ظاهرا دسترسی به پورت کام و لحیم کاری لازم داره درسته؟ بهتره یه فکری بکنیم بازش نکنیم دوبارهنقل قول:
Printable View
ظاهرا دسترسی به پورت کام و لحیم کاری لازم داره درسته؟ بهتره یه فکری بکنیم بازش نکنیم دوبارهنقل قول:
[QUOTE=xshya;9060605]با balong usb تست کردی ؟ منظورم balong flash بود که مخصوص فورس آپدیت و بعد از باز کردن هر دو پورت کام براحتی میتونید اپدیت کنید.../
من فکرد کردم منظورتون balong usb بود!لینکی از برنامه دارین لطفا ارسال کنید
فعلا در حد تبليغاته. عجله نکننقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
با فریمور 195 روی تمام باندها و ادونس تست شد. اتفاقی نیفتاده هنوزنقل قول:
40 دقیقه مونده تا اذان و باید الان سحری بخورم... و قسمت هفت tokyo ghoul re هم باید ببینم:n02: اینم همون بالونگ فلش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اجب ما ایرانی ها هم هرکاری میخوایم بکنیم اول جار میزنیم فلانه بهمانه بعد میدیم بیرون اخرشم هیچی در نمیاد:n08::n08::n08:نقل قول:
اين همراه اوله اينجوريه، از ده سال پيشم تبليغ 5جي ميکرد.نقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
نقل قول:
همراه اول از lte advanced pro پشتیبانی میکنه(cat16) و سرعت بالای 100 مگابایت هم میرسد اما برای رسیدن به این سرعت روتر cat 16 با کیفیت مثل netgear mr1100 با دو عدد انتن بیرونی لازمه:n02:
Product Number
MR1100
Product Thumbnail
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Technology/Bands
- Max 1 Gbps download speeds, and 150 Mbps upload speeds
- LTE CAT 16, LTE Advanced 4-band CA, 4x4 MIMO
- Up to 4X Carrier Aggregation and LAA
- LTE/4G 1/2/3/4/5/7/12/29/30/66
- 3G 2/4/5
- IPV6 Support
Chipset
- Qualcomm MDM9x50
WiFi
- Full Dual-Band/Dual-Concurrent WiFi
- WiFi 802.11 b/g/n 2.4 GHz; WiFi 802.11 a/n/ac 5 GHz
Data Usage Meter
- Manage your data and how much you use
Media
- microSD with Media Server/NAS capabilities
Max Theoretical Downlink Speed
- 1 Gbps
Dimensions
- 105.5 (L) x 105.5 (W) x 20.35 (H) mm
Weight
- 240 g (with battery)
External Display
- 2.4” LCD panel
Battery Life
- All day & night - 5040mAh battery all day use
External Ports
- Ethernet port
- USB-C port
- Dual TS-9 external 3G/4G antennas connectors
Package Contents
- Nighthawk LTE Mobile Hotspot Router
- Removable Lithium Ion (Li-ion) Battery
- AC charger and USB Type-C cable
- Quick Start Guide
Product Diagram
- - - Updated - - -
نقل قول:
همراه اول از lte advanced pro پشتیبانی میکنه(cat16) و سرعت بالای 100 مگابایت هم میرسد اما برای رسیدن به این سرعت روتر cat 16 با کیفیت مثل netgear mr1100 با دو عدد انتن بیرونی لازمه:n02:
Product Number
MR1100
Product Thumbnail
Technology/Bands
- Max 1 Gbps download speeds, and 150 Mbps upload speeds
- LTE CAT 16, LTE Advanced 4-band CA, 4x4 MIMO
- Up to 4X Carrier Aggregation and LAA
- LTE/4G 1/2/3/4/5/7/12/29/30/66
- 3G 2/4/5
- IPV6 Support
Chipset
- Qualcomm MDM9x50
WiFi
- Full Dual-Band/Dual-Concurrent WiFi
- WiFi 802.11 b/g/n 2.4 GHz; WiFi 802.11 a/n/ac 5 GHz
Data Usage Meter
- Manage your data and how much you use
Media
- microSD with Media Server/NAS capabilities
Max Theoretical Downlink Speed
- 1 Gbps
Dimensions
- 105.5 (L) x 105.5 (W) x 20.35 (H) mm
Weight
- 240 g (with battery)
External Display
- 2.4” LCD panel
Battery Life
- All day & night - 5040mAh battery all day use
External Ports
- Ethernet port
- USB-C port
- Dual TS-9 external 3G/4G antennas connectors
Package Contents
- Nighthawk LTE Mobile Hotspot Router
- Removable Lithium Ion (Li-ion) Battery
- AC charger and USB Type-C cable
- Quick Start Guide
Product Diagram
دوست عزیز، به نظر شما اگه فریمور و Web UI مودم ویرایش بشه، آیا امکان استفاده از پورت USB این مودم برای پرنتر و فلش مموری وجود داره یا نه؟نقل قول:
دوست عزیز یکم توضیح محبت میکنید در مورد چگونگی استفاده؟نقل قول:
(عکس از اجرای فایل ارسالی) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد جالبیه میتونیم امتحان کنیم منتها همین فرمویر ویرایش شده که لینکشو قرار دادم بیزحمت تست بشود و عکس قرار بدین چون قبلن گفتم مودمشو ندارم :n03:باید ببینیم تغییرات جواب داده یا خیرنقل قول:
نقل قول:
بله (قبل از شروع باید هر دو پورت COM مودم هواوی در دیوایس منیجر باز و فعال باشند) ابتدا شما لازم نیست اون فایلرو اجرا کنید و هردو فایل balong_flash.exe با فایل فرمویر باید داخل یک فولدر باشند داخل همان فولدر کلید shift نگه دار روی صفحه فولدر کلیک راست کن بعد open command window here انتخاب کن صفحه داس که باز شد تایپ کن balong_flash.exe -p 5 -g0 FirmwareName.BIN فقط دقت کن بعد از p- بجای شماره مثلا 5 شماره پورت 3G PC UI Interface داخل دیوایس منیجر باید نوشته بشود و بجای FirmwareName.BIN اسم فایل فرمویر کامل نوشته بشود...../
اگر دستو درست اجرا کنی مودم شروع به آپدیت میشود در طول مدت اپدیت بهیچ عنوان سیستم خاموش نشود..../
دوستان امروز اتفاقی یه چیز جالب از این مودم فهمیدم یه سیم کارت fdd بذارین داخلش و یه تلفن خونگی وصل کنین به مودم و با تلفن تماس بگیرین بدون هیچ تنظیمات یا چیز اظافی ای هم مودم انلاک هم لاک تست کردم میشه باهاش تماس گرفت :n19::n05:
قبلی که گزاشته بودن آپدیت شده بود و از فروم 4pda دانلود کرده بودم اما این نسخه که خودم استفاده میکنم سبکتره اینرو هم امتحان کن چون خودم از این استفاده میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شاید هم اشکال از ویندوزه... حتما ویندوز اپدیت شده باشه مخصوصا microsoft framework 4 و تمامی پکیجهایmicrosoft visual
از این balong_flash خودم خیلی استفاده میکنم شاید هر چند روز یکبار و خود این ابزار اصلا مشکل کد نویسی نداره
برای اینکه شماره پورت COM فیکس بشود مودم خاموش باشه یا کابلشو جدا کن بعد نرمافزار windows 7 manager نصب کن ابزار hidden device manager اجرا کن و پورتهای اضافی که مخفی شده را uninstall کن دوباره مودم روشن کن
سلام مودم b612 tf-i60 به تعداد بالا قیمت پایین میخوام
متاسفانه نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آقایون داداشام کسی هست مودم من و آنلاک کنه و فرمور B612s-25dTCPU-V100R001B195D03SP00C00 برام آپدیت کنه. هزینه شم تقدیم میکنم
آیدی تلگرام@mahdi4072 به نام AHORA
فکر میکنم پورتهای COM بخوبی شماره نگرفته باشند و یکبار دستی تغییر بده همون 5 باشه و دوباره امتحان کن و همان طور که گفتم باید پورتها فیکس بشودنقل قول:
بصورت تنظیم دستی هم ست شد ولی متاسفانه نشد!عین عکس ارسالی پست قبلینقل قول:
متوجه نمیشم منظور شما این بود که اشکال کلا از فایل فرمویره ؟ یعنی شما با نصب فرمویره دیگه با همین روش مشکلی نداشتی؟ بهرحال اینجا فقط من نیستم که در ضمینه اپدیت فرمویرها تخصص داره شما اگر میبینی نمیان صحبت کنن بخاطر اینکه شاید در فروم دیگری فعالیت میکنن... خودم هم فعلن نتونستم مودمو تهیه کنم وگرنه دقیقتر و بهتر راهنمایی میکردمنقل قول:
داداش راهنمایی نمیکنی چطوری WebUI رو ویرایش کنم؟ تو 4pda فایلاش پاک نشده بود مزاحمت نمیشدمنقل قول:
نقل قول:
سلام
کاش شما به جای اینکه ماهی رو بدی دست عزیزان بی تجربه، می اومدی ماهی گیری رو یادشون میدادی
یا بهتره بگم ، ذکات علم به اینکه شما اموزش بدی اون علم رو ....
چند بار دوستان ازتون خواستن که نحوه ویرایش فریمورهای مودم های مختلف رو بگذارید ولی شما توجه نکردید و ترجیح دادید رام ویرایش شده خودتون رو بگذارید و منتظر باشید یک نفر بره تست کنه، که قطعا بعید میدونم کسی خواسته باشه تست کنه و یا توانسته باشه تست کته
اگر واقعا دوست دارید کمک کنید لطفا یک تاپیک بزنید و داخل تاپیک ،نحوه ساخت و ویرایش رام های هواوی و بقیه شرکت ها رو بگید تا انگیزه پیدا بشه و هر کسی بره برای خودش یک رام اختصاصی بزنه! شما حتی برنامه ویرایش و اپدیت رام های هواوی که دوستان خواستن رو هم معرفی نکردی!
امیدوارم حالا که شما این دانش رو داری، بیایی یک اموزش کامل برای ویرایش رام ها و انلاک کردن کلیه مودم های نسل جدید هواوی یا شرکت های دیگه ای مثل زایکسل یا نتگیر رو بگذارید.
:n16:
اینکه سطحی و سریع راهنمایی نمیکنم بخاطر خود شماست چون بعضی از اپشنها و کدها روی هر مودمی جواب نمیده و با تغییر جزئی ممکنه مودم بعد از اپدیت بوت نشود پست قبلیتون هم دیدم منتها شما اسمی از نرافزارهایی که قصد استفاده و تست داری نگفتی...نقل قول:
دوست عزیز در کدام پست عرض شد فریمور ادیت شده توسط شما ایراد داره؟!بنده دیشب تا الان با تمام تلاشی که کردم و مطابق راهنماییهای شما دقیقا پیش رفتم توسط برنامه ایی که معرفی کردن موفق نشدم فریمور رو انتقال بدم عکس از باز بودن دو پورت مودم و اجرای برنامه هم که اپلود میشود و دستور داس هم که دقیقا مطابق پست شما نوشته شد و حتی شماره پورت هم اتوماتیک و هم بصورت دستی تست شد ولی نتیجه ایی حاصل نشد اینکه مشکل از کجاست نمیدونم؟در ضمن فریمور ادیت شده توسط شما اصلا با برنامه مولتی کست زمان انتخاب فایل بین ارور invalid file میزنه!باز از شما بخاطر راهنمایی صورت گرفته سپاسگزارمنقل قول:
سلام شما گفتی عزیزان بیتجربه... خب بدون تعارف شما حاضری مسئولیت خراب شدن مودمهای همین عزیزان کمتجربه رو قبول کنید و طبیعتا بعد از اموزش و... جوابگو و پیگیر سوالهاشون هم باشید؟ واقعا تنهایی نمیشود و خب من نمیتونم...حتی تاپیک هم زدم اما بدلیل نبود وقت و کمک دیگران خب نشدنقل قول:
بله حق با شماست اما بدون کمک خب شما هم نمیتونی... فرمویر مودمهای دیگر هم خب باید تست کرد روی این مدلهای خاص که نام بردین حالا اموزش بماند... نیاز به کمک بقیه و دسترسی به مودمهای دیگر شرکتها و انجام تست مهمه بعد اموزش در اختیار همه قرار بدین....
این مودم رو نمیشه آنلاک کد آنلاک کرد؟نقل قول:
دوستان توی سایت easy-firmware برای آخرین ورژن فایل کم حجمی هم هست که تا حالا بهش اشاره نشده ! شاید قابلیت ها و کاستوم بیشتری توش باشه
اسم فایل B612s-25dTCPU-V100R001B195D03SP00C00 Firmware_general_05015CNQ_ASC.zip [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا باید بگم اکثر فرمویر های سایت easy-firmware بخاطر ماه رمضان Free شدن. دوستان حرفه ای فرصت خوبیه برای جمع آوری آرشیو فرمویر ها.
بله تایید میشه. این مورد به نظرم یه قابلیت واقعا کاربردی و عالییییییه که باید از جناب H4N0 تشکر ویژه کرد.نقل قول:
تاحالا نه استفاده کردم نه یک تست کوچک روی مودم انجام دادم چون کلا مودمشو ندارم... دوستان روش انلاک و فایلهای مودمو بهمراه تست روی مودم داخل بخش یا همین تاپیک قرار دادنو از خودشون سوال کنیدنقل قول:
سلام میشه فایلها رو برام بفرستین
درایور ، لودر و فرمیور
- - - Updated - - -
سلام میشه فایلها رو برام بفرستین
درایور ، لودر و فرمیور
ببین داداش من به api های هووای اشنایی دارم با بالونگ فلش فایل هارو هم در اوردم ولی نمیدونم که تعییراتی که تو WebUI میدم چطوری پکیج کنم و بزنم تو مودم اون رو هم اگر فکر کردید میتونید کمکم کنید راهنمایی کنید حالا تو خصوصی یا اینجا اگر هم براتون مقدور نبود خودم یه مقدار جستجو میکنم پیدا میکنمنقل قول:
رو این قابلیت میشه کاری کرد فعال بشه ؟نقل قول:
نقل قول:
فایل bin رو چجوری اکسترکت میکنی ؟
نقل قول:
اون دوتا فرمویر که گفتی 11.192.05.00.1072 یا 11.192.05.00.1572 ندارمشون مودم هم امروز قرار بود واسم بیارن با قیمت 120 تومن اما فعلن که خبری نشد...
با binmay کار نکردی تاحالا.../ تو محیط داس اجراش کنی تو option دستوراتشو میبینی.../ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اینجا جای این بحث نیست باید تاپیک بزنی واسه اینکار و شاید ندونی که همین چند قدم هم که شما یاد گرفتی خیلیها اینجا تجربشو ندارن و مایلن یاد بگیرن... نمیدونم شاید شما هم مثل بعضیها فقط اومدی یاد بگیری و تمام...
خوب رو همین فریم ور دم دستتون بگردید preferred mode رو کلا حذف کرده یا دیزیبل کرده؟نقل قول:
نه با binmay کار نکردم . خوب hex workshop هم فکر کنم همون کار رو بکنه درسته ؟
چجوری شما اکسترکت کردید من نتونستم webui.bin رو اکسترکت کنم ولی فایل اصلی رو با balong flash میشه اکسترکت کرد.
من چیزی بلد باشم کسی بپرسه جواب میدم.
راستی برای آنلاک کردن بدون باز کردن مودم هم احتمالا یه یوزر با دسترسی بالاتر وجود داره که قسمت آپلود فایل رو باز میکنه و فریمور مد شده رو بشه ریخت رو مودم
داداش WebUI رو با 7zip هم میتونی بازش کنینقل قول:
مرسی با هگز ورکشاپ کار کردی روش؟نقل قول:
نه فایل ها تکست سادس که با gzip فشرده شده با همون 7zip باز میکنم ادیت میکنم دوباره gzip میکنمنقل قول:
البته من تقریبا اکثر کارام رو دستی میکنم شاید تولز های بهتری باشه