فكر كنم از كركت باشهنقل قول:
نوشته شده توسط Diego
.
./
./
گ.
.
Printable View
فكر كنم از كركت باشهنقل قول:
نوشته شده توسط Diego
.
./
./
گ.
.
با سلام خدمت كليه عزيزان يك مشكل دارم به اين شرح :
توي Gta San Andreas يك مرحله اي هست كه ميري ماشينت رو اسپرت ميكني بعدش ميري يك جايي كه يكسري افراد هستند و با هاشون شرط بندي ميكني و يك زنه مياد سوار ماشين آدم ميشه ويك سري فلش هم در پايين صفحه هي رد ميشوند اونجا بايد چه كار كني ؟ وهمچنين يك مرحله اي هست كه ميري لب ساحل آهنگ گذاشتد بايد برقصي اونجا چي ؟
يك سوال ديگه هم دارم من گير كردم تو مرحله اي كه با موتوره ميري دنبال قطاره و اون يكي كه با ليفتراك جعبه ها رو بار كاميونه ميزني
بابا دستتون درد نكنه اين نشون ميده كه اين بازي آخرشه و رودست نداره
نقل قول:
نوشته شده توسط Ship Storm
خوب شما باید فلاش هایی رو که زیر تصویر رد میشه رو با کلیدهای ماشین حساب بزنی در آخر هم باید یا پرفکت یا گوود بگیری برای رقصبدن هم همینطور
برای بارها شما باید بارها رو بار کامبون کنی دیگه چیزی نداره که بگم
ممنون ميرم امتحان كنمنقل قول:
نوشته شده توسط samsung_d600
آقا اين كار روهم كه شما گفته بوديد كردم ببين من درست توضيح ميدم يا نه :يكسري فلش ميان رد ميشند بايد
زماني كه فلش تو وسط دايره پايين صفحه قرار گرفت جهت آن را از صفحه كليد بزنيم و وقتي درست ميزنيم رنگ اون
فلش در وسط داره سفيد ميشود و امتياز هم افزايش ميابد. ولي شما گفته بوديد با كليد هاي ماشين حساب بزنيد
ولي من اين كار رو كردم و هيچ امتيازي نياوردم ولي وقتي با كليد هاي جهت نما يا همون فلش هاي سمت چپ كليد
هاي ماشين حسابي اين كار رو انجام دادم باز حداقل 1000 امتياز آوردم .
نقل قول:
نوشته شده توسط samsung_d600
آقا اين كار روهم كه شما گفته بوديد كردم ببين من درست توضيح ميدم يا نه :يكسري فلش ميان رد ميشند بايد
زماني كه فلش تو وسط دايره پايين صفحه قرار گرفت جهت آن را از صفحه كليد بزنيم و وقتي درست ميزنيم رنگ اون
فلش در وسط داره سفيد ميشود و امتياز هم افزايش ميابد. ولي شما گفته بوديد با كليد هاي ماشين حساب بزنيد
ولي من اين كار رو كردم و هيچ امتيازي نياوردم ولي وقتي با كليد هاي جهت نما يا همون فلش هاي سمت چپ كليد
هاي ماشين حسابي اين كار رو انجام دادم باز حداقل 1000 امتياز آوردم .
مرحله رقصيدن رو با كليد هاي حركتي انجام بده.مرحله ي ماشين با كليد ماشين حساب .نقل قول:
واسه راحتی کار وقتی رفتی سر قرار واسه رقصوندن ماشین,برو تو آپشن قسمت کلیدها و سپس قسمت ماشین.بعدش از سمت چپ گزینه های حرکت های مخصوص (Special) رو پیدا کن و دکمه های جهت نما رو واسه این کار تعریف کن.بعد از انجام این مرحله میتونی تنظیمات رو به حالت اول برگردونی.نقل قول:
در ضمن زیاد به خودتون تلقین نکنید که این مرحله خیلی سخته ...چون واقعا مرحله ی باحال و ساده ای هست.در ضمن یادتون نره گرافیکتون رو واسه ی این مرحله به طور موقت روی پایین ترین سطح تنظیم کنید.(از تو آپشن بازی)
ممنون ميرم امتحان كنم ببينم چي ميشهنقل قول:
نوشته شده توسط Diego
نقل قول:
نوشته شده توسط Diego
عزيز جون مارفتيم و مرحله رقص رو تموم كرديم ولي تو مرحله ماشينه گير كرديم و نميتونيم ردش كنيم و همچنين اون مرحله اي كه با موتور ميري دنبال قطاره 4 نفر رو قطاره هستند بايد بكشيشون
مرحله ي ماشين با كليد هاي سمت راسته.(2468) و مرحله ي قطار فقط وقتي تو تونل هستي بايد كامل خودتو بچسبوني به ديوار سمت راست و در عرض قطار باشي.و در طول راه از قطار ازش جا نمون.و شليكم كن.مثل عكس زير:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
peggy جان من تو مرحله ماشين اين كليد ها رو ميزنم و امتياز هم ميگيرم ولي نميدونم چرا همشه 100 الي 200 امتياز كم ميارم و همچنين در مرحله قطار خودم هم بايد شليك كنم يا اون كسي كه رو تركم نشسته فقط بايد شليك كنه بعد يك سوال ديگه وقتي اولين دوست دختري رو كه از تو آتش نجات دادي اگه خيلي طول بكشه كه بهش سر نزني چه اتفاقي ميافته.
آقا از نقاشيت هم ممنون واقعا شرمنده كردي
آقا شرمنده اينقدر زحمتت داديم انشاالله بتونم جبران كنم
خواهش ميكنم هيچ زحمتي نبود . واسه مرحله ي ماشين فقط بايد زود كليدارو بزني .واسه مرحله ي قطارم خودتم شليك كن.با مسلسل پر برو .در طول مسيرم سعي كن از قطار جا نموني.ولي تو تونل بهترين موقعييت شليكنقل قول:
و اگه به دوستت سر نزني كمكم رابطشو باهات كم ميكنه.و بعد ممكنه به هم بزنه.اميدوارم مشكلت حل شه
همون اول از قطار جلو بزن و قبل از اینکه بره توی تونل برو بالای پل و وقتی رسیدی بالای پل از موتور پیاده شو و بپر روی سقف قطار و خیلی راحت دشمنهارو بکش و برگرد پیش رفیقت.نقل قول:
peggy جان كليد ها رو براي ماشينه بايد وقتي علامت فلش اومد تو دايره بزني يا قبلش بايد بزنينقل قول:
نوشته شده توسط peggy
نقل قول:
نوشته شده توسط Diego
آقا ممنون فكر كنم راه حل خوبي گفتي ميرم امتحان كنم
سلام . ببخشید یه مدتیه که جی تی ای من اشکال پیدا کرده . هر بار که از نیو گیم بازی می کنم و مرحله ی یک رو رد می کنم بعدش میرم تو خونه و سیوش می کنم . ولی سیوش نمیاد . این پیغام رو میده : save game corrupted . تا حالا چند بار هم بازی رو پاک کردم ونصب کردم . حتی سیو بازی رو هم پاک کردم ولی مشکلم هنوز حل نشده . لطفا بگین چی کارباید بکنم .
اون لحظه اي بزن كه داره مي ره تو دايره چون اگه موقعي بزني كه تو دايرس ديگه رد ميشه.چون فلشا اونقدر زود حركت ميكنن كه تو بايد كليدارو پشت سر هم بزني.فقط قاطي نزنشون.نقل قول:
وقتي سفيد ميشه بيشترين امتيازو ميگيري..
ممنون peggy جان بدجوري تو اين مرحله و مرحله قطاره گير كردمنقل قول:
نوشته شده توسط peggy
Diego جان گير ميكنم به تونل هانقل قول:
نوشته شده توسط Diego
منم اون زمان تو اين مرحله گير كرده بودم .روش diego خيلي جالبه.من نميدونستم اونجوريم ميشه.ولي ميشه به راحتي ردش كرد.فقط بايد درست موتور سواري كني.و مثلا وقتي قطار داره مياد زود جاخالي بدي.و خودتم شليك كني.نقل قول:
روشش جالبه ولي وقتي داري موتور رو ميروني كه خيلي سخته بخواهي تير اندازي هم كنينقل قول:
نوشته شده توسط peggy
ببينم اين پك ضد سانسور را كجا نصب ميكنند
همون جایی که save های بازی قرار داره..توی .my documenstنقل قول:
1.اماری که در بازی ارایه میشه بعدا در اخر بازی تاثیر داره؟مثلا تعداد افراد عادی کشته شده ویا تعداد دفعاتی که ماموریت fail شده ....
2.لازمه که با همه دخترا دوستی تا 100% ادامه پیدا کنه؟ظاهرا امکان پذیر نیست چون هرکدوم سلیقه خاص دارن!!!
3.بعد از اتمام بازی. ماموریتهای فرعی تا اخر به همین شکل ادامه خواهند داشت؟یا عوض میشن؟یا کلا تموم
میشن؟اصلا بازی انتها داره؟
4.من فایلهایmp3 رو دقیقا همان طوریکه قبلا توضیح داده شده در قسمت مربوطه زدم و تغییرات لازم رو
هم در option انجام دادم ولی بازم نمیتونم اونا رو حین بازی اجرا کنم.حتی پیغام scan successfully همیشه نشون داده میشه.اشکال از کجاست؟من بازی رو که در 5 سی دی به صورت rar بود رو تو هارد کپی کردم و تا اینجا هم هیچ مشکللی نداشته.ایا میتونه به اون دلیل باشه؟اگه نه پس اشکال از کجاست؟
5.school ها بالاخره تموم میشن یا نه؟
اماری که در بازی ارایه میشه بعدا در اخر بازی تاثیر داره؟مثلا تعداد افراد عادی کشته شده ویا تعداد دفعاتی که ماموریت fail شده ....
نه تاثيري نداره
2.لازمه که با همه دخترا دوستی تا 100% ادامه پیدا کنه؟ظاهرا امکان پذیر نیست چون هرکدوم سلیقه خاص دارن!!!
لازم نيست
3.بعد از اتمام بازی. ماموریتهای فرعی تا اخر به همین شکل ادامه خواهند داشت؟یا عوض میشن؟یا کلا تموم
میشن؟اصلا بازی انتها داره؟
بازي انتها داره ولي ماموريت هاي فرعي بعد از تموم شدن بازي هم ادامه داره تا وقتي تموم بشن .
4.من فایلهایmp3 رو دقیقا همان طوریکه قبلا توضیح داده شده در قسمت مربوطه زدم و تغییرات لازم رو
هم در option انجام دادم ولی بازم نمیتونم اونا رو حین بازی اجرا کنم.حتی پیغام scan successfully همیشه نشون داده میشه.اشکال از کجاست؟من بازی رو که در 5 سی دی به صورت rar بود رو تو هارد کپی کردم و تا اینجا هم هیچ مشکللی نداشته.ایا میتونه به اون دلیل باشه؟اگه نه پس اشکال از کجاست؟
فايل ها بايد با فرمت ogg باشن تا اجرا بشن . توسط Jet Audio ميتونين موزيك هاي خودتون رو به اين فرمت تبديل كنين .
5.school ها بالاخره تموم میشن یا نه؟
بله School ها هم تموم ميشن و با تموم شدنشون مرحله جديد كه جز اصلي بازي هست باز ميشه .
نقل قول:
نوشته شده توسط Diego
منظورم پكي هستش كه اولين صفحه اين تاپيك مطرح شده
تو مرحله اي كه ماشين رو بايدبرقصوني گير كردم شديد
آقا به خودم و همه كساني كه من را كمك كردند مرحله ماشين رو رد كنم تبريك ميگم :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
حلا اومد تو مرحله اي كه من با اون رفيقم( نميدونم اسمش چيه كلاه سبز داره با عينك دودي) اون سوار ماشين ميشه و من نميتونم چون درها قفله و همچنين دونفر ديگه در اطراف ماشين ايستادند كه يك فلش آبي رنگ روي سر هر كدومشونه و يك پيغام در گوشه سمت چپ بالا صفحه مينويسه كه :
Hold RMB And Target ... And Preses H or G .... To Group (منظورم از ... يك چيز هايي نوشته بود يادم نيست )
حالا بايد چه كار كنم .
دوست عزیز بايد بري نزديكشون و بعد با كليد جي يا اچ روي كيبورد باهاشون ارتباط برقرار كني.
اين كار رو كردم ولي نميشه اگه بشه تا چند دقيقه ديگه يك عكس ميزارم تاببينيدنقل قول:
نوشته شده توسط armin66
براي دوستاني كه اطلاع ندارند : من تو اين مرحله گير كردم نميدونم چه كار بايد بكنم و اگر بلديد به من هم بگوييد و همچنين كسي ميدونه در شكل 2 براي چي قسمتي از نقشه من به رنگ بنفش در آمده است ؟
آقا اين عكس اولي هنگامي كه براي توضيح مراحل دموئي ايجاد ميكند است :
اين عكس هم خود مرحله است كه بنده گير كردم نميدونم چه كار بكنم :
اگر هم كسي ديدن عكس ها برايش مقدور نبود ميتواند به آدرس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كند .
براي دوستاني كه اطلاع ندارند : من تو اين مرحله گير كردم نميدونم چه كار بايد بكنم و اگر بلديد به من هم بگوييد و همچنين كسي ميدونه در شكل 2 براي چي قسمتي از نقشه من به رنگ بنفش در آمده است ؟
آقا اين عكس اولي هنگامي كه براي توضيح مراحل دموئي ايجاد ميكند است :
اين عكس هم خود مرحله است كه بنده گير كردم نميدونم چه كار بكنم :
اگر هم كسي ديدن عكس ها برايش مقدور نبود ميتواند به آدرس
مراجعه كند.
آقا شرمنده دوبار پست شد
فك كنم ميدونم كجا رو ميگي.ببين از اينجا به بعد چون respect تو پيش بچه ها بالا رفته مي توني بچه هاي محل رو(سبزا) با خودت همراه كني.حالا چطوريش؟؟ وقتي رفيقت تو ماشين ,ميري طرف يكي از سبزا كه كنارته .با موس كليك راست كن بالا سرش فلش سبز ميبيني.بعد بزن رو g يا h اين كارو با 2 نفر انجام بده و بشين تو ماشين و بذار تا رفيقاتم سوار شن و برو به محل مورد نظر ;)نقل قول:
اها و اين كه چرا نقشت بنفش شده.به خاطر اينكه از اينجاي بازي محدوده ي گروها مشخص شده.قسمت سبز واسه ماس.بنفش و زرد هم كه ميدوني.قطارو رد كردي .با كدوم روش؟
ممنوننقل قول:
نوشته شده توسط peggy
قطار رو باروش اون دوست عزيزم كه گفته بود برو روي تونل بايست ولي من بارمز Rocketman اين كار رو كردم
حالا يك سوال ديگه اينجا بايد چه كنيم آيا بايد دنبال ماشينه برويم يا نه كاري ديگه بايد بكنيم اولين مرحله تو شهر دومه :
این کدوم مرحله است؟بیشتر توضیح بده لطفا.نقل قول:
bayad un marde ke to khone hast ro bekoshi bad az badanesh aks begiri
واي واي چه خشن :biggrin: :biggrin: :biggrin: