ترکه داشته کباب میپخته یدفه میبینه گربه ها دورش جمع شدن داد میزنه بلالیه بلال
Printable View
ترکه داشته کباب میپخته یدفه میبینه گربه ها دورش جمع شدن داد میزنه بلالیه بلال
رشتیه میره نجاری میگه: قربون یک کمد بساز اصغرآقا توش نباشه!!
روی يه تركه سمباده ميكشن ميبينن زيرش لره!!
فرمانده به رشتيه ميگه: اين چيه دستته؟ ميگه: ناموسمه قربان. فرمانده ميگه: نه احمق! اين تفنگته. به كسي نديش ها
لره با شوق و ذوق به دوستش میگه:آخیش عاقبت بعد از ۲سال پازلمو تموم کردم .دوستش میگه :به نظرت زیاد وقت نذاشتی ؟ لره میگه نه بابا رو جعبه ش نوشته بود ۲تا ۳ سال
تركه دستش ميشكنه
ميره دكتر
دكتر ميگه 20000 ميگيرم گچ بگيرم
تركه ميگه 50000 بگير گل بگير!!!
ترکه میره حج وقتی میخاد سنگ حجر الاسود ببوسه سرش اون جا گیر میکنه میگه خداجون غلط کردم منو نخور
عزیزم دیشب وقتی رو من خوابیدی بهترین شب زندگیم بود چقدر تو داغ و گرم بودی داشتم آتیش می گرفتم چه پوست نرم و لطیفی داشتی ولی خودمونیم چه عرقی ازم در آوردی خلاصه هی تو می چر خی رو من هی من می چرخم رو تو دوست دارم ای پتوی گلبافت ..همیشه با پتوی گلبافت...
قزوینیه دنبال توپ میدویده...میگن برای چی میدوی؟میگه:(به دنبال هرتوپ ,کودکی خواهد آمد...)
ترکه سنگ مینداخته تو صندوق صدقات، ازش میپرسن: بابا میخوام این چه کاریه میکنی؟! میگه: به انتفاضه کمک کنم
تركه از ساختمون ده طبقه ميفته پايين، همه جمع ميشن دورش، ازش ميپرسن: آقا چي شده؟ ميگه: والله منم تازه رسيدم
يارو تركه تو جبهه پشت ضد هوايي بوده ميزنه يه هواپيما رو ميندازه. خلبانه با چتر نجات ميپره بيرون، تركه ميگه: بچه ها در رين صاحابش اومد
تركه هر روز زنگ يك كليسا رو ميزده و در ميرفته. آخر پدر روحاني شاكي ميشه، يك روز پشت در كمين ميكنه، تا تركه زنگ ميزنه، خرشو ميگيره. تركه حول ميشه، با تتپته ميگه: ببخشيد، عيسي هست؟
تركه از يكي ميپرسه قبله كدوم طرفه؟! يارو نشونش ميده، تركه ميگه: بايد خيلي برم
لره داشته تو لسآنجلس قدم ميزده، يهو داريوش رو ميبينه، بدو بدو ميره جلو، ميگه: سلام آقا داريوش! داريوش ميگه: سلام هموطن! لره كف ميكنه، ميگه: اوووف! عجب كيفيتي
به ترکه می گن برو يه کيهان (روزنامه) بخر.ده دقيقه بعد با يه خر بر می گرده!
می گن اين چيه رفتی گرفتی؟!
می گه کيهان نداشت همشهری گرفتم
تركه ميره مكه. وقتي برميگرده رفقاش ميپرسن: تعريف كن چجوريا بود؟ تركه ميگه: ايلده باز خدا نبود، ملت همه تو حياط ولو بودن!
واقعا واقعا دست Hawk درد نكنه
از همه نظر
مخصوصاُ كه فارسي نوشت
ولي چندتاشون تو صفحه هاي ديگه بود
مرسی قابل نداشت
باحاليييييييي
ترکه ساندویچ فروشی داشته یارو میاد دم مقازه میگه آقا یه ککتل بذار فقط گوجه نذار ترکه میگه آقا اصلا امروز گوجه نداریم مخوای خیار شور نذارم
به ترکه میگن آرزوت چیه میگه : این که تبریز پایتخت بشه ! میگن چرا ... میگه : اون وقت به ما می گفتن بچه تهران
ترکه خدمتش تموم میشه کارت پایان خدمتشو که بهش میدن میگه: ای بابا من که ازینا چهارتا دارم
ترکه زنگ میزنه 118 میگه آقا شماره قضنفرو داری؟؟ یارو میگه نه ترکه میگه : خب پس من میخونم یادداشت کن.
ترکه بچه اش نمی خابیده بهش ژل میزنه
به ترکه میگن نظرت درباره زلزه بم چیه میگه : والا این زلزله مشت مهکمی بود بر دهان آمریکا
به ترکه میگن Usa مخفف چیه ... میگه : یوم الله سیزده آبان
سلام حسام جان
دستت درد نکنه
تجدید خاطرات بود
چون این جوکها برای یک قرن پیش بود
بعد یکی چیزی
مگه کسی هم اینها رو الان اس ام اس میزنه !!!!
با تشکر
این sms رو برای gt تون بزنید
یک فرشته به من گفت 10000000$میخوای یا یک دوست خوب ؟
من پول خواستم .میدونی چرا؟
.
.
.
.
چون تو رو داشتم
american says :life is short
.
.
.
but iraniyan says :
life toooo short
يه گرگه لت و پار بوده بهش ميگن چي شده .ميگه رفتم در خونه ي شنگول و منگول در زدم گفتم منم مادرتون. باباشون جدي گرفت !
سلام ghaza107601
ورودت رو به اين انجمن تبريك ميگم
سه ميمون از باغ وهحش فراركردن اول رفت سينما دوم رفت پارك سوم مسيج می خاند
Torke dasht raze bagah midid ,ye dafe goorekare ye lagad mizane too shikame shire!!Torkaro jav migire mige:mohamadiash salavat
يه مورچه ميخواسته خودكشي كنه بهش ميگن چرا ميخواي خودكشي كني ميگه :آخه دو سال يكيو ميخاستم تازه فهميده تفاله چاييه !!!
اوووووووووووووووووووه
.
ميدوني اين ماله چند ساله پيشه؟
.
بابا قديمي ها رو نزارين ديگه!!
agar in sms ra bekcany virus varede magzet meshe
load
10%
20%
50%
90%
100%
erorr
??magz peyda nashod
لطفا اس ام اس های قدیمی رو نذارین !
torke be gushish sms mirese khoshhal mishe, fek mikone joke. vali vaghti khikhunatesh zaye mishe .... daghigan mese to!
heife to ke tu in mamlekat mundio hich kasi ghadreto nemidoone. age beri hend unja miparastanet
torke ro ba ye dokhtare migiran.besh migan in kie? mige:vala be khoda oon ke dastesh tu daste man bood aghaye sarabi bud!