[quote=!Bikhaneman!;1271356]خدا از دهنت بشنوه !!
اقتصاد ما دسته یه مشت ابله و سفیه و نادانه .
2هفته نیست که Me گرفتم ، حالا شانس اوردم دست دوم تمیز گرفتم 530 !
اگه بخوام بفروشمش فکر نکنم 300 هم از من بخرن[/q
اه!!!!
معلوم نیست چه خبره
!!!!!
Printable View
[quote=!Bikhaneman!;1271356]خدا از دهنت بشنوه !!
اقتصاد ما دسته یه مشت ابله و سفیه و نادانه .
2هفته نیست که Me گرفتم ، حالا شانس اوردم دست دوم تمیز گرفتم 530 !
اگه بخوام بفروشمش فکر نکنم 300 هم از من بخرن[/q
اه!!!!
معلوم نیست چه خبره
!!!!!
اتفاقا تمام این مشکلات و دردسرها سر همین کلمه 4 حرفیه .... چطور بی خیالش شیم ...؟؟؟نقل قول:
ساسان جان...فکر نکنم گوشی تقلبی باشه..یکی دیروز میگفت با گارانتی طلایی نوکیا و به قیمت 370 خریده ...همه جاشو چک کرده و مطمئن شده ساخت فنلانده :13:نقل قول:
باید بپرسیم گارانتی اصلیهایی مثل نیا - اتصالات و .. چه قیمتی میدن اونوقت میشه نظر داد . مثل P990 که چینیش وارد شده و لیبل فرانسه خورده . اینو میشد از تفاوت فاحش قیمت با گارانتی و بدون گارانتیش حدس زد .
آخه این کجاش شتره ؟!!! :41: از فیل هم بزرگتره !! :31:نقل قول:
بحث اینه که چرافقط N73 اینطوری ارزون شده...خیلی مشکوکه . هرچی فکر میکنم دلیل قانع کننده ای نمیبینم . اگه بگیم رجیستر آزاد شد ، پس چرا بقیه گوشیها ارزون نشدن ؟! اگه بگیم تو انبار مونده بود یدفعه ول شد تو بازار ...خوب فقط N73 نبود که...کلی گوشیه دیگه هم بود که تو انبارا مونده بود .
میشه از سریال گوشی فهمید چیکارست ،کافیه کد #06#* رو وارد کنید ، سریال رو اینجا اعلام کنید تا بفهمیم فنلانده یا نه .
نقل قول:
سلام
گوشی منم مثل شما n73 الان عزا گرفته منو هرکی از راه ميرسه يچی ميگه که گوشيمون خز شده
به نظر شما با اين اوضاع n73 خريدن کار درستيه?
واسه دادشم ميخواستم يه ن70 موزيک اديشن بگيرم که الان اينجا (اراک) n73 ارزونتر شده از ن70 موزيک
از کجايه سريال ميشه فهميد که ساخته فنلاند؟؟
قيمت n73 ا الان تو تهران با گارانتی و بدون گارانتی چند؟
اينجا 360000 ميگن بدون گارانتي
:18: :18: :18: :18: خدا به داد برسه ....نقل قول:
360 معمولی- 420 موزیکنقل قول:
از سمت چپ سریال ، رقم هفت و هشت به ترتیب باید 0 و 1 باشه ، دو رقم آخر هم مهمه
رقم اول از سمت راست ،اگه 1 و 5 باشه ، فنلانده
2 باشه ، آلمانه
3 باشه ، چینه
4 باشه ، کره
واقعا چی شده به نظرتون که این همه ارزون شده یهو !!!!
خوب شد نخریدما !!! اگه می خریدم فرداش می شد 300000 تومان خیلی ضایع بود !!!1
همه این قیمتها کاذبه. وقتی قیمتش تو ایران از بازارهای جهانی ارزونتره معنیش چی میتونه باشه ؟ معنیش اینه که یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست.
n73 شاخ بازاره واسه همین بیشترین تاثیر قیمت رو این گوشی بوده. به نظر من تا وقتی قیمتها ثابت نشده از خرید و فروش این گوشی خودداری کنید.
فقط ضايع بود!نقل قول:
باور كن ضايعه بود!اونم از نوع عظيمش!
اونايي كه توي گروني خريدنش گناهشون گردن همونايي كه اينجور شوكها رو به بازار وارد كردن!
خداكنه قيمتش برگرده.
من یادم نمیاد تو ایران یه گوشی ارزون بشه و دوباره گرون شده باشه ، شما همچین موردی سراغ دارید ؟
دوستانی که از قبل N73 خریده بودن ، دستورات پست شماره 1207 رو اجرا کنند تا یه مقایسه ای بین قدیمی ها و جدیدی ها انجام بدیم .
اگه خودتون نمی تونید ، سریال گوشی رو بگید تا توضیح بدم .
همین n73 قبل از اینکه گرون بشه. ارزون بود ( حول و حوش 440 ) و بعد گرون شد حتی به 700 هم رسید و الان دوباره افت کرده و رسیده به 350 ... البته اینا همش سوتی های مخابراته که باعث شده قیمتها اینقدر نوسان پیدا کنه. همین سوتی ها باعث ضربه خوردن به اقتصاد ملی میشه. آخه مسئولین تصمیم گیرنده این چیزا رو نمیفهمن که.
سلام
من گوشيمو قبل از عدذ گرفتم 455
سريال گوشيم هم رقم هفت و هشتش 0 و 1 هستن ولي رقم آخر نه 1و نه2 ونه 3 ونه 4 ونه 5
سريال گوشيم : 353640012751810
تا بعد...!
قیمت n73 رو برده بودند بالا تا گوشی های دیگه فروش بره!
نقل قول:
پرسیدم...گوشیتون ساخت و مونتاژ فنلانده :20:
سلام بچه ها
من مي خواستم شيوه آپديت كردن ان 73 رو بدونم چون من NokiaSoftwareUpdaterSetup_en را گرفتم ولي نصب نميشه ميگه به حداقل 256 مگ مموري احتياج داره در صورتي كه روي گوشي مموري 1 گيگ هست :18: و كامپيوتر وگوشي هم ميشناسن ولي نرم افزار اين پيغام رو ميده !!
دوستان لطفا كمك كنيد و روش ْآپديت كردن رو برام بزارين اگه دوستان مي دونن كه چطوري ميشه از روي سريال به فنلاند بودن گوشي N73 رو فهميد بزارن ممنون ميشم.
:11:
فقط سريعتر:10:
راستي سريال گوشي اين هست:
353640019249982
اين ماله كجاست؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست من شما برای اجرای برنامه Nokia Software Updater حداقل احتیاج به 256 مگ برای کامپیوتر دارین نه گوشی ....نقل قول:
و چون رم سیستم شما پایین تر از 256 هست برنامه اجرا نمیشه .... و ربطی به مموری گوشی نداره ...
گوشیه شما سریال اصلی هست .... یعنی قانونی وارد شده ..... احتمالا هم باید فنلاندی باشه .نقل قول:
عزيز من سيستم من 1 گيگ رم هم داره!!نقل قول:
356260010404788 این چطور راستی این ان73 چرا همه عکساش زرد می گیرن دیوار سفیدو زرد میگیره:41:
نقل قول:اگه اشتباه نکنم تازه خریدید...درسته ؟نقل قول:
رقم 14 از سمت چپ هردوتا گوشی 8 هست . احتمالاً باید هند باشه
هیچ کدوم از گوشیهای قبل عید همچین سریالی ندارن .
باید تحقیق کنم تا مطمئن بشم .
دوستان توجه بفرمایید....
###فعلاً از خرید N73 های موجود در بازار خودداری کنید تا کاملاً موضوع مشخص بشه###
من از نمایندگی نوکیا گرفتم سریالشم مانند همه وهم پشت گوشی هم رو جعبه زده فنلاند حالا این قضیه هند چیه چون طرف اشنامون بوذ راستی مدلش اینه n73-1نقل قول:
من دارم سکته می کنم چه بدبختیه ها پشت گوشی هم زده made in finland حالا به نظر شما برم پس بدم سیم کارتم 0912 ولی تا حالا مشکلی نداشتم تو رو خدا رانمایی کنید دارم دیونه میشم
سیستم رو ری استارت کن و برنامه nsu رو اجرا کن. ببین بازم این error رو میده ؟نقل قول:
دوستان سریال گوشی شون رو نزارن! اینجا رقم 7و8 رو فقط بزاری کافیه!!
00 فلانده
01 در مورد ان 73 شنیدم این فلانده ( در کل میشه کشور دوم مونتاژ کننده)
02 کشور دوم مونتاژ کننده
03 کشور سوم مونتاژ کننده بدون اجازه ی کشور اصلی سازنده
یک سوال داشتم اونم اینکه قبلا پسون DCF را پخش میکرد اما الان نه میگه
no activation key
در ضمن در قسمت تولز یک گزینه هست به نام ACTv این چه کاری انجام میده؟؟؟
دوستم دیروز n73 خریده 340 تومان ----- مشهد
جالب ایجاست که مغازه دار ها همون قیمت قدیم می فروشن 660-540
حالا تازه ایرانسل خواهرمو گذاشتم توش اونم مشکلی نداره فقط این mms gprsچیجوری فعال میشن؟:21:
سلام دوستای گلم ...
دوباره منم به جمعتون پیوستم .....
چون قیمت N73 پایین اومده بود و چون من قبلا N73 داشتم و واقعا ازش راضی بودم دوباره رفتم N73 اما اینبار موزیکشو گرفتم ....
چون فرق بین موزیک با معمولی 50 تومن بود و من با معمولی کار کرده بودم گفتم اینبار موزیکشو بگیرم ....
در هر صورت K800 رو دادم رفت و یه N73 Music Edition گرفتم ......
قیمت امروز : معمولی ... 365 تومن موزیک ...420 تومن
خوب اشكال نداره! يه بار موردي نداره!:27:نقل قول:
دفعه بعد فروختي ....:10:
یعنی قطعات اصلی رو فنلاند زده ، مونتاژ و یسری قطعات رو کشورهایی که با نوکیا قرارداد دارن و تو این زمینه فعالن (مثل هند - چین - مجارستان - آلمان - کره ) انجام دادننقل قول:
هند همیشه اخرین سری گوشیهای نوکیا رو مونتاژ میکنه و از همه عقب تره ، مثل N90 هایی که جدیداً تو بازار موجوده
نگران نباش...مونتاژ هر خراب شده ای باشه به هر حال تحت لیسانس نوکیاست . این مشکلاتی رو هم که داری به خاطر اینه که تازه گرفتی و یخورده دل چرکینی وگرنه بعداً بهش عادت میکنی و لذت میبری :20:
لازمه...این اعدادی که فرمودید فقط نشون دهنده برند و کمپانی اصلی سازندست که متاسفانه اینطور جا افتاده که نشون دهنده کشور سازنده یا مونتاژ کنندست .نقل قول:
اگه دقت کرده باشید ، همه گوشیهای نوکیا (به جزء موارد استثناء) این دو رقم رو تو سریالاشون دارن
مبارکه سامان جاننقل قول:
گفته میشد موزیک ادیشن کم پیدا میشه...درسته یا شایعست ؟
امروز یکی از دوستان N73 ME خرید ، پشتشو نگاه کردم دیدم برچسبی که روش سریال و Made In Finland نوشته ، یخورده کج و کولست ! انگار یبار باز کرده باشن دوباره چسبونده باشن یا با دست اینکار رو انجام داده باشن . مال شما هم همینطوریه ؟
ممنون دوست من ...نقل قول:
نه برای من اینجوری نیست ... چون من از یه اشنا گرفتم دیگه از جنسش مطمینم ....
سریالشو هم توی سایت Numberingplans وارد کردم و درست بود و N73 معرفی کرد .....
تمام سریالهاشو با هم چک کردم و درست بود ...
ديروز خواستم با يه n73گوشيمو عوض كنم ترسيدم شايد تقلبي باشه. به نظرتون جنس اين جديدا چطورن؟
آقا كا 800 تون رو چند فروختيد؟نقل قول:
حالا به نظرت با سري قبلي فرقي هم داره؟
خوب منم از این سایته که اقا سامان گفت چک کردم مشخصات دقیقا شکله همه وکامله وقبلش هم که سریال گوشی وباطری وجعبه رو چک کردم پس دیگه خیالم راحت باشه که گوشی قاچاق نیست؟؟؟؟
رضا جان نترس بابا ... من پیشتم ... :10:نقل قول:
احتمالا نگرانی برای اینکه شاید چون قیمت N73 اومده پایین بعضیاش تقلبی باشن اره ...؟
من مطمین بهت نه ... این افت قیمت فقط به خاطر قضیه رجیستر هست نه چیزه دیگه ...
من که میگم امروز موزیکشو خریدم کاملا اصل و فنلاندی هم هست و هیچ مشکلی هم نداره ....
به نظر من هر کی میخواد بگیره توی همین 2 1 روزه بگیره ...
چون احتمالا میره بالا ... از روز پنج شنبه که 15 تومن گرونتر شده بود ....
اره دوست من خیالت راحت باشه ....نقل قول:
وقتی تو اون سایت گوشیتو N73 معرفی میکنه یعنی این گوشی سریالش جهانی هست ...
یعنی این گوشی با این سریال در تمام دنیا معرف N73 هست .... پس نه سریال چنج هست و نه قاچاقی ...
نقل قول:
والا امروز داشتم قیمتها رو سرچ میکردم ،دیدم دو سه تا شرکت قیمتاشوت از همه بالاتره و جالب اینکه 2 ساعت پیش هم قیمتها رو آپدیت کرده بودن و تغییری تو قیمت نداشت . زنگ زدم پویان آوا که 640 معمولیاشو میده ....
گفت گارانتی اصلی و اصل فنلانده....گفتم خوب اینایی که تو بازاره هم فنلاندیه...خندید گفت اینا همشون چینی و لیبل خورده هستن !!
گفت برم سایت نوکیا ، یه قسمتی داره برای چک کردن IMEI ، اونایی که غیر فنلاندی باشن مشخص میشه
الان سایتش شلوغه منم سرعتم پایننه ، نتونستم برم چک کنم .
قاچاق بودنشو که نمیشه با این چیزا فهمید ، فقط میشه اصل یا غیر اصل بودنشو بفهمینقل قول:
اما دوچیز باعث شده من هم به این نتیجه برسم که این N73 ها ، یه ریگی به کفششون هست :
1- حدود 50 دلار از قیمت جهانیش ارزونتره اون هم تو ایران با این این وضع تورم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- یسری گفتن دلیلش آزاد شدن رجیستره ، مثل سامان عزیز خودمون ، خودمم قبلاً اینطوری فکر میکردم ، اما سوال اینجاست که آیا فقط باید تاثیرشو رو N73 میذاشت ؟!!!! پس چرا N80 ,N90,N91 و ... این همه افت قیمت نداشتن ؟ جالبتر اینجاست که الان قیمت این گوشی با 6280 یکی شده !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یه نکته دیگه... یکی از بچه ها میگفت خودمم تو یه سایتی خوندم. نوکیا الان 6 ماهه n73 تولید نمیکنه ( کمپانی اصلی فنلاند) . در ضمن اینکه روش نوشته فنلاند قابل استناد نیست. الان چین و هند هم دارن n73 میزنن . فکر کنم اینهایی که تو ایرانه و قیمتش هم از قیمتهای جهانی ارزونتره ساخت همین کشورها باشه.