سلام
من موبایل n70 دارم لطفا به من تنظیمات دستی برای برقراری با gprs , mms را بدید تا بتوانم راهت تر کار کنم مخصوص موبایل n70
سلام
من موبایل n70 دارم لطفا به من تنظیمات دستی برای برقراری با gprs , mms را بدید تا بتوانم راهت تر کار کنم مخصوص موبایل n70
شما چرا اون قسمت از حرف هاش را توجه نمی کنید که در رابطه با هزینه تماس از مخابرات به ایرانسل گفته و در ضمن یک نکته بسیار عالی در مورد ایرانسل این هست که سیم کارت اعتباری او محدودیت زمانی نداره و شما با 29 هزار در عرض چند دقیقه صاحب سیم کارت می شوید . به نظر من اگر کسانی که سیم کارت اعتباری ایرانسل دارند همان 76 تومان را پرداخت کنند موردی نداره و البته ثانیه ای حساب بشه ! ولی ایرانسل باید برای دارندگان سیم کارت دایم همان 50 تومان را حساب کنه و ثانیه ای و این جا میشه گفت عدالت رعایت شده . مهمترین مشکل ایرانسل به نظر من در حال حاضر کیفیت شبکه هست که باید مراکز استانها را بدون نقطه کور و با کیفیت بالا تحت پوشش ببره . زیر پوشش بردن شهرهای کوچک مثل گرمی و سراب که با 10 تا BTS بدون نقطه کور تحت پوشش می روند در حال حاضر فایده ای نداره و ایرانسل باید فقط تمام قدرتش روی مراکز استانها و حومه آنها بذاره و کیفیت آنتن دهی را بالا ببره و بعد به سراغ شهرهای کوچک استانها بره .نقل قول:
خوب دوست عزیز یه زحمتی به خودت بده تو این فروم 100 بار گفتن باید چی کار کرد ! یه SMS میدی به شماره 2225 با این متن :نقل قول:
s nokia n70
حرفه شما درسته باید اون نرخ مخابرات به ایرانسلم کم کنن .اما واقعا 76 تومن گرون نیس؟ حتی برای اعتباریم گرونه! مگه اعتباریا چه گناهی کردن؟ همین 62 تومن برا اعتباری بسه!نقل قول:
آقا سلام
راستش نمیخواستم تو این بحثا شرکت کنم.اما میدونین چیه حرف الکی تو این تاپیک زیاد زده شده.به شخص خاصی هم اشاره نمیکنم.اول از همه بیاید این نکته رو مد نظر داشته باشید که ما تو تحریم اقتصادی بودیم و این یعنی عدم دسترسی به تکنولوژی روز جهان از طریق عقد قراراداد با شرکتهای غول جهان تجارت و تکنولوژی.اما خوب با این اوصاف ما الان جایی وایستادیم که میتونیم به خودمون ببالیم که ایرانی هستیم و توی ایران از هرنوع امکاناتی برخورداریم.
آیا 50 سال پیش رو به خاطر دارین؟غربیها اون موقع روی شبکه ی تلفن همراه کار میکردن و حالا به اینجا رسیدن.ما اون موقع چیکار میکردیم؟
20 30 سال پیش چی؟ما تازه داشتیم به آبادانی کشور میپرداختیم با منافقا درگیر جنگ بودیم که عراقیا هم بهشون اضافه شدن.آیا توی اون دوره ی زمانی حرف از موبایل و کامپیوتر و تکنولوژی بود؟
نه آقا از این خبرا نبود ملت تو فکر ناموس و مملکت و جان و مال و وطنشون بودن.کجای کارید شما؟
کل پیشرفتهای ما برمیگرده به یک دوره ی 18 19 ساله.بیاید اینو حساب کنید.بیاید ببینید ایران چی بود اون موقع الان چی شد.
ما باید از این به بعد هر تکنولوژی که وارد کشور میشه با آغوش باز ازش استقبال کنیم.همین ماجرای انرژی هسته ای که واقعا مسئله ی مهمیه تا حالا چقدر راجع بهش اطلاعات کسب کردین؟چقدر ازش میدونید؟
تمام اینا رو گفتم تا به این جا برسم.ایرانسل.
اینم یه تکنولوژی جدید که تو صنعت مخابرات کشور تحول ایجاد کرد.اگه دم از تکنولوژی روز میزنید بسم الله .بجای گیر دادن به تعرفه و آنتن دهی و پوشش و این حرفا بیاید بگید ایرانسل با خودش چی آورده تو ایران.
الان بیش از یک میلیون کاربر داره و همینجور داره به مشترکانش اضافه میشه.ما باید متقاضی باشیم تا شرکتهای بزرگ با دیدن بازار فروش بیان و تو ایران سرمایه گذاری کنن.
واقعا کدوم آدم عاقلی انتظار داره که با اینترنت موبایل حتی یک مگ دانلود انجام بده؟
تعرفه هاش فعلا کاملا منطقیه.بد کرد 40 روز مجانی داد مفت مفت استفاده کردین حالا پشت سرش بد وبیراه میگین.
هنوزم که هنوزه خیلی هاتون دارید ام ام اس مجانی میفرستید.
اگه به این حرفا باشه پس برید با همون 091 حال کنید با همون هم محشور بشید.
یه ذره تند حرف زدم اما لازم بود.بیاید چشمها رو باز کنیم و دقیق تر به قضیه نگاه کنیم.
شنیدم اواخر سال اپراتور سوم به مزایده گذاشته بشه.
و این یعنی پیشرفت صنعت مخابرات کشور.
باز هم شنیدم که یکی از کاندیداهای این مزایده شرکت AT&T امریکاست که رتبه ی هفدهم جهان رو داره ومثل اینکه خیلی تمایل داره تو ایران سرمایه گذاری کنه و اومدن این شرکت یعنی پیش بسوی 3G .
با این اوصاف فعلا باید صبر کرد.مطمئن باشید وقتی که اپراتور سوم راه افتاد خودم جز اولین مشترکاش هستم.نو که اومد به بازار کهنه رو باید انداخت دور.
اونایی که به تعرفه ها گیر میدن به نظر من هنوز فرهنگ استفاده ی صحیح از GPRS رو بلد نیستن.یه سر به تلپیک زیر بزنید شاید نظرتون عوض شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی در مورد مکالمه.
اینطور که من درمورد شرکت ارتباطات سیار شنیدم:
از شهر خودت به شهر خودت چیزی حدود 45 تومن اس ام اس هم یک سوم یعنی حدود 14 15 تومن
از شهر خودت به یه شهر دیگه چیزی بیشتر از 60 تومن اس ام اس هم یک سوم یعنی بیشتر از 20 تومن
بری یه شهر دیگه و به یه شهر دیگه زنگ بزنی حدود 90 تومن اس ام اس هم حدود 30 تومن
حالا نظرتون چیه؟
یعنی ایرانسل خیلی بی انصافه که شما اینجوری دور برداشتین؟
خداییش منطقی صحبت کنید.
به خدا اون قضیه AT&T دروغ اول آوریل یا دروغ سیزده یه سایت خبری بود !نقل قول:
ای ایرانسل ... گفته من آمادم که از دقیقه به ثانیه انتقال مکان کنم به شرط این که تعرفه هامو گرون کنم.
بابا این ایرانسل هم گندشو در آورده
بیا بی خود نبود انقدر تبلیغ میکرد
مردم رو تو منگنه میزاشت روی اتوبوس روی پیراهن تیمهای فوتبال بقیل زمین رایگان کردن اس ام اس
پس حکمتش این بود که میخواستن 50 درصد گرون کنند
قربون 0912 خودمون برم
وضع این اپراتور خیلی بدتر از این حرفهاست تو اخبار اعلام کرد اعتباری دقیقه ای 89 تومن!!!
من نمی دونم این اعتباری چرا باید گرون تر باشه اینا که یه کارت شارژ 9400 تومنی رو می دن 10000 تومن یعنی 600 تومن مالیات می گیرن چرا دیگه مکالماتش گرونتره؟!!
هيچ دزدي بزرگي تو اين مملكت اسلامي بدون شريك كردن بنيادها و نهادهاي قدرت انجام نشده...ايرانسل آخرين نخواهد بود منتظر اپراتور بعدي باشيد!:13:نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه روز اول تعرفه سروبشانو گفته بودن هيچكس نميرفت بخره
تا الانش كه سر من كلاه رفته
و اگر ناراحت نميشي كه حرفات نامربوطه...:31:
سرويس هاي ويژه براي استفاده است و چه ايرادي داره اگر كسي بخواهد دانود كنه و هزينه معقولشم بده ؟مثلا 1 الي 5 ريال براي هر kb
در پی مصاحبه رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با ایستنا در خصوص ابلاغ اولتیماتوم ۴۸ ساعته این سازمان به ایرانسل برای تصحیح شیوه محاسبه صورتحساب مشترکین خود از دقیقه به ثانیه و همچنین ایجاد محدودیت برای توسعه شبکه و افزوده شدن شهرهای جدید به شبکه مهندس علیرضا قلمبر دزفولی -مدیرعامل ایرانسل- در گفتگو با خبرنگار ایستنا گفت تاکنون هیچ نامه و ابلاغیه ای از سوی سازمان تنظیم مقررات در خصوص اعلام اولتیماتوم و محدودیت در توسعه شبکه به ایرانسل نرسیده است.
مهندس علیرضا قلمبر دزفولی در گفتگو با خبرنگار ایستنا تصریح کرد: همانگونه که در اسفندماه سال گذشته هم رسما اعلام کردیم تغییرات نرم افزاری در سیستم بیلینگ ایرانسل اعمال شده و آماده تغییر شیوه صورتحساب گیری هستیم و طرح تعرفه ها را هم نیمه اول اسفند به سازمان تنظیم مقررات ارسال کردیم و دوباره اعلام میکنیم آماده ایم تا به محض تایید این تعرفه ها سیستم صورتحساب گیری مشترکین ایرانسل را از دوره های دقیقه ای به ثانیه تبدیل کنیم و منتظر تایید این تعرفه ها از سوی سازمان هستیم.
دزفولی با اشاره به این موضوع که اپراتور اول کشور سالها صورتحساب مشترکین خود را همچون ایرانسل بر اساس دوره های دقیقه ای محاسبه میکرده گفت: اینکه حالا چه شده که مسئولین سازمان تنظیم مقررات این موضوع را برای مشترکین ایرانسل بزرگ کرده و در برخی رسانه ها اعلام و روی آن مانور میدهند جای سوال دارد.
مدیرعامل ایرانسل در ادامه گفتگوی خود با ایستنا تصریح کرد: تا بحال رفتار بد سازمان تنظیم مقررات با ایرانسل و همچنین عدم انجام تعهداتشان نظیر تاخیر در تامین زیرساخت، اختلال در فرکانس اختصاص یافته به ایرانسل که همچنان هم ادامه دارد، اینترکانکشن و دو صفر بین الملل را رسانه ای نکرده ایم اما در صورت ادامه این روند و موج سازی ها همه مشکلات و بدقولی ها را به رسانه ها اعلام میکنیم، آقایان در رگولاتوری حق اپراتور در تعیین شیوه بیلینگ را که در قرارداد لایسنس شبکه هم اشاره ای به آن نشده را اینگونه بزرگ کرده و با این کار به نام تجاری، اعتماد مشتریان و بازار ایرانسل ضربه میزنند.
دزفولی با اشاره به ابلاغیه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در خصوص محاسبه هزینه تماس مشترکین شبکه تلفن ثابت کشور با ایرانسل به ازای هر دقیقه ۴۴۷ ریال گفت: این مصوبه هرگز اجرا نشده و در حال حاضر مخابرات به ازای هر دقیقه مکالمه مشترکینش با مشترکین ایرانسل ۶۷۰ ریال در صورتحساب در نظر میگیرد که آشکارا با ابلاغیه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تناقض دارد و غیر قانونی است اما رگولاتوری دم نمیزند و در این زمینه ساکت مانده است. چرا رگولاتوری با گران فروشی مخابرات در تماس با مشترکین ایرانسل برخورد نمیکند؟ چرا متولی رگولاتوری فضای فرکانسی کشور با سایت های BTS مختل کننده فضای فرکانسی ایرانسل برخورد قانونی نمیکند؟ علت این برخورد های یک بام و دو هوای رگولاتوری با ایرانسل چیست؟
وی همچنین با اشاره به مصاجبه یکی از مدیران سازمان تنظیم مقررات با رسانه ها در خصوص ابلاغ تعرفه ۱۵ ریال به ازای هر تبادل هر کیلوبایت اطلاعات در خدمات GPRS ایرانسل گفت: این ابلاغیه تاکنون به ایرانسل نرسیده و باید دید مبنای این محاسبه چه بوده است.
مدیرعامل ایرانسل به ابراز رضایت کامل دکتر محمد سلیمانی -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- از فعالیت ایرانسل در گزارشی به رئیس جمهور اشاره کرد و گفت: رگولاتوری یک سازمان حقوقی است و مدیران آن باید حقوقی و بر اساس اسناد و مدارک و لایسنس صحبت کنند و اظهاراتی که باعث مغشوش شدن بازار و جامعه میشود اجتناب کنند، رگولاتوری یک نهاد مستقل قانون گذار و نظارتی است اما تحرکاتی این چنینی میتواند دلیلی بر اثبات منتقدینی باشد که معتقدند با زیر مجموعه گی رگولاتوری در وزارت ارتباطات و معاونت رئیس آن در این وزارتخانه این سازمان فاقد استقلال است و زمین و داور و بازی کن رقیب همه یکی هستند.
وی در پایان گفتگوی خود با ایستنا گفت: شبکه ایرانسل در حال حاضر یک میلیون و دویست هزار مشترک دارد و این شبکه در ۵۵ شهر به طور کامل راه اندازی شده و ۸۴ شهر هم آماده اتصال به شبکه هستند.
جدا تو اخبارگفته 89 تومن؟! مطمئنین؟ همه شنیدن این موردا ؟ اگه واقعا این طور باشه من به اندازه خودم تبلیغ منفی می کنم ازاینا . واقعا اینا از جون مردم چی می خوان اخه ؟ بسشون نیس ؟نقل قول:
آن اخبار 20:30 شبکه دو که یک چرت و پرتی سر هم کرد و گفت 89 تومان . ولی این ایرانسل اگر آنتن دهیش را اینجا درست نکنه تا اردیبهشت من که می فروشم و از دستش راحت می شم و همان سیم کارت مخابرات را استفاده میکنم با اینکه بدم میاد ازش اما چاره ای نیست . بدقولی هم حد و اندازه داره . من هر کی بهم زنگ میزنه باید برم تو حیاط جواب بدم . آنتن دهیش را درست کنه و بکنه 76 تومان مشکلی نیست .
به Javad33:
دوست گرامی، در پستی که در مورد GPRS نوشتی قضیه رو خیلی خوب و بی طرفانه بررسی کردی. ولی در مورد AT&T، به همون صورتی که خودت توضیح دادی لازمه دقت بیشتری بشه. همون طور که The Mohammad گفت، این مطلب دروغ سیزده سایت ایستنا بود.
جهت مطالعه بیشتر، لینک مطلب رو در پایین می آرم. (به آخرین سطر در پایین خبر توجه کنید.)
لینک مرجع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد قیمت GPRS ایرانسل؛
دوستان بیاید قدم رو از دایره بسته محیط اطراف خودمون (و بعضاً حرفهای خاله زنکی :46:) کمی اون طرف تر بگذاریم و ببینیم در دنیا واقعاً داره چی می گذره.
با مراجعه به سایت Wikipedia.com که یک دایره المعارف باز اینترنتی هست، با جستجو در مورد قیمت GPRS متوجه می شیم که این سرویس در جهان با قیمتی بین 300 تا 30،000 تومان برای هر مگابایت داره عرضه می شه.
من یک مقایسه یک ساعته در بین اپراتورهای مختلف سرتاسر دنیا کردم و دیدم قیمتی که ایرانسل برای سرویسش ارایه می کنه، قیمت بالایی نیست. شما هم می تونین یه نگاهی به این لیست بندازین. بیشتر از 400 سرویس مختلف رو می تونین در این لیست مشاهده کنین. فقط دقت کنین که قیمت سرویس ها به پول رایج هر کشور هست. مثلاً در آلمان و اتریش یورو که معادل 1230 تومان، در انگلستان پاوند معادل 1810 تومان، در سوید کرون معادل 130 تومان، در امارات درهم معادل 250 تومان.
با کمی وقت صرف کردن و یک ضرب و تقسیم ساده متوجه می شیم که قیمت اعلام شده توسط ایرانسل در کجای بازار بین المللی قرار داره.
بچه ها من که موندم دم خروس رو قبول کنم یا قسم حضرت عباس
آیا می دونید وقتی راجع به موضوعی صحبت می کنیم یا از منابعی نقل قول می کنیم، درج منبع خبری و ارایه لینک خبر مربوطه چقدر وزن به صحبت ها و نقل قول های ما می ده؟
این کار علاوه بر بالابردن ارزش اطلاعاتی که ما آن را با دیگران سهیم می شویم، به سایرین کمک می کنه که برای تحقیق و جستجوی بیشتر سر رشته ای در دست داشته باشند.
پس بیاییم وقتی خبری رو نقل می کنیم (یا حتی Copy & Pasteمی کنیم) ، لینک منبع خبر رو هم بذاریم. گردش آزاد جریان اطلاعات برای هممون مفیده.
آقا منم 2 یا 3 صفحه ی قبل همین رو گفتم ولی این ملت (بلا نسبت بعضی ها) عادت به مفت خوری دارن . نزدیک 45 روزه که دارن مفت استفاده میکنن باز هم طمع دارن !!!!!! تازه 20 روز دیگه جا برای ام ام اس هست !!!!!:11:نقل قول:
تازه بعد 15 فروردین سرعتش فوق العاده شده
البته اگه همون 76 تومن رو هم بذاره میشه با اون سرویس Family And Friends به قیمت قبلی حساب کرد!
برای دوستانی که در مورد تنظیمات دستی می پرسند و با عرض معذرت از دوستانی که بارها این مساله رو توضیح دادهاند:
برای مشاهدهی نحوه تنظیم دستی گوشی موبایل خود به صفحه تنظیمات در سایت ایرانسل مراجعه بفرمایید.
لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:18: :angry: :angry: .ایرانسل دیگه شورشو در آورده، خجالتم نمی کشه، شرم آوره:angry: :angry:
من تا دیروز واسش تبلیغات می کردم اما الان در اولین فرصت می فروشمش.
اون مرتیکه رئیسشم که یک روده راست تو شکمش نداره، همش دروغ تحویل مردم می دن. باز دم سازمان گم که یه کم جلوشو می گیره.
من قبض اسفندم اومده واسه یک ساعت شده 13 هزار تومن. آخه آدم به کی بگه، به کجا شکایت کنه. از این 13 هزار تومن فقط 3500 تومن تماس با 101 بوده که اصلا من نمی دونم چی هست. 1000 صورت ریز مکالمات که ظاهرا همون چک کردن اینترنتی هست. ماهی 750 که پول اشتراک می گیره و اول که تحویل دادن گفته بودن مجانی هست. اینا مث اینکه مردمو هالو گیر اوردن. تازه 130 تو مشهد کار نمی کرد من به 150 زنگ زدم نگو که 150 هر چند دقیقه که مکالمه کنی پول می ندازه حداقل هم 10 دقیقه پشت خط بمونی و 2 دفه زنگ زدم 1000 تومن تو پاچم کرده.بجز اینا هر وقت هم که تماس می گیری چون آنتن دهیش بده قط می شه و تو هنوز حرف نزدی 50 تومن باید بدی. من الان غرب تهرانم هر 10 ثانیه آنتنی که روش می نویسه عوض می شه همین باعث می شه که بد آنتن بده. در روز حداقل اسم 20 تا آنتنو میاره.
اونم که از تعرفه اینترنتش. من با opera 8 صفحه yahoo رو که باز می کنم 500 کیلو بایت می ندازه یعنی 1500 تازه فقط صفحه اول yahoo .
از اون ور هم که کسی زنگ می زنه دقیقه ای 80 تومن می ندازه. بیچاره اونایی که دوست یا فک و فامیل ایرانسلی دارن.
خوبه اینا قبلا می گفتن MMS بین 3 تا 5 تا SMS یعنی حداکثر 75 یا 80 تومن. اما الان یه MMS ی 100 کیلو بایتی 150 تومن میشه. تا حالا یک حرف راست نزدن!!!
یه تخفیف 1400 تومن هم تو قبضای جدید می دن که معلوم نیسن به کیا می دن و به کیا نمی دن.
واقعا مسخرس. حالم از هر چی ایرانسل بهم می خوره. تازه من خر بس که تبلیغ کردم 4 تا از دوستامم ایرانسل گرفتن.
راستی یه سوال؟؟ *130# هم پول می ندازه؟؟
ایرانسل واقعا یک دزده. شرکتی که با وجود این همه تحریم میاد تو ایران سرمایه گذاری می کنه حتما واسش کلی سود داره. به خاطر چشو ابروی من و شما که نیومده.
ایرانسل دزززززززززززززززززززززززز زززززد
ددددددددددددددزدددددددددد دددد.
دیگه واقعا شاکی شده رفیقمون که میگه ایرانسل دزد است
دوست عزیز این کار رو 100 مرتبه کردم و لی چیزی نیومد . بعد تازه من سرچ کردم برای موبایل نوکیا ولی همش جاهایی میگفت که تو n70 وجود نداشت لطفا کمکم کنید از اتون خواش میکنم الان سه روز که دنبال این کارم ولی پیدا نکردم.نقل قول:
لطفا به من تنظیمات دستی برای برقراری با gprs , mms را بدید تا بتوانم راهت تر کار کنم مخصوص موبایل n70
سلام دوست من . شما مي توانيد به سايت خود ايرانسل مراجعه کنيد و تنظيمات ام ام اس و اينترنت رو از اونجا دريافت کنيد . در غير اينصورت مي تونيد با 130 تماس بگيريد . اگر کارهايي رو که 130 بصورت ضبط شده به شما مي گه انجام بديد هم ام ام اس و هم اينترنت شما فعال مي شهنقل قول:
رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي پيشنهاد افزايش 50 درصدي شركت ايرانسل را براي تبديل محاسبه مكالمات اين اپراتور از دقيقه به ثانيه رد كرد.
محمود خسروي گفت:شركت ايرانسل در نامه اي براي تبديل محاسبه مكالمات اين اپراتور از دقيقه به ثانيه پيشنهاد كرده است قيمت يك دقيقه مكالمه با سيم كارت دائمي از 499 ريال به 760 ريال و قيمت يك دقيقه مكالمه با سيم كارت اعتباري از 620 ريال به 890 ريال افزليش يابد.
خسروي افزود:پسشنهاد شركت ايرانسل براي نرخ گذاري مكالمات بر مبناي دقيقه فاقد وجاهت قانوني است.
رييس سازمان مقررات و ارتباطات راديويي در تاريخ 20 /1/86 به شركت ايرانسل براي محاسبه مكالمات اين شركت از دقيقه به ثانيه 48 ساعت مهلت داد و اعلام كرد اگر اين كار اجرا نشود از توسعه شبكه اپراتور دوم در ساير شهرها جلوگيري خواهد شد.
منبع:شبكه پيام نما
قراره تا 8 امشب ثانيه اي بشه ولي زهي خيال باطل
يه خبر هم بشنويد از ارتباطات سيار كه قرار بود تا خرداد Gprs و Mms رو راه اندازي كنه كه گويا كشيده به شهريور
مدير عامل شركت ارتباطات سيار گفت:نام نويسي و واگذاري سيم كارت اين شركت از خرداد در اكثر استانهاي كشور به روز ميشود.
وحيد صدوقي با تاكيد بر اين كهسياست به روز كردن واگذاري سيم كارت در همه استانهاي كشور در شش ماه نخست امسال تحقق خواهد يافت افزود: در سال 86 براي واگذاري 10 ميليون سيم كارت ظرفيت ايجاد ميشود.
وي با اشاره به اين كه مجموعه سايتهاي اين شركت به 10 هزار و 300 سايت تا پايان سال 85 افزايش يافته است گفت:امسال نيز شش هزار سايت به ظرفيت شبكه اين شركت اضافه ميشود.
صدوقي درباره ارتقاي كيفي شبكه اپراتور اول براي ارائه خدمات نسل جديد شبكه تلفن همراه گفت:خدمات Gprs و Mms از شهريور امسال به مشتركان اين شركت عرضه ميشود.
منبع:شبكه پيام نما
نتيجه گيري كه ميشه از اين دو خبر داشت اينه كه اولا هر شركتي چه خصوصي چه دولتي به اولين چيزي كه اهميت ميده سود و درآمد زايي خودشه كه در خصوصي سازي بيشتر به چشم مي ياد و دوم اين كه در ايران به شركتهاي خصوصي اجازه گسترش و فعاليت داده نميشه (حال چه به نفع مردم چه به ضرر مردم) در حالي كه اپراتور اول در حال گسترش Bts هاي خودشه اپراتور دوم براي زدن اين Bts ها حتي در شهرهاي كوچك هم با مشكل مواجه ميشه.
حالا هي بيان دم از اصل 140 قانون اساسي بزنن!!!
ای خدا کی راست میگه؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا نترسید من ایرانسل دارم شرکتی مثل ایرانسل که سبک جدیدی ازخدمات رسانی رو داره به tci wa talia نشون میده و رقابت سالمی داره و اینکه tci با ابو هتش همین الان به لرزش افتاده هیچ وقط کاری نمیکنه که مشرکینش ناراضی باشن
زدم اما یه حرف انگلیسی میگه بعد به انگلیسی میگه دوباره سعی کنیدنقل قول:
حالا چه میشه که تنضیمات دستی مخصوص نوکیا ان70 رو بگید چیزی که ازتون کم نمیشه
GPRS
Connection Name:
Irancell-GPRS
Bearer:
GSM-GPRS/GPRS
APN:
mtnirancell
Home Page:
WAP Proxy:
10.131.26.138
Port:
9201
Service:
CO-WSP
HTTP Proxy:
10.131.26.138
Port:
8080
Service:
HTTP
MMS
Connection Name:
Irancell-MMS
Bearer:
GSM-GPRS/GPRS
APN:
mtnirancell
MMSC Address:
WAP Proxy:
10.131.26.138
Port:
9200
Service:
CO-WSP
HTTP Proxy:
10.131.26.138
Port:
8080
Service:
HTTP
نقل قول:
والا من نمیدونم ماجرای قبض و اینجور حرفا چیه.چون اعتباری دارم.یعنی اگه خط ثابت میخواستم بگیرم دیگه ایرانسل نمیگرفتم چون قبلش یکی دولتی اسم نوشته بودم.از این حرفا بگذریم.کی گفته شما باید با موبایل برید سایت اصلی یاهو.قبول کن داری بهونه ی الکی میاری.شما باید بری سایت موبایل یاهو.که جز بوکمارکهای مینی اپرا هست.یعنی آدرس دقیقش اونجا هست.حجمش هم فقط 2 کیلوبایته.
خداییش الکی گیر ندین.
ممنون که منو روشن کردی.راستش تو یه مجله خونده بودم.مثل اینکه اونم کلک خورده بود.اما خوب اپراتور سوم که در کار هست؟نقل قول:
پس هرچیزی امکان داره.