تصوير:
دانلود:کد:ftp://www.gtasa.fr/tanjesfiles/files/Voiture/Dodge/Dodge_Coronet_Super_Bee_70_v2.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم:1,34 MB
تصوير:
دانلود:کد:ftp://www.gtasa.fr/tanjesfiles/files/Voiture/Dodge/Dodge_Coronet_Super_Bee_70_v2.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم:1,34 MB
آقا من یک مشکل با زد مدلر دارم
من وقتی می خوام یک پلی گان رو سلیکت کنم نمی تونم لطفا کمک کنید که خیلی فوریه
این مشکل دلایل زیادی میتونه داشته باشهنقل قول:
1- نسخه ی 9 برنامه را دریافت کرده اید که درست نمیشه و باید نسخه ی 8 یا پایین تر رو بگیرد
2- نسخه ی 8 ا پاینترتون رو اپدیت کردید.
3- این نسخه ای که شما گرفتید صاحبش ریجستر کرده و برای دانلود گذاشته که انجور هم از کار میافته
4- ..........
5-...........
6-:31:
:10:
درسته همینهنقل قول:
اگه خواستین من نسخه ی اصل رو دارم که کد هم بهش ندادن میزارم براوتون تازه نسخه ی 8 هم هست
اونم فقط بخاطر گل روی *pink Panther* جان :11:
*pink Panther* جان اگه موافق یه خورده این تاپک رو بتکونیم
من شاید فردا اومدم مود و ماشین و از این چزها گذاشتم
اگه بيايي كه خيلي خوب ميشه .!!
من هم سعي ميكنم فردا نقشه هاي بازي رو بذارم
آره من هستم.نقل قول:
*pink Panther* جان اگه موافق یه خورده این تاپک رو بتکونیم
من شاید فردا اومدم مود و ماشین و از این چزها گذاشتم
با آموزش ادیت فایلهای دیتا هم میذارم.
من وقتی می خوام با زد مدلر یک پلی گان رو سلیکت کنم نمی تونم لطفا کمک کنید که خیلی فوریه
یکی کمک کنه
من والا مشکل رجیسترم حل بشه.نقل قول:
من وقتی می خوام با زد مدلر یک پلی گان رو سلیکت کنم نمی تونم لطفا کمک کنید که خیلی فوریه
یکی کمک کنه
توی این نسخه ی جدیدش رجیستر نکنی نمیشه هیچ آبجکتی بسازی!
[IMG]ftp://www.gtasa.fr/tanjesfiles/files/Voiture/Audi/Audi_R8_Le_Mans.jpg[/IMG]
لينك دانلود: [http://www.gtasa.fr/download.php?act=download&id=213
حجم:2,183 MB
ببخشيد من يه مشكل دارم اونم اينه كه نميتونم شكل مدل شخصيت اصلي بازي رو عوض كنم برنامه IMG رو هم دارم كسي ميتونه راهنماييم كنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین اول از همه فایلهای DFF و TXD رو با اصلیهاش توی Player.img جایگزین کن.نقل قول:
ببخشيد من يه مشكل دارم اونم اينه كه نميتونم شكل مدل شخصيت اصلي بازي رو عوض كنم برنامه IMG رو هم دارم كسي ميتونه راهنماييم كنه؟
بعدش ببین توی فایل Readme چی نوشته. مثلا گفته فلان پیرهن از فلان مغازه رو بپوش.( تا مغازه ی لباس فروشی به مرور زمان باز میشن. مرحله ی اول آیکون CJ رو نقشه ست برو اونجا تا مرحله ها رو رد کنی.)
از راهنمايي شما خيلي ممنونم اقاي Pink Panther
من ریجسترش کردم ولی بازم نمی شهنقل قول:
ببخشید من امروز نتونستم بیام ولی حتما امشب یا فردا شب میام :10:نقل قول: