عاره بدون صفر اول البته .نقل قول:
Printable View
عاره بدون صفر اول البته .نقل قول:
با قطعی همین الان ، سه بار از صبح قطعی داشتم .
من فکر کنم هر کس زنگ میزنه برای مشکلش اینا چون بلد نیستن کل پیکربندی شبکشون رو انگولک میکنن بقیه هم قطع میشه:n02:
وقتی قطع میشه مودم همچنان آی پی داره ولی هیچ جا باز نمیشه ...
#سلطانی اسکل نوب
خوب برادر من تخلیه کن اعصاب خودتو هم خورد نکننقل قول:
برید ی شرکت دیگه نت بخرید مشمل قطع وصلی نداشته باشید
نقل قول:
یه ساله دارم ، تخلیه به همین آسونی نیست کلافگیش بیشتره .
دقیقا همینطوره :n02: دیروز برا من 2 بار قطع شد خدا رو شکر یه 12 روز دیگه سرویسم تمومهنقل قول:
تو ایران از هر شرکتی که نت بگیری امکان نداره از اون شرکت کاملا راضی باشی
من از دیده بان رضایت نسبی دارم. بعد از اون 4-5 روزی که افتضاح شده بود درخواست دادم که پینگمو کم کنن ( از 80-85 رسیده به 45-50)
خدا رو شکر قطعی خیلی کمتر شده
فقط مشکل وصل نشدن با بعضی از فتیرشکن ها رو دارم از جمله نورد! کسه دیگه ای هم این مشکلو داره؟
پینگ شما خیلی خوبه کدوم شهر هستین؟نقل قول:
دوست عزیز وافعیت این هست که من نزدیک به شیش ماه از این شزکت خدمات گرفتم و هی داره بد تر میشه ائایل هم پینگ خوب بود هم سرعت بعد از عید پینگ و قعطی شرئع شد و این چتد هفته من هر یک ربع نیم ساعت انترنتم کاملا فطع میشه ( چراغ adsl خاموش میشه )نقل قول:
برای منی که گیگ بازی می کنم افتضاح شده
مشکل از نت نیست ، مشکل اینه که کلاینت نورد تو ایران فیلتر شده ، ولی با open vpn تو ویندوز وصل میشه ، کلاینتش رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کن ، برو تو سایت نورد کانفیگش رو بگیر و یوزر و پس بده راحت کانکت میشه ...نقل قول:
اگه خطت میکشه زنگ بزن بزاره رو fast ، از 80 میاد رو 40 .نقل قول:
تا حالا برا كسي رو fast گذاشتن؟ اينا خو ميگن گيم نداريم
مشهد :n01:نقل قول:
قبول دارم گاهی وقتا خیلی اذیت میکنه ولی من بقیه شرکتا (آسیاتک، شاتل و...) رو هم تست کردم همشون به نوعی اذیت میکنننقل قول:
وضعیت خطت چجوریاس؟ شاید نویزش زیاده
پینگ داخلیتون ۴۰ هست؟نقل قول:
آره داداش:n06:نقل قول:
پس خیلی خرابه اصلا به درد بازی نمیخورهنقل قول:
من بتل 5 بازی می کنم با پینگ 117 ، خیلی باثبات و بدون مشکل میشه بازی کرد با این پینگ ، ولی جاداره بهتر شه ، مثلا اگه داخلی از 45 بشه 20 ، همین 117 میشه 97 تو بازی ...یعنی 20 تا کم میشه ...نقل قول:
من تو بازی خیلی راحتم و اصلا مشکلی ندارم و راحت میزنم دک و پک اروپایی ها رو صاف می کنم .
برای من رو فست بستن. برای پینگ داخلی از کدوم سرور پینگ بگیرم؟
من تهرانم ، ارزش داره سرویس مخابرات رو جمع کنم بیام از دیده بان سرویس بگیرم ،کسانی که سرویس دیده بان دارن در هفته چند بار قطعی دارن؟ در طول روز چند بار نت قطع میشه؟ هر بار قطعی چند دقیقه طول میکشه؟ کلا کیفیت نت دیده بان ارزش داره از مخابرات جمع کنم بیام ازشون سرویس بگیرم؟ این مخابرات پهنای باندش برای من خیلی کمه.
من نورد دارم ، یه چندتایی یوزر و پسورد دارم که همشون رو تست کردم تو برنامه کلاینت نورد به راحتی اکانت ها لاگین میشن و اکانت ها تست شدن هستن و کار میکنن، منتها کلاینت نورد تو ایران فـیلتر شده با کلاینتش نمیشه وصل شد ، من قبلا فایلهای ovpn. رو از سایت نورد دانلود کردم ... ریختم تو پوشه کانفیگ اوپن وی پی ان ، منتها مشکلی که من دارم اینه که با اوپن وی پی ان به سرورهاش به صورت راندوم وصل میشه! مثلا به بعضی از سرورهای المان وصل میشه ولی به انگلیس نمیشه ... ایا علتش این نیست که این یوزر و پسوردها چون پابلیک هستند مولتی لاگین نیستند اینجوری میشه؟ یعنی به بعضی از سرورها وصل نمیشه ... و به صورت راندوم وصل میشه ، شما اکانت نورد اورجینال داری ایا به تمام سرورهای نورد بدون مشکل کانکت میشی؟ مشکل کانکت نشدن به بعضی از سرورها رو نداری؟نقل قول:
نقل قول:
من فعلا آلمان و سوئد و بریتانبا رو دارم و وصل میشه بقیه رو تست نکردم ...کلا من بیشتر از طریق روتر وصلم به یه وی پی ان دیگه ( در حال حاضر IPVANISH ) زیاد با نورد سروکله نمیزنم ولی احتمالا از همون مولتای لاگ ان باشه ...
قطعی چند دقیقه ای داره تقریبا هر روز ولی IP نمیپره و سریع وصل میشه در کل خوبه مال من ، ممکنه شما بگیری بد در بیاد تضمینی نیست در کل 50 50 نمیشه صحبت قطعی کرد ...نقل قول:
حجمش عالیه واسه من که صبح تا شب 4K رو تی وی می بینم عالیه و اصلا دغدغه حجم مجم ندارم و خیالم راحته ...
من مخابرات دارم ماهی 90 گیگ پهنای باند بین اللمل داره... تو خانه 4 نفر وصل میشن .. بیشتر مصرف اینستاگرام و تلگرام هست که کلی حجم میخوره ، تو پنل مخابرات روزی حداقل 5 گیگ مصرف میشه و خلاصه حجم کم میارم ، با وجودی که خودم اصلا فیلم یا سریال دانلود نمیکنم ، اگه اینجوری که شما میگی باشه ، که خیلی خوبه.نقل قول:
عاره خوب خیلی عالیه به لحاظ خحم ، اگه خطت خوب میکشه به نظر من بیا فقط 8 به بالا بگیر زیر 8 اصلا نگیر ...نقل قول:
به عنوان یک پیشنهادنقل قول:
1- تهیه یک مودم با قابلیت ست کردن چیز پی ان روی خود مودم
2-خرید اکانت چیز پی ان داخلی (تبدیل اینترانت به اینترنت)
در این حالت میتونید از سرویس 8 مگ مخابرات با 360 گیگ ترافیک بین الملل با کیفیت خیلی خوب لذت ببرید
8 کانکشن و 32 کانکشن فرقی ندارن. همش 275 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میده. (سرعت دانلود از سیدباکس)
مزخرف نت - تخلیه نت
از عصری این وضعیت سرویس 8 مگ منه ... هیچ کس هم پاسخ گو نیست... من که تنظیم مقررات شکایت کردم ببینم چی میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ممنون ، بابت پیشنهاد خوبت ... خودم قبلا تو فکرش بودم ، مودمی که شما میگید باید قابلیت v.p.n کلاینت داشته باشه ... تا بشه داخل روتر v.p.n با ایپی ایران رو ست کرد ، البته همه وی پی ان های ایپی ایران جز لیست ترافیک داخلی حساب نمیشن ، باید وی پی ان که از ایران ست میکنیم ... ایپی اش ترافیکش داخلی حساب بشه، مودم های زیادی هم بررسی کردم ... تو این مودم ها این مودم ایسوس ASUS DSL-AC52U از همشون سرتر بود که vdsl هم هست ..، قیمتش 1300 هست ، امکانات زیادی داره از جمله vpn client , bandwith control
نیازی به این همه هزینه نیست. برای وی. چی ان داخلی مودمی که از L2TP/PPTP پستیبانی کنه کفایت میکنه. حالا اگه میخواید روتر شما از پروتکل های پیشرفته تر وی. پی ان ها هم پشتیبانی کنه و فریمور پیشرفته تری داشته باشه بحث دیگه ایه اما در کل برای هدف مورد نظر (تبدیل اینترانت به اینترنت) در حد 200 تومن هزینه برای روتر کفایت میکنه.نقل قول:
از بین فروشنده ها هم تجربه شخصی بیتسفا رو داشتم. سرورهاش هم داخل لیست ترافیک نیم بها هستند.
دوستان vpi , vci چنده ؟
راستش من مودمی که قابلیت PPTP/L2TP/Openvpn کلاینت داشته باشه و VDSL رو هم ساپورت کنه با قیمت 300 تومن ندیدم ، در مورد بیستفا (------.ir) که گفتید سرعت سروهای بیستفا چطوره؟ اگر فرضا" با سرعت 8 مگ به سرورهاش وصل بشید حداقل سرعت 6 مگ رو بهتون میده؟ باتوجه به اینکه کلاینت های زیادی به سروهاش وصل هستند ، سروهاش مشکل افت سرعت و کندی نداره؟ ممنون.نقل قول:
من از اين بيتسفا داشتم اوايل كه سرويس نيم بها نداشت سرعت رو بيشتر هم ميكرد ولي تا يك ماه پيش كه داشتم افت سرعت داشت برا همين گذاشتمش كنارنقل قول:
وضعیت این شرکت انقدر داغون که الان حتی با سرور های داخلی هم مشکل داره من اشتباه کردم اومدم این شرکت، همین هفته اولی کلافه ام کرد
وضعیت الانش با سرور ایرانسل:
دوستان من ۱۶ مگ گرفتم
الان خط رو روی ۱۶ مگ میبندن یا ۱۸ مگ؟
همون 16 برای چی روی 18باید ببندن :n36:نقل قول:
افت سرعت جبران بشه و همون سرعت 16 رو بدهنقل قول:
اگر کشش خط خوب باشه ممکنه 18ببنده و 16رو با ثبات بهت بده اما خط خودم 21بسته شده که 16مگ رو میده منتها بعضی اوقات 13تا 16 متغیره و ثبات ندارهنقل قول:
در بعضی ispها سرعت رو از پایین با بالا میارن یعنی از 100کیلو شروع میشه و روی 16مگ ثابت که تو استریم ممکنه مشکلاتی بوجودبیاد
اینو بگم که هرگز ثبات ندارن و افت سرعت همجا هست
..............