سلام دوستان
اونایی که تا امتحانات کارت ورود به جلسه رو نگرفتن میتونم از فیش پرداختی که از بانک گرفتند استفاده کنند!!
Printable View
سلام دوستان
اونایی که تا امتحانات کارت ورود به جلسه رو نگرفتن میتونم از فیش پرداختی که از بانک گرفتند استفاده کنند!!
نقل قول:
خودم میدونم اما فعلا کارت ورود به جلسه نمی تونم بگیرم میخواستم بدونم فردا امتحان دارم یا نه ؟
واقعا از نظر به روز بودن سایت پیام نور خیلی مزخرفه
برو یوزر رو باز کن قسمت نمایش وضعیت شهریه (چیزی شبیه این بود )
اونجا نشون میده .
اون موقع که سایت نداشت رو چی میگین. هر روز باید میرفتین دانشگاه نقطه به نقطه ی برد رو نگاه میکردین که یه موقع تاریخ امتحان عوض نشده باشه!نقل قول:
یادمه اون سالی که تو استان گیلان برف سنگینی اومد، خیلی از دوستام ( از جمله خودم ) از چندتا امتحان افتادیم ( سر جلسه حاضر نشدیم ) از بس که تاریخ امتحان رو جلو عقب کردن و ما آخر سر نفهمیدیم چی به چی شد.
+
امیدوارم همه امتحاناتتون رو خوب بدین. واسه امتحان شنبه 8 صبحم تا ساعت 3 صبح بیدار بودم! به امید خدا این ترم تموم میکنم و از شر این پیام نور راحت میشم.
فقط لطف کنین به هیچ کس این دانشگاه رو پیشنهاد نکنین:دی هرچند الان با حذف نمره منفی و ترتیب اثر دادن نمره استاد (میان ترم)، اوضاع نسبت به اون 2 سال اولی که درس میخوندم خیلی بهتر شده!
نگران نباشيد از ترم بعد محاسبه نمرات ميان ترم هم تغيير ميكنه و باز احتمالا" بدتر خواهد شد.نقل قول:
هرچند الان با حذف نمره منفی و ترتیب اثر دادن نمره استاد (میان ترم)، اوضاع نسبت به اون 2 سال اولی که درس میخوندم خیلی بهتر شده!
سلام
من به علت مشکلات پزشکی که برام پیش امده می خوام انتقالی همراه با تغییر رشته به دانشگاه پیام نور بدهم دانشگاه مبدا با انتقالی ام موافقت کرده ولی من الان در ترم 6 هستم امروز که رفتم از پیام نور پرسیدم گفتند چون 3 سال از معافیت تحصیلی تو باقی مانده بعید است پیام نور موافقت کند ایا امکان قبول کردن پیام نور است یا نه(الان روزانه هستم) ؟ایا قبول می کنند از این 3 سال باقی مانده استفاده کنم و سال اخر را همزمان با خدمت تحصیل کنم ؟کلا امیدی به موافقت پیام نور است ؟:41:
باتشکر
بنظرم شما الان زنگ بزن با سازمان مرکزی صحبت کن .
و یا از دوست پیام نوری مون سوال کن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوستان روش تست شد و 100 درصد هم موفقیت امیز بود
حال بحث مجدد رو ندارم فقط همون طور که گفتم اگه واقعا مثل من نمی تونید توی این 6 سال نجس معافیت تحصیلی کارشناسی رو تموم کنید و چوب این نظام اموزشی رو خوردید هنوز راههای فوق العاده ساده کم هزینه و پربازده ای واسه تقلب توی پیام نور هست که تکنولوژی ضدتقلب فعلی توان مقابله با اون رو نداره
نکته اصلیش استفاده از این روش در امتحاناته میان ترمه چون سوالات تشریحی رو نمی تونید جواب بدید و لازمه نمره میان ترم بالایی داشته باشید
من به دلیل منافع خودم هیچ وقت روش خودم رو تا اتمام تحصیلم افشا نمی کنم اما بدونید راه تقلب وجود داره فقط کافیه شما هم یکم فکر کنید اگه روشی هم یافتید همه جا جار نزنید چون روش برخورد باهاش رو خیلی سریع منتشر می کنن
به امید موفقیت همه دوستان گلم.... :40:
شروع ثبت نام ترم تابستون چه تاریخی هست؟
امتحانانت پیام نور تموم شد یا هنوز ادامه داره؟