بستگی به شهر و منطقه داره . مبین نت هم تست هایی که بعضی کاربرا گذاشتن قابل قبوله تا اینجا .نقل قول:
Printable View
بستگی به شهر و منطقه داره . مبین نت هم تست هایی که بعضی کاربرا گذاشتن قابل قبوله تا اینجا .نقل قول:
نقل قول:کد:http://beta.speedtest.net/
دوستان کسی میدونه چرا انقد تفاوت قیمت بین tdd lte و fdd وجود داره مخصوصا بسته های شبانه، در حالی که سرعت ارائه شده در fdd خیلی بیشتر و تاخیرشم گاهی از tdd کمتره، که گاهی ثباتشون هم با هم قابل مقایسس، تازه fdd پوشششم بهتره، و تجمیع روی 3500 هنوز درست تو دنیا رایج نشده، و با تجمیع بجای ۳۰۰به ۲۲۰ میرسه حد اکثر،،،،،،،، چرا انقد گرونتره
لطفا یکی راهنمایی کنه، چون موندم tdd بگیرم یا fdd. اگر tdd ارزششو نداره نگیرم.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
منظور از پوشش خارجی و داخلی چیه؟
کد:https://irancell.ir/portal/home/?12857/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%84%E2%80%93%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B7%D9%82-%D8%AA%D8%AD%D8%AA-%D9%BE%D9%88%D8%B4%D8%B4#%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%20%D8%AB%D8%A7%D8%A8%D8%AA%20TD-LTE
پوشش داخلی میتونی مودم داخلی بگیری - پوشش خارجی باید مودم بیرونی بگیرینقل قول:
تهران کودوم سرعتش بیشتره ؟نقل قول:
من الان مبین نته ۵۱۲ تا چهارمگ دارم سرعت دانلودم رو ۲.۵تا۳.۵
سلام دوستان از امروز مودم TD-LTE (DT-350) با 50درصد تخفیف داخل سایت ایرانسل به فروش میرسه
فرستاده شده از D6503ِ من با Tapatalk
اگه تو محدوده پوشش داخلی ایرانسل هستی ایرانسل بگیرنقل قول:
مال جفتشون هستم مودمای ایرانسل چه فرقی داره از ۱۵۰ هست تا ۴۰۰نقل قول:
مودم بعدیTDD ایرانسل اگه بازم از GreenPacket بگیره
Cat6 TDD
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اگر از هواوی بگیره، که احتمالش بیشتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا کمهنقل قول:
همین حدوده
سلام نسخه بتا سایت اسپید تستهنقل قول:
میخوام در مورد آینده این سیستم بپرسم به نظرتون آینده ای براش هست؟ یعنی امکان داره ارتقاع پیدا کنه (از لحاظ پتانسیل فناوری)
بعد گفته نشده بسته های شبانه اضافه میشه یا نه؟
بعد اینکه اگر مثلا تو یک نقه با 4g گوشی یک سرعت و یک پینگ رو بگیریم با این سیستم در همون نقطه آیا سرعت پیمگ تغییر میکنه؟
امشب هم سرعت تی دی برام مشکل داشت هم اف دی ...تو یه منطقه باهم انگار هیچ فرقی ندارن
سلام دوستان. لطف میکنید بهم بگید مقدار حجممو از چه طریقی کنترل کنم؟ اپلیکشن ایرانسل من رو دانلود کردم ولی پسوورد رو میفرسته به خط که اینم قابلیت sms نداره که من ببینم چی فرستاده!!!!
ضمنا برای اطلاع دوستان عزیز در منطقه 7 - خیابان شهید مدنی بگم که با یه خط انتن که اون یه خطم هی میپره ( ولی نت قطع نمیشه ) این سرعت دانلود رو دارم: ( خونمونم دو طبقه ای و پایینه و دو طرفمونم 2تا ساختمون چند طبقه رفتن بالا )
ویرایش1: با یخورده جابجایی سرعت دانلود تا 2.600 MB/sec هم میره
ویرایش 2: جواب سوالمو پیدا کردم گفتم بنویسم شاید بدرد بقیه هم بخوره:
با شماره 09377070000 تماس میگیرین و یه ایمیل بهشون میدین و با استفاده از اپلیکیشن ایرانسل من شماره خط TD-LTEتون رو وارد میکنید بعد رمز به ایمیلتون ارسال میشه و با استفاده از اون رمز میتونید وارد بشید و حجمتون رو کنترل بفرمائید
بسته اینترنت نامحدود یک ساعته و دو ساعته شبانه ایرانسل رو مودم های td_lte هم ساپورت میکنه؟...:n16:
با سيم FD ارهنقل قول:
فعلا سيم كارت هاي معمولي فورجي روي اين مودم ها ريجستر ميشه و ميتونين استفاده كنين
البته فعلا
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
TD-LTE ایرانسل بسته شبانه نداره . اما میتونی سیمکارت معمولی بذاری بسته شبانه بگیری . کسایی هم که از این روش استفاده کردن گفتن مقداری کاهش سرعت هم با سیم معمولی دارهنقل قول:
بهترین مودم فکر کنم همین باشه :
LTE UE Cat 6 / Carrier Aggregation
LTE B1/3/7/8/20/28/38/40/41
باند ۴۲ ۴۳ باید حتما داشته باشهنقل قول:
سعی کن پستای مربوط مودمو تو تاپیک مودم بذاری
درسته اشتباهی فکر کردم 42 رو داره . ولی 43 دیگه برای چی؟ 43 میشه 3700نقل قول:
فک کنم ۴۲ و ۴۳ باهم استفاده میشه، نه اشتباه نکردی ۲تا از مودمای تو لینک ساپورت میکنه.نقل قول:
Td با ۱ الی ۲ خط آنتن از ۴ تا
پینگش روی 8.8.8.8 از fdd بالاتره،
۱۳۰ fdd
۱۶۰ tdd
نقل قول:
باید اضافه کنم که شبا سرعت افت میکنه و الانم روی 1.900 قفله و مثل دیروز نیست. آنتنم کلا 1 خطم ندارم ولی خب نت وصله
فاعدتا پینگ TD-LTE باید با ثبات تر باشه . در لحظه ممکنه 4g پینگ کمتری بده ولی به طور میانگین TD-LTE پینگ بهتری داره .نقل قول:
بله، تست کردم، ثبات بیشتری دارهنقل قول:
سلام لینک پوشش داخلی td-lte رو میشه بذارید ؟
نقل قول:کد:https://irancell.ir/portal/home/?12857/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%84%E2%80%93%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B7%D9%82-%D8%AA%D8%AD%D8%AA-%D9%BE%D9%88%D8%B4%D8%B4#%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%20%D8%AB%D8%A7%D8%A8%D8%AA%20TD-LTE
اینو نمیخوام مهندسنقل قول:
الان یک هفته هستش که یه لینک تو پنل نماینده ها باز شده و از اونجا میشه دقیق پوشش داخلی رو بررسی اگر اما چند روزیه لینکش از کار افتاده و فقط پوشش خارجی رو نشون میدهد
شما که خودتون دستت تو کاره چرا از بقیه میپرسی؟نقل قول:
نقل قول:
جناب نماینده ما نماینده نیستیم توی پستت مینوشتی که پوشش نماینده ها رو میخوای .نقل قول:
چند روزیه که لینک واسه نماینده ها باز نمیشه فقط پوشش خارجیشو میارهنقل قول:
پوشش واقعی یچیزی بین نماینده ها و سایته، پوشش واسه اونارم خیلی کم زده تو سایتم زیادی زده یکم.نقل قول:
میدونم اشتباه از من بود چون چند روز پیش داشتم همیجا میچرخیدم دیدم اقای احمدی یه لینک گذاشته ولی دقت نکردم فکر کردم لینکشو گیر اوردند . اما چک کردم دیدم پوشش 3g-4g معمولی هستش .نقل قول:
دوستان عزیزم کسی میتونه فرق گیرندگی دو مودم z6000 و zw101 رو بگه؟ اگه zw101 خیلی بهتره، z6000 رو بفروشم و اون یکی رو بگیرم
دوستان گرامی با حمایت از کمپین اعتراض به قیمت اینترنت خواهان اصلاح قیمت و گرفتن حق خود شوید
یک دست صدا نداردلینک کمپین:
سلام .
من ساکن شهریار هستم از سال 87 سیم کارت ایرانسل دارم و شهریور 95 ترابرد کردم به رایتل واقعا خوب بود هم نت و هم انتن ولی 3 هفته پیش باز برگشتم ایرانسل و فقط می تونم در توصیفش یک کلمه رو به کار ببرم : فاجعه !!!!
تو خونه که اصلا آنتن ندارم و بیرون هم تقریبا همینه خیلی جالب نیست تقریبا هیچ وقت پر نمیشه !!!!!
به نظرتون چیکار کنم ؟
خوب اگر رایتل همه چی تموم بود چرا دوباره برگشتی ایرانسل :n36:نقل قول:
3 ماه باید بمونی و بعد دوباره میتونی بری رایتل یا همراه آخر :V32:
سلام
اینم پاسخ ایرانسل برای آن دسته ازدوستانی که میگن ایرانسل ادعا میکنه که سیم کارت TDL فقط به روی مودم کار میکنه
ایرانسل در لینک زیر توضیح داده که هر کسی گوشیش از فرکانس 3500 پشتیبانی میکنه میتونه سیم کارت TDL اسفاده کنه
شما گوشی ای که باند 42 فرکانس 3500 رو ساپورت کنه پیدا کن وصل شو .نقل قول:
صحیحنقل قول:
یه چند سوال دیگه از شما استاد عزیز دارم
ایا در حین حرکتم آنتن میده یا نه
قابلیت مکالمه هم داره یا نه
اصلا چرا بهش میگن ثابت
فرق TDD و FDD چیه
فرق TDL با TDD جیه