نه اولش که بردمش گفت باید فلش بشه. فرداش که رفتم سراغش گفت اشکال سخت افزاری داره باید یه قطعش عوض بشه. تعجب کردم آخه من فقط آپدیت و مستر ریستش کردم. بهمم نگفت چه اشکالی داره.نقل قول:
Printable View
نه اولش که بردمش گفت باید فلش بشه. فرداش که رفتم سراغش گفت اشکال سخت افزاری داره باید یه قطعش عوض بشه. تعجب کردم آخه من فقط آپدیت و مستر ریستش کردم. بهمم نگفت چه اشکالی داره.نقل قول:
با فرمت امتاحان کردی با فرمت باید درست بشهنقل قول:
چند جای دیگه هم ببر ببین مشکلش چیه امکان اینکه خواسته با فرمت یه پول حسابی به جیب بزنه زیاد هستنقل قول:
به احتمال 99 درصد مشکلش با یک فلش حل میشدهنقل قول:
مغازه موبیلی ها خیلی...........................
هستن چون کسی در کاری که میکنن سر در نمیارن سعی میکنن ادمو تیغ بزنن
من یک همچین خاطره ای وقتی 6600 داشتم برام اتفاق افتاد
گوشیم ویروس گرفته بود می خواستم فرمت کنم بهم میگفت گوشیت خراب 40 تومن خرجش میشه و یک هفته هم باید اینجا بمونه و حدود یل ساعت بعدش یکجا پیدا کردم با2500 فلش کر و تا 4 ماه پیش که فروختمش هیچ مشکلی نداشت
سلام . من یه k800i گرفتم .
میخواستم ببینم چه فرقی بین مدل i و مدل قبلیش یعنی k800 وجود داره و اینکه چه فرقی بین کشور سازندش مالزی و چین هست و کدوم بهتره . توی این گوشی .
ممنون .
مبارک باشهنقل قول:
فرقش در دوربین جلوش که مدل قبلیش این دوربین رو نداره وفرقی هم بین کشور سازنده مالزی و چین و جود نداره
دوستان سلامنقل قول:
این جوری نیست قادری جان اونی که می گی دوربین نداره اسمش k790 هست مطابق با 3g هم نیست ولی در مورد (i) اون چیزی که من میدونم اینه که برند های مختلف برای بار اول تعداد کمی گوشی رو به عنوان آزمایشی به بازار می دن وقتی که یه سری مشکلات عمده اون رو گوشی از مصرف کننده فهمیدن اونها رو برطرف می کنن و بعد به صورت عمده وارد بازار می کنن که سونی بعد از برطرف شدن اون مشکلات یه i هم به آخرش اضافه می کنه تا مصرف کننده بدونه
راستی کار این خوانrss چیه ؟؟؟؟؟
دوستان سلامنقل قول:
آره با اکوستیک گوشی های دیگه که صداشون بالاتره و یا اکوستیک دستکاری شده خود k800 البته بهتره این کارو نکنی چون خیلی دردسر داره و شنیدم بانداش این جوری آسیب می بینه حالا انتخاب با خودته اکوستیکش هم ندارم ولی اگه بخوای باید ببینم می تونم برات گیر بیارم یا نه راستی گوشیت باید cid49 باشه تا بشه این کارها رو روش انجام داد و اگه آپدیتش نکردی دیگه نکن که به cid 52 تبدیل می شه دیگه نمی شه کاری براش انجام داد
سلام سیدی جاننقل قول:
دوستان سلام
آره با اکوستیک گوشی های دیگه که صداشون بالاتره و یا اکوستیک دستکاری شده خود k800 البته بهتره این کارو نکنی چون خیلی دردسر داره و شنیدم بانداش این جوری آسیب می بینه حالا انتخاب با خودته اکوستیکش هم ندارم ولی اگه بخوای باید ببینم می تونم برات گیر بیارم یا نه راستی گوشیت باید cid49 باشه تا بشه این کارها رو روش انجام داد و اگه آپدیتش نکردی دیگه نکن که به cid 52 تبدیل می شه دیگه نمی شه کاری براش انجام داد
من منوی ک800 ام که سید 49 هست رو با ++ایکس اس عوض کردم
آکوستیک هم مطمئن نیستم که مال گوشیهای دیگه بهش بخوره
شما مطمئنی که آکوستیک گوشیهای دیگه بهش میخوره؟؟؟؟
طبق اطلاعاتی که تو سایت سونی اریکسون نوشته K800 دو مدل بیشتر نداره
K800C و K800i
K800c فقط تو چین استفاده میشه و زبان اصلیش هم چینیه که ( c ) مخفف China هستش.
K800i در بقیه نقاط دنیا استفاده میشه که ( i ) مخفف کلمه International به معنی بین المللی هست.
کاملآ تایید میشهنقل قول:
طبق اطلاعاتی که تو سایت سونی اریکسون نوشته K800 دو مدل بیشتر نداره
K800C و K800i
K800c فقط تو چین استفاده میشه و زبان اصلیش هم چینیه که ( c ) مخفف China هستش.
K800i در بقیه نقاط دنیا استفاده میشه که ( i ) مخفف کلمه International به معنی بین المللی هست.
اونی هم که گفت (دوربین جلو نداره) ک790 هست
دوست عزیز شرمنهنقل قول:
دستت درد نکنه اشتباه منو درست کردی
سلام و تشکر از دوستانی که جواب سوالات من رو دادن .
من یه سوال دیگه داشتم و اونم اینکه بعد از خرید گوشی اون رو تا 3 ساعت توی شارژ گذاشتم و بعد از شارژ در آوردم و حدودا تا ساعت 11 شب کاری باهاش نداشتم ولی چون فروشنده گفته بود که 6 ساعت توی شارژ باشه اون رو مجددا از ساعت 11.30 شب تا 8.30 صبح توی شاژ زدم ضمنا صبح هم برای اینکه عکس هاش رو به کامپیوتر منتقل کنم usb رو وصل کردم به کامپیوتر که اینجوری هم 5 تا 10 دقیقه شارژ شد. الان که دارم این مطلب رو مینویسم 3/1 باطری مصرف شده ( از صبح تا الان ساعت 11.30 بیشتر با دوربینش و گرفتن حدودا 12 تا عکس ور رفتم و با منوهاش ) اگه مصرفش با این کارهایی که کردم طبیعیه که هیچ اگه نیست و اشتباهی توی شارژش مرتکب شدم من رو راهنمایی کنید .
میگم چرا قیمت ک800 اینقدر افت کرد 270000 !!!!
سلام
كسي اطلاع داره call Info K800 كجاشه؟
براي سيم كارتهاي ايرانسل كربرد داره مثلا مشخص ميشه طرف به كدوم انتن وصله
ممنون ميشم يكي كمك كنه
دقیقا چقدر شارژ دارهنقل قول:
اون دکمه ای باهاش صدارو کم میکنی نشون میده در گالری منیو یا.......
نباید باشیاگر به مدت طولانی مثلا4 یا5 ساعت بطر مداوم باهاش کار کردی طبیعیه
دوستان سلامنقل قول:
من خودم امتحان نکردم که ببینم می خوره یا نه چون دوستان زیادی ندارم که k800 داشته باشن ولی به چندتاشون اکوستیک رو دادم اونها هم ریختند و باید بگم صداشون معرکه نشد ولی در حدود 30 تا 40 درصد قوی تر شد حالا مطمئنا گوشی شما هم که این cid رو داره باید هک بشه گوشی هایی که cid بالاتری دارن رو نمی شه هک کرد یا لااقل من نمی تونم من خودم اکوستیک های w880 ودستکاری شده k800 رو دارم اما روی کامپیوتره و نمی دونم چطور براتون upload کنمالبته باید بگم من خودم فعلا گوشی ندارم
یه سوال در مورد k800 داشتم اینم این بود که واسه چی شرکت سونی اریکسون تو این گوشی سنسور نزاشته ولی اکثر گوشیهای نوکیا سنسور دارن؟
یه k800 دارم که از انگلیس فرستادن اول اینکه یه قفل گذاشتن رو گوشی و نمیدونن چنده با فلش کردن راه میفته یا نه الکی ندم فلشش کنن جواب نده و راه دیگه ای غیر از فلش هست بشه این کد رو پیدا کرد؟
دوم اینکه وقتی کد ( چپ ** چپ) زده میشه 3 تا گزینه میاد به این صورت :
NETWORK
NETWORK SUBNET
SP
جلوی هر کدوم شکل قفلی هست.
در network (شکل قفل بسته هست) وقتی وارد میشی نوشته NCK یه کد ظاهرآ 3 رقمی میخواد حال :
1- بسته بودن شکل قفل به منزله رجیستر نشدن گوشی و غیر قابل استفاده بودن در ایرانه و باید رجیستر بشه؟
2- این کد CK چیه که در NETWORK= NCK ( شکل قفل بسته است ) و در NETWORK SUBNET=NSCK (شکل قفل باز است) و در SP=SPCK (شکل قفل باز است ) و در هرکدوم هم باید کدی وارد بشه.
3- این کدها مخصوصآ در NETWORK چنده و از کجا میشه پیدا کرد و چه تاثیری داره؟
ممنون
منظورتون از سنسور چیه؟نقل قول:
واقعا عجیبه من خودم هم که دیروز قیمت گرفتم خیلی تعجب کردمنقل قول:
بله با فلش درست میشهنقل قول:
مگه تو گوشه بعضی از گوشیها سنسور نیستش اونو میگم؟ sensorنقل قول:
میشه بگید کار این سنسور چیه؟یعنی چیکار میکنه؟نقل قول:
شبا چراغ کیبورد رو خاموش میکنه نمیزاره باتری خالی بشه
ببخشید من متوجه نمیشم مگه چراغ کیبورد گوشیتون شما روشن میمونه؟نقل قول:
ببخشید- روزا وقتی با کیبورد کار میکنی چراغشو خاموش میکنه.
خوب این داستان از افت قیمت پی990 شروع شد...جایی که مردم با دادن فقط 300 تومن یه گوشی بیزینس به تمام معنا..تاچ اسکرین...با یکی از عالی ترین دوربین های 2 مگایی....دارای یک سیستم عامل قوی و سرعت مناسب رو تونستن بخرن...نقل قول:
خوب از اون طرف گوشی های متفرقه ی دیگری هم مثل nec اسم در اوردن...گوشی رو در اختیار مردم گذاشتن..مثا مدل ان 880 اش که با اینکه فقط دوربینش vga هست اما یک صدای بسیار بلند داره ضمن اینکه یک گوشی تاچ اسکرین هست...خیلی جالبه نه؟روزگاری برای خیلی ها داشتن یک گوشی تاچ اسکرین رویا بود چون می دونستن داتن یه تاچ اسکرین برابری می کنه با حداقل 500 تومن(اونم حداقل)اما حالا با دادن 230-260 تومن هر کسی می تونه این حس شیرین رو تجربه کنه!!!
وقتی گوشی با این امکانات بی نظیر(پی 990)320 تومن شد..se تو این قیمت بازار رو کاملا دست گرفت تا مجبور کنه برندی مثل نوکیا ان 73 رو همین 2-3 ماه پیش 600 تومن بود رو 360 بده تو بازار تا عقب نمونه....
جوری شده الان خیلی از بهترین گوشی های بازار رو می شه با 33-350 خرید!!!
وقتی ان 73 که یه جورایی کاکلترین گوشی بازار(البته تا الان و قبل ورود 960)هست این قیمتی میشه...عجیبه کا 800 قیمتش حول و حوش 300 بشه؟
البته شاید باز کمی گرون بشه چون به هر حال جز گوشی های کمیابه
یادش بخیر با 300 تومن دبلیو810 گرفتم..حالا با این پول ان 73 میگیرن!!!
این روزها افت قیمت ها همهی چشم ها رو گرد کرده:18::18::18:
بله متاسفانه این امکان رو نداره ولی در کل باطری رو خیلی خوب نگه میدارهنقل قول:
مصطفی جان مقایسه جالبی کردی ولی نگاه کنیم میبینیم بیشتر تو سر گوشی هایی خورده که قیمتشون از 350 به بالا بود یعنی کاهش قیمت فاحش تری نسبت به بقیه داشتننقل قول:
اینکه 100 البته.اگه گوشی های ارزون ترم مثل گرون ها می خواستم افت داشته باشن...الان سری j سونی اریکسون رو الان باید مجانی میدادن همرا با پاداش:31:و گوشی های 200 تومنی رو هم میشده با چونه زدن با فروشنده 40-50 تومن خرید:31::31::31:نقل قول:
با اينکه دوربينش 3.2 مگا پيکسله ولي يه کم براي فيلمبرداري تصاويرو ميکشه . نميدونم چرا.
کسي برنامه فارسي سازشو داره بذاره
3.2 ربطی به فیلمبرداری ندارهنقل قول:
من سعي كردم اپديت كنم از طريق gprs ولي پيغام داد آخرين ورژن و داره
اگه شما زيادش كرديد بگين
راستي شنيدم k800 مخفف ;kinge آره
ممنون
1) من يه k800i خريدم ، ولي توش مموري (M2) نبود . مي خواستم بدونم تو جعبه ي همه اين طوري يا ...
2) يه كم كيفيت دوربينشم كمه ، اگه تنظيمات خاصي براي دوربينش هست ميشه بگين ما هم استفاده كنيم.
مرسي
دوستان سلام
dsa جان پکیج این گوشی درایران بدون مموری ارائه می شه در مورد دوربین هم بگم که اگه گوشیت فارسی داره همه تنظیمات رو می تونی بفهمی ولی توی تنظیمات باید بری عکس با کیفیت عالی و سه مگا رو انتخاب کنی اگه باز هم درست نشد شراتیط عکستو بگو مثلا در اتاق گرفتی و پشت زمینه تاریک در اومده که دراین حالت باید چهره در نور کم رو انتخاب کنی
سلام دوستان من گوشي خودمو 3 روز پيش آپديت كردم و به فريم وير R1KJ001 تبديل شد طوري كه الان كيفيت صفحه واقعا بهتر شده در همه موارد عكس فيلم و... حتي شفافيت كلمات به طرز خيلي عجيبي هم فرق كرده و عكس هاي خود دوربين كمي شفافتر شده راستي در قسمت Permission نرم افزارها در دو حالت read و Write دو گزينه Ask once و Never ask اضافه شده يعني در برنامه هايي كه با خواندن و نوشتن فايلها كار دارد ديگه اون پيغام هاي مزاحم نمي ياد مثل موبي اكسپلورر و سريع مي شه كارها رو اجرا كرد يا Player ها در كل اين فريم وير جديد خيلي با قبلي ها فرق داره راستي دوستان كه آپديت كردن مي گفتن در اين فريم وير حالت نمايش فيلمها در اندازه كوچك حذف شده و اين علت داره جون من تو سايت خوندم كه اين حالت باعث صدمه صفحه نمايش مي شه حالا راستو دروغشو نمي دون حتما يك دليل منطقي براي حذفش بوده و سرعت گوشي در كار با برنامها واقعا زياد شده
1) این گوشی کلا بدون مموری عرضه میشه از این سری فعلا K810 دارای مموری 128مگ تو جعبه هست.نقل قول:
2)اولا مطمئن باش که تنظیمات Picture Size در 3MP و Picture Quality در Fine هست دوما سعی کن با توجه به نوع عکست Scene مرتبط انتخاب کنی (از دکمه سمت راست کنار بلندگوی گوشی).
موفق باشین و ضمنا مبارکه!