چون بلند مرتبه سازیه احتمالا فیبر بوده از قبل
Printable View
چون بلند مرتبه سازیه احتمالا فیبر بوده از قبل
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما فقط همون قسمتی که درخواست تغییر دارین یا نه رو پر کرده بودین یا تیکت هم زده بودین ؟
من تماس گرفتم گفتن فقط حضوری و فقط هم مالک باید بیاد.
در VDSL مفهومی بنام Fast path برای کاهش پینگ هست ؟
بله, طبیعتاًنقل قول:
ایران interleave به صورت استاندارد تنظیم میشه، خارج fastpath تنظیم استاندارد است.
درخواست تغییر به fastpath ندادم بازی نمی کنم
معمولاً اینجا به fastpath تغییر بدی بعد از چند روز و خاموش کردن مودم به حالت interleave برمیگرده
سلامنقل قول:
نه فقط همون گزینه درخواست تغییر
گزینه خرید مودم برای شما فعال شد تو پنل؟نقل قول:
Sent from my G8342 using Tapatalk
نوشته:نقل قول:
امکان خرید مودم وجو ندارد :در حال حاضر شما جزو مشترکین مجاز به خرید مودم نمی باشید !
باهاتون تماس گرفتن و تغییر رو اعلام کردن؟ الان تو پنل نوشته زوج سیم VDSL ?نقل قول:
خوب رفتیم مخابرات گفتیم تو پنل زده آماده به نصب ولی چرا وصل نمیشه ؟ البته الانم اینترنت من قطع نشده ولی vdsl نشده گفت آماده به نصب معنیش این نیست که وصل شده گفت باید صبر کنی تا بنویسه آماده بهره برداری بعد اگر وصل نشد بیا :jealous: یعنی پیچوندنمون ؟:D:eh:
چرا برای vdsl باید خوشحال باشیم؟ با این تعرفه های نجومی ، اینترنت همراه که خیلی به صرفه تر هست و اینکه 5g هم در آینده خیلی نزدیک وارد میشه پس اینهمه هزینه واس vdsl اصلا به صرفه نیستنقل قول:
مشکل اینه که فقط درصد کمی به مودم های CAT بالای 6 دسترسی دارن تا اون سرعتای عجیب غریب 100 -200 مگو بگیرن مثلا همین نت همراه به جز بسته های نامحدود به نظر من امتیاز دیگه ای نداره
تعرفه ها که افتضاح هست .من که فعلا دست نگه داشتم تا بلکه بتونم فیبر بگیرمنقل قول:
تعرفه های vdsl همون تعرفه های adsl و بسیار مناسب تر از اینترنت همراه هست. من کمپین ماندگار 80 گیگ ماهانه گرفتم چهل تومن یعنی هرگیگ 500 تومن نت همراه هرجور خرید کنی هرگیگ زیر سه تومن نیست (مگه طرح های زمان دار) ثباتش هم هیچگاه به پای نت سیمی نمیرسه. ترافیک اضافه هم که نرخ پایه اش هرگیگ دو تومن هست که یکجا خرید بشه تا سی درصد ارزونتر هم میشه خرید.نقل قول:
حالا تا کی 5G به ایران برسد. تازه اونم با این همه تبلیغات واقعا به این زودی برای کاربر عادی مصرفی خواهد داشت؟ در شرایط کنونی اینترنت ثابت، بهترین گزینه تانوما و بعد وی دی اس ال است. ای دی اس ال را که باید کلا کنار گذاشت. اینترنت موبایل فقط برای بسته های نامحدود خوب است ولی این چیزی نیست که مثلا کاربر بخواد برای همیشه از ان استفاده کند. این سرویس فقط برای دانلودهای حجم بالا خوب است.نقل قول:
شاید من پر توقع باشم. اما انتظار من از VDSL خیلی بیشتر بود. قیمت های 20 مگ به بالا برای من قابل پرداخت و اقتصادی نیست. VDSL از سرعت بالای 20 مگابیت معنی پیدا می کنه. خب من اگر بتونم پول 20 مگ رو بدم، چرا باید مودم جدید بخرم؟ خلاصه این که من خیلی ذوق داشتم برای VDSL اما پاک ناامید شدم و نشستم سر جای خودم. با همون ADSL می سازم. به قول دوستان، شاید با اومدن فیبر و 5G فرجی بشه.
الان کدوم طرح vdsl صرفه اقتصادی داره واس مصرف کننده عادینقل قول:
این تعرفه ای که شما گفتی adsl هست ، تعرفه vdsl که از سرعت ۲۰ شروع میشه خیلی قیمت ها بالاستنقل قول:
برای من هم vdsl اصلأ صرفه اقتصادی نداره خیلی گرونه ، به نظرم اگر قیمتا همین بمونه شکست اقتصادی میخورننقل قول:
موافقم, vdsl در منزل از لحاظ ثبات و سرعت قابل مقایسه نیستنقل قول:
با حجم نامحدود, قیمت منصفانه و حذف فیلتر تکمیل میشه
الان من گیج شدم، دوستانی که VDSL گرفتن چه تعرفه هایی دارن توی پنلشون ؟!
سلام کدوم اپراتور نامحدود میده الان ؟نقل قول:
باطرح منصفانه و ... ؟!
ظاهرا با پیگیری و اصرار میشه بسته هایی که تو سایت مخابرات تهران هست رو خریداری کرد.به سایت مخابرات تهران مراجعه کنید قسمت تعرفه های VDSL.نقل قول:
این سه بسته که تو پنل کاربری هست رو فکر کنم اگه کسی خیلی در جریان نباشه و پیگیری نکنه بهش بفروشن.
نامحدود ساعتی منظورهنقل قول:
چه جوری باید پیگیری کرد من که در قم هستم همین بسته 40 گیگی تا 130 گیگی ارایه کردن!نقل قول:
سلامنقل قول:
همرا اول و ایرانسل شبانه نامحدود دارن
قیمت vdsl هیچ فرقی با adsl نداره و شما با همون هزینه ای که برای adsl میدادی برای vdsl میدی .ورشکست شن؟ شما یه سر برو مخابرات ببین چه خبره من خودم دیروز که رفتنم درخواست بدم نفر 10 بوذم حالا شما این در نظر بگیر که یه عده هم به خاطر کرونا دارن غیر حضوری درخواست میدن .در ضمن دوستان توجه داشته باشن شما مثلا اگر سرعت 20 vdsl بگیری سرعت بازه ممکنه تا 30 یا 50 هم بره .نقل قول:
ولی برای درخواست من شدیدا پیشنهاد می کنم خودتون حضوری مراجعه کنید و درخواست بدین چون وقتی حضوری برین همون جا سرویس مورد نظرتون هم درخواست میدین ولی اگر غیر حضوری درخواست بدین ممکنه یکی از اون 3 سرویس مزخرف بهتون بندازن .
مودم هم اگر از نظر مالی دستتون باز هست پیشنهاد میکنم از بیرون خودتون تهیه کنید. هر چند دیروز که من مخابرات بودم اینقدر درخواست داشتن که اصلا مودم تمام کرده بودن و به کاربرها میگفتن مودم ندارین و باید خودتون از بیرون تهیه کنید.
یکی از دوستان هم گفته بودن اینترنت ثابت به درد نمیخوره و اینترنت همراه بهتره شما اگر یه سرویس همراه میشناسی که هر گیگ را ارزونتر از اینترنت ثابت بده به من معرفی کنید .تنها نت همراه که خوب همون بسته شبانه 1ماهه همراه اول با 450 گیگ دانلود هست که اونم به دلیل محدودیت زمانی قابل مقایسه با نت ثابت نیست .
پس من مخابرات برم تعرفه هاش فرق می کنه ! دستت درد نکنه داداشنقل قول:
برا خیلی ها مثل خودم زده به محض آماده شدن امکانات اعلام خواهد شد.نقل قول:
مرکز مزخرف هجرت .
نمیدونم حالا حضوری برم داستان فرق میکنه یا نه !
بله تماس گرفتند گفتند نصف روز قطع میشه اما با کمال تعجب فقط ده دقیقه قطع شدنقل قول:
تو پنل هم نوشته زوج سیم VDSL
آره برو منم میزدم میگفت نمیشه رفتم اونجا طرف شمارم زد تو سیستم گفت میشه و میتونید درخواست بدین بعد هم لیست سرویس های vdsl گذاشت جلوم گفت خودت انتخاب کن منم دیدم قیمت ها دقیقا همون قیمتهای adsl هست منم سرویس سرعت 30 انتخاب کردم.نقل قول:
کدوم مرکز هستید شما ؟نقل قول:
از هجرت بعیده این سرعت. عمل ، ولی فردا حضوری میرم.
این قطعی adsl چند روزه خیلی رو مخه ! ۱۰ بار تو نیم ساعت قطع میشه !
خطم مسی بود قبلا ولی به شرکت دیگه اجازه خدمات نمیدادن مجبور شدم از مخابرات بگیرم !!
نمیدونم الان مسی تغییر کرده یا رو همین مسی هم سریع تبدیل به vdsl میکنن یا نه!
پیام پنل من اینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید واسه ماه رمضون کمپین جدید بذارند و قیمت ها متعادل تر باشه ولی با همین قیمت کنونی می تونید وی دی اس ال بگیرید ولی اگر دانلودهاتون زیادتر از ترافیک مجازتون بود هر هفته یا ماه از طرح های اینترنت موبایل خریداری کنید. حواستون باشه طرح های موبایل فقط واسه شب استفاده داره و اگر در روز استفاده کنید مطمئنا وی دی اس ال و تانوما عاقلانه تر خواهد بود. شما 100 گیگ اینترنت بین الملل را در روز از طرح های موبایل استفاده کنید (در هر ساعتی از روز) بنظرتون چقدر هزینه میشه؟
خب ممکنه اگه یه کارشناس باسواد تو پشتیبانی پیدا بشه خط رو بزاره روی حالت Fast، اون وقت پینگ داخلی میاد روی 4-5 میلی. من خودم fast بودم سرویس رو عوض کردم الان رو interleave عه پینگ داخلی شده 16 ولی حوصله ندارم برای 10 میلی ثانیه 10 ساعت با 2020 وقت تلف کنم.نقل قول:
بهترین حالت پینگ هم رو ffth عه که ایشالا تا قرن آینده به ما میرسه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شانس گند ما 48 ساعت از درخواست گذشته و همچنان تو پنلم زده آماده به نصب و هنوز سرعتم بالا نرفته به 2020 هم که زنگ میزنی 5 دقیقه انتظار و آخرشم میگه اشغال هست یعنی رسما پشتیبانی در کار نیست از طریق بخش پشتیبانی هم که نامه زدم جواب ندادن فردا هم که تعطیه رفت تا شنبه حالا اگر تا شنبه هم وصل شه :grrr:
الان سرویس شما vdsl هست؟از این لحاظ میپرسم چون اپلود 2 مگ روی adsl هم با annex m میبندننقل قول:
سلام دوستان
سرویس VDSL من توسط مخابرات راه اندازی شده ولی متاسفانه برای دریافت خدمات دچار مشکل شدم و طبق معمول ۲۰۲۰ هم کلا جواب نمیده و قطع میشه. اگر میتونید راهنمایی کنید.
هنوز سرویس من رو همون سرویس خریداری شده پیش پرداخت ADSL مونده . کانفیگ مودم رو هم که از نوع dlink dsl-2877al هست رو انجام دادم اما حتی چراغ DSL روشن نمیشه. کانفیگ مودم رو در پایین میذارم. حالا سوال من اینه آیا باید سرویس رو تغییر بدم و طرح های VDSL رو بخرم که مشکل برطرف بشه. یا اینکه کانفیگ مودمم مشکل داره. و یا هر دو؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سایت اجازه آپلود عکس بهم نمیده
از اینجا لطفا کانفیگ رو ببینید
من adsl هستم با annex mنقل قول:
چرا دوتا آستانه مصرف داره؟نقل قول: