یاهو که ردیف شد تورج جاننقل قول:
نرو هم برم از کینگ استفاده کنم ببینم چی میشه .
اون قضیه کلیدها هم میدونستم که الان روی کدوم کلیدهاست .ولی راهی نداره که مثل مدیا سنتر ردیفش کنیم ؟
Printable View
یاهو که ردیف شد تورج جاننقل قول:
نرو هم برم از کینگ استفاده کنم ببینم چی میشه .
اون قضیه کلیدها هم میدونستم که الان روی کدوم کلیدهاست .ولی راهی نداره که مثل مدیا سنتر ردیفش کنیم ؟
آقا نرو هم ردیف شد دمت گرم
درود
من روی نوتبوکم نتونستم ویستا و XP رو با هم نصب کنم . یعنی بوت منویی برای انتخابشون نمیاد . :41:
با DVD ویستا هم startup repair کردم بازم نشد .
روی سیستم دسکتاپم نصبشون کردم و مشکلی نبود .
نوتبوکمم DELL inspiron 1501 با هارد 80 hitachi SATA2
ممنون میشم راهنماییم کنین ... :11:
شما از دی وی دی خود دستگاه استفاده کردید منظورم اینه که سیستم عاملی که از اول رویه نوت بوک شما بوده ویستا بوده یا چیزه دیگه ؟
دوستان من یه مشکل دارم .وقتی توی ویستا میخام داونلود کنم سرعتم خیلی پایینه در حدود 1کیلوبایت در ثانیه!!!! با چند تا دانلود منیجرمختلف تست کردم فایده نکرد.
توی اکس پی که تست میکنم خیلی خوب دانلود میکنم .کسی میتونه به من کمک کنه؟؟؟؟؟
سیستم عامل DOS باهاش بود . مشکل من نیومدن بوت منو هست . XP و Vista هردو نصب می شن ./نقل قول:
شما از دی وی دی خود دستگاه استفاده کردید منظورم اینه که سیستم عاملی که از اول رویه نوت بوک شما بوده ویستا بوده یا چیزه دیگه ؟
نوت بوک شما نو بود یا کار کرده خریدی ؟ ( چون نوت بوک های جدید همشون به همراه یه سیستم عامل درست و حسابی مثل لینوکس , مک یا ویندوز ارائه میشن )
من از ویستا نسخه بیزینس و اکس پی نسخه مدیا سنتر کنار هم استفاده میکنم و مشکلی هم نداره .
البته اول ویندوز اکس پی را نصب میکنم بعد ویندوز ویستا را نصب میکنم . البته ترجیحا اگر با خود ویستا بوت کنید خیلی بهتره .
یه تست کن ببین چی جواب میده ؟
راستی بچه ها جایی سراغ دارید که فرق ویندوز ویستا نسخه آلتیمیت و بقیه نسخه ها را به شکل جامع توضیح داده باشه ؟
ممنون میشم کمک کند .
التیمیت کاملترین نسخه ویستا هستش با تمکام امکانات .....نقل قول:
من هم دقیقا میخاستم بدونم همون تمامه امکاناتی که شما ذکر کردین چیه ؟چجور امکاناتی اضافه تر داره ؟
تو فروشگاه سايت قسمت فروش ويستا توضيح مختصري در مورد هر ورژن داده است
توی دلم درباره ویندوز که بدرد نمی خوره خیلی حرفه ولی یک چیز جدید بگم:
همانطور که می دانید سالهاست بیل گیتث بالای250 دلار در ثانیه درامد داره ولی هرکی به خاطر مشکلاتی که تو ویندوز داره فقط 1 دلار بگیره بیل گیتث باید بره زندان
سلام برنامه Windows DreamScene Preview رو که همه میشناسید برای گذاشتن فیلم روی دسکتاپ چون من ویستا رو ریجیستر کردم نمیتونم این برنامه رو با Ultimate Extras دانلود کنم اگه میشه این برنامه رو بذاید مممممممممممننننون میشم
سلام دوستان
من تازه ویندوز ویستا رو نصب کردم و هر برنامه ایکه درایو مجازی داره را که نصب میکنم ویندوزم ایراد میگیره
اگر ایراد از ویندوزم هست لطفا من راهنمایی کنید
اگر هم ایراد از برنامه هست لطفا برنامه هایی که ویندوز ویستا پشتیبانی میکند را قرار دهید ترجیحا Virtual CD
با تشکر
سلام.direct x 10 از روی ویستام پاک شده از کجا میشه دانلودش کرد؟!
همون طور که حدس زدید ورژن های قبلی ویستا رو ساپورت نمیکننکد:سلام دوستان
من تازه ویندوز ویستا رو نصب کردم و هر برنامه ایکه درایو مجازی داره را که نصب میکنم ویندوزم ایراد میگیره
اگر ایراد از ویندوزم هست لطفا من راهنمایی کنید
اگر هم ایراد از برنامه هست لطفا برنامه هایی که ویندوز ویستا پشتیبانی میکند را قرار دهید ترجیحا Virtual CD
با تشکر
ورژن 9 اومده که ساپورت میکنه سریالشم تو انجمن هست
1 جستجو کنید
فکر کنم نرم افزارشم تو سایت باشه
اونم یک جستجو بکنید
سلام.نقل قول:
من در VistaUltimate به راحتی از Daemon Tools 4.09 استفاده میکنم.
ورژن بالا 32 بیتی است.کد:http://mirror6.disk-tools.com/getfile.php?p=1d18a1a5a85de185155f04346089e3d2/daemon4091-x86.exe
Size : 1.7 MB
DirectX10 هم مگه اومده؟ در هرصورت من اینو برای شما دارم:نقل قول:
DirectX End-User Runtimes 9.19.1005 (June 2007)
Size :53 MBکد:http://download.microsoft.com/download/5/5/e/55ec0e96-a046-42c6-b6c8-2cd5742a073a/directx_jun2007_redist.exe
doostan kasi hast ke crack ya rahi balad bashe ke beshe Vista Ultimate ro Activate kard?
mamnoon
ba salam
man wista ra taze nasb kardam
kheili harf va soal daram
ama aval bayad ino begam ke chejoori farsi nasb konam?
ضمن سلامي دوباره
ديدم نشد آخرش با ويندوز XP اومدم بالا خوبش اينه كه دو تا ويندوز دارم
من قبلا چند تا ويندوز ويستا گرفته بودم اما هر دو ايراد داشتند و قيد كلي اين ويندوز را زده بودم
و خوب حالا رفتم و يكي جديد گرفتم كه دو تا DVD هست ظاهرا يكي ويندوز و ديگري برنامه هاي ورژن آخر و هماهنگ با ويستا
الان كه نصب كرده ام خيلي راضي هستم
نصب ويندوز هم تقريبا سريع بود
حالا نميدونم چجوري فارسي نصب كنم
در ضمن كارت صوتي من اينكه شناخته سر جاش اما وقتي ميخوام تنضيماتشو باز كنم باز نميشه
ويكي ديگه اينكه موقعي كه هر چيزي ميخواهم نصب كنم اولش يه سوال مياد كه بايد جوابشو بدم تا نصب كنه و نوشته كه بايد پرميشن تعريف كنم اما نميدونم كجا
البته ورژن بيزينس را نصب كردم نه Ultimate
بقيه برنامه ها بدون مشكل نصب شدند
برای فارسی کافیه برید تو Language Settings و زبان Persian را انتخاب کنید.
در مورد permission هم چون User account Control ویندوز به طور پیش فرض فعاله از شما سوال میکنه.
batman عزیز ممنون
فکر میکردم فارسی نشون میده نگو که ÷رشین بود تو لیست ممنون
حالا یه وسال دیگه هم دارم
الان با ویستا اومدم
اسمارت فن سی ÷ی یو من فعال هست
الان که هیچ کار خاصی نمیکنم دور فن سی ÷ی یو خیلی بالا رفته
اگه اینجوری باشه از CPU خیلی کار میکشه
مال همه اینجوریه ؟
سلام دوستان.
من تازه ویندوز ویستا را نصب کردم.dvd ویندوز هم ماله شرکت سرزمین رایانه است.
وقتی که کامپیوتر را روشن میکنم .لحظه ای که ویندوز لود میشه هیچ تصویری از ویندوز ویستا نمیاد.
مثلا ویندوز xp تصویرش میومد.اما این هیچ تصویری نداره.
میخواستم ببینم که امکانش هست که نسخه ی ازمایشی را به من قالب کرده باشه یا نه؟:13:
سلام.نقل قول:
احتمالا منظور شما همون BootScreen هست.
نه دوست عزیز. ویندوز شما کامله.
ویستا زیاد load قشنگی نداره.((به نظر من البته))
خوب بله.ویستا نیاز زیادی به حافظ و پردازش داره.سعی کن یه سری امکانات جانبی مثل Sidebar را در صورت عدم نیاز حذف کنی.کلا برنامه های داخل Startup رو کنترل کن و غیر ضروری ها رو پاک کن.نقل قول:
بله منظور من همون bootscreen بود.پس کامله.
خیلی ممنون که راهنمایی کردی.
خوب بله.ویستا نیاز زیادی به حافظ و پردازش داره.سعی کن یه سری امکانات جانبی مثل Sidebar را در صورت عدم نیاز حذف کنی.کلا برنامه های داخل Startup رو کنترل کن و غیر ضروری ها رو پاک کن.[/QUOTE]
راستش من خودم از برنامه های استارتاپ خوشم نمیاد
در xp همه برنامه های استارتا÷ را میبندم مگر اینکه لازم و ضروری باشه
اما فکر نمیکنم این برنامه ها تا این حد از CPU کار بکشند
راستی از بالا آمدن ویستا خیلی خوشم اومد در اکس پی اون خط که میاد بیشتر از 10 تا میکشید اما در ویستا 5 تا میکشه و سرعت لودش خوبه البته نمیدونم شاید هم سیستم من کمی خوبه
در ضمن یه سوال دیگه دارم اینکه
ویندوز مدیاپلیر ظاهرا نیست
رفتم 11 را نصب کردم اما بازم نیست
دلیل از چی میتونه باشه ؟
یه سوال دیگه در یاهو مسنجر فارسی تاییپ نمیکنه
ویندوز مدیا پلیر که داره اونم نسخه 11 مگه یه جوری حذف شده باشه برای یاهو هم از نسخه های جدید استفاده کنید
مثلا ورژن 8.1.0.401
سلام دوستان من ویندوزما update کردم یه برنامه ای نصب شده به نام bit locker drive میخواستم ببینم کار این برنامه چیه؟
منتظر جوابم.ممنون.
کو کجا من که نمیبینمشنقل قول:
وقتی هم میرم داخل c:\program files\windows mediaplayer هیچی نیست خالیه
البته شاید من Ultimate نصب نکردم بیزینس نصب کردم و به خاطر این مدیا ÷لیر نداره نمیدونم
در مورد یاهو هم از نسخه آخرش استفاده میکنم
یه سوال دیگه از خود ویندوز نمیشه کاری کرد که حرف گچپژ درست باشند ؟ برنامه ای هم نصب بشه کافیه
سلام.
لطفا یک انتی ویروس خوب برای ویستا پیشنهاد بدین.توجه داشته باشید که سرعت کامپیوتر را پایین نیاره.
ممنون.
آنتي وير كلاسيك .هم رايگانه هم به روز هم سبك.ولي به اندازه كاسپر ازش انتظار نداشته باش.خنجر ولي بهت نميزنه
خوب اگه کاسپر خوبه اونو نصب میکنم.چطوره؟
خوب هست ولي دردسر به روز كردن و اكتيو كردن دارد.اگر آماتور هستيد بيخيالش بشويد.اگر خواستيد در قسمت بحث هاي نرم افزاري تايپيك كاسپر داريم
من Nod32 2.70.32 را پیشنهاد میکنم
که سازگار با ویستا هست
و سرعت سیستم را هم پایین نمیاره
و خیلی راحت آپدیت میشه
ویندوز ویستا را موقعی که خریدم دو Dvd بود که یکی خود ویندوز و یکی برنامه های مورد نیاز و هماهنگ با ویستا
که این آنتی ویروس هم در بین اونها بود
البته آنتی ویروسهای دیگری هم بودند که من اینو ترجیح میدهم
سلام دوستان من ویستا رو 3 یا 4 بار تا حالا نصب کردم و یه مشکل دارم اونم اینه که منوهارو وقتی کلید Tab + رو میزنی سه بعدی نمیشه و وقتی تو نوار روش موسو نگه میداری مثل Xp هستش توشو نشون نمیده ایا مشکل از سیستم هستش یا یه چیزه دیگست؟
من هم اول مشکل شما را داشتم اما حل شد.حالا این راه را دنبال کن:
البته بگم که شما باید مشخصات سیستمت رو مینوشتی.
روی دسکتاپ راست کلیک کن و گزینه ی personalize رو بزن حالا همون گزینه ی اول رو که windows color... است رو بزن و گزینه ی windows aero رو apply کن.انشا اله مشکلت حل میشه.:46:
دوستان ایا راحی هست که windows defender را طوری تنظیم کرد که از همه ی درایو های کامپیوتر اسکن بگیره؟(ماله من فقط از درایو c اسکن میگیره)
آیا نرم افزاری هستش که بشه بازی هایی که توی xp می اومد رو توی ویستا بیاره همین طور برنامه هاشو
تا اونجایی که من میدونم نه.البته خیلی از برنامه ها که روxp اجرا میشن رو ویستا هم اجرا میشن.مخصوصا بیشتر نرم افزار ها که ورژن های جدیدشون با ویستا سازگاره.
سلام
من یه نسخه از ویندوز رو تو اینترنت دیدم با این عنوان :
[HTML]Microsoft Windows Vista Ultimate X86 -- NOPE Edition [/HTML]
می خواستم بدونم این NOPE Edition چیه؟؟ NOPE یعنی چی؟؟؟
ممنون