راستی اون باگی که از کاسپرسکی کشف شد امروز همراه با اپ دیت برطرف شده است و دیگه اون مشکل رو نداره و همراه با اپ دیت یک Patchامنیتی هم دانلود و اینستال شده
Printable View
راستی اون باگی که از کاسپرسکی کشف شد امروز همراه با اپ دیت برطرف شده است و دیگه اون مشکل رو نداره و همراه با اپ دیت یک Patchامنیتی هم دانلود و اینستال شده
سلام دوستان
نميدونم چي شده كه bitdefender ديگه آپديت آنتي ويروسشو توي سايت نميذاره البته فكر ميكنم از وقتي نسخه 9 اومد اينطور شد ولي توي سايت هنوز نوشته نسخه 8 اينم لينك صفحه آپديتش البته براي definitions منظورمه ها نه خود نرم افزار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي از دوستان ميدونه چرا اينطور شده و چه جوري ميشه آپديتشو گير آورد؟
ممنون
در موردeTrust PestPatrol Anti Spyware v5.0.2.3که اون بالا معرفی کردم،
این نسخش نمی دونم چرا یجوری شده مثل اینکه تحت شبکست هر چی باهاش ور رفتم چیز زیادی دستگیرم نشد سریالش هم بهش نمی خوره،ریل تایم هم مثل اینکه نداره!!!!
نقل قول:
نوشته شده توسط محمد امين
محمدامين جان سلام
دوست خوبم آپديتهايي كه اونجا هست براي ورژن 9 هم هست. آپديتها هيچ تفاوتي نداره. شما اگه روي همون ورژن 8 هم كه در اون صفحه هست بري مي بيني كه لينكش دقيقا همون لينك آپديت نسخه 7 هست. پس خيالت راحت باشه كه مشكلي نيست و شما هر كدوم رو كه دانلود كني به نسخه هاي 7 و 8 و همچنين 9 مي خوره.
بدون شك كليه محصولات مكافي بهترينند اين ورژن جديد کاسپرسکی با اين مشكلاتي كه داره مفت نمي ارزه سرعت اينترنت شما را بسيار پايين مياره
شما از کجا به این نتیجه رسیدید؟؟ تو تست هایی که از انتی ویروس ها می گیرند کاسپرسکی و نود همیشه یک سرو گردن از مک افی بالاترند.مک افی هم کم سرعتو کم نمیکنه.نقل قول:
نوشته شده توسط alaodin1
علاالدین جان سلام در مورد کاسبرسکای 2006 حق با شما هست واین طبیعی هست چون این نسخه فعلا بتا بوده ونسخه نهائی نیست وبالطبع ضعفهائی داره اماKaspersky Anti-Virus Personal Pro زیاد روی سرعت اینترنت اثر نمیذاره وانتی ویروسی بسیار بسیار قوی میباشد ودر حال حاضر یکی از بهترینهانقل قول:
نوشته شده توسط alaodin1
موفق باشید
با سلام خدمت دوستان خوبم.
كساني كه علاقمند بودند آنتي ويروس نورتون 2006 را بدون مشكل و با سريال معتبر دانلود كنند از لينك زير دانلود كنند.يه كارايي روش كرديم كه ديگه مشكل نداشته باشه.در ضمن ورژن بتا هم نيست.
norton antivirus 2006
دانلود:
سريال برنامه داخل فايل دانلود ميباشه.
اميدوارم لذت ببريد.
دوستان اگه میشه سریال این نورتون که hamilton جون میگه کار می کنه رو به مه هم بدن و یا اگر یه فایلشو کرک کردین فقط همون رو آپلود کنین که دیگه نخوایم 30 مگ با 56k دانلود کنیم!;:puke:
ممنون;)
لطفا ورژن جديد نود32 رو بذاريد با کرک البته اگه ممکنه!
سلام دوستان من این لینک رو امتحان کردم و سریال هم بهش خورد اگه خواستین میتونین از اینجا دانلود کنین
eTrust PestPatrol Anti Spyware v5.0.2.3
سلام آقا مهدي من هر چي گشتم نتونستم لينكي كه شما گذاشتي رو پيدا كنم ميتوني برام تو پيغام بفرستي :blush:نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_Best
يه سوال داشتم اينكه آيا nod32 سريع آپديت ميشه البته با سرعت اينترنت مورچه اي؟ :rolleye:
اقا دمت گرمنقل قول:
نوشته شده توسط hamilton
این نورتون آپدیت میشه ؟
عليرضا جان سلام
لينك دانلود و همينطور لينك كركش رو برات گذاشتم. پي ام گذاشتم.
آپديتش هم خيلي كم حجم و راحته. البته اولين آپديت حدود 3 مگابايت هست اما آپديت هاي بعدي خيلي كم حجم هستند.
اگر کسی این نورتون که hamilton جون لینک داد رو دانلود کرده سریالشو به من بگه که نخوام 30 مگ دانلود کنم
نقل قول:
نوشته شده توسط میل کوچولو
اين ورژن جديد كاسپرسكي آنتي ويروس خوبي است شكي نيست ولي در موقع وصل شدن به اينترنت سرعت شما را بسيار پايين ميآورد.
فقط مكافي
McAfee AVERT Stinger 2.5.8
دوستان يه درخواست دارم
اونايي كه با آنتي ويروس avast كار كردن مي خوام
يه كم در بارش بگم كه چطوري خوب ،معايب چيه ..
خلاصه يه شرح حال كوچيك كه بدون دانلود كردنش بدونم
چطور انتي ويروسيه.
پيشاپيش ممنون
Beelzebubجان،به نظر من بهترین انتی ویروس برای لینوکس avastهست،دوستانی که تو لینوکس ازش استفاده کرده اند میدو نند من چی می گم،اما نسخه تحت ویندوزش را من یک مدتی استفاده کردم از محاسنش میشه به اپ دیت های سبکش اشاره کرد،سرعت سیستم را هم اصلا کم نمیکنه.دیتابیس مشخصی نداره یعنی تو خودش زدهunknownیعنی معلوم نیست دیتابیسش.
مدتی که من ازش استفاده کردم به نظرم دیتابیس خیلی قوی نداره
آقای hamilton اين لينکی که برایnorton 2006 داديد کار نميکنه اگه ممکنه جای ديگه وپلد کنيد ممنون
ببخشيد مشکل از من بود لينک درسته
میل کوچولو جان ممنون از توضيحاتت استفاده كرديم :)نقل قول:
به نظر من لينوكس همين جوريش هم بدون انتي ويروس قويه
باز ممنون
اقايون كسي سريال واسه نورتون انتي ويروس 2006 غير از اوني كه اقا مهدي داد نداره ؟
این ها رو امتحان بکنید البته من سریال اقا مهدی رو ندیدم ممکنه اونم بین اینها باشه:نقل قول:
نوشته شده توسط papiyoon
B4X3P-JGFGC-C4C3P-JRQPP-QW3WG
B26WG-4VJRW-HP9XV-3WQCV-FP8B3
654456456546456546
1000-0000-0000-0000
kilka-isthe-best-because-has-dobro-picko-NT
BK8PDG9VBRXYR2VPYRXMH3RD3
اینا رو من از یک سایتی گرفتم شاید بعضی هاش برای شما عجیب باشه
.................................................. ..................................
BPS Spyware & Adware Remover 9.2.0.9
لینک دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها ورژن جديد انتي ويروس كاسپرسكي را آپلود نكنيد چون اگر آپلود كنيد علاوه بر كم شدن بسيار زياد اينترنت شما اگر از فرمان netstat -n استفاده كنيد متوجه مي شويد هك شده ايد.باور نمي كنيد امتحان كنيد
جان؟؟؟!!!!!!!!!!111 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط alaodin1
از کی تا حالا با دستور فوق میشه فهمید ادم هک شده؟؟در ضمن با نصب کاسپر اتومات ادم هک میشه؟نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:puke: اگر كمي با هك آشنايي داشته باشي متوجه مي شوي
خب این هم از کاسپر اسکای .در ضمن خبر آسیب پذیریش جدیدا در سایتها ی خبری منتشر شده.
من یک هفته ای هست از بیت دفندر 9 استفاده میکنم ولی موقع استارت. سرعت خیلی پائین میآد. البته این موضوع در نسخه 8 وجود نداشت.
به نظر شما این مشکل نسخه 9(pro ) قابل حل هست؟
من با نظر شما موافقم من پس از آپلود كردن کاسپر اسکای وقتي دوباره به اينترنت متصل شدم متوجه شدم هك شده ام ان هم چه هك شدني حتي وجود فايروال هم تاثيري نداردنقل قول:
نوشته شده توسط mobin
به نظر من فقط مكافي
براي آپلود آن هم از ------ استفاده كنيد البته قبلا بايد در سايت مكافي ثبت نام كنيد يا به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كنيد
دوست گرامی من تخصصم شبکه است،واقعا خنده داره با دستور NETSTAT -Nادم می فهمه هک شده یانه؟؟!!!!نقل قول:
نوشته شده توسط alaodin1
می فهمید طرف هک شده؟؟شما که اطلا عاتی در مورد هک دارید بفرمایید NETCATرو چطور کامپایل می کنند؟
دوستان فردا اظهار نظر می کنند.
alaodin1 جان این حرف شما شاخ روی سر آدم در میاره!
یعنی چی نصب بکنی هک میشی؟؟؟! :blink:
سلام آقا مهدينقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_Best
منظورم از اينكه ديگه آپديت نميذاره اين بود كه لينك آپديتهاش خراب شده يه نگاه بندازي متوجه ميشي
دوست عزيز خواهشا تبليق براي چنين آنتي ويروس مزخرف نكن اينجا قصد معرفي و بحث با دلايل منطقيه.نقل قول:
نوشته شده توسط alaodin1
hossein84x جاننقل قول:
نوشته شده توسط hossein84x
شما ابتدا ورژن جديد كاسپرسكي را دانلود كن بعد از دانلود ونصب نرم افزار مشكلي نيست ولي وقتي كاسپرسكي را به روز رساني مي كني هم انتي ويروس مشكل پيدا مي كند وسرعت اينترنت بسيار پايين مي آيد و متوجه مي شويد هك شده ايد قبول نداريد امتحان كنيد
Gilopa جان دليل بياور مكافي چرا مكافي آنتي ويروس مزخرفي است شايد ما هم قانع شديم :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط Gilopa
من انتي ويروس کاسپر استفاده ميکنم اما چند وقتي است که real-time اون غيره فعال شده و درست نميشود اگر
ممکنه من را راهنمايي کنيد با تشکر . :sad:
ضعف امنيتي در ضد ويروسهاي كاسپرسكي ;)
كارشناسان ضعف امنيتي موجود در ضد ويروسهاي كاسپرسكي را حياتي ارزيابي كردهاند.
به گزارش ايلنا، يك ضعف امنيتي خيلي مهم در نرمافزارهاي ضد ويروس شركت روسي كاسپرسكي شناسايي شده كه به هكر اجازه ميدهد كنترل رايانه هدف را در دست بگيرد.
مشكل موجود در Liberary ضد ويروسهاي اين شركت وجود دارد كه به گفته محققان چند تا از محصولات اين شركت را بر روي سكوهاي مختلف تحت تاثير قرار ميدهد؛ چرا كه Liberary يا كتابخانه فوق در سطح كل نرمافزارهاي مصرفي و شركتي كاسپرسكي به كار گرفته
ميشود.
علاوه بر اين، احتمال آسيبپذير بودن محصولات ثالثي كه از فناوري ضد ويروس كاسپرسكي استفاده ميكنند، وجود دارد.
هكر ميتواند از راه دور با فرستادن فايلهاي مختل Cab كه نوعي فايل فشرده است، جريان اضافي ايجاد كند.
فايلهاي Cab ممكن است به عنوان مثال به صورت ايميل براي كاربر ارسال شود و هنگامي كه ضد ويروس كاسپرسكي فايل را اسكن كرده و بپذيرد، كد مخر وارد سيستم ميشود؛ براي اينكار نيازي به تداخل كاربر نيست.
عزيز من الان وقت ندارم ولي فكر ميكنم خلاصه بگم بد نيستنقل قول:
نوشته شده توسط alaodin1
1.گرفتن فضاي رم
2.بزرگترين ايرادي كه ميتونه يه نرم افزار داشته باشه آپديتش كه پدر آدم رو در مياره
3.غيرتي كه ما ايرانيا بايد داشته باشيم از نظر من چون ما رو تحريم كرده حالا به هر دليلي
4.در مقابل ويروس شناسي كاسپرس و يا nod صفر عزيزم ميتوني مقايسشون كني
ميل كوچولو جاننقل قول:
البته من مثل شما ادعاي هكر بودن ندارم ولي ديگه هر چي باشه از nc , nmap ,nmapwin يه چيزايي بلدم
در مورد فرمان netstat -n شما ابتدا بايد تمامي برنامه هايي كه به حالت خودكار آپلود مي شوند وياهو مسنجر ومثل اينها را ببنديد واز اين فرمان استفاده كنيد وشماره پورتهاي باز شده روي سيستم خود رابا ليست شماره پورتهاي متناظر با تروجانها چك كنيد وديگه بقيه قضايا
درضمن آقايوني كه به اين تاپيك مي آيند دنبال يك آنتي ويروس مطمئن هستند نه كل كل من و شما :angry: