مسئله اینجاست آدم با نگاه کردن به جنگل،به جای لذت،وحشت رو تجربه می کنه: د ی مخصوصا وقتی هوا طوفانی میشه که دیگه خیلی لذت داره،نه؟ : د ینقل قول:
Printable View
مسئله اینجاست آدم با نگاه کردن به جنگل،به جای لذت،وحشت رو تجربه می کنه: د ی مخصوصا وقتی هوا طوفانی میشه که دیگه خیلی لذت داره،نه؟ : د ینقل قول:
من هم منظورم کارکترها هستند هم شخصیت ها ... گفتم گرافیک ضعیفه. اما در وسعت و زیبایی این گرافیک شکی نیست. شما اول بازی به تکسچر کت الیس و شلوار جینش دقت کردی اصلاً ؟؟! یا همینجوری میگی گرافیک بسیار بالاست ... ؟ یا مثلا تکسچر موی آلن رو دقت کردی ... بسیار شبیه موهای مکس پین هست.نقل قول:
آره میخوره :)نقل قول:
من به منتقد ها کاری ندارم .. به چشم های خودم کار دارم و از روی اون چیزی که چشم هام دارن میبینن نظر میدم..
شما پست من رو درست نخوندید ؛ گفتم تکسچرهای بازی بسیار ضعیف هستند...
این هوشمندی سازنده هاست که گرافیک مناظر رو بسیار طبیعی و زنده، اما تکسچرها رو بسیار ضعیف طراحی کردن و به چشم بسیاری از همین منتقد ها نیومده احتمالاً !
موفق باشید
خب قربونت برم ، منم دارم میگم طراحی کاراکترش نسبتا ضعیف بوده دیگه . وگرنه در مورد جنگل ، گرافیک خیلی بالاست و همچنین محیط رو خیلی خوب طراحی کردن .:10:نقل قول:
گرافیک بازی خوب بود ولی نه در حد انتظار..من انتظار بیشتری داشتم مثلا با شاهکاری مثل هوی رین غیر قابل مقایسه هستش من ایکس باکس گرفتم تا ببینم شاهکارای این کنسولو میشه با شاهکارای ps3مقایسه کرد یا نه که نتیجشم به روشنی گرفتم ولی در حد خودش و این کنسول میشه گفت خوب بود:20:
بازم فن بازي الكي !!!نقل قول:
گرافیک بازی خوب بود ولی نه در حد انتظار..من انتظار بیشتری داشتم مثلا با شاهکاری مثل هوی رین غیر قابل مقایسه هستش من ایکس باکس گرفتم تا ببینم شاهکارای این کنسولو میشه با شاهکارای ps3مقایسه کرد یا نه که نتیجشم به روشنی گرفتم ولی در حد خودش و این کنسول میشه گفت خوب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه ميگفتي uncharted 2 !!! هوي رين خودش انتظارات رو در بخش گرافيك براورده نكرد!!!
يعني چي در حد اين كنسول خوبه؟شما بازي هاي مولتي مثله مافيا 2 و RDR رو نگاه كن قدرتارو مقايسه كن .
بازم ميگم براي اين كار گروه هست topic هارو به محل مقايسه تبديل نكنيد
دوستان عزیز من بازی را کردم ولی اوایل بازی در تلوزیون فیلمی نشان می دهد اسم فیلم هم می نویسه ولی یادم رفت اگر کسی اسم فیلم یادش هست بگه.
فن بازی الکی!:18:عصبانی نشو عزیز:20: اولا هوی رین کجا انظاراتو براورده نکرد؟منظورم اینه که به عنوان یه انحصاری برایه کنسول x360خوبه!!شما درست میگی اینجا محل مقایسه نیست ولی منم فقط نظرمو درباره ی بازی گفتم:20:نقل قول:
night springsنقل قول:
بعضی وقتها دلم می خواد پاشم برم پیش سران اون ماکروسافت پیش اون بزرگترشون یه نگاه بکنم بگم واقعا خجالت بکش.
5 سال ازگار ما گیمرهارو منتظر نگه داشتی که ....
5 سال پیش تریلری از یک بازی به نمایش در اومد که همگان را مبحوت خودش کرد...خبرها..شایعات هر روز بیشتر بیشتر شد تا این که مایکروسافت به طور رسمی اعلام ساخت بازی AW را برای پلتفورمهای PC و Xbox360 در حال ساخت دارد. هر روز اخبار و خبرهای جدید و بیشتری به گوش میرسید که با یک شاهکار دیگر در صنعت گیم روبرو خواهیم بود Remedy خالق بازی مکس پین ساخت بازی را بر عهد داشت و با توجه به پیشینه ای که داشت همگان انتظار یک رویداد دیگر در صنعت بازی بودند..اما هر سال که می گذتش بازی به سال بعد موکول میشد
تا این که حتی در چند ماه پیش حتی انتشار بازی برای PC هم منتفی شد و به طور کامل در انحصار XBOX قرار گرفت تا عظمت بازی را با منحصر نگه داشتن خود به اوج بکشد. تا این که بازی در اردیبهشت امسال منتشر شد و به انتظارها پایان بخشید.
گیم پلی..: ( تاریکی و نور...عنصر جدا ناپذیر این بازی بودند. هر کجا نوری باشد بازیباز خیالش راحت خواهد بود اما این نورها مطمئن نیستند و هر لحظه امکان دارد که کم رنگ شده و تاریکی را به مهمانی بیارند تاریکی که در ان سرشار از رازها و سرهایی هست که نفس گیمر را حبس می کند.
گیم پلی بازی سبک اکشن ادونچر را همزمان اریه می دهد این در حالی است که شبها اکشن ماجرای ما زیاد می شود که از اول بازی تا خر الن را با یک چراغ قوه هراهی می کند چراغ قوه ای که بسته به جان او دارد چون دشمنان ما از تاریکی برمی خیزند.( سایه ها..پرنگان..موجودات عجیب..امکانت موجود در محیط..اشیاه..وسایل
) همگی از تاریکی منشا میگیرند که نور دشمن انان خواهد بود. ترس در بازی طوری نفوذ کرده است که حتی یک لحظه تامل و فکر تفکر رو از بازیباز می گیرد از جمله سبک ترس بازی هایی مانند سایلنت هیل که در روح بازیباز تاثیر گذار است . الن وقتی که نور بر هیبت دشمنان تاریکی می اندازد روح تاریکی انها رو از بین می برد
و در ادامه می تواند خودشون را با توسط شلیک کردن از بین ببرد. بله در بازی چند نوع سلاح هم وجود دارد که اکشن ماجرا را بیشتر م یکند ( هفت تیر..شاتگان..نارنجک ..نوری ..و منورها.) که به وفور در جای جای بازی پیدا می شوند. این د رحالی است که همیشه باید اماده باشید چون دشمنان تارکی فقط منحصر از جلو نمیان
و هر ان ممکن است که شما را محاصره کرده و از پشت جلو راست چپ حمله ور شوند پس هم باید به نور کامل اماده باشیم که توسط باطری های موجود چراغ قوه رو تامین می کند
هم سلاحهمان پر باشد.یک نوع سیستم جا خالی دادن وجود دارد که در یک لحظه که ضربه از دشمن وارد می شود میشه جاخالی داد. که واقعا هیجانی هستند تمامی این موارد بسیار عالی هستند و از المان های موفق در یک بازی به حساب میاید اما در صورتی که روند این موارد دیگر بیش از حد تکراری نباشد گیم پلی الن به جرات فقط برای یک یا حداکثر یک ونیم ساعت جذاب هستش و دیگر چیزی برای معرفی ندارد این در صورت هست که حرفه ای ها هر قدمی که بر میدارند واقعا از روند بازی رنج خواهند برد چون بازی همه چیز خود رو در همان ساعات اولیه رو می کند و دیگر تا اخر همان شیوه است و بس و این موضوع ضربه بسیار بدی به بازی وارد کرده که اصلا قابل بخشش نخواهد بود . و این جواب انتظار یک گیم پلی نبود.
امتیاز..: 8.5
*********************************موزیک و صدا..: یک بازی ترسناک اصل هولناک بودن و ترس خود را بر موزیک خودش استوار می داند جرا که بازی های بزرگی همچون سایلنت هیل نیز با عنصر موفق موزیک بسیار خوب امیخته شده بودن الن ویک هم از این قاعده مستثنا نیست گروه Poets of the fall کار ساخت موسیقی بازی را برعهده
دارند که بسیار زیبا کار کرده اند که با هر بار اتمام مراحل شاهد موسیقی زیبا از ترکهای مختلف خواهیم بودصداگذاری بازی هم زیبا هستش در شرایط بحران د ران تاریکی توحم زا و نفسگیر هستش حتی صدای طوفان مه و حرکت ترسناک درختان واقعا شنیدن دارد.
امتیاز..: 9.5
گرافیک..: گرافیک بازی در طی این چند سال تغییرات فراوانی کرد و هر بار یک سیستم جدید به ان اضافه شد تا نتیجه کار یک گرافیک بسیار چشم نواز و منحصر باشد واقعا در وحله اول نمی شود از نورپردازی های زیبای بازی گذشت سایه زنی ها و ترکیب نور و تاریکی مثال زدنی هستش در این بین اشیا اجسام دوروبر ...طوفان و تکان خردن درختان نیز در ان مه و هوای ترسناک بسیار بسیار زیبا هستند که می توان از این پس الگویی برای سازندگان باشد مدل سازی ها و بافت ها خوب هستند اما در مواردی سطح کیفی برخی اشیائ مورد توجه قرار نگرفته. انمیشن حرکات نیز با این که خوب هستند ولی در بعضی جزییات حتی خود الن هم ضعیف کار شده اما باز هیچ کدام از این موارد از اوج بودن گرافیک بازی نمی کاهد
امتیاز..: 9.5
داستان و هیجان.: الن قصه ما از بیماری بی خوابی رنج می برد به همین دلیل به سواحل جنگلی رفته تا در کلبه ای به ارامش روحی رسیده و بتواند نوشته ها و رمان های قدیمی خود را مرور کند اما ناگهان تاریکی از راه رسیده و همسر الن را با خود به مرگ می برد و الن برای نجات وی راهی خطر می شود تا این که در بین راه...
داستان پردازی بازی نیز از جمله نقات بسیار قوی بازی هستش روایت داستان به صورت اپیزودی بوده و هر بار با اتمام هر مرحله می توان رویدادهای مرحله رو به حالت روایت سینماتیک دید ولذت برد. در این بین دوستانی نیز الن رو حمایت می کنن اما این موارد خوب با چند ایراد جزئی کمرنگ می شوند از جمله که فردی که دچار بحران روحیست و همسر خود را از دست داده در بسیاری مواقع در بین دوستان به رقص و بزن و بکوب می پردازه که این موضوع برای او و بازیباز خوب نیست که تا بازیباز بخواهد با او همدردی کند به ناگهان او را شاد و گاه
غمگین می بیند که این دو در تضاد خواهد بود. تنوع دشمنان هم زیاد بالا نیست و این موضوع باز بعد مدتی هیجان کار را می کاهد یا برخی دشمنان هم نمیایند که باز بازیباز را دل زده میکند.
هر از گاهی هم کلاغ های پرتعدادی به الن حمله می کنن که با نور منور کارشان یکسره می شود.
امتیاز....: 9
******************************به شخصه اونانتظاری که از این بازی رو داشتم ندیدم من منتظر یک شاهکار به یاد ماندنی بودم نه یک بازی که گیم پلی ان ارضا نکند و فقط متکی به گرافیک ان شود انتظار چند ساله فقط برای ما یک بازی خوب یا فوق العاده فراهم کرده است. پس هنوز الن باید در رویای شاهکار بودن بماند
امتیاز کل...: 9
بچه ها داستان کامل بازی رو میشه از کجا گیر آورد؟
فارسی
دوست عزيز اين جمله شما خوب تركيب بندي نشده و 2 تا معني ميده......نقل قول:
لطفا" اصلاحش كن...:31:
اين بازي واسه pc هم اومده........؟؟؟؟؟؟؟يكي از دوستان ميگفت كه رو كامپيوتر اين بازي رو انجام داده...!!!
به نظرتون راست گفته....؟؟؟:13:
نه برا پی سی نیومده :13:فوت رفته در حد تیم ملینقل قول:
داستان بازی رو از کجا میشه گیر آورد ،البته به فارسی
ممنون میشم اگه دارید لینک شو بذارین
باسلام به همگی....
امروز تریلر ها و ویدئو های فیلم آلن ویک (Alan Wake - Bright Falls) رو گذاشتم که میتونید در ادامه لینک های دانلود و مشاهده رو ببینید...
لینک های مشاهده و دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.eurogamer.net/videos/alan-wakes-bright-falls-prequel-begins
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.eurogamer.net/videos/bright-falls-continues-with-part-2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.eurogamer.net/videos/alan-wake-bright-falls-escuridao-1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.eurogamer.net/videos/part-4-of-alan-wake-bright-falls-local-flavour
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.eurogamer.net/videos/bright-falls-pt-5-off-the-record
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.eurogamer.net/videos/bright-falls-pt-6-clearcut
با تشکر از همراهی شما دوستان.
منبع اصلی:
کد:http://www.eurogamer.net
منبع فرعی و گردآورنده:
(خودم)
کد:http://game-home.blogfa.com
عکس هایی از The Writer DLC که 3شنبه هفته ی آینده منتشر میشود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آلن ویک اینقدر حسرت بازی نکردنش تو دل من موند که بالاخره رفتم و یه Xbox 360 Slim خریدم.
چون درایوش 0225 هستش مجبور شدم بازی اوریجینال Alan Wake رو بگم که اون شرکت معروف در مورد بازی اوریجینال (اسمش رو نمیارم چون دوستان می دونند) برام بیاره اما جالبه بهم گفتند 50 تا60 تومن اختمالا اما 75 هزار تومن برام آب خورد. بازی ای که الان نزدیک 10 ماه از اومدنش گذشته. واقعا که گرون فروش هستند.
اما این اول بازی که هستم واقعا همون چیزیه که فکرش رو می کردم. خیلی زیباست. امیدوارم شماره های بعدیش هم بیاد مخصوصا برای PC.
راستی صدای درب هایی که باز نمیشند دقیقا همونیه که تو مکس پین 1 بود.
بالاخره این بازی واسه PC هم تأیید شد، بهمراه 2 تا DLC که قبلاً واسه Xbox360 عرضه شده بود.
پیر شدیم از بس واسه این بازی صبر کردیم:37:
پستهای منو تو صفحات اول ببینید :37:
هی جوانی کجایی که یادت بخیر
بالاخره پس از انتظاری تقریبا طولانی Remedy تایید کرد عنوان Alan Wake ماه بعد در شبکه استیم منتشر میشود. در فروم بازی ضمن تایید این خبر حداقل مشخصات سخت افزاری لازم نیز برای اجرای این بازی ذکر شد.
این عنوان از Games for Windows و Mac پشتیبانی نخواهد کرد و فقط برای استیم منتشر میشود و هیچ دمویی برای بازی نخواهد بود. همچنین DLC های The Signal و The Writer در استیم در دسترس خواهند بود. طبق پرسش و جوابی که در فروم بازی گذاشتهشده تنظیمات گرافیکی هنوز در مراحل نهایی به سر میبرد بنابراین ممکن است بعضی از مشخصات مورد نیاز برای اجرای بازی تغییر کند. به هر حال بازیکنان میتوانند resolution و تنظیمات گرافیکی را تغییر داده و تنظیم کنند. همچنین میتوان HUD را خاموش کرد.
میتوانید مشخصات سخت افزاری لازم را در زیر ببینید:
- PROCESSOR: Dual core required: AMD: Athlon X2 2.8GHz; Intel: Core 2 Duo 2GHz
- MEMORY: 2 GB
- HARD DRIVE: 8 GB
- VIDEO CARD: DirectX 10 compatible or later with 512MB RAM - AMD: ATI Radeon 3650, 4450, 5550, 6450 or higher (per series); NVIDIA: GeForce 8600GT, 9500GT, GT120, GT430, GT520 (per series)
- SOUND CARD: DirectX 9.0c compatible
- INPUT: Mouse and keyboard, Xbox360 controller also supported
تا کنون هیچ تاریخ عرضهی دقیقی ذکر نشده و فقط ماه فوریه برای عرضهی آن تایید شدهاست.
منبع:
واسه نسخه PC این بازی تاپیک جدا زده میشه یا همینجا کار رو ادامه میدیم؟:11:
قبلا تاپیک جدا می زدیم ولی از اون جا که تاپیک آلن ویک برای اکس باکس بازها دیگه خیلی خیلی قدیمی شده همین تاپیک هم جواب میده... یادش به خیر...
از این خبر شوکه شدم چون درسته الن ویک یه عنوان فوق العاده هست ولی مطمئن باشید اگه هم ازش استقبال بشه به صرف این خواهد بود که قبلا انحصاری اکس باکس360 بوده این بازی ساختش و طرح اولیه اش مبنی بر تکنولوژی بوده که توی 2006 استفاده میشد البته ناگفته نمونه که برای سال 2006 این یک اعجوبه بوده برای همین شما وقتی میای این رو همین الان هم بازی می کنه لذت فراوان رو رو از محیط و گرافیک و گیم پای و ... می بری ولی در کل به پی سی گیمر ها تبریک می گم که می تونن این بازی کم نظیر رو تجربه کنن
برادر اوایل 2007 اومد:11::27:
خداییش غولی بود من هنوزم بعضی وقتا یه مرحله هاییشو میرم خیلی با حال بود :46:
نسخه کامپیوتر ش گرافیکش هم بهتر میشه یا همونو پرت کردند؟
سلام
اومد بلاخره یا نه؟؟؟(برای pc)
در ماه فبریه :11:
تا جایی که من میدونم سال 2010 عرضه شده این بازی....:20:نقل قول:
ولی گرافیکش خیلی عالیه
نورپردازی که دیگه بهتر.
اگه الان نظرسنجی بهترین گرافیکو بزارن من به این بازی رای میدم بعدش GeOW 3 ...:31:
محسن جون اوایل 2007 کجا بود جیگر طلا این بازی دارهادار داشت از 2007 تاخیر می خورد قرار بود مثلا الن ویک انحصاری 2007 ایکس باکس باشه اونقدر لفتش دادن که تقریبا هیجانش از بین رفت و خیلیا شاکی بودن که بازی 2007 رو تو 2010 قالب ملت کردن! به نظر من گرلفیک بازی خیلی عالیه ولی نه در اندازه یکی دو سال اخیر ولی اگه الن ویک در سال 2007 ریلیز میشد همه اینجوری میشدن :18:
البته با اینکه تاخیر خورد و 2010 عرضه شد باز هم گرافیک ستودنی داشت ولی خوب در حال حاضر نمیشه الن ویک رو شاهکار گرافیکی بدونیم چون عناوینی وجود دارن که در گرافیک خیلی سرتر از الن ویک هستند
البته آرمین اگه منظورت بافت ها هست آره بازی بافت عالی ای نداشتنقل قول:
البته با اینکه تاخیر خورد و 2010 عرضه شد باز هم گرافیک ستودنی داشت ولی خوب در حال حاضر نمیشه الن ویک رو شاهکار گرافیکی بدونیم چون عناوینی وجود دارن که در گرافیک خیلی سرتر از الن ویک هستند
ولی چیزی که همه رو تو بازی تحت تاثیر قرار داده بود نورپردازی دینامیک بازی بود که هیچ بازی ای اینطوری ازش استفاده نکرده بود
کلا آلن ویک همش در مورد تاریکی و روشنایی بود... چه تو بازی و چه تو داستان
ولی صداگذاری و گیم پلی بازی همشون تاپ تاپ بود
البته انیمشن های صورت آلن اصلا خوب نبود
کلا اول صفحه هست چیزایی که نوشتم : دی
یه Alan Wake هست و نور پردازیش:46:
کلا گرافیکش نمیشه گفت بی نقصه ولی خیلی عالی کار شد:46:
استفاده از ترکیب نور وتاریکی هم عالی کار شد:40:
چکپوینت ها هم خیلی باحال بودن :8::5:
من به هیچ وجه انتقاد نکردم از گرافیک و نورپردازی و در واقع الن ویک به قدری برام دوست داشتنی هست که 3 بار تمومش کردم بار اول روی درجه نرمال و بار دوم باز هم نرمال :31: و البته بار سوم نایتمر فقط به خاطر پیدا کردن صفحات گمشده رمان چون توی درجه نرمال برخی صفحات پیدا شدنی نبودن ... من کل بحثم سر این بود عناوینی داریم که الان الن ویک جلوی اونها خوب کم میاره! چرا به پله سلطان فوتبال می گن؟ مگه الان مسی سرتر از پله نیست؟ 100درصد هست ولی پله اون موقع اعجوبه بود با اون امکانات کم با اون کمبود هایی که وجود داشت پله حرف نداشت اما خوب کارهایی که مسی توی زمین فوتبال می کنه پله که سهله باباشم نمی تونست تو خواب ببینه ولی این چیزیث از ارزش های پله کم نمی کنه و دقیقا به همین علت هست که به جرات می تونم الن ویک رو جزو شاهکار های انحصاری اکس باکس بدونم... جذابیت و ارتباطی که آدم با بازی برقرار می کنه توی این بازی کلا خاص هست اینکه بازی توی زمان های مختلفی از روز اتفاق می افته عجیب تاثیر گذار هست تغییر آب و هوا و زمان و ساعت بازی رو به خوبی میشه از چهره و نمای بازی حدس زد... برای همین هم به همه PC گیمر ها تبریک می گم که شانس تجربه کردن این عنوان کم نظیر رو پیدا می کنن... کاش RDR هم میومد برای PC تا دیگه سیراب بشن از لذت گیمینگ...
========================نقل قول:
من پارسال گرفتم 30 دقیقه بازی کردم دیگه گذاشتمش کنار...با این تفاسیری که میگی پس باید حتما تجربش کنم...نه؟
این بازی قرار بود برای PC و XBOX باشه و همین طور سبک Sandbox داشته باشه نه فقط اختصاصی Xboxنقل قول:
بله درسته قرار بود بیاد و کلی سر و صدا کنه ولی خوب اونموقع جو انحصاری و اینا به شکل الان نبود صحبت من صرفا این نبود که بگم این بازی قرار بود به عنوان انحصاری ایکس باکس باشه دوست عزیز تاکیدم روی این بود که حساب ویژه ای روی این بازی باز کرده بودن ولی خوب تاخیر های بی مورد هم باعث شد قید عرضه بازی واسه پی سی زده بشه و هم اینکه تمام عرایض قبلیم به وقوع بپیونده... به هر حال قبول دارم که نباید جمله انحصاری 2007 ایکس باکس باشه رو استفاده می کردم چون هر چند بازی در اصل انحصاری ایکس باکس هست ولی اونموقع که اینگونه نبود و کسی نمی دونست که قرار نیست الن ویک برای پی سی نیاد... ممنون از تذکرتون:40:نقل قول:
من خیلی گشتم اما دیدم باکس شاتی از نسخه PC وجود نداره و یا حداقل در سایز بزرگ وجود نداره. به همین خاطر دست به کار شدم و باکس شات رو خودم ساختم (مطابق با باکس شاتی که تو سایت خود بازی گذاشته شده ) .
این هم خدمت شما :
کد:http://1.alinks.site11.com/images/e315e7f05e9f.jpg
OXM یا همان Official Xbox Magazine به نقد و بررسی بازی انحصاری مایکروسافت که Alan Wake’s American Nightmare نام دارد پرداخت. این مجله به بازی نمره ۸٫۵ از ۱۰ را داد که این درحالی است به نسخه اصلی آن یعنی Alan Wake امتیاز ۸ از ۱۰ را داده بود.
.
بنابر نوشته مجله OXM شرکت Remedy توانسته است مشکلاتی که در نسخه اصلی Alan Wake از جمله تکراری شدن مراحل و طراحی محیط وجود داشت را در Alan Wake’s American Nightmare بر طرف کند. همچنین نوشته است که این بازی با یک جهش بزرگ در قسمت مکانیکی موفقیت خوبی به دست آورده است.
.
Alan Wake’s American Nightmare در تاریخ ۲۲ فوریه بر روی Xbox Live Arcade عرضه خواهد شد.
.
سازنده عنوان زیبای Alan Wake که پیش از این برای Xbox 360 منتشر شده بود،یعنی Remedy تایید کرد که این عنوان برای PC در تاریخ ۱۶ فوریه که میشود ۲۷ بهمن ماه،عرضه خواهد شد.
بر اساس دیگر گفته های Remedy نسخه معمولی این بازی که دو بسته الحاقی The Signal و The Writer نیز در آن حضور دارند ۲۹٫۹۹ دلار قیمت دارد و نسخه و نسخه ویژه آن که Collector Edition نام دارد قیمتی معادل بر ۳۴٫۹۹ دلار خواهدداشت.
این بازی بر روی شبکه های Steam و EA Origin قرار میگیرد و از طریق Nordic Games نیز بر روی دیسک عرضه میشود.
.
اولین امتیاز نسخه پی سی هم اومد که سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به بازی امتیاز 86 رو داد
در لینک عکسایی از نسخه پی سی رو هم می تونید ببینید
این بازی اولین بازی بود که با 360 رفتم .
به جرات میتونم بگم جزو 5 بازی برتر عمرمه .
شخصیت پردازی ، داستان و روایت بی نظیرش _ گرافیک میخکوب کنندش(به سال عرضه بازی هم توجه کنید) _ موزیک و موسیقی های لیسانس شده فوق العاده که هماهنگی کامل با جو بازی دارند _ گیم پلی یونیک و منحصر به فردش _و ... چیزهایی بود که این بازی رو از بازیهای دیگه جدا میکرد .
به راحتی میتونم بگم هیچ ایراد و مشکل بزرگی تو هچ قسمتی از بازی وجود نداشت .
امیدوارم PC بازها هم لذت کافی از این بازی ببرند .
من الان دارم نسخه 360و بازی میکنم
یه جایی گیر کردم
بعد از ایستگاه رادیو
اوجایی که از زیر پل باید رد شد که یهو لوله ها و در و دیوار و همه چی به سمتت حمله ور میشه
اصلا نمیتونم ردش کنم.
شما باید با نور از بین ببریشون.نقل قول:
Videogamer و IGN هم به نسخه PC امتياز 9 دادن كه به نسخه 360 هم 9 داده بودن، ضمن اينكه بازي فردا رسما براي PC عرضه ميشه.