایی به اینترنت اکسپلورر و کامپوننت ها و اجزائی که با اینترنت اکسپلورر نصب میشن ارتباط داره (از اون خانواده س) .. برای امتحان شما ورژن فعلی اینترنت اکسپلورر رو کلا از بیخ uninistall کنید و ورژن جدیدش رو دانلود و نصب کنید .. امتحانش ضرری نداره ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:https://docs.google.com/leaf?id=0B28BL_L_DlEoZjdlNGM3ODctMzA5Yy00MTdlLWJlZjktNWFkZWE5ODlhNWRj&sort=name&layout=list&num=50
تو بخش Message تنظیماتش هست که فقط امکان حذف و یا فعال نمودن اون رو قرار داده و تعیین زمان برای نشون دادن این قسمت ندارهنقل قول: