یه ماشین جادار ،راحت ، ترجیحا کم مصرف تر، با امکانات رفاهی خوب کدومو پیشنهاد میدین؟؟
1-پژو پارس
2-سمند lx سفارشی
3-سمند سورن
اگه گزینه بهتری هم هست بگین لطفا
لطفا دلیل هم بیارین ...ممنون
یه ماشین جادار ،راحت ، ترجیحا کم مصرف تر، با امکانات رفاهی خوب کدومو پیشنهاد میدین؟؟
1-پژو پارس
2-سمند lx سفارشی
3-سمند سورن
اگه گزینه بهتری هم هست بگین لطفا
لطفا دلیل هم بیارین ...ممنون
سمند LX TU5 صادراتینقل قول:
دلیل هم لازم نداره! از لحاظ تکنولوژی موتور جدیدتره و کیفیت ساختش هم بالاتر!(البته EF7 هم میگن خوب دراومده اما من به شخصه هیچوقت سمت دوگانه سوز نمیرم!)
سلام دوستان:
من یه 141 مدل 85 دارم.به نظرتون میارزه با یه 206 مدل پایین تر عوض کنم؟( مدل 81-82 )
ماشینم چند میارزه؟به نظرتون حداقل چهقدر باید سر بدم؟
در ضمن یه 206 نقره ای مدل 82 تیپ 2 که دور رنگه با رینگ اسپرت و سیستم چند میارزه؟ ( مال اشناس فنیش سالمه میدونم تصادف شدیدم نداشته )
ممنون از راهنماییتون
منم با پوریا موافقم سمند lx tu5نقل قول:
نه دوگانه شوز نباشهنقل قول:
میشه درباره "سمند LX TU5 صادراتی" بیشتر توضیح بدین (یا باید یه تاپیک جدا بزنم)
منظور همون LX سفارشیه یا این یه چیز دیگست؟ اگه صادراتی پس چجوری تو ایران به فروش می رسه
ایربگ و کروز کنترل داره؟؟؟
این مدلی هست که میفرستادن برای ترکها :31:نقل قول:
نه air bag داره و نه کروز کنترل :11:
موتورشم هم موتور 206 های 1600 با 110 اسب قدرت هست
جالبه کد ecu هم 7.4.4 هست!(اینش برای من خیلی جالبه که چرا از 7.4.5 استفاده نکردن)
یعنی امکان خریدش تو ایران هست؟؟؟نقل قول:
به صورت سفارشی هم کروز کنترل نداره؟؟؟
موتور 206 برای سمند !!! ضعیف نیست یه کم؟؟؟
ایران خودرو عادت داره همیشه از رده خارج استفاده کنه اینم روش
سلام.نقل قول:
اگه کم مصرف بودن براتون مهمتره، تندر فول بگیرید.
اگه قطعات و تعمیرات و ... براتون مهمتره، 405 بگیرید.
اگه توی شهر بزرگی زندگی میکنید تندر بگیرید به نظر من.
چون نظرتون روی صفر هست یه پراید نسیم فرمون هیدرولیک بگیری.نقل قول:
MVM هم خودرو خوبیه، هم کم مصرفه و هم جم و وره. ولی حالا که ماشین توی این قیمته و کیفیت اینا هم زیاد با هم فرقی نداره. تازه MVM هم که ماتیز نیست. چینیشه.
به نظر من که راید نسیم بهتره. اگه هم صندوق میخوایید صبا. ولی نسیم واسه شهر و سر کار رفتن و ... جم و جورتره.
( با همه نفرتی که از سایپا و ایرانخودرو دارم به دلیل بازار بسته ناچار به پیشنهاد اینا میشیم)
آره.نقل قول:
بگردی تیپ 5 هم پیدا میشه. امه پولت بیبشتر بشه پیدا کردنش راحت تر میشه.
از جاداری که همه اینا + تندر خوبن.نقل قول:
کم مصرف هم اینایی که گفتی تقریبا یکی هستن . تندر کمتر و سمند TU5 فکر کنم از بالایی ها کمی کمتر.
امکانات رفاهی خوب پارس از بقیه ضعیف تره و تندر بهتره ولی در بین لیست شما سمند LX سفارشی.
پس یعنی تقریبا رتبه بندی اینجوری میشهنقل قول:
1- تندر90
2-سمند lx سفارشی
3- سمند lx TU5
4- سمند سورن
5 -پژو پارس
خب تندر یه کم فضاش کم نیست آخه اینو برای یه نفر می پرسم که می خواد ماشین برای سفر و تو شهر و همه جا راحت باشه
نمیدونم سمند TU5 چجوری از آب درومده. ولی اگه خوب باشه جای LX سفارشی و TU5 رو عوض کنید.نقل قول:
خیر. تندر فضای خوبی داره.