سلام ممنون از راهنماییتوننقل قول:
من بازی اولی و دومی رو بازی کردم خیلی عالی بود
من بیشتر به بازی اکشن علاقه دارم با کیفیت بالا و اول شخص باشه که علایه اما سوم شخص چه بازی های سراغ دارین بجز این 4تا بازی که گفتین؟
Printable View
سلام ممنون از راهنماییتوننقل قول:
من بازی اولی و دومی رو بازی کردم خیلی عالی بود
من بیشتر به بازی اکشن علاقه دارم با کیفیت بالا و اول شخص باشه که علایه اما سوم شخص چه بازی های سراغ دارین بجز این 4تا بازی که گفتین؟
اکشن سوم شخص که بازی خیلی زیاد هست ولی با شرایط که شما گفتین بازی mass effect بهترین گزینه هست مخصوصا شماره دومش که از الان کاندید بهترین بازی سال 2010 هستش.البته سبک این بازی اکشن نقش آفرینی هست.ولی مولفه های نقش آفرینی توی اون کمه ولی بازی فوق العاده ای هستش فقط یکمی زبان انگلیسی خوبی داشته باشید بیشتر لذت می برید.میانگین امتیاز این بازی از سایتهای مختلف 9.5 هستش.نقل قول:
GOW يا همون خداي جنگ در اصل فقط براي پلي استيشن عرضه شده و خواهد شد و ايني كه شما ميبيني براي كامپيوتر هم آوردند با استفاده از برنامه ي Pcsx2 هست وگرنه بازي توسط سازنده و ناشر فقط براي PS عرضه و ساخته شده ....نقل قول:
کسی بازی the thing pcرو نداره09375029773یاmail:reza.soltani.ir@gmai l.com ایمیل کند ممنون
سلام به همگی .دیگه امروز امتحان ارشد رو دادیم .حالا قبول شیم یا نه امید به خدا ... دنبال یه بازی می گردم که خستگی این چند وقت رو از تنم در بیاره بازی اول شخص رو ترجیح می دم و از این بازیهای استراتژیکی حالم بهم می خوره ممنون می شم چند تا بازی معرفی کنید راستی Operation Flashpoint Dragon Rising خوبه ؟ ارزش داره بگیرمش یا نه ؟ سیستم هم رو زیر نوشتم :
cpu e7400 2.8
VGA 4670
ram 4G
سلام. یک بازی به سبک رانندگی (با ماشین، اتوبوس، ماشینهای سنگین و ...) میخوام. نقشه راه داشته باشه و رانندگی آزاد باشه. خیلی طبیعی هم باشه. احساس کنم پشت فرمونم.
ممنون
اگه اکشن اول شخص جدید می خوای بازی bioshock2 خیلی خوب هست.نقل قول:
سلام به همگی .دیگه امروز امتحان ارشد رو دادیم .حالا قبول شیم یا نه امید به خدا ... دنبال یه بازی می گردم که خستگی این چند وقت رو از تنم در بیاره بازی اول شخص رو ترجیح می دم و از این بازیهای استراتژیکی حالم بهم می خوره ممنون می شم چند تا بازی معرفی کنید راستی Operation Flashpoint Dragon Rising خوبه ؟ ارزش داره بگیرمش یا نه ؟ سیستم هم رو زیر نوشتم :
cpu e7400 2.8
VGA 4670
ram 4G
ببینم چطور بازی ای هستش کشت و کشتار داره اونم با تفنگ یا نه میشه یکم توضیح بدیدنقل قول:
بله دوست من بازی کشت و کشتار هستش ولی به نظر من Assasin Creed II و یا Fear 2 و یاFarcry 2 نمی رسه اینا آخرت بازی هستش:18::18:نقل قول:
---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------
سلام یه بازی ساده مثل Harvest moon برای کامپیوتر می خواستم کسی سراغ داره!
لطفا مزرعه داران و مزرعه کوچک ندید که خیلی بدم میاد!:2::2:
سلامنقل قول:
هیچ خبر جدیدی از این بازی نشده؟