اقتصاد فاسد , مدیریت فاسد نتیجش همین میشه که خون اون رنگین تر از بقیه میشه و چندین سال بعد از فراگیر شدن فیبر نوری اینا هنوز تو سیم مسی موندن مثل اسب البته افکار 1400 سال پیش هم دلیلش هستنقل قول:
Printable View
اقتصاد فاسد , مدیریت فاسد نتیجش همین میشه که خون اون رنگین تر از بقیه میشه و چندین سال بعد از فراگیر شدن فیبر نوری اینا هنوز تو سیم مسی موندن مثل اسب البته افکار 1400 سال پیش هم دلیلش هستنقل قول:
شهرستان شاهرود چرا فیبر نوری نمیشه بابا 4 ساله منتظریم! کی دیگه؟
واسه یه شرکت دانش بنیان نیاز به تانوما با حداقل سرعت 300 مگابیت دارم. اما در دسترس نیست! بعد میگن چرا ایران پیشرفت نمیکنه.
حاضرم هزینه زیادی هم خرج کنم که به این سرعت دسترسی پیدا کنم.
دوست عزیز اگر همین حرفو به مخابراتتون بزنید زودتر نتیجه می گیرید. با پرداخت هزینه، این کار انجام می شود. اما سرعت 300 مگ من که تا حالا حتی تو تبلیغات تانوما هم نشنیدم. تا 100 بوده ولی 300 خیر.نقل قول:
یکی گفته بود به شرکت با سرعت بیشتر میدن.نقل قول:
بعد اینجا تو تبلیغاتش نوشته.
این قسمت بولد شده یعنی چی؟نقل قول:
FTTO (OLAN) چیست؟
FTTO ((FIBER TO THE OFFICE)) یکی از سرویس های قابل ارائه بر روی تانوما بوده که امکان دریافت سرویس های غیر مخابراتی را با افزودن تجهیزات مخصوص برای مشترکین فراهم می آورد.
مزایای FTTOچیست؟
- حذف هزینه های اضافی راه اندازی سیستم های مدیریت ساختمان(BMS) (مدیریت دسترسی، هشدار آتش، تهویه و...)
- کاهش قابل ملاحظه هزینه های اجرا، برق مصرفی و نگهداری شبکه تا ۶۰درصد
- امکان پذیر شدن استفاده از رایزرفشار قوی(به جهت عدم نویز پذیری فیبر) و حذف فضای رایزر فشار ضعیف(محل عبور کابل های جریان ضعیف تلفن، دیتا و شبکه ها، آنتن مرکزی، آیفون تصویری، دوربینهای مدار بسته، BMSو...)
- نصب و راه اندازی بسیار آسان و تا ۵۰ درصد سریعتر از شبکه های سنتی
- برد بالا به همراه پهنای باند نامحدود و خطوط تلفن نامحدود
- فضای مورد نیاز و حجم کابل های خیلی کمتر(استفاده از یک Core فیبر نوری برای هر طبقه و یک Core برای هر واحد)
- حذف کلیه تجهیزات اکتیو بین مسیر
- ادغام سرویس های دیتا و VOIP به روشی کاملا به صرفه
- امکان پذیر شدن پهنای باند معادل ۲.۵ GB/S دریافت و ۱.۲۵ GB/S ارسال در هر نقطه شبکه
- برقراری اتصال به شبکه مخابرات کشور از طریق فیبر نوری
- امکان تجمیع سایر سرویس های IP Base ساختمان بروی این شبکه
- حذف کلیه کابل های مسی
درخواست بدی میدن.من قبلا 1 گیگا بیت بودم.بعدش آوردمش پایین چون به کارم نمیومدنقل قول:
گيگابايته يا گيگا بيته ؟؟نقل قول:
اگه بايت باشه كه واقعاً سرعت خفنيه
اگه بيت باشه كه نشون ميده مسئولين انقدر بيسواد بودن كه نميدونن بيت بايد با حرف b كوچيك باشه.
B = Byte = بايت
b = bit = بيت
تو آمریکا و کره جنوبی هم همه به سرعت 1 گیگ دسترسی ندارن چطور باور کنیم مخابرات ایران 1 گیگ سرعت میده!نقل قول:
بیته! 1 گیگابایت تو هیچ کجای دنیا وجود نداره چنین سرعتی (حتی هارد های SSD سرعتشون 1 گیگابایت بر ثانیه نیست).نقل قول:
خوب الان چه ربطی به کره و امریکا داره سرعت فیبر مخابرات ؟نقل قول:
بعد هم من با 4g + سرعت ۱۵۰ مگابیت هم دریافت کردم حالا فیبر که نه مشکل سیگنال و ... داره دریافت سرعت ۱ گیگابیت برای یک تعداد محدودی زیاد عجیب نیست .
اينترنت فيبر نوري برا ساختموناي چند واحده و كسايي كه يوزراي زياد همزمان دارن، واقعاً عاليه.
مثل كشوراي اروپايي كه اكثر مجتمع هاي مسكوني، اينترنت نامحدود رايگان دارن و فقط براي شارژ ماهيانه ساختمون يه مبلغ كمي رو پرداخت ميكنن كه پول اينترنت هم يه بخش كمي از اون شارژ هست.
ايران هم بايد همينطوري بشه و اينكار از طريق فيبر نوري قابل انجامه
جهت اطلاع!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا ندن.اگه هزینش رو بدی راحت رو فیبر سرعتهای گیگا بایتی امکان پذیره.در ضمن شما میتونی 1 گیگا بایت رو بین چندین هارد قسمت کنی تا بتونی تماه داده ها رو دریافت کنی.نقل قول:
اسمشم اینترنت شناوره و جلوش رو نسبت به امکاناتشون و هزینه شما باز میزارن.
حالا دانش بنیان چه نیازی به سرعت بالا داره؟مگه ماها که از نت استفاده میکنیم واسه موارد علمی بیسواد بنیان هستیم؟نمیدونم این واژه ها رو چه جوری اختراع کردن
این دانلودرها هستن که سرعت زیاد میخان اونم واسه فیلمهای 4k
ما یه غلطی کردیم یعنی مجبور شدیم بریم سراغ مخابرات لعنتی برای خونه پدرم.مسئولش با کلی ادعا و تعریف از تعرفه جدیدشون گفت بیایید سرویس یکساله هشت رو بگیرید تقریباً یک سالش میشه 300 هزار با حجم ماهی 90 گیگ
سرعت پیج باز کردن دایال آپ از این بیشتره سرعت IDM هم بین یک مگ تا 300 کیلو در نوسان هست بعضی موقع که اصلاً هیچ پیجی باز نمیشه(رو سه ستگاه) تازه مردک به من می گفت می تونی از IPTV هم استفاده کنی!!!!!!!! :n04: خاک تو سرتون بریزن با این سرویس دهی.نمی دونم این کابل برگردون چی بود که ملت بدبخت رو مجبور می کنن برن فقط سمت مخابرات
من برای خودم شاتل دارم عالیه اما این افتضاحه
فکر کنم شما یه ذره اخبار رو دیر میخونید ( یه چند سال :n02: )نقل قول:
اول اینکه نت 1 گیگابایت خیلی وقته در دسترسه ( 8 گیگابیت )
دوما
SSD تا سرعت 3.5 گیگابایت هم موجوده
اونی که شما میگی به 1 گیگ نمیرسه پورت SATA هست که معمولا 550 مگابایت هست
پورت m2 تا 4 گیگابایت جواب میده که 3 گیگش تو بازار موجوده ( گیگابایت )
بحث فقط دانلود نیست من بیشتر به سرعت آپلود بالا نیاز دارم. برای یه سرور که حداقل 4 نفر به صورت همزمان بهش متصل میشن و تبادل اطلاعات سنگین انجام میدن.نقل قول:
جالبه. ممنون خبر نداشتم تا این حد پیشرفت کرده.نقل قول:
این الان تانوما هست؟ یعنی با اسم سرعت 50-100 مگابیت شما الان داری نهایت این سرعت رو میگیری؟نقل قول:
نکنه ما هم 1 گیگابیت بگیریم بعد اینجوری سرعت بده :n02:
ببینید ما رفتیم شاتل شماره تلفن رو دادیم گفتن اونجا کابل برگردون شده فقط از مخابرات می تونید سرویس بگیرید که این هم سرویسمون کردهنقل قول:
DNS ی چیزی ست کنم؟هر سایتی می خوام برم باید چندبار رفرش کنم تا باز بشه در صورتی که پینگ 8.8.8.8 تقریباً همیشه 100 هست
شما یک تست از سرور فرانکفورت هم بزارید تا وضعیت پینگ و پهنای باند بین الملل هم مشخص بشه .dns اول رو 8.8.8.8 بزارید و هیچ dns دیگه ای ست نکنید .ضمنا انتی ویروس رو هم به طور موقت غیرفعال کنید.نقل قول:
فکر کنم ADSL باشه نه فیبرنورینقل قول:
(لطفاً با اینکه میگن خط شما فیبرنوری و فقط باید از مخابرات بگیرید، با تانوما قاطی نکنید)
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
مشکلتون با روشی که گفتم حل شد یا هنوز کنده وبگردی ؟نقل قول:
دوست عزیز سرویس شما adsl هست با فیبر فرق دارهنقل قول:
اونکه شما میگی یعنی خطط pcm هیت و فقط از مخابرات میتونی سرویس بگیری ربطی کلا به این تاپیک نداره
این تاپیک برای سرویس تانوما یا همون فیبر هست
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تانوما سرویس ۱۰۰ مگابیت مقایسه سرور داخلی و خارجی
Sent from my iPhone using Tapatalk
کدوم داخلیه کدوم خارجیه؟نقل قول:
راستی این فیبر کابل اختصاصی منظور چیه؟ یعنی مزیت اینکه فیبر اختصاصی داشته باشیم چیه؟
اونی که سرعت دانلود بالاتره داخلی هستنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
شما مشترک خانگی هستید یا حقوقی؟ چون بسته های رو که نگاه می کنم نهایت طرح الماس هست که 100 مگابیته شما چطوری شناور گرفتی؟ یعنی منم واسه تهران منزل مسکونی بگیرم بهم سرعت بدون محدودیت میدن؟نقل قول:
برو مرکز مخابراتیتون بپرس.کلا شرایط هز منطقه فرق میکنه.منم کاربر خانگی حساب میشمنقل قول:
کسی میدونه فیبری که مخابرات استفاده میکنه از چه نوعی هست؟ STM یا STM4 یا ...
بررسی کردم فاصله کافو تا خونه ما 80 متر هم نیست. اما تا مرکز مخابرات 3-4 کیلومتری هست. میخوام بدونم با این فاصله تا مرکز اصلی مخابرات افت سرعت پیدا میکنه؟ یعنی میشه با این فاصله سرعت های 1 گیگ به بالا رو تجربه کرد؟ یا فاصله تا مخابرات مهم نیست و فاصله تا کافو ملاکه؟
برا فيبر نوري فاصله شما تا مخابرات يا كافو و اين چيزا مهم نيست. چون ديتا با سرعت نور از طريق فيبر نوري منتقل ميشه.نقل قول:
برا انواع اينترنت سيم مسي مثل adsl يا vdsl ، فاصله مهمه
من فردا میخوام برم مخابرات تانوما بگیرم اما هنوز متوجه نشدم واسه پهنای باند بیشتر از 100 مگابیت باید چیکار کرد! تجهیزات خاصی نیازه؟ میخوام حداکثر پهنای باندی که فیبر نوری میتونه بده دریافت کنم.
این FTTO که میگن روی تانوما ارائه میشه کسی میدونه منظور چی هست و نحوه راه اندازیش فرق میکنه؟
مراکز علمی اگه علمی باشن هم ابر کامپیوتر می خوان هم ابر نت! برای عموم هم برای استریم و گیم نیاز صد در صد هست.نقل قول:
دوستان این طرح های غزال که 4 برابر سرعت بیشتر میده رو میشه برای ftth سفارش داد یا اینا فقط واسه adsl هست ؟
و در ضمن در ftth هم مثل مودم های adsl یوزرنیم و پسوورد , vpi -vci داریم؟ من هر چقدر این منو های مودم رو میگردم همچین چیز هایی پیدا نمیکنم:n13:
نه فیبر غزال نداره اون فقط واسه adsl هست.فیبر هم چون شما اشترام میگیری و به صورت ppoe هست یوزر پس داره ولی vci,vpi نداره.البته فیبر رو هم میشه بدون مودم هم استفاده کرد ولی باید مستقیم به اون دستگاهی که وصل میکنی باید تنظیمات ppoe داشته باشه .مثلا نموتش کنسول ps4نقل قول:
تازه گیا پینگ تایم فیبر عالی شد.یه چیزی در حد نرم جهانی.اینم تست از بازی bf1
سلامنقل قول:
یه پینگ از 8.8.8.8 میزاری
میشه یه speedtest و یه عکس از سرعت دانلودت با idm بزاری و اطلاع داری که آیا راهی هست که تانوما برای مشترکن خانگی با سرعت یک گیگابیت گرفت؟ممنوننقل قول:
اگر لطف کنی یک tracert هم از همون 8.8.8.8 بزاری ممنون میشم. کنجکاوم بدونم از چه مسیری داره استفاده میکنه که این پینگ رو میده.
من سروی ۲۰ مگه و ۲.۵ مگ دانلود میده.۱ گیگ رو هم فکر نکنم به کاربر خانگی بدننقل قول:
این برای اروپاس با امریکا چند میشه پینگ؟نقل قول: